FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

otac "tiki-taka" igre {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:51 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Frajer s tih 55 kila kolko ima leti ko pero po terenu. Cijenim njegovo igračko umiječe, ali je teški padavičar i pritom je loš.

15 godina
pirat kaže...
antimadridista kaže...

pa upravo u tome i jest stvar,to što navijači Reala konstantno optužuju Barcine igrače za takve stvari,a ne vide da u svom "dvorištu" imaju i gorih.

Ma ja sam samo htio reć da su i igrači (neki) MAN. UTD objavili na twitteru da igrači Barce previše simuliraju.

Naravno da i Realovci znaju pasti sami od sebe,al nije da samo navijači Reala stalno optužuju.

Gle na ovo mi se sad nemoj raspekmezit ili mislit da ja želim tu nekoga isprovocirat.

ništa,svako ima svoje mišljenje,ja vidim da to Di Maria,Ronaldo i Marcelo rade konstantno dok ti vidiš da to rade neki igrači Barcelone. Točka.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
moderator
antimadridista kaže...

ništa,svako ima svoje mišljenje,ja vidim da to Di Maria,Ronaldo i Marcelo rade konstantno dok ti vidiš da to rade neki igrači Barcelone. Točka.

Ma nisam ja rekao da to ne rade Realovci,niti da ti tvoji to rade konstantno.

Vidjet ćemo u srijedu tko će dobiti po pici i tko će više padat.

Samo stavite čim više linkova za prijenos jer ako se ne varam arena ne prenosi kup.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
antimadridista kaže...

Ma nisam ja rekao da to ne rade Realovci,niti da ti tvoji to rade konstantno.

Vidjet ćemo u srijedu tko će dobiti po pici i tko će više padat.

Samo stavite čim više linkova za prijenos jer ako se ne varam arena ne prenosi kup.

na SportKlubu će biti,a stavimo i mi linkove ovdje uvijek. Neka pobijedi bolji i da imamo o čemu raspravljati na kraju {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:59 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Nek nogomet bude uvijek prvi i nek se sutra samo o tomu priča. Dao Bog.

Inače, ja uvijek ovdje gledam: http://www.rojadirecta.me/

Gledajte da vam stream ima više kbps pa je bolja slika.

17 godina
FC Barcelona

puno pričaju, malo djeluju!! {#}

14 godina
FC Barcelona

evo linkovi za gledanje.meni ova dva trenutno najbolja

http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html -zadnji dvoboj gledao na ovoj bez zastajkivanja

http://livetv.ru/en/allupcoming/

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 22:53 (Tomy Lee).
15 godina
FC Barcelona

Sretan rođendan Pep! 

najljepši poklon bio bi pobjeda sutra u Madridu!

i izjava Guardiole pred utakmicu: "Nisam još odlučio koji će sastav istrčati sutra na Bernabeu. Jasno je samo da će Pinto stajati na vratima."

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 1:17 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Sta je Valdesu? -.-
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
pirat kaže...
antimadridista kaže...
Tomy Lee kaže...

Ozljedio se i  Dive Maria,procjene su minimalno tjedan dana pauziranja.

There,I fixed it {#}

Zašto Dive Maria?

zato što čovjek voli "dajvati",baciti se kad ne treba,ne trebam valjda sad neki videomaterijal stavljati,nije potrebno.

ti si jedan primjer ogorcenog balavca sv......vas na klub koji ima "timske treninge u iznudivanju faula i kartona" a kukas tu na pojedinca? jel potrebno stavaljat videomaterijal lol

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

ti si jedan primjer ogorcenog balavca sv......vas na klub koji ima "timske treninge u iznudivanju faula i kartona" a kukas tu na pojedinca? jel potrebno stavaljat videomaterijal lol

jeli tebe netko pitao nešto? očito je da si hejter,to si već dokazao,sad se lijepo makni i izađi iz ove teme. Zar nemože proći niti jedna stranica tema bez da se javi netko "pametan"?

Ovako će biti sve dok moderatori ne odluče strogo kažnjavati ova provociranja i uvrede. Ja tebe nisam vrijeđao nikad,niti te mislim nazivati tako kako si ti mene nazvao,sad si lijepo pokupio prijavu i nadam se da će moderatori reagirati na to,a ne kao svaki put dosad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 8:10 (antimadridista).
15 godina
N3N0 kaže...
Sta je Valdesu? -.-

nije mu ništa,Pinto brani uvijek u Kup utakmicama.

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

A?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

A?

neki novi termin kod Realovaca,to samo oni razume.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 8:16 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

A?

neki novi termin kod Realovaca.

Mislim da je to asocijacija na ovaj video: 

Kako komentirati da me netko u skroz ozbiljnom tonu uvjeravao da je to snimka s Barceloninog treninga? Cak su uvjereni da je snimka dan prije utakmice na kojoj je Pepe dobio crveni.  ROFL!

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
VirtUoso kaže...

Kako komentirati da me netko u skroz ozbiljnom tonu uvjeravao da je to snimka s Barceloninog treninga? Cak su uvjereni da je snimka dan prije utakmice na kojoj je Pepe dobio crveni.  ROFL!

pa što ti je,pa to jesu igrači Barcelone,vidiš gore u kutu piše BarcaTV! uvijek sam znao da to rade na treningu,ali zato se uopće ne znaju dodavati ni spojiti 2 akcije,jer takve stvari ne vježbaju na treninzima,samo uče ovakve stvari.

16 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

A?

zasto imam osjecaj da je video napravio neki realovac....{#}

ja isto mislim da barcini igrace ne rade na treningu nista osim ucenja simuliranja... mislim sta ce drugo? dat xavi-u i iniesti da unaprijedjuju pasove? messiju da uci driblat?

LOL

14 godina
FC Barcelona

Kad je tekma danas,u 21.00 ili 22.00 ?neki lik na gol.hr napisao da je u 21.00

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

A?

zabnimljivo,barcin trening bez barcinih trenera,igraca,cak nije ni njihov stadion ni dresovi,stvarno zanimljivo xD

15 godina
FC Barcelona

Tommy Lee, kaj nije jednostavno otići na Barcinu stranicu i pogledati kad igraju. Lijeni ste. Evo ti link i gledaj u sredinu kad otvoriš stranicu: http://www.fcbarcelona.com/

15 godina
FC Barcelona
Leo Messi će večeras odigrati 300.službenu utakmicu u dresu Barcelone. U prijašnjih 299 utakmica,Messi je postigao nevjerovatan učinak od čak 213 golova i 88 asistencija.
Međutim,nije to sve. U slučaju da večeras zabije gol,izjednačio bi se sa klupskom legendom Cesarom po broju golova u susretima sa Realom. Cesar ih je postigao 14,dok je Messi trenutno na brojci od 13 golova protiv najljućih rivala.

Sretno Leo!
17 godina
15 godina
FC Barcelona

Dao Bog da mu se večeras posreći pa da zabije koji gol Realu. Od srca mu želi to. Isto tako, od srca želim Barci da večeras pobijedi.

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Dao Bog da mu se večeras posreći pa da zabije koji gol Realu. Od srca mu želi to. Isto tako, od srca želim Barci da večeras pobijedi.

Ako Messi zabije Barca dobiva to je 100%.., a Messi uvijek zabije.. {#}

15 godina
FC Barcelona

jer ima ko link za onaj stream na nekoj ruskoj stranici

17 godina

Ja mislim da je tu najbolji stream.Trebate Sopcast,pa instalirajte to prije utakmice ako niste.KLIK

Dobra kvaliteta slike i komentatori.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
lnova65 kaže...

jer ima ko link za onaj stream na nekoj ruskoj stranici

Bude Antimadridista stavio, nemaš brige! {#}

15 godina
emerik kaže...

Ja mislim da je tu najbolji stream.Trebate Sopcast,pa instalirajte to prije utakmice ako niste.KLIK

Dobra kvaliteta slike i komentatori.

neznam valjda ce antimardista stavit jer zadnji put kad sam gledao to nije HD to je ultra HD+++

17 godina
lnova65 kaže...

neznam valjda ce antimardista stavit jer zadnji put kad sam gledao to nije HD to je ultra HD+++

http://livefootball.ws/2734-real-madrid-barselona.html tu će bit prijenos. A imaš i na Sportklubu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice