- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nego, tko ce braniti u srijedu, Pinto ili Valdes? Ako bude Pinto na golu, izgubice Barcelona.
Nego, tko ce braniti u srijedu, Pinto ili Valdes? Ako bude Pinto na golu, izgubice Barcelona.
to se baš i ja mislim. Ali ako Pep nastavi sa tradicijom od prošle godine,onda vjerojatno Pinto. Ne razumijem baš tu odluku,jer zašto nebi branio Valdes? nije da će se umoriti,pa golman je.
Pa uvijek je u kupu branio Pinto, neki dogovor, da i on malo odigra valjda.
Pa uvijek je u kupu branio Pinto, neki dogovor, da i on malo odigra valjda.
cemu on,ja bi rade da sansu oieru
U igri su još ukupno 63 boda. Ajmo to sve osvojiti. Već se danas najavljuju nova tri boda protiv Betisa na Camp Nou. 
Link: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-19/fc-barcelona_betis
U igri su još ukupno 63 boda. Ajmo to sve osvojiti. Već se danas najavljuju nova tri boda protiv Betisa na Camp Nou. 
Link: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-19/fc-barcelona_betis
baš me zanima kakav bi poredak bio da se konstantno ove sezone ne događa ono što se sinoć dogodilo,ali ajde,nećemo se žaliti,još je puno do kraja.
Idemo po pobjedu večeras.
baš me zanima kakav bi poredak bio da se konstantno ove sezone ne događa ono što se sinoć dogodilo,ali ajde,nećemo se žaliti,još je puno do kraja.
Idemo po pobjedu večeras.
I ne samo to, već i da je Barca uzela sve one bodove u gostima ... Ali, nema veze. Puno je bodova u igri. Kako smo rekli, na Camp Nou Real i nema nekakve posebne šanse. Samo da se pobjede zaredaju i da već jednom počne ići tekma za tekmom. Jer ove stanke pa igre s različitim postavama narušavaju dosta igru i nikak da se složi prava postava. Sad nema nikakvih stanki već same tekme pa će se i uhvatiti kvalitetna forma.
Barcelona - Betis, 21.30h:
Večeras opet trpanje.. Prošli put je bilo 5-0 tako nešto i večeras bi se moglo desit..
zadnjih 7 utakmica na Nou Campu:
4-0, 9-0, 4-0, 5-0, 4-0, 4-0, 5-0 
gol razlika u Primeri na Nou Campu 39:0 
koliko će večeras golova pasti?
iako mrzim barcu iz dna duše kladio sam se f+2 na nju, u igri je 250kn :D nisam ni sanjao da ću ovo reć al eto.ajmo barca potopite ih
iako mrzim barcu iz dna duše kladio sam se f+2 na nju, u igri je 250kn :D nisam ni sanjao da ću ovo reć al eto.ajmo barca potopite ih
Vec je 2-0 tako da ti je listic vec dobitan. 
Štata što su primilo ovaj pogodak, prekinut je taj niz 
Moralo se i to jednom desit..
.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nije niti meni jasno zašto eksperimentira. Gotovo nijednu tekmu ove sezone nisu igrali u punom sastavu. Sad su se još pretkraj poluvremena opustili. Nadam se da će im utrpati još par komada pa da mogu biti mirni.
Bit ce tu jos golova. Na stetu domacina.
Nazalost prvenstvo je sve dalje...
a?
Nista osim loseg rezultata ih nece trgnuti. Preopusteni su dok ovi grizu sa svih strana.
a?
Imao ga je u jednom trenutku... Ali posto je rekao da ne navija za Barcu neka ga fula... 
Ideeeee Sanchezz
aleluja
Umjesto da svira penal, Iniesta dobije zuti. LOL!
kakva golična...bravo Sanchez..
Bila je teska situacija neki bi svirali penal neki ne....
Moraju zabit sad još jedan jer inače će ga primit u 90-toj 
bas kada sam igrao barca neprima gol oni prime 2