FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Đapa club kaže...

mali OFF

Sad sam gledao drugo poluvrijeme Švicarska-Argentina. Messi je zabio dva gola u drugom, a u prvom neznam tko je zabio. Možda je sakupio hat trick...Uglavnom odlično je igrao kao i uvijek.

post iznad tvog {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:28 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Đapa club kaže...

mali OFF

Sad sam gledao drugo poluvrijeme Švicarska-Argentina. Messi je zabio dva gola u drugom, a u prvom neznam tko je zabio. Možda je sakupio hat trick...Uglavnom odlično je igrao kao i uvijek.

post iznad tvog {#}

Taman sam vidio kad sam postao. Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali Messi odličan svaka akcija je išla preko njega u drugom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:30 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona
Zabio je i Iniesta za Španjolsku protiv Venezuele.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fulali ste temu, ima tema sve o nogometu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Argentina će biti sjajna čini mi se na prvom velikom natjecanju. Još kada bude igrao Di Maria koji odlično djeli lopte, a opasan je i izdaleka. Jedino im fali neki dobar playmaker na sredini, ali Messi stigne započet akciju i zabit gol.

EDIT: Praetorian1...pričamo o igračima Barce i njihovoj formi općenito. Možda je mali OFF, ali tema je na mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:36 (Đapa club).
15 godina
Praetorian1 kaže...

Fulali ste temu, ima tema sve o nogometu.

ovo je ionako od jučer postala tema puna spama,i manje pišemo mi što navijamo za Barcu nego ostali.

a i nije baš off-topic, Messi i Iniesta su igrači Barcelone i pišemo u vezi njih.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledajte akciju pred 1. gol; Barca style

2. gol

I 3. s bijele tocke

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
FC Barcelona

Kakav je igrač ovaj Messi. Hvala Bogu što ga imamo priliku gledati i što ćemo moći jednog dana našoj djeci i drugima pričati što smo svjedoci ovakvog igrača, ali i naravno vremena u kojem igra Barcelona. Prekrasni golovi, ovaj drugi je odličan.

15 godina
FC Barcelona

Ma kakav Messi,nemože taj bez Xavija i Inieste. {#}

Baš me zanima kakve će biti sljedeće priče,da nemože bez Aguera?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

PSG navodno nudi 80mil eura za Xavija kolika je i odštetna klauzula...

Šta reći? S jedne strane, bilo bi đubretarski prodati legendu kluba i trenutno vjerojatno i najboljeg veznjaka na svijetu, a s druge pak... ima već 32-33 godine, podložan je dosta već ozljedama. Polako na zalasku karijere... a 80 milijuna je ogroman novac s kojim se može kupiti dva-tri vrhunska mlada igrača. Gotovo bi bilo ilogično odbiti takvu ponudu.

Vjerujem da će u svemu tome vrlo bitna i ajmo reć presudna biti Xavijeva riječ.

Vjerujem da neće otići i nadam se da ga Barca neće prodati. Ipak je on duša ove momčadi...

Kako bi Mladen reko, nije u šoldima sve...

15 godina
trap kaže...

PSG navodno nudi 80mil eura za Xavija kolika je i odštetna klauzula...

Šta reći? S jedne strane, bilo bi đubretarski prodati legendu kluba i trenutno vjerojatno i najboljeg veznjaka na svijetu, a s druge pak... ima već 32-33 godine, podložan je dosta već ozljedama. Polako na zalasku karijere... a 80 milijuna je ogroman novac s kojim se može kupiti dva-tri vrhunska mlada igrača. Gotovo bi bilo ilogično odbiti takvu ponudu.

Vjerujem da će u svemu tome vrlo bitna i ajmo reć presudna biti Xavijeva riječ.

Vjerujem da neće otići i nadam se da ga Barca neće prodati. Ipak je on duša ove momčadi...

Kako bi Mladen reko, nije u šoldima sve...

Ma nema šanse da će Xavi otići. On je duša Barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 14:00 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

On je barca.....

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam koliko je ta vijest uopće točna. Teško da jedan klub nudi toliku cifru za igrača od 32 godine..

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ponuda prava mada sumnjam da ce itko dati toliko novca za igraca koji je na zalasku karijere,tesko da ce klub to odbiti.

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

ja se nadam da se vi šalite,Barcelona da će prodati Xavija? ej Xavija !?

pa nebi ga prodali ni za koje pare,to je legenda kluba,teško je uopće opisati što Xavi znači za Barcelonu,ne samo za igru,nego i za klub općenito.

što bi on u PSG-u uopće? ako Xavi ode bilo gdje iz Barcelone do kraja svoje karijere,obećajem da se više niakda neću prijaviti na ovaj forum :D

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi je simbol Barce ko i Gerrard Liverpoola.

15 godina
FC Barcelona

Thiago i Abidal su se ozlijeđeni vratili sa reprezentativnih nastupa i propuštaju sljedeću utakmicu protiv Sportinga. Osim njih,ne igraju ni Busquets ni Messi zbog kartona.

i evo jedan potez Inieste od jučer,obožavam kad ovo napravi,to je njegov trademark!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možda ta ponuda za Xavija i nije istina, ali zaboravljate da se radi o PSG-u i da arapi imaju love... a koliko se sjećam da su ih odbijali Pato, Kaka... možda još poneko. Kada bi uhvatili ribu tipa Xavi, onda bi i drugi lakše krenuli. A Barca ga sigurno neće pustiti za manje, neće ga pustiti ni za 80.

A možda je i ta ponuda samo tako, da se malo novinari raspišu o PSG-u... malo samopromocije.

15 godina

Zar si uopće sumnjao u to?

16 godina

Zar je itko sa imalo razuma iti moga pomislit da će otić.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

cujes,velika je lova u pitanju

17 godina
Da Barca proda Xavija je isto kao da je i Milan prodao Maldinija.Za nikakve novce.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nemožeš znati kakvo je financijsko stanje u klubu. Ako je stanje odlično nema potrebe..no ipak 80 milijuna eura za igrača od 32 godine je puno previše.

14 godina
trap kaže...

Možda ta ponuda za Xavija i nije istina, ali zaboravljate da se radi o PSG-u i da arapi imaju love... a koliko se sjećam da su ih odbijali Pato, Kaka... možda još poneko. Kada bi uhvatili ribu tipa Xavi, onda bi i drugi lakše krenuli. A Barca ga sigurno neće pustiti za manje, neće ga pustiti ni za 80.

A možda je i ta ponuda samo tako, da se malo novinari raspišu o PSG-u... malo samopromocije.

Pa ako u klauzoli piše da je minimalna odšteta 80, mislim da ga klub mora pustit, a da je onda sve na Xavi-u. Barem mislim da to ide tako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 16:50 (Cordas).
14 godina
neaktivan
15 godina
17 godina
FC Barcelona

Joj, bolje da nadograde nego da naprave novi.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FC Barcelona
večeras u 20.00h Barcelona - Sporting,livestream ovdje: http://livefootball.ws/615-barcelona-sporting.html početnih 11 Barcelone: Valdes,Alves,Mascherano,Pique,Adriano,Keita,Xavi,Iniesta,Pedro,Cesc i Cuenca.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 19:21 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Čudi me što Alexisa nema. Ako se ne varam, on je igrao u Udineseu sličnu poziciju što Messi trenutno ima.

Come to the dark side, we have cookies.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice