stani malo ciko? navijam??? nenavijam najdrazi klub mi je roma. a real mi je puno drazi od barcelone ..navijanje ??? ti navijas ides po utakmicama i to?? da vjerujem ti molim te sta pricas kako navijanje jbt pa jesi bio kad na utakmici .nisi navijac samo simpatiziras klub neki vise neki mrzis i tako. znam da sam u pravu sve sto sam reko i jbt sta si agresivan posto znam da te boli sto real uzima prvenstvo i sto je +10 ili kasnije nek bude +++7 ali popij nesta smiri se 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stani malo ciko? navijam??? nenavijam najdrazi klub mi je roma. a real mi je puno drazi od barcelone ..navijanje ??? ti navijas ides po utakmicama i to?? da vjerujem ti molim te sta pricas kako navijanje jbt pa jesi bio kad na utakmici .nisi navijac samo simpatiziras klub neki vise neki mrzis i tako. znam da sam u pravu sve sto sam reko i jbt sta si agresivan posto znam da te boli sto real uzima prvenstvo i sto je +10 ili kasnije nek bude +++7 ali popij nesta smiri se 
ajd ti lijepo odlepršaj iz ove teme, jer mi se neda stvarno stiskat prijavu za svaki tvoj retardirani post!!! 
ok ode ja vatajte digitrone i zbrajajte i samo prijavljivat znate jer ste agresivni .+7 ili +10 ili druge kombinacije ajmooooooo
ok ode ja vatajte digitrone i zbrajajte i samo prijavljivat znate jer ste agresivni .+7 ili +10 ili druge kombinacije ajmooooooo
LoL kakav lik, mislim da si popio krive tablete večeras.
Drago mi je što Tello igra od početka, mogao bi se pokazati samo neka zaigra kako zna...
Pokazao je Tello 1:0!!! 
Ti si čudak metro. :)
Messi i Tello bi mogli biti sjajan tandem...kakav Neymar..
Na koji nacin se odlucuje pobjednik La Lige ako dva tima imaju jednak broj bodova? Razlikom u golovima?
Na koji nacin se odlucuje pobjednik La Lige ako dva tima imaju jednak broj bodova? Razlikom u golovima?
Mislim da da
i za tvoju informaciju metro2033,bio sam na Barcinoj tekmi,sad odlepršaj.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
i za tvoju informaciju metro2033,bio sam na Barcinoj tekmi,sad odlepršaj.
Messi igra odlično malo ste mi dosadni s tim umorom svi skupa neznači da kad ne zabija da je umoran...oprosti antimadridista ništa zlonamjerno...Već je dve lopte za gol namjestio za Tella i Fabregasa koji nije pogodio.
Jaoo, koja vam je rupetina ovaj Mascherano, sad ste cisti gol mogli primit.
Pa zabij to...
A hebemu mater, nejde pa nejde
konacno 2-0 messi
Ma bravo.
i bussi ozljeden,o je8em li ti sve
i bussi ozljeden,o je8em li ti sve
neizgleda nimalo lijepo.
Jel se to meni činilo ili mu je kost virila kroz koljeno?
Ovo je nevjerojatno... Mislim da je slomio kost.

Jel se to meni činilo ili mu je kost virila kroz koljeno?
ne,on je to odsimulirao.................
Bojim se da se Busquets teško ozlijedio nažalost,mislim da mu je čak kost virila ispod koljena. Fabregas se uhvatio za glavu kad je vidio.
Previše pehova i ozljeda ove sezone,i drugo poluvrijeme katastrofa i opet smo mogli ostati bez bodova.
Ništa,3 boda i utakmica za zaborav. idemo dalje.
Treba izdvojiti i Tella i pohvaliti ga,možda i najbolji na terenu večeras i treba u budućnosti računati na njega.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Tello
cini mi se da ne zna nista drugo nego gurnuti loptu u for i ako uspije pretrcati igraca, dodati u peterac. Cuenca i Alexis nista posebno. U nekim trenucima igre sam se pitao igra li ovaj potonji. Messi...onako. Zabio ali i dosta lopti izgubio.
Nije dobro, nikako... Ozljedjuju se samo tako.
Tello
cini mi se da ne zna nista drugo nego gurnuti loptu u for i ako uspije pretrcati igraca, dodati u peterac. Cuenca i Alexis nista posebno. U nekim trenucima igre sam se pitao igra li ovaj potonji. Messi...onako. Zabio ali i dosta lopti izgubio.
Nije dobro, nikako... Ozljedjuju se samo tako.
Messiju se guraju preteške lopte. Suigrači naprave trk i onda daju loptu Messiju od kojeg na metar i pol stoje dva braniča. Dos Santos mi je bio daleko najlošiji danas, nikako kvalitet za Barcu.
Ipak nije teška ozlijeda nego duboka posijekotina...na što sam i ja sam sumnjao.
Ipak nije teška ozlijeda nego duboka posijekotina...na što sam i ja sam sumnjao.
gdje si procitao to?