- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

6 bodova je,prvenstvo je otvoreno skroz!
Ne bih opet potezao na ono sto govorimo vec dugo, ali da - slazem se. Ako cemo redom, Villarreal je trebao imat 11erac u 1. pol., i tko zna sta bi bilo na kraju. Eto sad 6 bodova, a Barcina obrana...
ja neznam zasto ih zuti nisu samljeli sad sa 2 igraca vise... dobra tekma bila...
Vjerojatno im u glavi bilo samo sačuvati rezultat... iako, mogli su malo napast tih 5-10 minuta.
Bitno je da se oni žale na suđenje. Sramota!! Baš me sad zanima šta će Mourinho reći sudcu na parkiralištu.
Treba ga u najmanju ruku autom pregazit.

dobro cuvat rezu, al imas 2 igraca vise... morali su ipak malo vise potegnut... ovo im je bila velika sansa za 3 boda
Bunili su se jer smatraju da nije bio faul... Što drugo.
previse i nije izgledalo na faul.. al to je stotinka i sudac mora odlucit

A eto, Senna se pokazao boljim izvođačem slobodnjaka od CR-a. (da s enadovežem na raspravu ranije) xD
da i khedira je zasluzio drugi zuti... al onda bi bilo previse...
I ja bih plakao da suci ne pomažu više samo mom klubu.
da i khedira je zasluzio drugi zuti... al onda bi bilo previse...
što ne znači da ga nije trebao dobiti.

da trebao ga je dobit... al eto... izvukli su se... ionako su sad za sljedece kolo malo tanji sa igracima....
tako je....... ma dobit ce to oni.. bez brige....
Pa šta nije Khedira dobio žuti sad pred kraj tekme? Mislim da je i da nije imao prije...
Dobio je, ali su ovi očekivali da će odmah dobiti 2...
za sve Realovce,onaj lik nije igrao sa dva žuta,onaj prvi žuti je dobio Cani. Upravo sad pročitao.
Znamo.
Zato je sad u subotu tekma protiv Mallorce jako, jako bitna. Treba to dobiti obavezno. Ak Barca dobi Reala doma, sto uopce ne sumnjam, svasta moze biti. Vidjet cemo. VISCA BARCA
Ove godine El Classico ce izravno presudit prvaka bez obzira na ostale tekme Btw Barca u sub na teskom gostovanju bez bekova.....
treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.
Ja i dalje nemrem vjerovat, čitam okolo po forumima i razno raznim stranicama. Nitko ne krivi Casillasa što je loše postavio živi zid i što se on sam loše postavio, nego svi krive sudce, pričaju o tome kako je to normalno da je Barcelona kupila suce ove godine, kako se Reala krade cijelu sezonu. Pa ja nemogu vjerovat kako je Mourinho ljudima isprao mozak da to nisu istine.
Ja i dalje nemrem vjerovat, čitam okolo po forumima i razno raznim stranicama. Nitko ne krivi Casillasa što je loše postavio živi zid i što se on sam loše postavio, nego svi krive sudce, pričaju o tome kako je to normalno da je Barcelona kupila suce ove godine, kako se Reala krade cijelu sezonu. Pa ja nemogu vjerovat kako je Mourinho ljudima isprao mozak da to nisu istine.
ma pusti,uopće ne treba odgovarati na takve gluposti. Samo gledaj i nasmij se na izjave Mourinha,našeg dragog prevoditelja.
treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.
lol
lol
što sam krivo napisao? tako sam pročitao maloprije,pa se izvinjavam ako je netočan podatak.
a i inače baš obožavam takve vrste komentara u kojima se sve lijepo objasni zašto je netko pogriješio i ispravi ga se.
Podatak je točan, ali igra se još utakmica na Camp Nou... :)
Hoću reći, sve si točno napisao. :D