FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

večeras u 20.00h igraju Osasuna i Barcelona. Livestream:

http://livefootball.ws/1397-osasuna-barselona.html

Sport.es predviđa ovakve sastave:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://p.twimg.com/AlXofpJCIAAk2DV.jpg 

S Barcinog foruma. Fotografija terena u Pamploni, gdje je trenutna temp. 1 iznad nistice. Nadam se da zaledjen teren nece stvarati problema kao natopljen teren protiv Bilbaoa(?) u 1. utakmici. Samo jos da kisa ne padne... Tri boda su krucijalna.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 17:27 (VirtUoso).
15 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

http://p.twimg.com/AlXofpJCIAAk2DV.jpg 

S Barcinog foruma. Fotografija terena u Pamploni, gdje je trenutna temp. 1 iznad nistice. Nadam se da zaledjen teren nece stvarati problema kao natopljen teren protiv Bilbaoa(?) u 1. utakmici. Samo jos da kisa ne padne... Tri boda su krucijalna.

da,vidio sam to. Katastrofa je teren i mislim da će Barca teško razviti svoju igru na takvom travnjaku,ali u prvom dijelu sezone su im utrpali 8 komada,valjda će večeras ući 1 ili 2 {#}.

Pobijediti se mora večeras,inače prestaju svake šanse za osvajanjem Primere.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca će sad ustvari igrat protiv terena XD

15 godina
FC Barcelona
Bit će to dobro. I da je jedan nula, odlično. SOM-HI BARCA
15 godina
FC Barcelona

Valdes,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Mascherano,Thiago,Sergi Roberto{#},Pedro,Alexis,Messi.

nema ni Xavia ni Inieste ni Cesca,iznenađujuće stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Valdes,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Mascherano,Thiago,Sergi Roberto{#},Pedro,Alexis,Messi.

nema ni Xavia ni Inieste,iznenađujuće stvarno.

čemu takav smajlić pored sergia?

17 godina
antimadridista kaže...

nema ni Xavia ni Inieste ni Cesca,iznenađujuće stvarno.

stvarno mi nije jasno!? {#} Umjesto da ih stavi pa ih prvo poluvrijeme zgaze, pa neka ih onda 2 pol izvadi.. nesviđa mi se ovo nikako... al ja i dalje očekujem pobjedu.

15 godina
Pulja kaže...
antimadridista kaže...

nema ni Xavia ni Inieste,iznenađujuće stvarno.

čemu takav smajlić pored sergia?

zbog toga što momak nema iskustva,a zaigrat će od prve minute u ključnoj utakmici za nastavak prvenstva.

Ne mislim nužno da će biti loš,ali ipak bi bilo bolje da je Xavi krenuo od početka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:54 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

SCORE Mobile FC navodi ovaj sastav Barcelone za večeras;

1 Valdes, 2 Alves, 3 Pique, 5 Puyol, 9 Sanchez, 10 Messi, 11 Mota, 14 Mascherano, 17 Pedro, 22 Abidal, 30 Roberto;

Zamjene; 4 Fabregas, 6 Xavi, 8 Iniesta, 13 pinto, 21 Adriano, 23 Cuenca, 37 Tello.

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam osjećaj da Pepu prvenstvo više nije 100% prioritet..možda se varam..

15 godina
FC Barcelona

OMG tek pokrenuo stream već gube, jaoooo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
FC Barcelona

jel i vama ovaj link prenosi tottenham-newcastle? 

edit: opet su počeli sudci sudit nepostojeća zaleđa protiv nas! -.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 20:10 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

opet suđeno nepostojeće zaleđe u situaciji 1 na 1 sa golmanom. Gamad pokvarena sudačka!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 20:11 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Šta je ovaj sudac mutavv, pa kakvo zaleđe, toliko o tome da sudci pomažu Barceloni

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofa ono nije moglo biti veče (Ne)zaleđe.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Užas 2-0 ja nevjerujem da smo toliko pasivni. Isto nerazumijem onog Thiaga kaj glumi frajer ide solirat bzv. Možemo ovo dobiti sad se treba skulirat.

15 godina
FC Barcelona
dosad sam vjerovao da suci u utakmicama Barcelone i Reala griješe nenamjerno i nesvjesno,ali što reći nakon ovog?
i sam Pep vjerojatno zna da ne može (ne smije) osvojiti ovo prvenstvo,pa lagano igra sa mlađim igračima.
Što mislite da bi on odlučujuću utakmicu sezone počeo sa Sergi Robertom i Thiagom u vezi?

Ovo je sramota za cijeli španjolski nogomet,i ako Real tako mora osvojiti naslov,onda neka ga osvoji slobodno.
Toliko penala,nepostojećih zaleđa,a s druge strane igrači Reala su postali rukometaši,UFC borci,gaze prste igračima,i za sve to ostaju nekažnjeni.
15 godina
FC Barcelona

eto još jedna činjenica kao dokaz mojoj tvrdnji. U drugom poluvremenu ulaze mladi Tello i Cuenca.

Nemojte paljbe po Guardioli,čovjek zna što radi i sad shvaćam zašto je ovih zadnjih nekoliko kola odigrao sa mladim igračima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:03 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dosad sam vjerovao da suci u utakmicama Barcelone i Reala griješe nenamjerno i nesvjesno,ali što reći nakon ovog?
i sam Pep vjerojatno zna da ne može (ne smije) osvojiti ovo prvenstvo,pa lagano igra sa mlađim igračima.
Što mislite da bi on odlučujuću utakmicu sezone počeo sa Sergi Robertom i Thiagom u vezi?

Ovo je sramota za cijeli španjolski nogomet,i ako Real tako mora osvojiti naslov,onda neka ga osvoji slobodno.
Toliko penala,nepostojećih zaleđa,a s druge strane igrači Reala su postali rukometaši,UFC borci,gaze prste igračima,i za sve to ostaju nekažnjeni.

rekao sam ja u temi reala nekidan da je malo cudna koincidencija,nista idemo po ostalih 5 trofeja {#}

13 godina
FC Barcelona

Svaka mu čast, nije se lako oprostiti od prvenstva ali on to radi na najbolji mogući način.

15 godina
FC Barcelona

bravo Sanchez! idemo i protiv sudaca i protiv svih!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo sad. Ako mogu protiv Reala mogu i protiv Osasune. Za sudjenje nemam komentara.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

cini mi se da se franco reinkarnira u obliku sudaca

15 godina
FC Barcelona

3-1. Neka se malo čeliče mladi igrači,zna Pep što radi,vjerujte mi.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da moze i bez uplitanja Real Madrida. 

14 godina
FC Barcelona

Prije dvije godine slučajne pogreške sudaca u korist Barcelone su bile u redu i sve je to bilo dio nogometa, a sad je postalo dio diktature. Jeste vi normalni?

Ne znam što mi se više gadi, ovakvi navijači ili simuliranje u nogometu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:26 (Cordas).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ovo je sve normalno u zivotu jednog sportiste! XD

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Prije dvije godine slučajne pogreške sudaca u korist Barcelone su bile u redu i sve je to bilo dio nogometa, a sad je postalo dio diktature. Jeste vi normalni?

Ne znam što mi se više gadi, ovakvi navijači, simuliranje u nogometu ili nepotrebne provokacije. 

ma da sve greske su isle u korist barce.......

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

tello!!!!!!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice