FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona

@antimadridista Svaka čast na postu, veoma kvalitetno napisano a i bilo mi ga je zanimljivo čitati :). A i zašto pričate o gubitcima, Barcelona je ove sezone puno više dobila nego izgubila. Mnogi bi se trebali ugledati na Guardiolu čak i njegovi rivali.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pulja kaže...
jurica_m kaže...

Recite vi što želite i sve je to u redu da igraju mlađi igrači i po tome se vidi priprema za sljedeću sezonu koju Pep pomno planira. Vidljivo je po sastavu igrača, po zamjenam, po svemu. Pep je gospodin i to je sve neupitno. Možda i Barceloni nisu dosuđeni neki prekršaji i neki penali, možda su dosuđena i neka zaleđa koja nisu trebala biti, možda je sudac Realov dvanaesti igrač, i to može stajati, ali ovako se predati na sredini prvenstva, to je za mene sramotno. Naravno, treba misliti na budućnost, koja je po Barcinim novim igračima itekako blistava i sjajna, ali neću priznati tu predaju i to eksperimentiranje sa igračima i puštanje kao da je sve gotovo. Govorite što želite, ali to vam je isto kao da se pripremate za neki rat, i u taj rat pošaljete ljude sa vilama i oruđem, a s druge strane vam stoji protivnik sa najsuvremenijom opremom od oružja. Unaprijed ste osuđeni na propast. To je dakako moje mišljenje i naravno da se neki neće složiti s njime. Ja volim Barcelonu i navijam dugo za ovaj klub, ali ne priznajem ovakvu taktiku i ovakvu predaju. Pa i da mi suci pljuju u lice, da mi Real pljuje sa svojim Pepeom i Mourinhom na čelu i sa onim Ronaldom, da su svi protiv mene, borio bih se do zadnje tekme i igrao svim srcem jer tu nema predaje. Eto, to me smeta. No, tko sam ja? Samo navijač Barcelone, i kao takav ne mogu ništa. Žalosno.

Ajde mi samo objasni to kada kažeš da Pep uigrava nove igrače za sljedeću sezonu i da je to dobro, i onda govoriš da ne bi trebao ubacivati mlade nove igrače usred sezone, a prema tebi kad bi on to trebao raditi? kad igraju protiv Hajduka ili Al-Alhyia?

ovo je faza kroz koju smo morali kad-tad proći. Sjećate se sezone 2008-2009 kad je Guardiola tek stigao i potjerao iz kluba zvijezde kao što su Henry,Toure i Deco i umjesto njih ubacio redom igrače iz B momčadi (Busquetsa,Pedra,Bojana) i vratio Pique-a iz Uniteda? 

možda će se netko od vas sjetiti kakvi su igrači bili Pedro ili Busquets na samom početku kad su ušli u prvu momčad. Bili su ispodprosječni,trpili smo ih i proklinjali dan kada su otišli gore naveden igrači i pitali se što to Guardiola radi.

A pogledajte u koga su danas izrasli ti igrači,u nezamjenjive motore momčadi,pogledajte nepogrešivog Busquetsa u što ga je Guardiola pretvorio:

da ne govorim o potezu vraćanja Pique-a u klub, Pique-a koji je dobivao nikakvu šansu kod Fergusona u Unitedu,a Pep je prepoznao kakav potencijal ima Pique i vratio ga u klub,da bi danas izrastao u jednog od najbolji stopera svijeta.

Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, vjerujem da će se vidjeti za nekoliko godina kako je bio u pravu.

Ni Busquets,ni Pedro,ni Pique u prvoj sezoni nisu bili ono sto su danas,dapače bili su daleko od ovog,ali je Pep prepoznao da će izrasti u velike igrače.

Po mom mišljenju,trenutno Tello i Cuenca pokazuju puno više nego što su Pedro i Bojan u svojoj prvoj sezoni. O Thiagovom talentu da ne govorim.

Eto,neka smo izgubili prvenstvo,nije sve u tom jednom prvenstvu.

Prošle godine u interviewu s Guardiolom bilo mu je postavljeno pitanje:

"Koja vam je najdraža knjiga koju ste pročitali u životu?"

Pepov odgovor je bio: "Djelo Davida Truebe: Saber perder" ili u prijevodu "Znati gubiti".

Sve rečeno.

Kad vidim da netko govori loše o tom čovjeku,dođe mi slabo. Koliko nam je samo dobrih stvari donio u klub,da bi ga neki pljuvai zbog te jedne lige.

Glavu gore,osvojena su već 3 trofeja ove sezone,u finalu Kupa smo,i još uvijek glavni favoriti za osvajanje LP.

malo te moram ispraviti, nije Tourea i Henrya potjerao 2008-2009 sezone već 2009-2010, a 08-09 je Ronaldinha, Zambrotu, Deca...., mislim da je Toure bio kao nekakav mentor ili učitelj Bousqetsu dok je bio u Barci, a Henry je bio ono što je sada Pedro

15 godina
neaktivan
Meni je najsmijesnije sto neki iz one teme, uz prvenstvo, pridodaju Realu i skoro sigurnu pobjedu u Ligi Prvaka... presmijesno... kako vidimo, Guardiola je poceo ubacivati mlade igrace u zadnjih par utakmica, celici ih, a iskusne odmara za ostale ciljeve. Copa del Rey ce osvojiti (cak mi ne bi smetalo da ne osvoje), a ni obrana LP im ne gine. Zato, neka bude i -50 u Barceloni, al' znajte da Guardiola ima svoje razloge. Volio bih finale Real - Barca, da im se zesce narugaju. Onih 2-2 u uzvratu je bilo nesto kao Hajduk - Barcelona, "idite i zabavite se", a vi to vidite kao --veliki povratak Reala--
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Meni je najsmijesnije sto neki iz one teme, uz prvenstvo, pridodaju Realu i skoro sigurnu pobjedu u Ligi Prvaka... presmijesno... kako vidimo, Guardiola je poceo ubacivati mlade igrace u zadnjih par utakmica, celici ih, a iskusne odmara za ostale ciljeve. Copa del Rey ce osvojiti (cak mi ne bi smetalo da ne osvoje), a ni obrana LP im ne gine. Zato, neka bude i -50 u Barceloni, al' znajte da Guardiola ima svoje razloge. Volio bih finale Real - Barca, da im se zesce narugaju. Onih 2-2 u uzvratu je bilo nesto kao Hajduk - Barcelona, "idite i zabavite se", a vi to vidite kao --veliki povratak Reala--

Lijepo zvuci ali dali je to izvedivo to cemo jos vidjeti,ako je onih 2-2 bilo to sto ti kazes istko tako ja mogu reci onih 1-3 je isto to bilo evo vam lopta pa se igrajte,koja glupost je to sto si ti rekao sad XD

EDIT

Btw nije real taj koji se treba vracati,barcelona je ta koja se treba vracati iz sna oni su u losoj formi ne real

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 13:53 (carcharodon).
15 godina
neaktivan
Whatever, we'll see.
15 godina
Pulja kaže...

malo te moram ispraviti, nije Tourea i Henrya potjerao 2008-2009 sezone već 2009-2010, a 08-09 je Ronaldinha, Zambrotu, Deca...., mislim da je Toure bio kao nekakav mentor ili učitelj Bousqetsu dok je bio u Barci, a Henry je bio ono što je sada Pedro

a dobro,njih dvojica su otišli sezonu kasnije,kad je osvojena prva LP u Guardiolinoj eri,ali nije bitno,poanta mog posta je bila razvoj mladih igrača i to da neki nisu svjesni da Tello nemože odmah postati Pedro (iako mislim da je trenutno i bolji od njega lol),isto tako i sa Cuencom i Thiagom,Sergi Robertom. Treba strpljenja,i ako oni budu dobivali prilike samo u kup utakmicama protiv trećeligaša,kakve koristi od toga? on i sami igraju drugu Španjolsku ligu sa Barcom B, tako da te utakmice nebi bile za njih od nikakve važnosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

Na službenim stranicama SCOREmobile FC sam pronašao da je u 90 minuti Javier Mascherano dobio drugi žuti - crveni, a na teletextu Kladionise Germanija Sport te činjenice nema, što je istina na kraju {#} ????

ja sam pročitao na internetu da je Mascherano dobio žuti karton večeras,i da je prije imao žuti,tako da neće igrati u sljedećem kolu,kao i Alves.

taj detalj nisam vidio u gužvi i žurbi na kraju utakmice,ali mislim da nije dobio crveni večeras.

edit: provjerio sam,dobio je jedan žuti,ne crveni.

Bok kolega, netočan ti je navod, danas sam pročitao u novinama da se je Mascherano posvadio sa sucem u tunelu pa je zaradio drugi žuti, isključujući karton, tako da će po njega posljedice biti ipak nešto teže zbog samog sukoba pred svjedocima. Navodno se je već kačio na suca i na terenu, ali je u tunelu eskaliralo u tenzijama!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Bok kolega, netočan ti je navod, danas sam pročitao u novinama da se je Mascherano posvadio sa sucem u tunelu pa je zaradio drugi žuti, isključujući karton, tako da će po njega posljedice biti ipak nešto teže zbog samog sukoba pred svjedocima. Navodno se je već kačio na suca i na terenu, ali je u tunelu eskaliralo u tenzijama!

da,to sam pročitao na official site-u danas.

u sljedećem kolu protiv Valencije nema ni njega ni Alvesa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
Prema pisanju Španjolskog sportskog dnevnika "AS" čelnici Reala neće dozvoliti da se finale Kupa Kralja igra u Madridu,jer u slučaju pobjede Barcelone ne žele gledati njihovu proslavu na Bernabeu.

Svašta. Nadam se da nije istina jer je ovo krajnje jadno.

Pročitaj ovaj članak do kraja, pa mi daj osvrt, čije je postupanje za okarakterizirati kao jadno {#} !!??

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-trazi-da-finale-kupa-kralja-igra-na-bernabeu-real-ih-glatko-odbio/598981.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 20:50 (ATJLučko).
15 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...
Prema pisanju Španjolskog sportskog dnevnika "AS" čelnici Reala neće dozvoliti da se finale Kupa Kralja igra u Madridu,jer u slučaju pobjede Barcelone ne žele gledati njihovu proslavu na Bernabeu.

Svašta. Nadam se da nije istina jer je ovo krajnje jadno.

Pročitaj ovaj članak do kraja, pa mi daj osvrt, čije je postupanje za okarakterizirati kao jadno {#} !!??

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-trazi-da-finale-kupa-kralja-igra-na-bernabeu-real-ih-glatko-odbio/598981.aspx

eto vidiš zašto ne volim čitati index.hr

Godine 2004. na kraju sezone,travnjak Camp Nou-a je bio obnavljan,te je kao takav bio nedostupan za bilo kakva događanja,uključujući i 2 koncerta i finale kupa kralja.

Ovima iz indexa je to "glatko odbijanje".

Kakve to sad ima veze uostalom?

Da su "Kraljevski klub" kakvim se predstavljaju,nebi pravili cirkus od sebe i sramotili se na razne načine zadnjih nekoliko godina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 21:04 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

ATJ i vi svi Realovci, ako je na početku dogovoreno da se igra na Bernabeu, neka se igra. ovo je sramotno da se opravdavaju sa nekakvim obnovama na stadionu i ne znam što već. Ma sve je to samo radi Reala i to je ono što je najjadnije. Što ćemo, a ništa. Samo se nadam da Barci neće ispast trofej pod autobus, kao što je prošle godine Realu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 21:05 (jurica_m).
16 godina
FC Barcelona

Iskreno najmanje me briga gdje će se igrat, glavno da pokupimo taj trofej. To što se ovi iz reala ponašaju ko najveća stoka - njihov problem.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
antimadridista kaže...

eto vidiš zašto ne volim čitati index.hr

Godine 2004. na kraju sezone,travnjak Camp Nou-a je bio obnavljan,te je kao takav bio nedostupan za bilo kakva događanja,uključujući i 2 koncerta i finale kupa kralja.

Ovima iz indexa je to "glatko odbijanje".

Kakve to sad ima veze uostalom?

Da su "Kraljevski klub" kakvim se predstavljaju,nebi pravili cirkus od sebe i sramotili se na razne načine zadnjih nekoliko godina.

I ja sam već sto puta rekao da je ovaj Indexov portal najjadniji od svih portala em što se tiče sporta, em što se tiče svega ostalog. Dokazano najjadniji. No, to sada nije bitno, bitno je da je sramotno što se neće igrati na Bernabeu. Dobro veliš, Antimadridista. To je slika jednog kraljevskog kluba. Sramota.

15 godina
jurica_m kaže...

ATJ i vi svi Realovci, ako je na početku dogovoreno da se igra na Bernabeu, neka se igra. ovo je sramotno da se opravdavaju sa nekakvim obnovama na stadionu i ne znam što već. Ma sve je to samo radi Reala i to je ono što je najjadnije. Što ćemo, a ništa. Samo se nadam da Barci neće ispast trofej pod autobus, kao što je prošle godine Realu.

neće,ne boj se. Naučili su držati trofeje u rukama zadnjih godina za razliku od nekih. {#}

15 godina
protjeran
FC Barcelona

+10 hahahha {#} +10 decki, vidim nije vam lako{#}{#}

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
15 godina
Floda kaže...

O Floda, pa gdje si ti. Samo si još ti falio. Ni zucnuti ne znaš već samo td-ove lupetaš. Meni je najvažnije da Barca svaki puta dobije Real, vjeruj da nema veće draži od toga.

15 godina
Floda kaže...

Super. Evo ti keks.

14 godina
sirka666 kaže...

Iskreno najmanje me briga gdje će se igrat, glavno da pokupimo taj trofej.To što se ovi iz reala ponašaju ko najveća stoka - njihov problem.

Ad1; otkuda ti 100% sigurnost da će te osvojiti Kup Kralja, ili si sveznadar ili je kupljen/prodan što god kada si tako siguran {#} ??!!

Pa i prije prekjučerašnje utakmice svi ste se junačili, Osasuna, kaj god, utrpali smo im 8 komada u Barceloni, a ovdje ste prošli kao na streljani, što svojim nezalaganjem što željoim igrača Osasune, što i sa greškama španjolskih sudaca!

Ad2: Kako se ponašaju "ovi iz Reala", komentar koji samo jako dobro opisuje samog tebe, jer što se tiče mene, priznajem da počesto podkurim, da, ali nikada ne hejtam, jer, iako ne volimo "ova dva kluba", moža volimo zajedno neki drugi klub, tako da na nekoj trećoj temi možemo biti samo tako dobri u komunikacijama, bez nagrađivanja sa opisnim pridjevima životinjskog {#} podrijetla, molim lijepo! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
sirka666 kaže...

Iskreno najmanje me briga gdje će se igrat, glavno da pokupimo taj trofej.To što se ovi iz reala ponašaju ko najveća stoka - njihov problem.

Ad1; otkuda ti 100% sigurnost da će te osvojiti Kup Kralja, ili si sveznadar ili je kupljen/prodan što god kada si tako siguran {#} ??!!

Pa i prije prekjučerašnje utakmice svi ste se junačili, Osasuna, kaj god, utrpali smo im 8 komada u Barceloni, a ovdje ste prošli kao na streljani, što svojim nezalaganjem što željoim igrača Osasune, što i sa greškama španjolskih sudaca!

Ad2: Kako se ponašaju "ovi iz Reala", komentar koji samo jako dobro opisuje samog tebe, jer što se tiče mene, priznajem da počesto podkurim, da, ali nikada ne hejtam, jer, iako ne volimo "ova dva kluba", moža volimo zajedno neki drugi klub, tako da na nekoj trećoj temi možemo biti samo tako dobri u komunikacijama, bez nagrađivanja sa opisnim pridjevima životinjskog {#} podrijetla, molim lijepo! 

15 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Floda kaže...

O Floda, pa gdje si ti. Samo si još ti falio. Ni zucnuti ne znaš već samo td-ove lupetaš. Meni je najvažnije da Barca svaki puta dobije Real, vjeruj da nema veće draži od toga.

Valjda si mislio lupas, a ti gluposti LUPETAŠ.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 21:42 (Floda).
15 godina
FC Barcelona

Ne, mislio sam na lupetaš. Ali mene više brine koja je to riječ lupas ? Nikad čuo, majke mi. {#} No, već smo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 21:54 (jurica_m).
15 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Ne, mislio sam na lupetaš. Ali mene više brine koja je to riječ lupas ? Nkad čuo, majke mi. {#} No, već smo {#}

Lupaš, na mobu sam, ali imaš pravo sad smo u OT.
16 godina
jurica_m kaže...

Ne, mislio sam na lupetaš. Ali mene više brine koja je to riječ lupas ? Nikad čuo, majke mi. {#} No, već smo {#}

"Lupetaš"- govoriš gluposti, ne možeš reći "lupetaš" neki gumb, ali nije ni važno :)

"ATJ i vi svi Realovci, ako je na početku dogovoreno da se igra na Bernabeu, neka se igra. ovo je sramotno da se opravdavaju sa nekakvim obnovama na stadionu i ne znam što već. Ma sve je to samo radi Reala i to je ono što je najjadnije. Što ćemo, a ništa. Samo se nadam da Barci neće ispast trofej pod autobus, kao što je prošle godine Realu."

Htio sam te pitat za ovo iznad. Od kud ti to da je dogovoreno da se igra na Bernabeu? Koliko sam pročitao na deset stranica tek se sad odlučuje gdje će se igrat, a prijedlog je madrid (s. bernabeu) jer je na pola puta i zbog veličine. Znači nije real madrid obećao da će se igrat tamo pa se sad izvlače, već jednostavno ne žele da se tamo igra i to je njihovo pravo. Ne znam šta je tu čudno? Naveli su hrpu razloga, neki su bezveze neki nisu, ali nisu dužni pustit da se na njihovom stadionu igra. Misliš da barcelonini igrači,  ne bi željeli pobijedit i slavit na terenu "najvećeg neprijatelja"?

Imaju i jedni i drugi razloge zašto odbijaju, tj. žele igrati na tom stadionu. 

Antimadrista sam kaže za 2004. da je barcelona imala radove, a sad kad ovi spominju radove ispada da lažu (projekt je najavljen, možda mogu odgodit ako nisu veliki troškovi odgode, ali zašto bi to radili kada nije nužno?).

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:07 (Iggx).
15 godina
FC Barcelona

Bilo bi mi najdraže da se u finalu nađu barca i Real pa da Barca razbije Real kao i svaki puta na Bernabeu pa da se onda tamo veselimo.

16 godina
jurica_m kaže...

Bilo bi mi najdraže da se u finalu nađu barca i Real pa da Barca razbije Real kao i svaki puta na Bernabeu pa da se onda tamo veselimo.

Pretpostavljam da se ne bi igralo na bernabeu već na nekom neutralnom stadionu kao i sad.

Ove ostale gluposti neću ni komentirat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:14 (Iggx).
15 godina
Iggx kaže...
jurica_m kaže...

"Lupetaš"- govoriš gluposti, ne možeš reći "lupetaš" neki gumb, ali nije ni važno :)

"ATJ i vi svi Realovci, ako je na početku dogovoreno da se igra na Bernabeu, neka se igra. ovo je sramotno da se opravdavaju sa nekakvim obnovama na stadionu i ne znam što već. Ma sve je to samo radi Reala i to je ono što je najjadnije. Što ćemo, a ništa. Samo se nadam da Barci neće ispast trofej pod autobus, kao što je prošle godine Realu."

