Jel to u 16ercu?
da,a uz to je imao već žuti karton od ranije.
Jel to u 16ercu?
da,a uz to je imao već žuti karton od ranije.
Ništa bolje ne očekujem od Real Madrida. Postalo je preočito da je Perez kupio prvenstvo.
Ništa bolje ne očekujem od Real Madrida. Postalo je preočito da je Perez kupio prvenstvo.
To je kleveta :-P Ali ni jedna ekipa nema pomoc sudaca kao Real u ovoj sezoni.
ali to je stvarno previše,ja ne pamtim niti jedno gostovanje Reala ove godine da nisu imali pomoć sudaca.
ali to je stvarno previše,ja ne pamtim niti jedno gostovanje Reala ove godine da nisu imali pomoć sudaca.
Real jedino tako i može osvojit naslov. Ali bitno je da oni i dalje mažu oći drugima da su oni uvijek pokradeni.
realov dres za sljedecu sezonu http://www.soccerjerseywholesale.com/bmz_cache/5/592ce2b44f32067a1105dfdb12eca737.image.480x480.jpg
kako sada Mourinho ništa ne kuka za loše suđenje.ma neka osvoje to prvenstvo,ali kako bi volio da se nađu u finalu LP sa Barcom i ona ih kao i uvijek razvoza po terenu ko mlade majmune,osvoje LP,sruše rekord LP,a luzeri neka pate i gledaju kralja Europe.
LoL tema Barcelona vi dvje stranice o realu,offtopic do neba xD
Idite na realovu temu pa o realu pisite,nego kakve su info o utakmici barca- atletico se zna otprilike tko igra?
Idite na realovu temu pa o realu pisite,nego kakve su info o utakmici barca- atletico se zna otprilike tko igra?
Barca vejroajtno igra u najjačem sastavu. I nije uopće dvije stranice kako kažeš,nego 10 postova.
a na Realovu temu naravno da ne želim ići,jer po njima jer Real uvijek čisto pobijedio,eto i večeras je bilo bez mrlje i bez sudačkih grešaka.
Tamo je to offtopic i vrijeđanje, ovde je to činjenica da real krade.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Ma ja nisam ni gledo utakmicu bio kod frenda,samo pogledao gol sto C dao i to je to,tak da ne mogu komentirati igru uopce
Valdes,Alves,Puyol,Mascherano,Abidal,Xavi,Busquets,Iniesta,Alexis,Cesc i Messi.
Ajmoooooooo!
VISCA BARCA!!!!!!!
Lijepa je akcija bila... :)
Zašto je Sanchezu poništen gol?
To Messi care
MESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CAR 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Koliko zuith kartona......
Ma ti suci u Primeri su ludi, da mi je samo vidjet prosjek žutih kartona po utakmici.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
Dosadna utakmica i lose sudjenje. Pljuc!
Zasto se brisu komentari? Zanimljivije mi je citati tvrdnje da je Ronaldo bolji od Messija nego thumbat recenice da je Messi zabio lijep gol. Ako ne krse pravila foruma...
Molio bi da se svi drže teme (kao što smo se lijepo dogovorili), postovi koji se piše s ciljem provokacije se brišu!
Ako cemo tim tokom,veceranje sudenje nije islo u korist Barce zar ne? 2 offsajda o kojem ni govora nema iz prvog su velike sanse da bi Falcao poentirao a drugi mozda i ne bi ali nikad saznati necemo,izvodenje slobodnog udarca e sad kad je Giggs dao Marseju takav gol cijeli svijet ga popljuvao zbog nesportskog poteza koji je u skladu s pravilima a sad messi zabio isto tako i svi ga uzdizu u nebsa:)
Argumenti ne stoje jos zaboravih igranje rukom Busqea u 16 metara pred sam kraj utakmice:P
3 boda su tu ali igra nikako zadovoljavajuca opet lose odigrano u gostima
plus odvratno sudenje sto se kriterija kartona daje uzas svaki kontak zavrsio zutim kartonom..