FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.697.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

pazite još i ovo,Mascherano ima 5 žutih pa ni on nemože igrati sljedeće kolo. Pa nevjerojatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

(napisao sam to)

Tezak raspored ima Barca. U subotu u goste Mallorci, a u srijedu u Italiju.{#}

The only thing I put before me is do re.
15 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

(napisao sam to)

Tezak raspored ima Barca. U subotu u goste Mallorci, a u srijedu u Italiju.{#}

nisam vidio.

Stvarno neznam kako bi mogli krenuti u utakmicu na Mallorci,predviđam 3-4-3 sa Puyolom,Piqueom i Busquetsom na stoperskim pozicijama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pretpostavit je da ce odmorit ili xavia ili puyola za LP nece sigurno ici jos dodatno riskirat  za vikend:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Pretpostavit je da ce odmorit ili xavia ili puyola za LP nece sigurno ici jos dodatno riskirat  za vikend:)

Puyola jednostavno nemože odmarati,za sljedeće kolo smo ostali bez Adriana,Alvesa i Mascherana,uz Abidala koji je out duže vrijeme.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Naišao sam na ovo,pa da vas tu pitam.LINK

Po ovome je onda Paulino Alcántara najbolji strijelac Barce a ne Messi?

Il sam ja krivo skužio koji je on rekord skinuo? xD

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
15 godina
Legendic1911 kaže...

Paulino Alcantara je najbolji strijelac kad se računaju sve utakmice,i službene i neslužbene kakvih je prije bilo jako puno.

Messi je večeras oborio rekord Cesara i postao najbolji strijelac Barcelone u službenim utakmicama,ne ubrajajući neslužbene (priajteljske,pripremne itd.)

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Legendic1911 kaže...

Paulino Alcantara je najbolji strijelac kad se računaju sve utakmice,i službene i neslužbene kakvih je prije bilo jako puno.

Messi je večeras oborio rekord Cesara i postao najbolji strijelac Barcelone u službenim utakmicama,ne ubrajajući neslužbene (priajteljske,pripremne itd.)

E thx,to me zanimalo :)

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam ali moguce je da za vikend vidimo barcu b na terenu,sumnjam da ima kapiciteta riskirat ista prije tekme s milanom,i dalje je velika bodova razlika na kontu reala jedino ako bi real kikso veceras pa da ostane 5+ al kakve su sanse da se to dogode

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Neznam ali moguce je da za vikend vidimo barcu b na terenu,sumnjam da ima kapiciteta riskirat ista prije tekme s milanom,i dalje je velika bodova razlika na kontu reala jedino ako bi real kikso veceras pa da ostane 5+ al kakve su sanse da se to dogode

A ionako je preveč ozlijeđenih bez obzira igrat će s B sastavom.

15 godina
FC Barcelona

ma kakav B sastav,obrana je oslabljena i tu će vjerojatno popuniti Montoya i Muniesa kako je Pep sinoć rekao na press konferenciji,ostali su svi spremni i igrati će na Mallorci,to je tradicionalno teško gostovanje.

btw.jedna zanimljivost:

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ronaldo-najgori-izvodac-slobodnih-udaraca-europi-clanak-389569

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:58 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na sluzbenoj stranici kluba pise da Mascherano ima 6 žutih kartona u La Ligi (jedan dobio jučer), što bi trebalo značiti da je odradio zabranu nastupa već prije.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff/players/mascherano/stats

15 godina
FC Barcelona
Kako navodi jedan medijski izvor iz Valencije,dogovoren je transfer Jordi Allbe iz redova Valencije u Barcelonu,ali neće biti objavljen do kraja ove sezone. Prema istom izvoru,Alba će Barcelonu koštati 15 milijuna €,a njegova godišnja plaća bi trebala iznositi 3 milijuna €.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma kakav B sastav,obrana je oslabljena i tu će vjerojatno popuniti Montoya i Muniesa kako je Pep sinoć rekao na press konferenciji,ostali su svi spremni i igrati će na Mallorci,to je tradicionalno teško gostovanje.

btw.jedna zanimljivost:

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ronaldo-najgori-izvodac-slobodnih-udaraca-europi-clanak-389569

Naravno, opet laz.

Zabio je i 3 za Portugal i time spada u sam vrh uz ovaj 4 za Real Madrid. Mora se priznati da mu ove godine bas ne ulaze, al jos uvijek je najbolji izvodac slobodnjaka.

15 godina
FC Barcelona
lol zabio je 0 za Real,a ne taj 1 kojeg si izmislio. I ovdje je riječ o klupskim nastupima,zabio je 0 iz 37 pokušaja kao što ti lijepo piše u tekstu.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lol zabio je 0 za Real,a ne taj 1 kojeg si izmislio. I ovdje je riječ o klupskim nastupima,zabio je 0 iz 37 pokušaja kao što ti lijepo piše u tekstu.

To negdje pise?

Govori se opcenito u Europi, lazes sam sebe.

15 godina
FC Barcelona
Pa piše u tekstu da je zabio 0 golova iz 37 pokušaja,neznam tko laže i izmišlja,ja ili ti. I to što si rekao sa je najbolji izvodjač slobodnjaka,ima ih sigurno petorica boljih,sve ti lijepo piše u tekstu.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pa piše u tekstu da je zabio 0 golova iz 37 pokušaja,neznam tko laže i izmišlja,ja ili ti. I to što si rekao sa je najbolji izvodjač slobodnjaka,ima ih sigurno petorica boljih,sve ti lijepo piše u tekstu.

I kakve veze ima sta to pise? Da su napisali da je zabio slobodnjak, al u vlastit gol ti bi im vjerovao?

Uostalom necudi me ovo buduci da je ovo objavio El Pais koji samo maze ocima ljudima poput tebe.

Naravno da ima, i ja ih bolje izvodim. {#}

15 godina
FC Barcelona
S tobom se ne vrijedi raspravljati,pa imaš i dokaze da nije zabio niti jedan,pratiš valjda Real cijelu sezonu. Inače, El Pais ti nije kao Marca da radi fotomontaže.
16 godina
FC Barcelona

C. Ronaldo nema nikakvu preciznost što se tiče slobodnjaka, dao bih se kladiti da 40% njegovih slobodnjaka završi u živom zidu, a 55% u tribinama. On ima šuber i kada zabije to nikako ne bih pripisao vještini nego sreći.

Juninho je jedan od rijetkih koji je iz slobodnjaka baš "gađao".

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona
Ronaldo je jedno vrijeme bio najbolji izvodjač,ali u zadnje vrijeme je katastrofa,ove sezone nije zabio niti jedan gol iz slobodnjaka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 20:57 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Ma Ronaldo je katastrofa. Uopće nema nekakvu eleganciju dok igra, sve što zabija je uglavnom što mu namjeste ili nekad nešto iz daljine... meni nikakav poseban igrač, a navijač sam reala.

Why so serious?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije zabio ni jedan za Real kazes?

Ovo mu je bio 100 gol za Real.

Ovo za tebe cijel gol? Ma da, kad Ronaldo zabije, to se ne vazi, a kad Messi zabije gol sa pola metra to je gol izvanzemaljca sa onoga svjeta.

Mene lagati ne mozes, lazes samo sebe i ove koji vjeruju sve sto im serviras ovdje.

Naravno ovo je isto fotomontaza. Daj si 5.

15 godina
FC Barcelona
kao prvo,nisam lagao ja,nego sam samo prenosio što piše u tekstu. Ne pratim sve utakmice Reala,pratim ih dosta i ovaj gol nisam vidio. Svejedno,to ne mijenja puno toga. Prije je bio puno bolji iz slobodnjaka,to je činjenica. btw.mislim da ni u tekstu nisu lagali i vjerojatno se tekst odnosi na prvenstva,ovaj je gol Ronaldo zabio u LP.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:04 (antimadridista).
16 godina

Svi ovakvi slobodnjaci idu golmanu na dušu, iako su slobodnjaci, ali puno draži su mi oni preko živog zida. (ili u Carlosovom slučaju oko zida)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:02 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Nije zabio ni jedan za Real kazes?

Ovo mu je bio 100 gol za Real.

Ovo za tebe cijel gol? Ma da, kad Ronaldo zabije, to se ne vazi, a kad Messi zabije gol sa pola metra to je gol izvanzemaljca sa onoga svjeta.

Mene lagati ne mozes, lazes samo sebe i ove koji vjeruju sve sto im serviras ovdje.

Naravno ovo je isto fotomontaza. Daj si 5.

Koliko ih je ove godine dao? Cinjenica je da je los izvodjac otkad je dosao u Real. Mislim da je pucao iz prekida preko 40 puta ove godine i niti jednom nije zabio.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
kao prvo,nisam lagao ja,nego sam samo prenosio što piše u tekstu. Ne pratim sve utakmice Reala,pratim ih dosta i ovaj gol nisam vidio. Svejedno,to ne mijenja puno toga. Prije je bio puno bolji iz slobodnjaka,to je činjenica.

Samo se izvlaci ti, prvo mi govoris da lazem, pa se nakon toga izvlacis. Tipicno za tebe.

Prenosis naravno sta vam mediji objavljuju, bez da provijeris informaciju, dodes ovdje i ismijavas igrace.

Jos jedan pokazatelj tvojih osobnosti.

Ovo boldano sam i ja rekao, ali nisam? Citas ono sta tebi pase.

15 godina
FC Barcelona

dosta o slobodnjacima. Što mislite jeli istina ovo za Jordi Albu?

@ Zuja - ok,zabio je jedan,idi sad slavi što si uvelike nadmudrio jedan sportski portal i sve nas,ispričavamo se što smo uvrijedili najboljeg izvođača slobodnjaka u povijesti nogometne igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:11 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Samo se izvlaci ti, prvo mi govoris da lazem, pa se nakon toga izvlacis. Tipicno za tebe.

Prenosis naravno sta vam mediji objavljuju, bez da provijeris informaciju, dodes ovdje i ismijavas igrace.

Jos jedan pokazatelj tvojih osobnosti.

Ovo boldano sam i ja rekao, ali nisam? Citas ono sta tebi pase.

Vau zabio je jedan gol iz slobodnjaka, ajmo ga odmah proglasit najboljim izvođačem u povijesti i bacit dr**cu na njega. 

16 godina
FC Barcelona

Što sa Albom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice