FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

večeras u 22.00h Barcelona- Hospitalet,uzvratna utakmica Kupa Kralja (prva utakmica završila 1-0 pobjedom Barce),link za livestream:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=137476&part=sports

vjerojatni sastav Barcelone (čak 10 igrača iz La Masije):

Pinto,Montoya,Fontas,Pique,Muniesa,Busquets,Dos Santos,Thiago,Pedro,Cuenca,Cesc.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

još jedan lijep video,možda malo kratak,ali jako lijepo napravljeno i svakako pogledati:

The Beauty of Barcelona (2011):

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 19:04 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ljudi, sretan Božić od Barcelone:

15 godina
FC Barcelona

Ipak malo izmijenjen sastav u odnosu na očekivano:

Pinto,Puyol,Pique,Fontas,Busquets,Xavi,Thiago,Iniesta,Pedro,Cesc,Cuenca.

nisu na popisu:

Abidal,Adriano,Alves,Keita,Mascherano,maxwell,Messi i Sanchez (svi na godišnjem odmoru)

Afellay,Villa (ozlijeđeni)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 21:50 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

De puknite neki dobar stream. Ovo sve steka...

15 godina
FC Barcelona

Probaj ovaj: http://www.rojadirecta.me/goto/locapasion-004.blogspot.com/

Kakva akcija za drugi gol. Kakva majstorija Xavija!

I evo treći gol {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:24 (jurica_m).
15 godina
FC Barcelona

ovaj radi odlično:

http://ice-sportz.eu/stream3.html

edit: 3-0 Thiago!

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:24 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Molim boga da se Iniesta nije teže ozljedio. {#}

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Molim boga da se Iniesta nije teže ozljedio. {#}

Sta je bilo?

17 godina
VirtUoso kaže...

Sta je bilo?

Išao je na loptu unutar 5 metara i golman ga je fino pokosio po nogama, ležo je jedno 2-3 min na podu dok nisu javili Pep-u da ga mora zamijenit.. neznam nadam se da nije ozbiljno... 

15 godina
Balvan8 kaže...
VirtUoso kaže...

Sta je bilo?

Išao je na loptu unutar 5 metara i golman ga je fino pokosio po nogama, ležo je jedno 2-3 min na podu dok nisu javili Pep-u da ga mora zamijenit.. neznam nadam se da nije ozbiljno... 

nije ništa,ležao je ali je nastavio igrati bez problema,samo je dobio udarac. Pep ga je zamijenio za svaki slučaj,kao i Xavija sada.

btw: 4-0 je da se zna :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:41 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

nije ništa,ležao je ali je nastavio igrati bez problema,samo je dobio udarac. Pep ga je zamijenio za svaki slučaj,kao i Xavija sada.

btw: 4-0 je da se zna :D

dobro je... taman mi je zbolko stream pa nisam vido šta se zbiva... samo nam još fali da se neko ozljedi...

15 godina
FC Barcelona

poluvrijeme 5-0

Pedro (pen), Iniesta, Thiago,Xavi i Tello.

15 godina
FC Barcelona

Ljudi, kakva je ovo umjetnost nogometa. Milina za gledati. Pet nula na poluvremenu, sve pljušti od akcija.

15 godina
jurica_m kaže...

Ljudi, kakva je ovo umjetnost nogometa. Milina za gledati. Pet nula na poluvremenu, sve pljušti od akcija.

jest da protivnik nije mjerilo,ali lijepo je gledati ove mladiće iz La Masije kako igraju tipičan nogomet za Barcu.

17 godina
FC Barcelona

Ovaj Tello je VRH!! {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Ovaj Tello je VRH!! {#}

baš krenuo napisati,mali je nevjerojatan!

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ovaj Tello je VRH!! {#}

u fm 2012 san igra sa barcon b i tello je 5 sezona za redom bio igrac godine {#},a sad se vidi i zasto

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:09 (Logigamer).
15 godina
FC Barcelona

7-0 Thiago (penal)

uključite se ljudi,užitak je gledati :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:11 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Tello!!!!! ovo je čudo od igrača!

15 godina
FC Barcelona

8-0

hocemo jos :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

Čudo,nemam riječi...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nevjerovatna utakmica mladi igrači su čudo i budućnost nam je svijetla sljedećih 10 godina sigurno..ako ne i više..

17 godina
antimadridista kaže...

Čudo,nemam riječi...

Đapa club kaže...

Nevjerovatna utakmica mladi igrači su čudo i budućnost nam je svijetla sljedećih 10 godina sigurno..ako ne i više..

Postavlja se pitanje dal nam uopće treba Neymar... o.O

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

Čudo,nemam riječi...

Đapa club kaže...

Postavlja se pitanje dal nam uopće treba Neymar... o.O

Neymar nam uopće ne treba s obzirom na mladi nadolazeči pogon...Preskup je, a pitanje je koliko više može ponudit..ima neupitan talent, ali jeli to potrebno Barceloni u ovom momentu mislim da ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:54 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

ono što je Tello večeras pokazao me je stvarno iznenadilo,znao sam da je talent i gledao sam ga dosta puta u Barceloni B, ali ovo večeras je bila predstava za skandiranje.

15 godina
FC Barcelona

jedna loša vijest,Iniesta je zadobio ozljedu lijevog gležnja i izostajati će dva tjedna,ali kako u svakom zlu ima nešto dobro,a ovdje je to da Barcelona ne igra niti jednu utakmicu do 8.1. (gradski derbi s Espanyolom) tako da Iniesta neće propustiti niti jednu utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 0:03 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

ono što je Tello večeras pokazao me je stvarno iznenadilo,znao sam da je talent i gledao sam ga dosta puta u Barceloni B, ali ovo večeras je bila predstava za skandiranje.

mene fascinira to kako oni napadaju cijelu tekmu... vode 8:0 u 64 min i napadaju ko da gube 3:0 i moraju stić rezultat. 90% momčadi bi se nakon što prvo poluvrijeme vode 5:0 opustilo i laganini privelo tekmu kraju. Svaka čast dečkima na trudu. Més que un club. 

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

mene fascinira to kako oni napadaju cijelu tekmu... vode 8:0 u 64 min i napadaju ko da gube 3:0 i moraju stić rezultat. 90% momčadi bi se nakon što prvo poluvrijeme vode 5:0 opustilo i laganini privelo tekmu kraju. Svaka čast dečkima na trudu. Més que un club. 

Neka to isto cine protiv malo jacih ekipa. Zato su i gubili bodove ove sezone.

15 godina
FC Barcelona

" Službena stranica vječitog rivala iz Madrida je večeras malo požurila pa je objavila da je Real klub sa najviše postignutih golova (njih 167) u 2011.godini. Međutim,sa ovih 9 postignutih golova,Barcelona postaje prva ekipa u povijesti Španjolskog nogometa koja je postigla 169 službenih golova u jednoj godini. "

{#} pa ne čudim se što oni lude kad igraju protiv Barce,pa bilo što da naprave,Barca je uvijek ispred :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 0:15 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice