FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
pričaj ti što želiš,ali dva penala čista kao suza nisu dosudjena za Villarreal.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
kakav ciganluk igrača i struke Reala,pa to nisu istine. Dva toliko očita penala nisu sudjena za Villarreal i oni se usude onako prigovarati,ali da su bar prigovarali za opravdane razloge,nego ništa. Sramota!

6 bodova je,prvenstvo je otvoreno skroz!

Ne bih opet potezao na ono sto govorimo vec dugo, ali da - slazem se. Ako cemo redom, Villarreal je trebao imat 11erac u 1. pol., i tko zna sta bi bilo na kraju. Eto sad 6 bodova, a Barcina obrana... {#}

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
vik7 kaže...

ja neznam zasto ih zuti nisu samljeli sad sa 2 igraca vise... dobra tekma bila...

Vjerojatno im u glavi bilo samo sačuvati rezultat... iako, mogli su malo napast tih 5-10 minuta.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitno je da se oni žale na suđenje. Sramota!! Baš me sad zanima šta će Mourinho reći sudcu na parkiralištu.

14 godina
FC Barcelona

Treba ga u najmanju ruku autom pregazit.

15 godina
FC Barcelona
ali meni nije jasno zašto su oni napravili onoliku buku na suca poslije gola,što je sudac kriv što im ga je Senna zadimio?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

dobro cuvat rezu, al imas 2 igraca vise... morali su ipak malo vise potegnut... ovo im je bila velika sansa za 3 boda

14 godina
FC Barcelona

Bunili su se jer smatraju da nije bio faul... Što drugo.

15 godina
FC Barcelona

previse i nije izgledalo na faul.. al to je stotinka i sudac mora odlucit

15 godina
FC Barcelona
daj molim te. Poslije svega ove sezone,oni se onako idu ponašati,pa kako ih nije sram? Toliko odluka u korist Reala je bilo,čak i danas ta 2 penala,i oni ovo naprave. btw. i Khedira je zaslužio crveni na kraju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 0:06 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A eto, Senna se pokazao boljim izvođačem slobodnjaka od CR-a. (da s enadovežem na raspravu ranije) xD

15 godina
FC Barcelona

da i khedira je zasluzio drugi zuti... al onda bi bilo previse...

14 godina
antimadridista kaže...
daj molim te. Poslije svega ove sezone,oni se onako idu ponašati,pa kako ih nije sram? Toliko odluka u korist Reala je bilo,čak i danas ta 2 penala,i oni ovo naprave. btw. i Khedira je zaslužio crveni na kraju.

I ja bih plakao da suci ne pomažu više samo mom klubu.

15 godina
vik7 kaže...

da i khedira je zasluzio drugi zuti... al onda bi bilo previse...

što ne znači da ga nije trebao dobiti.
15 godina
FC Barcelona

da trebao ga je dobit... al eto... izvukli su se... ionako su sad za sljedece kolo malo tanji sa igracima....

15 godina
Zato je sad u subotu tekma protiv Mallorce jako, jako bitna. Treba to dobiti obavezno. Ak Barca dobi Reala doma, sto uopce ne sumnjam, svasta moze biti. Vidjet cemo. VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

tako je....... ma dobit ce to oni.. bez brige....

15 godina
Zato je sad u subotu tekma protiv Mallorce jako, jako bitna. Treba to dobiti obavezno. Ak Barca dobi Reala doma, sto uopce ne sumnjam, svasta moze biti. Vidjet cemo. VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa šta nije Khedira dobio žuti sad pred kraj tekme? Mislim da je i da nije imao prije...

14 godina
FC Barcelona

Dobio je, ali su ovi očekivali da će odmah dobiti 2...

15 godina
15 godina
FC Barcelona

za sve Realovce,onaj lik nije igrao sa dva žuta,onaj prvi žuti je dobio Cani. Upravo sad pročitao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 0:19 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Znamo.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ove godine El Classico ce izravno presudit prvaka bez obzira na ostale tekme Btw Barca u sub na teskom gostovanju bez bekova.....

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja i dalje nemrem vjerovat, čitam okolo po forumima i razno raznim stranicama. Nitko ne krivi Casillasa što je loše postavio živi zid i što se on sam loše postavio, nego svi krive sudce, pričaju o tome kako je to normalno da je Barcelona kupila suce ove godine, kako se Reala krade cijelu sezonu. Pa ja nemogu vjerovat kako je Mourinho ljudima isprao mozak da to nisu istine. {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Ja i dalje nemrem vjerovat, čitam okolo po forumima i razno raznim stranicama. Nitko ne krivi Casillasa što je loše postavio živi zid i što se on sam loše postavio, nego svi krive sudce, pričaju o tome kako je to normalno da je Barcelona kupila suce ove godine, kako se Reala krade cijelu sezonu. Pa ja nemogu vjerovat kako je Mourinho ljudima isprao mozak da to nisu istine. {#}

ma pusti,uopće ne treba odgovarati na takve gluposti. Samo gledaj i nasmij se na izjave Mourinha,našeg dragog prevoditelja.

14 godina
antimadridista kaže...

treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.

lol

15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

lol

što sam krivo napisao? tako sam pročitao maloprije,pa se izvinjavam ako je netočan podatak.

a i inače baš obožavam takve vrste komentara u kojima se sve lijepo objasni zašto je netko pogriješio i ispravi ga se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 1:06 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Podatak je točan, ali igra se još utakmica na Camp Nou... :)

Hoću reći, sve si točno napisao. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice