- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Veoma dobro 1. poluvrijeme, ali one 3 prilike su se trebale iskoristit, nadam se da nam se to neće obit o glavu.
Da je vise drskosti moglo bi biti 3:0. Odlicno igraju.
Veoma dobro 1. poluvrijeme, ali one 3 prilike su se trebale iskoristit, nadam se da nam se to neće obit o glavu.
Najviše zamjeram Cuneci ona lopta je trebala biti u golu.. Messi raspoložen danas mislim da možemo očekivati njegov gol u nastavku.
Ali kako je uvalio onu loptu Fabregasu za 1. gol...
odlična igra,puno trčanja,otkrivanja i ukupno to izgleda jako dobro večeras.
Prvi gol,kakva majstorija Messija,nevjerojatna vizija i pregled terena, i Fabregas je također lijepo reagirao.
Šteta za one 2-3 propuštene šanse,ali ovo večeras je jako dobra igra zasad.
Treba samo nastaviti ovako.
golman ih je danas spasio od potopa, a tek je 55 min...
Barcelona podiže formu odlična predstava...Messi igrač utakmice. Ekipa je izgledala odmorno i zaslužili su veću pobjedu danas. Nema veze dobar nagovještaj za ostatak sezone.
Veoma dobra tekma, ali previše promašenih prilika, moglo nam se to odbit o glavu, pogotovo ona prilika kada je Aduriz prošao, krenuo pucat, ali se na našu sreću okliznuo. Sve u svemu u finalu smo i se Iniesta vratio. 
Iniesta se vratio, a i Busi bi mogao zaigrati sljedecu, prvenstvenu utakmicu.
Ostatak sezone treba igrat samo prvi tim(nevezano uz današnju utakmicu) znači: Valdes, Puyol, Pique, Abidal, Alves, Busquets, Fabregas, Iniesta, Xavi, Sanchez i Messi... Nema više vremena za kalkulacije idemo na sve ili ništa.
Odlična utakmica,drugo poluvrijeme možda malo lošije od prvog,ali sveukupno jako dobro.
Sa povratkom Inieste će to u sljedećim utakmicama biti još bolje,a vjerojatno se vraća i Busquets.
Idemo u finale,po još jedan trofej! 
Sto mislite o ovome???
http://www.barcabalkan.com/news/read/2604/Kako-Arsenal-moze-pomoci-Barci-u-kupovini-Balea
Iskreno, nadam se da nece doc do ovakvog transfera jer ovaj trojac ce u buducnosti biti...........................
dva genijalca. Pogledajte samo Ronaldinhovu loptu i Messijev zamah kao da će udariti loptu punom nogom i onda lagano prebacivanje golmana.
I to je napravio sa 17 godina i ništa iskustva u nogama.
a treba reći da je na toj istoj utakmici također zabio još jedan gol lobom,ali je gol poništen zbog zaleđa,isto je bila Ronaldinhova asistencija,točno se sjećam te utakmice. Stavim video tog poništenog gola ako nađem.
edit: evo video:
Kakav je ovaj Ronaldinho bio igračina! Po driblinzima i nekim nogometnim vještinama ja mislim da je bio najbolji igrač svih vremena. To je strašno. Užitak ga je bilo gledati. I onda Messi nakon njega. Barca dokazuje da stalno ima nekog tko je poseban.
Kakav je ovaj Ronaldinho bio igračina! Po driblinzima i nekim nogometnim vještinama ja mislim da je bio najbolji igrač svih vremena. To je strašno. Užitak ga je bilo gledati. I onda Messi nakon njega. Barca dokazuje da stalno ima nekog tko je poseban.
I Ronaldo je bio igračina, po meni čak i bolji od Ronaldinha, samo šteta što je proveo samo jednu sezonu u Barci.
evo jedan video o Ronaldu pa ko ima vremena neka pogleda, nije baš kratak video. 
Svašta. Nadam se da nije istina jer je ovo krajnje jadno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Svašta. Nadam se da nije istina jer je ovo krajnje jadno.
Nema razloga da to nije istina. Ko im je kriv što nisu došli do finala? Aha, Barcelona. Mislim, ako je već i prije bilo određeno da se finale igra na Bernabeu, onda se to i treba poštivati.
Messi i Iniesta su 2005. godine trebali preć u Glasgow Rangers. Ali na svu sreću se nisu mogli dogovorit oko transfera. Kakva bi to greška bila. 
http://www.sport.es/es/noticias/barca/messi-iniesta-estuvieron-cerca-fichar-por-rangers-1401761
da dodam za ovo gore navedeno,najnovije vijesti kažu kako se finale 99% neće igrati u Madridu iz razloga što se u finalu sastaju Katalonska i Baskijska momčad,pa da Španjolska himna ne bude izviždana kao na finalu 2009.godine kad su se sastali također Barca i Bilbao.
Kako su se mučki izvukli 
Kakav klub, takva politika. Kakva španjolska politika, takav klub. Fuj!
Sad bi još najviše volio da bude na Nou Campu,navodno će Barcelona ponuditi navijačima Bilbaa 40.000 mjesta na stadionu ukoliko pristanu da finale bude na Nou Campu,tako čitam na Barca Balkan forumu. A ako bude na Nou Campu,toliko će izviždati himnu da se neće čuti ništa na stadionu.
Tako im i treba kad samo potpaljuju vatru,ali na kraju krajeva,imaju ti ljudi i razloge zašto zviždaju na himnu.
Inače,Barca i Bilbao su uvijek bili prijateljski nastrojeni klubovi,upravo zbog toga odnosa njihovih regija sa Španjolskom.
U Bilbau ne smije igrati igrač koji nije Bask,to je politika kluba,a uvijek su u vrhu i zato su cijenjeni u svijetu. Respect!