večeras u 20.00h igraju Osasuna i Barcelona. Livestream:
http://livefootball.ws/1397-osasuna-barselona.html
Sport.es predviđa ovakve sastave:
večeras u 20.00h igraju Osasuna i Barcelona. Livestream:
http://livefootball.ws/1397-osasuna-barselona.html
Sport.es predviđa ovakve sastave:
http://p.twimg.com/AlXofpJCIAAk2DV.jpg
S Barcinog foruma. Fotografija terena u Pamploni, gdje je trenutna temp. 1 iznad nistice. Nadam se da zaledjen teren nece stvarati problema kao natopljen teren protiv Bilbaoa(?) u 1. utakmici. Samo jos da kisa ne padne... Tri boda su krucijalna.
http://p.twimg.com/AlXofpJCIAAk2DV.jpg
S Barcinog foruma. Fotografija terena u Pamploni, gdje je trenutna temp. 1 iznad nistice. Nadam se da zaledjen teren nece stvarati problema kao natopljen teren protiv Bilbaoa(?) u 1. utakmici. Samo jos da kisa ne padne... Tri boda su krucijalna.
da,vidio sam to. Katastrofa je teren i mislim da će Barca teško razviti svoju igru na takvom travnjaku,ali u prvom dijelu sezone su im utrpali 8 komada,valjda će večeras ući 1 ili 2
.
Pobijediti se mora večeras,inače prestaju svake šanse za osvajanjem Primere.
Barca će sad ustvari igrat protiv terena XD
Valdes,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Mascherano,Thiago,Sergi Roberto
,Pedro,Alexis,Messi.
nema ni Xavia ni Inieste ni Cesca,iznenađujuće stvarno.
,Pedro,Alexis,Messi.
nema ni Xavia ni Inieste,iznenađujuće stvarno.
čemu takav smajlić pored sergia?
,Pedro,Alexis,Messi.
nema ni Xavia ni Inieste ni Cesca,iznenađujuće stvarno.
stvarno mi nije jasno!?
Umjesto da ih stavi pa ih prvo poluvrijeme zgaze, pa neka ih onda 2 pol izvadi.. nesviđa mi se ovo nikako... al ja i dalje očekujem pobjedu.
,Pedro,Alexis,Messi.
nema ni Xavia ni Inieste,iznenađujuće stvarno.
čemu takav smajlić pored sergia?
zbog toga što momak nema iskustva,a zaigrat će od prve minute u ključnoj utakmici za nastavak prvenstva.
Ne mislim nužno da će biti loš,ali ipak bi bilo bolje da je Xavi krenuo od početka.
SCORE Mobile FC navodi ovaj sastav Barcelone za večeras;
1 Valdes, 2 Alves, 3 Pique, 5 Puyol, 9 Sanchez, 10 Messi, 11 Mota, 14 Mascherano, 17 Pedro, 22 Abidal, 30 Roberto;
Zamjene; 4 Fabregas, 6 Xavi, 8 Iniesta, 13 pinto, 21 Adriano, 23 Cuenca, 37 Tello.
Imam osjećaj da Pepu prvenstvo više nije 100% prioritet..možda se varam..
OMG tek pokrenuo stream već gube, jaoooo
jel i vama ovaj link prenosi tottenham-newcastle?
edit: opet su počeli sudci sudit nepostojeća zaleđa protiv nas! -.-
opet suđeno nepostojeće zaleđe u situaciji 1 na 1 sa golmanom. Gamad pokvarena sudačka!
Šta je ovaj sudac mutavv, pa kakvo zaleđe, toliko o tome da sudci pomažu Barceloni
Katastrofa ono nije moglo biti veče (Ne)zaleđe.
Užas 2-0 ja nevjerujem da smo toliko pasivni. Isto nerazumijem onog Thiaga kaj glumi frajer ide solirat bzv. Možemo ovo dobiti sad se treba skulirat.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
eto još jedna činjenica kao dokaz mojoj tvrdnji. U drugom poluvremenu ulaze mladi Tello i Cuenca.
Nemojte paljbe po Guardioli,čovjek zna što radi i sad shvaćam zašto je ovih zadnjih nekoliko kola odigrao sa mladim igračima.
rekao sam ja u temi reala nekidan da je malo cudna koincidencija,nista idemo po ostalih 5 trofeja 
Svaka mu čast, nije se lako oprostiti od prvenstva ali on to radi na najbolji mogući način.
bravo Sanchez! idemo i protiv sudaca i protiv svih!
Ajmo sad. Ako mogu protiv Reala mogu i protiv Osasune. Za sudjenje nemam komentara.
cini mi se da se franco reinkarnira u obliku sudaca
3-1. Neka se malo čeliče mladi igrači,zna Pep što radi,vjerujte mi.
Mislim da moze i bez uplitanja Real Madrida.
Prije dvije godine slučajne pogreške sudaca u korist Barcelone su bile u redu i sve je to bilo dio nogometa, a sad je postalo dio diktature. Jeste vi normalni?
Ne znam što mi se više gadi, ovakvi navijači ili simuliranje u nogometu.
Ma ovo je sve normalno u zivotu jednog sportiste! XD
Prije dvije godine slučajne pogreške sudaca u korist Barcelone su bile u redu i sve je to bilo dio nogometa, a sad je postalo dio diktature. Jeste vi normalni?
Ne znam što mi se više gadi, ovakvi navijači, simuliranje u nogometu ili nepotrebne provokacije.
ma da sve greske su isle u korist barce.......
tello!!!!!!!!