Htio sam te pitat za ovo iznad. Od kud ti to da je dogovoreno da se igra na Bernabeu? Koliko sam pročitao na deset stranica tek se sad odlučuje gdje će se igrat, a prijedlog je madrid (s. bernabeu) jer je na pola puta i zbog veličine. Znači nije real madrid obećao da će se igrat tamo pa se sad izvlače, već jednostavno ne žele da se tamo igra i to je njihovo pravo. Ne znam šta je tu čudno? Naveli su hrpu razloga, neki su bezveze neki nisu, ali nisu dužni pustit da se na njihovom stadionu igra. Misliš da barcelonini igrači,  ne bi željeli pobijedit i slavit na terenu "najvećeg neprijatelja"?

Antimadrista sam kaže za 2004. da je barcelona imala radove, a sad kad ovi spominju radove ispada da lažu (projekt je najavljen, možda mogu odgodit ako nisu veliki troškovi odgode, ali zašto bi to radili kada nije nužno?).

koliko sam ja skužio,nema Real nikakve radove na stadionu,nego kao "taj dan će proslavljati 10.naslov prvaka Europe". 

Možeš misliti kakvo opravdanje,nije još ni osmina finala LP krenula.

Činjenica je da oni ne žele gledati Barcu kako slavi usred Madrida,kao i 1997.

Za sve navijače Barce,pogledajte ovaj video gdje na kraju svira himna Barcelone na Bernabeu,neprocjenjivo!

a uz to se na videu vidi i Mourinho kako slavi,još kad je bio na "visokoj" dužnosti u Barci,prevoditelj naš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:15 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Iggx, nisu to nikakve gluposti. Real je u zadnjih par godina konstantna mušterija Barceloni.

Evo jedan prigodan. Gleda tata tekmu Barce i Reala. Barca razbija, naravno, i pita sin: "Tata, što to gledaš, neki film?" Kaže tata: "Sine, to nije film, to je serija."

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
jurica_m kaže...

koliko sam ja skužio,nema Real nikakve radove na stadionu,nego kao "taj dan će proslavljati 10.naslov prvaka Europe". 

Možeš misliti kakvo opravdanje,nije još ni osmina finala LP krenula.

Pročitaj sve, a ne samo dio. Radovi počinju odmah po završetku sezone. Koliko znam primera završava prije finala lige prvaka pa samim tim radovi će biti u tijeku i kad se bude igralo to finale. A ovo drugo je dodatni argument (po meni totalno nepotreban) da su rezervirali stadion (dio koji nije pod radovima) za proslavu. Nije isto slavit na dijelu stadionu i terenu kao i održat utakmicu dok radovi traju.

"Činjenicu" zanemarujem jer je to valjda jasno svima na svijetu da ne želiš gledat najvećeg rivala kako slavi na tvom stadionu, svejedno o kom se radi. Pošto su upalili prskalice i gasili svjetla nakon pobjede intera u ligi prvaka, nadam se da real neće nikad igrat neko finale na camp nou jer tko zna šta bi njima radili...

15 godina
FC Barcelona

Ma nemoj se praviti glup. Sve je to namješteno i neće se namjerno igrati jer Barca igra. Kakvi krvavi radovi. Barca je u pitanju, a ne radovi.

15 godina
Iggx kaže...

Pročitajsve, a ne samo dio. Radovi počinju odmah po završetku sezone. Koliko znam primera završava prije finala lige prvaka pa samim tim radovi će biti u tijeku i kad se bude igralo to finale. A ovo drugo je dodatni argument (po meni totalno nepotreban) da su rezervirali stadion (dio koji nije pod radovima) za proslavu. Nije isto slavit na dijelu stadionu i terenu kao i održat utakmicu dok radovi traju.

"Činjenicu" zanemarujem jer je to valjda jasno svima na svijetu da ne želiš gledat najvećeg rivala kako slavi na tvom stadionu, svejedno o kom se radi. Pošto su upalili prskalice i gasili svjetla nakon pobjede intera u ligi prvaka, nadam se da real neće nikad igrat neko finale na camp nou jer tko zna šta bi njima radili...

a ja se isto tako nadam (ustvari siguran sam) da trener Barcelone neće provocirati i trčati prema protivničkim navijačima kad izbaci protivnika u LP kao što to radi sadašnji trener Reala,a tada Intera.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice