FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

opet cist gol ponisten {#}

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

Ne lupetaj. Cisti offside.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Logigamer kaže...

Ne lupetaj. Cisti offside.

ciji?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

tri tocke na sudenje opcenito jest vidi crnju kako je gurnia piquea a sudac nista......

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:50 (ExE123).
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

tri tocke na sudenje opcenito jest vidi crnju kako je gurnia piquea a sudac nista......

alvesa,svaka cast osasuni,sudac igrac utakmice

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stari moj, 10 bodova bjezi Real. I uzimaju prvenstvo.

15 godina
FC Barcelona

nakon ovog mogu samo reći da sam ponosan što navijam za Barcu i da ćemo imati strašnu ekipu za nekoliko godina predvođenu ovim fantastičnim mladim igračima!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
Cordas kaže...

Prije dvije godine slučajne pogreške sudaca u korist Barcelone su bile u redu i sve je to bilo dio nogometa, a sad je postalo dio diktature. Jeste vi normalni?

Ne znam što mi se više gadi, ovakvi navijači ili simuliranje u nogometu.

daj molim te,razumijem 2-3 utakmice pogreške,ali ovo se događa konstanto na gostovanjima!

Svako gostovanje Reala prolazi sa suđenim zaleđima igrača na svojoj polovici terena,igranjem rukometa i uza sve to izigravanje Mourinha kako su uviujek oni žrtve sudaca,kako vješto prikriva pravu istinu!

S druge strane,svako,ali baš svako gostovanje Barce je potpuno dijametraln osuprotno ovim Realovim. 

Misliš da je Pep glup da bi večerašnju utakmicu počeo sa ti mveznim redom,i još u kod rezultata 2-0 uveo Tella i Cuencu,a ne Fabregasa ili Xavija?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:58 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

Isto je gust bit prvi iako znas da nisi najbolji.....

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije uvijek, ali cesto. Ako vec tvrdis da nije, dokazi. Je_e se meni, prvenstvo je gotovo. 

15 godina
FC Barcelona

isto tako,kod ovog 3.gola Barcelone,zašto ste tako uvjereni da je bilo zaleđe? Poslije 5 snimki ja nisam uopće vidio da je onaj igrač prenio loptu glavom,a nije ni komentator na Areni koji isto smatra da je gol čist.

16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

po cemu je barca bolja od reala? ove sezone igrali su 1-1, 2-2, 1-2, 1-3

2 nerijesene i 2 poraza,  a real ne kiksa protiv slabijih i zato su jaci

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

Pa corav li si sam si napisao 2 nerjesene 2 poraza znaci da  nisu bolji.............

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

Pa corav li si sam si napisao 2 nerjesene 2 poraza znaci da  nisu bolji.............

prema tome je i osasuna bolja jer je pobjedila 3-2

a znamo da nije

trenutno su bolji jer su zadnju tekmu igrali 2-2 jer su napokon igrali kako oni znaju i trebali su onda pobjedit

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:05 (dmanz).
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

Pobijedili ih u superkupu, izbacili iz kupa, pobijedili ih doma u Primeri... nda, logično je da je Real jači i bolji... xD

15 godina
dmanz kaže...

dali bi Real kiksao kod Valencije da sudac nije poništio čisti gol i još pored toga u zadnjoj minuti nije sudio penal zbog zaustavljanja lopte rukom na gol crti?

dali bi Real kiksao kod Mallorce da sudac nije sudio zaleđe igrača Mallorce koji je bio pazi sad,na svojoj polovici!

moguće je da bi Real kiksao i prošlo kolo da je sudac pokazao penal rukometašu i glumcu Pepeu!

ajmo sad gledati drugu stranu:

dali bi Barcelona kiksala kod Espanyola da je suđen čisti penal protiv Espanyola kad je igrač igrao rukomet na gol crti?

Ista situacija i sa Getafeom i Bilbaom.

Real 9 penala ove sezone,Barca 3!

Nemoj mi pričati molim te,dosta ti je pogledati situaciju u kojoj Pepe nije kažnjen zbog onog pokvarenog poteza! Ne trebam ni ići dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:09 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
ExE123 kaže...
dmanz kaže...
Logigamer kaže...
ExE123 kaže...

uvijek je sudac

prema tome je i osasuna bolja jer je pobjedila 3-2

a znamo da nije

trenutno su bolji jer su zadnju tekmu igrali 2-2 jer su napokon igrali kako oni znaju i trebali su onda pobjedit

8-0 doma, 2-2 u kupu s 3 postavon, 3-2 sada s dicom od 17 godina sad ti razmisli........

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

ja znam samo da je Guardiola još prije nekoliko kola shvatio da se prvenstvo ne može osvojiti,i onda krenuo sa mladim igračima. I hvala mu na tome,jer smo dobili Tella i Cuencu koji će biti igračine u budućnosti.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni bi neriješeno bio realan rezultat. Nisu se nešto pokazali.

@antimadridista ....

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:10 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledajte cjelokupnu sliku. Real ima konzistenciju, dok Barcelona ne. Pokusavam sloziti puzle u glavi da dodjem do jasnog zakljucka zasto igraju ovako u gostima. Pobijede Reala, sljedecu kiksaju; pobijede Valenciju 2:0 proslo kolo, iako su igrom pokazali puno vise, i desi se ovo danas. 

15 godina
VirtUoso kaže...

Gledajte cjelokupnu sliku. Real ima konzistenciju, dok Barcelona ne. Pokusavam sloziti puzle u glavi da dodjem do jasnog zakljucka zasto igraju ovako u gostima. Pobijede Reala, sljedecu kiksaju; pobijede Valenciju 2:0 proslo kolo, iako su igrom pokazali puno vise, i desi se ovo danas. 

kako se dogodilo ovo danas? Tako što je u veznom redu igrao Setrgi Roberto, Mascherano i Thiago. U drugom poluvremenu ušli Tello i Cuenca. 

Mislim da je logično zašto ih Guardiola stavlja,jako očito.

I povrh svega toga bi bili pobijedili večeras da se nije ukazao znamo već tko.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta bi treba rec na ovo.........................

Mes que un club!
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Po meni bi neriješeno bio realan rezultat. Nisu se nešto pokazali.

@antimadridista ....

nisam ja ništa rekao za rezultat,kažem za sastav. Ja mislim da onome tko imalo razmišlja će biti jasno zašto Guardiola igra sa djecom ligaške utakmice.

Čovjek nikad neće prigovarati na suđenje,to nikad neće izaći iz njegovih usta,ali je večeras svojim taktičkim zamislima pokazao nekima što misli o ovom prvenstvu.

razumijem ja 2-3 utakmice,ali ovo je konstantno i čista sramota,neka se sad lije po vesele sa naslovom.

17 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Slika desno: zaledje je svirano nakon sto je lopta spustena glavom, a ne u trenutku koji slika prikazuje. A ovo prvo, stvarno moras biti slijep da ti se takve stvari desavaju, i to kada ekipi koja leti za rezultatom ovisi trka za naslovom. Barem nekakva sansa...

14 godina
antimadridista kaže...

ja znam samo da je Guardiola još prije nekoliko kola shvatio da se prvenstvo ne može osvojiti,i onda krenuo sa mladim igračima. I hvala mu na tome, jer dobili smo Tella i Cuencu koji će biti igračine u budućnosti!!

Namjerno sam te citirao nakon ove utakmice večeras kod ovog posta, jer, ako si bio u pravu, sjetiti ćemo se toga, i ja ću ti prvi priznati da si dobro prognozirao i.

Ali, samo jedan detalj oko večerašnje utakmice, možda nisam dobro vidio, ali kada su bili u napadu, igrači Barcelone kao da su se bojali ići naprijed, dati gol više, barem je takav moj dojam obzirom na ono što i inače vidim u utakmicama Barcelone kada igraju kao što mogu i znaju, ili se varam ??!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ali igrac nije glavom prenio loptu u tome je problem gleda san snimku par puta....

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:19 (ExE123).
15 godina
VirtUoso kaže...
ExE123 kaže...

Slika desno: zaledje je svirano nakon sto je lopta spustena glavom, a ne u trenutku koji slika prikazuje. A ovo prvo, stvarno moras biti slijep da ti se takve stvari desavaju, i to kada ekipi koja leti za rezultatom ovisi trka za naslovom. Barem nekakva sansa...

ja na prijenosu nisam vidio da je onaj igrač (mislim da je bio Sergi Roberto) dirao loptu glavom,i komentator je to potvrdio.

Bitno da je to sudac vidio na 30 metara razmaka,a mi to na 10 puta usporenoj snimci nismo vidjeli.

15 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

ja znam samo da je Guardiola još prije nekoliko kola shvatio da se prvenstvo ne može osvojiti,i onda krenuo sa mladim igračima. I hvala mu na tome, jer dobili smo Tella i Cuencu koji će biti igračine u budućnosti!!

Namjerno sam te citirao nakon ove utakmice večeras kod ovog posta, jer, ako si bio u pravu, sjetiti ćemo se toga, i ja ću ti prvi priznati da si dobro prognozirao i.

Ali, samo jedan detalj oko večerašnje utakmice, možda nisam dobro vidio, ali kada su bili u napadu, igrači Barcelone kao da su se bojali ići naprijed, dati gol više, barem je takav moj dojam obzirom na ono što i inače vidim u utakmicama Barcelone kada igraju kao što mogu i znaju, ili se varam ??!!

još jednom kažem,pogledajte momčad koja je večeras nastupila,ne mogu oni igrati kao Xavi,Iniesta ili Fabregas. Što se napadača tiče,sigurno je da Tello ili Cuenca nemogu odigrati kao Villa,bar zasad.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

E je_i se :-) sad moram pogledati snimku da ponovno vidim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice