FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.694.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja to nisam rekao, nego me nervira kad se laze i vrijeda Realove igrace. Nekazem nista da iznosite tocne podatke, al ovakvo prljanje oci ljudima koji citaju ovo nemogu dopustit, i moram odgovorit na to. Nadam se da shvacas.

15 godina
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...

Ja to nisam rekao, nego me nervira kad se laze i vrijeda Realove igrace. Nekazem nista da iznosite tocne podatke, al ovakvo prljanje oci ljudima koji citaju ovo nemogu dopustit, i moram odgovorit na to. Nadam se da shvacas.

još jednom ti ponavljam,nitko nije lagao. U tekstu piše istina. Ne vjerujem da bi netko išao lagati da nije zabio niti jedan i zakidao mu taj 1 gol.

Tekst se vjerojatno odnosi na sve europske lige,Ronaldo nije zabio niti jedan gol iz slobodnjaka ove godine u Primeri,i zato to piše.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Zuja007 kaže...

Kad se laže i vrijeđa Realove igrače... pajdo, ti si u krivoj temi. Vi Realovci zbilja očekujete da ćemo mi hvaliti jednog od najbahatijih i najarogantnijih igrača današnjice, koji kada najviše zatreba, nestane?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
sinister_axe kaže...

Što sa Albom?

a ovo što sam naveo na stranici prije,jedan medij prenosi da je transfer dogovoren i da prelazi u Barcu za 15 milijuna eura.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Očito ne pratim temu dovoljno dobro. (Ili ne volim stiskati linkove {#})

14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
Zuja007 kaže...

Kad se laže i vrijeđa Realove igrače... pajdo, ti si u krivoj temi. Vi Realovci zbilja očekujete da ćemo mi hvaliti jednog od najbahatijih i najarogantnijih igrača današnjice, koji kada najviše zatreba, nestane?

Da naravno, on je najbahatiji igrac je Reala, a Messi koji napucva prvi red je svetac.

Osuduje se ga na temelju dogadaja u proslosti.

Al vidim da se nema smisla s vama raspravljati, ili pocmete vrijedati, ili okrecete temu kad nemate argumenata vise. 

LP

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

a ovo što sam naveo na stranici prije,jedan medij prenosi da je transfer dogovoren i da prelazi u Barcu za 15 milijuna eura.

U svakom slučaju treba nam pod hitno lijevi bek. Nisam ga previše pratio da bi mogao nešto više reći o njemu, no ako je transfer istinit nadam se da će bit dobra kupovina, jedina zamjerka za njega mi je visina od samo 1.70m.

15 godina
Zuja007 kaže...

Da naravno, on je najbahatiji igrac je Reala, a Messi koji napucva prvi red je svetac.

Al vidim da se nema smisla s vama raspravljati, ili pocmete vrijedati, ili okrecete temu kad nemate argumenata vise. 

LP

kakvih argumenata? što smo mi krivo rekli? tebe očito vrijeđa kada netko nešto kaže o Cristianu,kladio bi se da si počeo navijati za Real kad je on došao.

15 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

U svakom slučaju treba nam pod hitno lijevi bek. Nisam ga previše pratio da bi mogao nešto više reći o njemu, no ako je transfer istinit nadam se da će bit dobra kupovina, jedina zamjerka za njega mi je visina od samo 1.70m.

ma ne smeta visina. Moje mišljenje je da je odličan igrač,ali malo pre ofenzivan. Tako da bi mogao biti propuh u obrani ako on stigne jer je Alves na drugoj strani isto tako dosta ofenzivan bek.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:22 (antimadridista).
16 godina
Zuja007 kaže...
sinister_axe kaže...
Zuja007 kaže...

LP

Događaja iz prošlosti?? Pa on na svakoj utakmici doslovno zrači bahatošću. I stalno se baca i pravi scene pred sucima (mahanje rukama i frnjenje ko budala, ponekad i plakanje). Messi je to jednom napravio. Ajde daj još koji primjer...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Jordi danas slavi rodjendan... :D
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma ne smeta visina. Moje mišljenje je da je odličan igrač,ali malo pre ofenzivan. Tako da bi mogao biti propuh u obrani ako on stigne jer je Alves na drugoj strani isto tako dosta ofenzivan bek.

Abidal je jako dobar u skok igri, rijetko kada mu je prešla lopta preko glave. Neznam kakav je Alba u skok igri, ali mi se on čini kao bolji izbor od Kolarova, jer je ipak ponikao u Barcinoj školi. A i cijena od 15mil € nije pretjerana.

15 godina
FC Barcelona

samo mi nije jasno kako smo uspjeli ostati i bez njega u prošlosti. Koliko se sjećam,Barci je uvijek falio jedan pravi lijevi bek,a Jordi je odličan igrač koji je prošao sve uzraste u La Masiji. Jedino objašnjenje je da je toliko napredovao zadnjih godina,a da prije nije bio tako veliki talent.

16 godina

Treba dovesti Gia! :D

16 godina
FC Barcelona

Villareal se za sada drži. Možda bude nešto od smanjenja minusa. {#}

15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...
sinister_axe kaže...

{#}

To, onako, sarkastično. {#}

14 godina

Ili ne bude ništa od smanjenja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:22 (Hexfire).
16 godina
FC Barcelona

Lako sad reć'. {#}

14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Lako sad reć'. {#}

A sjetimo se prošlog kola... gol lako padne i u sudačkoj nadoknadi (ne govorim da će pasti ili štogod).

BTW. lijepa je akcija bila za gol, tj. lijepa asistencija Ronaldu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto Senne... xD

I Mou očito opet suci krivi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:41 (trap).
17 godina
neaktivan
trap kaže...

Eto Senne... xD

još samo 8 min {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i Ramos se pokazao u pravom svijetlu, sad bi im valjalo još jednog uvaljat... :D

I Ozil crvena kartačka... xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:43 (trap).
16 godina
FC Barcelona

Što bilo da su se dva crvena morala dati?

14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Što bilo da su se dva crvena morala dati?

Ramos dobio drugi žuti za udaranje igrača u lice i grub start... a Ozil, valjda je nešto ili sucu ili štajaznam... mislio sam prvo da je izašao jer je zamijenjen.

I Mou je udaljen s klupe prije ovih crvenih. Nakon što je pao gol.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto, Real prosuo četiri boda u dva kola... a rekli su da je prvenstvo gotovo... :D

15 godina
FC Barcelona

još samo 6..............

15 godina
FC Barcelona
kakav ciganluk igrača i struke Reala,pa to nisu istine. Dva toliko očita penala nisu sudjena za Villarreal i oni se usude onako prigovarati,ali da su bar prigovarali za opravdane razloge,nego ništa. Sramota!

6 bodova je,prvenstvo je otvoreno skroz!
14 godina
FC Barcelona

Nadoknadit ćemo na Camp Nou.

LOL da, Villareal se treba bunit nakon ove tekme. Što si ti gledao bokte...

15 godina
FC Barcelona

ja neznam zasto ih zuti nisu samljeli sad sa 2 igraca vise... dobra tekma bila...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice