mali OFF
Sad sam gledao drugo poluvrijeme Švicarska-Argentina. Messi je zabio dva gola u drugom, a u prvom neznam tko je zabio. Možda je sakupio hat trick...Uglavnom odlično je igrao kao i uvijek.
post iznad tvog 
mali OFF
Sad sam gledao drugo poluvrijeme Švicarska-Argentina. Messi je zabio dva gola u drugom, a u prvom neznam tko je zabio. Možda je sakupio hat trick...Uglavnom odlično je igrao kao i uvijek.
post iznad tvog 
mali OFF
post iznad tvog 
Taman sam vidio kad sam postao. Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali Messi odličan svaka akcija je išla preko njega u drugom.
Fulali ste temu, ima tema sve o nogometu.
Argentina će biti sjajna čini mi se na prvom velikom natjecanju. Još kada bude igrao Di Maria koji odlično djeli lopte, a opasan je i izdaleka. Jedino im fali neki dobar playmaker na sredini, ali Messi stigne započet akciju i zabit gol.
EDIT: Praetorian1...pričamo o igračima Barce i njihovoj formi općenito. Možda je mali OFF, ali tema je na mjestu.
Fulali ste temu, ima tema sve o nogometu.
ovo je ionako od jučer postala tema puna spama,i manje pišemo mi što navijamo za Barcu nego ostali.
a i nije baš off-topic, Messi i Iniesta su igrači Barcelone i pišemo u vezi njih.
Kakav je igrač ovaj Messi. Hvala Bogu što ga imamo priliku gledati i što ćemo moći jednog dana našoj djeci i drugima pričati što smo svjedoci ovakvog igrača, ali i naravno vremena u kojem igra Barcelona. Prekrasni golovi, ovaj drugi je odličan.
Ma kakav Messi,nemože taj bez Xavija i Inieste. 
Baš me zanima kakve će biti sljedeće priče,da nemože bez Aguera?
PSG navodno nudi 80mil eura za Xavija kolika je i odštetna klauzula...
Šta reći? S jedne strane, bilo bi đubretarski prodati legendu kluba i trenutno vjerojatno i najboljeg veznjaka na svijetu, a s druge pak... ima već 32-33 godine, podložan je dosta već ozljedama. Polako na zalasku karijere... a 80 milijuna je ogroman novac s kojim se može kupiti dva-tri vrhunska mlada igrača. Gotovo bi bilo ilogično odbiti takvu ponudu.
Vjerujem da će u svemu tome vrlo bitna i ajmo reć presudna biti Xavijeva riječ.
Vjerujem da neće otići i nadam se da ga Barca neće prodati. Ipak je on duša ove momčadi...
Kako bi Mladen reko, nije u šoldima sve...
PSG navodno nudi 80mil eura za Xavija kolika je i odštetna klauzula...
Šta reći? S jedne strane, bilo bi đubretarski prodati legendu kluba i trenutno vjerojatno i najboljeg veznjaka na svijetu, a s druge pak... ima već 32-33 godine, podložan je dosta već ozljedama. Polako na zalasku karijere... a 80 milijuna je ogroman novac s kojim se može kupiti dva-tri vrhunska mlada igrača. Gotovo bi bilo ilogično odbiti takvu ponudu.
Vjerujem da će u svemu tome vrlo bitna i ajmo reć presudna biti Xavijeva riječ.
Vjerujem da neće otići i nadam se da ga Barca neće prodati. Ipak je on duša ove momčadi...
Kako bi Mladen reko, nije u šoldima sve...
Ma nema šanse da će Xavi otići. On je duša Barcelone.
On je barca.....
Neznam koliko je ta vijest uopće točna. Teško da jedan klub nudi toliku cifru za igrača od 32 godine..
Ako je ponuda prava mada sumnjam da ce itko dati toliko novca za igraca koji je na zalasku karijere,tesko da ce klub to odbiti.
ja se nadam da se vi šalite,Barcelona da će prodati Xavija? ej Xavija !?
pa nebi ga prodali ni za koje pare,to je legenda kluba,teško je uopće opisati što Xavi znači za Barcelonu,ne samo za igru,nego i za klub općenito.
što bi on u PSG-u uopće? ako Xavi ode bilo gdje iz Barcelone do kraja svoje karijere,obećajem da se više niakda neću prijaviti na ovaj forum :D
Xavi je simbol Barce ko i Gerrard Liverpoola.
Thiago i Abidal su se ozlijeđeni vratili sa reprezentativnih nastupa i propuštaju sljedeću utakmicu protiv Sportinga. Osim njih,ne igraju ni Busquets ni Messi zbog kartona.
i evo jedan potez Inieste od jučer,obožavam kad ovo napravi,to je njegov trademark!
Možda ta ponuda za Xavija i nije istina, ali zaboravljate da se radi o PSG-u i da arapi imaju love... a koliko se sjećam da su ih odbijali Pato, Kaka... možda još poneko. Kada bi uhvatili ribu tipa Xavi, onda bi i drugi lakše krenuli. A Barca ga sigurno neće pustiti za manje, neće ga pustiti ni za 80.
A možda je i ta ponuda samo tako, da se malo novinari raspišu o PSG-u... malo samopromocije.
Zar si uopće sumnjao u to?
Zar je itko sa imalo razuma iti moga pomislit da će otić.
cujes,velika je lova u pitanju
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Nemožeš znati kakvo je financijsko stanje u klubu. Ako je stanje odlično nema potrebe..no ipak 80 milijuna eura za igrača od 32 godine je puno previše.
Možda ta ponuda za Xavija i nije istina, ali zaboravljate da se radi o PSG-u i da arapi imaju love... a koliko se sjećam da su ih odbijali Pato, Kaka... možda još poneko. Kada bi uhvatili ribu tipa Xavi, onda bi i drugi lakše krenuli. A Barca ga sigurno neće pustiti za manje, neće ga pustiti ni za 80.
A možda je i ta ponuda samo tako, da se malo novinari raspišu o PSG-u... malo samopromocije.
Pa ako u klauzoli piše da je minimalna odšteta 80, mislim da ga klub mora pustit, a da je onda sve na Xavi-u. Barem mislim da to ide tako.
Ako će biti ovakav, super! http://www.likecool.com/Home/Design/Barcelona%20New%20Camp%20Nou/Barcelona-New-Camp-Nou.jpg
:-)
Joj, bolje da nadograde nego da naprave novi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Čudi me što Alexisa nema. Ako se ne varam, on je igrao u Udineseu sličnu poziciju što Messi trenutno ima.