FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

stani malo ciko? navijam??? nenavijam najdrazi klub mi je roma. a real mi je puno drazi od barcelone ..navijanje ??? ti navijas ides po utakmicama i to?? da vjerujem ti molim te sta pricas kako navijanje jbt pa jesi bio kad na utakmici .nisi navijac samo simpatiziras klub neki vise neki mrzis i tako. znam da sam u pravu sve sto sam reko i jbt sta si agresivan posto znam da te boli sto real uzima prvenstvo i sto je +10 ili kasnije nek  bude +++7 ali popij nesta smiri se {#}

17 godina
metro2033 kaže...

stani malo ciko? navijam??? nenavijam najdrazi klub mi je roma. a real mi je puno drazi od barcelone ..navijanje ??? ti navijas ides po utakmicama i to?? da vjerujem ti molim te sta pricas kako navijanje jbt pa jesi bio kad na utakmici .nisi navijac samo simpatiziras klub neki vise neki mrzis i tako. znam da sam u pravu sve sto sam reko i jbt sta si agresivan posto znam da te boli sto real uzima prvenstvo i sto je +10 ili kasnije nek  bude +++7 ali popij nesta smiri se {#}

ajd ti lijepo odlepršaj iz ove teme, jer mi se neda stvarno stiskat prijavu za svaki tvoj retardirani post!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 22:05 (Balvan8).
14 godina
protjeran

ok ode ja vatajte digitrone i zbrajajte i samo prijavljivat znate jer ste agresivni  .+7 ili +10 ili  druge kombinacije ajmooooooo{#}

14 godina
metro2033 kaže...

ok ode ja vatajte digitrone i zbrajajte i samo prijavljivat znate jer ste agresivni  .+7 ili +10 ili  druge kombinacije ajmooooooo{#}

LoL kakav lik, mislim da si popio krive tablete večeras. 

15 godina
neaktivan

Zbrajat ćemo, a ti idi fap fap na kristinu:

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 22:11 (EraserHead).
17 godina
Intel&ATI kaže...

Drago mi je što Tello igra od početka, mogao bi se pokazati samo neka zaigra kako zna...

Pokazao je Tello 1:0!!! {#}

14 godina
metro2033 kaže...

Ti si čudak metro. :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi i Tello bi mogli biti sjajan tandem...kakav Neymar..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Odlicno ga je provukao Tello, bravo mali. :)
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na koji nacin se odlucuje pobjednik La Lige ako dva tima imaju jednak broj bodova? Razlikom u golovima?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
VirtUoso kaže...

Na koji nacin se odlucuje pobjednik La Lige ako dva tima imaju jednak broj bodova? Razlikom u golovima?

Mislim da da

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ne! Gledaju se medjusobni susreti...
15 godina
FC Barcelona
Tello fantastičan,ostali solidni,primjeti se umor Messija.
i za tvoju informaciju metro2033,bio sam na Barcinoj tekmi,sad odlepršaj.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tello fantastičan,ostali solidni,primjeti se umor Messija.
i za tvoju informaciju metro2033,bio sam na Barcinoj tekmi,sad odlepršaj.

Messi igra odlično malo ste mi dosadni s tim umorom svi skupa neznači da kad ne zabija da je umoran...oprosti antimadridista ništa zlonamjerno...Već je dve lopte za gol namjestio za Tella i Fabregasa koji nije pogodio.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jaoo, koja vam je rupetina ovaj Mascherano, sad ste cisti gol mogli primit.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa zabij to...

15 godina
FC Barcelona

A hebemu mater, nejde pa nejde

konacno 2-0 messi

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 23:31 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma bravo. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

i bussi ozljeden,o je8em li ti sve

17 godina
Logigamer kaže...

i bussi ozljeden,o je8em li ti sve

neizgleda nimalo lijepo. 

15 godina
FC Barcelona

Jel se to meni činilo ili mu je kost virila kroz koljeno?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je nevjerojatno... Mislim da je slomio kost.

{#}

14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Jel se to meni činilo ili mu je kost virila kroz koljeno?

ne,on je to odsimulirao.................

15 godina
FC Barcelona
@ Đapa club - ma ne,krivo si me razumio,nije odigrao lošu utakmicu,dapače,odigrao je odlično,ali se vidi da je umoran,osjeti de umor,kao i kod Fabregasa.
Bojim se da se Busquets teško ozlijedio nažalost,mislim da mu je čak kost virila ispod koljena. Fabregas se uhvatio za glavu kad je vidio.
Previše pehova i ozljeda ove sezone,i drugo poluvrijeme katastrofa i opet smo mogli ostati bez bodova.
Ništa,3 boda i utakmica za zaborav. idemo dalje.
Treba izdvojiti i Tella i pohvaliti ga,možda i najbolji na terenu večeras i treba u budućnosti računati na njega.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tello

cini mi se da ne zna nista drugo nego gurnuti loptu u for i ako uspije pretrcati igraca, dodati u peterac. Cuenca i Alexis nista posebno. U nekim trenucima igre sam se pitao igra li ovaj potonji. Messi...onako. Zabio ali i dosta lopti izgubio.

Nije dobro, nikako... Ozljedjuju se samo tako. 

17 godina
FC Barcelona

ovo meni ne izgleda dobro nikako. Za one slabijeg želudca nisu ove slike.

Nadam se da nas ona crna maca nije urekla (oni koji su gledali tekmu će znat o ćemu pričam)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:16 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Tello

cini mi se da ne zna nista drugo nego gurnuti loptu u for i ako uspije pretrcati igraca, dodati u peterac. Cuenca i Alexis nista posebno. U nekim trenucima igre sam se pitao igra li ovaj potonji. Messi...onako. Zabio ali i dosta lopti izgubio.

Nije dobro, nikako... Ozljedjuju se samo tako. 

Messiju se guraju preteške lopte. Suigrači naprave trk i onda daju loptu Messiju od kojeg na metar i pol stoje dva braniča. Dos Santos mi je bio daleko najlošiji danas, nikako kvalitet za Barcu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:12 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ipak nije teška ozlijeda nego duboka posijekotina...na što sam i ja sam sumnjao.

15 godina
FC Barcelona
nadam se da nije preteška ozljeda,ali bojim se da je. Neki po forumima pišu da je moguće da je samo koža oderana,ali ne vjerujem,jer nije mogao nastaviti utakmicu,mislim da je tu kost teško nastradala.
15 godina
Đapa club kaže...

Ipak nije teška ozlijeda nego duboka posijekotina...na što sam i ja sam sumnjao.

gdje si procitao to?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice