FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.barcabalkan.com/news/read/2766/Liverpool-se-ukljucio-u-utrku-za-Tella

nadam se da nece otic,ali ako bas zeli igrat u prvoj ekipi neka ode covjek negdje na posudbu iducu sezonu

15 godina
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

http://www.barcabalkan.com/news/read/2766/Liverpool-se-ukljucio-u-utrku-za-Tella

nadam se da nece otic,ali ako bas zeli igrat u prvoj ekipi neka ode covjek negdje na posudbu iducu sezonu

nema šanse da će ga pustiti,pa nisu ludi valjda,strašan je talent.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel igra Afelay za Barcu, ako ne bilo bi u redu od Barce da ga pusti pa da se dečko razvija a ne tu da propada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 20:57 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel igra Afelay za Barcu, ako ne bilo bi u redu od Barce da ga pusti pa da se dečko razvija a ne tu da propada.

http://www.barcabalkan.com/barcelona/#Ozljede

15 godina
FC Barcelona

Afellay ima oštećenu kost tibiju i rupturu ligamenata,teška ozljeda,slično kao Villa. Nema ga na terenima još od početka 9.mjeseca.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 22:01 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...
Afellay ima slomljenu kost tibiju,teška ozljeda,slično kao Villa. Nema ga na terenima još od početka 9.mjeseca.

Afellay ima rupturu prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koju je pretrpio 22.9.2011. Jadan dečko...

Možemo ga očekivati negdje u 4. mjesecu na terenu. Tad bi i Villa trebao doći.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 21:28 (crystal6).
15 godina
FC Barcelona
e pa to i jest tibija,potrgao je kolateralne ligamente koji sprječavaju pomak tibije,kosti ispod koljena.Čitao sam da je skoro ista ozljeda kao kod Ville,samo još zamršenija jer je ozljeda nastala malo niže i otišli su i ligamenti,a i kost je oštećena. A što je najgore od svega,ozljedio se na treningu.
17 godina
antimadridista kaže...
e pa to i jest tibija,potrgao je kolateralne ligamente koji sprječavaju pomak tibije,kosti ispod koljena.Čitao sam da je skoro ista ozljeda kao kod Ville,samo još zamršenija jer je ozljeda nastala malo niže i otišli su i ligamenti,a i kost je oštećena. A što je najgore od svega,ozljedio se na treningu.

Oprosti, no nisi u pravu. Nije ista kao i kod Ville. Pukao mu je prednji križni ligament koji spaja te dvije kosti u koljenu i možda je nagnječio meniske (nisam siguran). U biti, dulje treba da se oporavi od slomljene kosti, postoji mogućnost da se razvije artritis i trajne nestabilnosti u koljenu. Možda nikad više ne bude bio u mogućnosti dobro igrati. Kost zaraste, no ovo ne. Znam mnogo o tome jer i sam imam istu ozljedu.

15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...

Oprosti, no nisi u pravu. Nije ista kao i kod Ville. Pukao mu je prednji križni ligament koji spaja te dvije kosti u koljenu i možda je nagnječio meniske (nisam siguran). U biti, dulje treba da se oporavi od slomljene kosti, postoji mogućnost da se razvije artritis i trajne nestabilnosti u koljenu. Možda nikad više ne bude bio u mogućnosti dobro igrati. Kost zaraste, no ovo ne. Znam mnogo o tome jer i sam imam istu ozljedu.

dobro,nisam napisao da je skroz ista ozljeda,nego skoro ista,slična. Čitao sam na Barca Balkan forumu još tamo u 9.mjesecu da je potrgao te kolateralne ligamente koji sprječavaju da se pomiče tibija,a i da je sama kost također oštećena.

Da,ta ozljeda je stvarno opasna i može dovesti do trajnog oštećenja,nadajmo se da neće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 21:55 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

u sezoni 2011./2012. Barcini igrači su čak 32 puta pogađali okvir gola.

Messi 12 (!),Cesc 6,Iniesta 3,Alves i Cuenca 2,Alexis,Busquets,Mascherano,Pique,Puyol,Thiago i Xavi 1.

Davno nisam ovako nešto vidio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 22:05 (antimadridista).
17 godina

Za njegovu igraću karijeru i nije toliki problem trajno oštećenje (što dođe nakon možda desetak ili više godina) nego činjenica da nikada nakon takve ozljede neće biti 100% kao prije. Uz najviše sreće je oko 90-95%. Sjetimo se kako je Milito prošao. Imao je istu ozljedu i jednostavno više nije bio isti on.

15 godina
crystal6 kaže...

Za njegovu igraću karijeru i nije toliki problem trajno oštećenje (što dođe nakon možda desetak ili više godina) nego činjenica da nikada nakon takve ozljede neće biti 100% kao prije. Uz najviše sreće je oko 90-95%. Sjetimo se kako je Milito prošao. Imao je istu ozljedu i jednostavno više nije bio isti on.

da,sjećam se da Milito nije bio ni blizu onom starom kad se vratio nakon ozljede,ali nisam znao da je ista ozljeda kao sad kod Afellaya bila u pitanju.

Milito je bio stvarno veliki potencijal za stopera,kad je došao iz Zaragoze u Barcu je bio na razini Puyola,ali odonda nažalost više nije bio pravi. Vjerojatno bi imao i uspješniju karijeru od svog brata Diega da se to nije dogodilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 22:11 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Lako za povratak,no pitanje kakav ce igrac biti nakon povratka,sjetimo se naseg eduarda nikad vise to nije bio onako dobar igrac kao prije ozljede,slucaj ronaldo nakon teske ozljede izgubio je na igri puno,nadam se da villin slucaj ce biti potpuna suprotnost da ce se vratiti i pokazati nam jos jednom kako igraju najbolji napadaci svijeta{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Lako za povratak,no pitanje kakav ce igrac biti nakon povratka,sjetimo se naseg eduarda nikad vise to nije bio onako dobar igrac kao prije ozljede,slucaj ronaldo nakon teske ozljede izgubio je na igri puno,nadam se da villin slucaj ce biti potpuna suprotnost da ce se vratiti i pokazati nam jos jednom kako igraju najbolji napadaci svijeta{#}

logicna je stvar da neces biti isti nakon ozljede,sad da villa bude 90% starog ville mogli bi bit zadovoljni (ako uhvati formu)

15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Slažem se,Villa više nije ni mlad igrač,i tim više bi to moglo utjecati na njega.

15 godina
FC Barcelona

TV3 prenosi informaciju kako će se finale Kupa Kralja odigrati na Vicente Calderonu,stadionu Atletico Madrida 25.svibnja.

17 godina
FC Barcelona

Evo jedne snimke sa treninga!! {#}

15 godina
FC Barcelona

evo jedan lijep kratki film o Pepu Guardioli u dva dijela (traje oko pola sata):

i Messijeva 222 gola u 13 minuta:

i sada u 21.00h Barcelona B igra protiv Herculesa,tko hoće gledati ima prijenos ovdje:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=146503&part=sports

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sjetimo se samo da je u 8 godini prognoza za Villu bila da ce ostati bez lijeve noge tj. da nece vise igrati nogomet................

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
tek sam sad vidio da je carcharodon napisao da je Messi zabio samo jedan gol u gostima ove sezone,čista glupost jer je samo protiv Malage zabio 3, a još je zabio u Bilbau i još par gostujućih utakmica. Tako da neznam gdje si to mogao pročitati.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 20:47 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
tek sam sad vidio da je carcharodon napisao da je Messi zabio samo jedan gol u gostima ove sezone,čista glupost jer je samo protiv Malage zabio 3, a još je zabio u Bilbau i još par gostujućih utakmica. Tako da neznam gdje si to mogao pročitati.

ne nisam ja to rekao:D vec da od 25 golova 24 doma to je podatak koji sam cuo od komentatora na utakmici nisu tu svi golovi ukljuceni..

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

ne nisam ja to rekao:D vec da od 25 golova 24 doma to je podatak koji sam cuo od komentatora na utakmici nisu tu svi golovi ukljuceni..

ja sam rekao da si ti to napisao,a ne da je to izvorno tvoja izjava. Pa sam ispravio tek tako da se zna.

15 godina
FC Barcelona
Večeras u 21.30h teško gostovanje kod Atletico Madrida,livestream je ovdje: http://livefootball.ws/593-atletico-madrid-barcelona.html
15 godina
antimadridista kaže...
Večeras u 21.30h teško gostovanje kod Atletico Madrida,livestream je ovdje: http://livefootball.ws/593-atletico-madrid-barcelona.html

Ako odigraju kao prošli put protiv Valencije, onda nema straha.

15 godina
FC Barcelona
ovo je nevjerojatno, ovo natjecanje nemože biti regularno nikako,kakva sramota!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

?

15 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

?

da si gledao utakmicu maloprije znao bi o čemu govorim,opet se iste stvari događaju,iz kola u kolo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 18:04 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

?

da si gledao utakmicu maloprije znao bi o čemu govorim,opet se iste stvari događaju,iz kola u kolo.

real?htio sam gledati ali sam u fifi zaboravio na vrijeme,sta se dogodilo?crveni?penal?gol iz zaleda?ili pak ponisten gol/nedosuden penal za rayo?

15 godina
FC Barcelona

evo samo jedan mali dio onoga što se dogodilo:

a uz to je i igrač Raya dobio izravni crveni zato što je izbio loptu ispred Khedire.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 18:07 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel to u 16ercu?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice