Usli su Tello i Thiago... Idemo na sve ili nista
aaaaa prečka aaaa
Usli su Tello i Thiago... Idemo na sve ili nista
aaaaa prečka aaaa
Bye bye La Liga.
Jbg nemozemo sve osvojit svake godine ,moramo postit :D
Šteta...
nemam komentara,katastrofa je ovo što se danas dogodilo.
Nista. Bez puno filozofiranja, treba priznati da je Real u toku sezone bio bolji i da je rezultatima kod kuce i u gostima zasluzio prvenstvo. Ozbiljnije se prihvacaju zadatka i to je to.
Vjerojatno je kraj price o La Ligi i da ce real prosut 7 bodova razlike , ali nesmimo se predavat imas jos 18 kola znaci 54 boda.......
Nema sanse da propuste 7 bodova. Zaboravi.
Nebi ja baš tako mislio. Ja tih 7 bodova gledam kao obična 2 kiksa Reala i eto nas nazad (ako računaš na pobjedu u El Clasicu). Lako je za bodove,meni je igra razočaravajuća i sramotna,bar ovo što su večeras pokazali,kao da nikad nisu igrali zajedno.
Ah pesimisti.....
7 bodova ,el clasico 4 kiks protiv bilba u gostima (svi znamo kakav je bilbao doma),villareal doma,valencija,atletiko madrid.....
Nije 7 bodova. Realno su 4, ali s obzirom kako Real igra s ostatkom La Lige, tesko cemo ovo osvojiti, nazalost.
Da se barem zamijene kriteriji sudjenja. Umjesto zaledja da nam koji put pusti ovakvu priliku: http://estaticos03.marca.com/imagenes/2012/01/28/futbol/equipos/real_madrid/1327781993_extras_mosaico_noticia_1_1.jpg
Prijatelju, vidis li da je Hamit ispred svih igraca Barcelone?
kakve Barcelone,kakav Hamit,o čemu ti?
Ovaj tu Zaragoze ne Barcelone, Hamit je igrac koji ubacuje i on je ispred svih igraca Zaragoze, to nije zalede.
Je zalede je bilo ispred lopte je ronaldo al to su situacije di centimetri ovise i tesko je to sucu za vidjeti a naputak sucima je ako nisi siguran daje se prednost napadacu,tak da je greska
I Ozil i Ronaldo su bili ispred tj. iza (kako hoces) Zaragozinih igraca tako da nema zaleđa.
EDIT:Izgleda da nije Ozil nego Altintop
To je nebitno što su oba ispred... zaleđe nije samo ako je igrač koji dodaje ispred onog igrača kojemu dodaje. Tj. ako vraća loptu unazad, onda nije zaleđe. Nadam se da razumijete što hoču reći. Sad, dal je to u ovoj situaciji tako, iskreno, nije me ni briga.
Nebi ja baš tako mislio. Ja tih 7 bodova gledam kao obična 2 kiksa Reala i eto nas nazad (ako računaš na pobjedu u El Clasicu). Lako je za bodove,meni je igra razočaravajuća i sramotna,bar ovo što su večeras pokazali,kao da nikad nisu igrali zajedno.
A tu ne racunas da barca moze kiksati jos negdje?
Istina, ali sve ovisi o pepu hoce li motivirati momcad....
Je zalede je bilo ispred lopte je ronaldo al to su situacije di centimetri ovise i tesko je to sucu za vidjeti a naputak sucima je ako nisi siguran daje se prednost napadacu,tak da je greska
da,nisam ništa drugo ni očekivao. Sad priznaješ da je bilo zaleđe kad je Barca kiksala,a kad je bilo još poluvrijeme utakmice,onda ste se pravili glupi.
I meni nije jasno kako isti igrač Villarreala može 2 puta dobiti žuti karton bez da mu se pokaže crveni?
Ja mislim da ce kiksat. Previse je tu problema. A Real igra odlucno i nema problema s ozljedama + siroka klupa.
Naravno da računam,ali ovako kad sad gledam,to su 2 kiksa Reala.
Moram biti pošten i reći, Villarreal nije pokazao apsolutno ništa, osim veliku zbrku i konfuziju na terenu, tako, da me je jako iznenadilo kako su večeras odigrali igrači Barcelone.
Netko je ranije napisao kako su gostovanja kod Villarrealla teška, ali ipak ovako, moram reći, očekivao sam golova obostrano, kad ono, nema niti njih, čini mi se da osim umora, bilo je i nekolicina ozlijeđenih, a bitnih igrača i realizacija Barcinih igrača na ovosezonskim gostovanjima je jednostavno rečeno, loša, osim na utakmicama protiv Real Madrida, a to je puno premalo.
da,nisam ništa drugo ni očekivao. Sad priznaješ da je bilo zaleđe kad je Barca kiksala,a kad je bilo još oluvrijeme utakmice,onda ste se pravili glupi.
I meni nije jasno kako isti igrač Villarreala može 2 puta dobiti žuti karton bez da mu se pokaže crveni?
Ja nisam nigdje ni rekao da nije:S samo sam konstatirao da to nije razlog pobjede
Nemojte samo o zaledju Reala. Nabusili bi ih i s igracem manje.
Moram biti pošten i reći, Villarreal nije pokazao apsolutno ništa, osim veliku zbrku i konfuziju na terenu, tako, da me je jako iznenadilo kako su večeras odigrali igrači Barcelone.
Netko je ranije napisao kako su gostovanja kod Villarrealla teška, ali ipak ovako, moram reći, očekivao sam golova obostrano, kad ono, nema niti njih, čini mi se da osim umora, bilo je i nekolicina ozlijeđenih, a bitnih igrača i realizacija Barcinih igrača na ovosezonskim gostovanjima je jednostavno rečeno, loša, osim na utakmicama protiv Real Madrida, a to je puno premalo.
Istina...
Ova zuta podmornica ima igraca koji su mozda zapoceli karijeru kao hrvaci a ne kao nogometasi XD
Pa tu istu ekipu su u 1. utakmici razmontirali 5:0 s novom formacijom. Eh...
Pa tu istu ekipu su u 1. utakmici razmontirali 5:0 s novom formacijom. Eh...
Da. Umor je večeras bio preočit,uz dodatak ozlijeđenih igrača. Ali uz sve to,morali su odigrati bolje.
Ali jedina pozitivna stvar je mali Tello. On se još pokazao i najbolji od Barcinih igrača,a igrao je manje od 10 minuta.
Puyol: "Naravno da smo sada tužni,ali uskoro ćemo se uzdignuti. Navijači moraju znati da ćemo se boriti do samog kraja!"
Daj kapetane podigni ih,glavu gore,već u srijedu je polufinale Kupa!