- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, evo vam jedan lijepi wallpaper: http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans/news/n4/img/FCB_partit_bernabeu_2011-12.jpg . Uživajte!
Antimadridista, kako mi je žao što Messi nije dao one škarice. Još je samo nedostajao njegov gol. No, bit će u finalu, nadamo se. Kad je finale, u nedjelju?
Ljudi, evo vam jedan lijepi wallpaper: http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans/news/n4/img/FCB_partit_bernabeu_2011-12.jpg . Uživajte!
Antimadridista, kako mi je žao što Messi nije dao one škarice. Još je samo nedostajao njegov gol. No, bit će u finalu, nadamo se. Kad je finale, u nedjelju?
u nedjelju,11.30h.
meni je osobno Neymar antipatican. Ima mi nekakav CR karakter, koji nebi pasao barci. Vise bi se uklopija u reala po meni. ima talenta, al karakterno se jednostavno nebi uklopija u relativno mirne barcelonine igrace.
evo o ovome sam govorio. Gdje si ti to vidio da se on ponašao tako umišljeno ili da je jednu krivu izjavu dao? Stvarno neznam zašto imate takve predrasude prema njemu,jer dokaza da je umišljen i da se tako ponaša sigurno nemate.
nez ostavlja mi takav dojam.kazem ostavlja mi takav dojam. mozda je stvarno dobar, al nisam ni to jos nigdje vidija :-)
BTW ima dobar friz.
Najviše me iritira kad netko zove C. Ronalda CR7 ili CR itd. Što vam je to?? Kaj ste njegovi manekeni što ga tako potpisujete?
Najviše me iritira kad netko zove C. Ronalda CR7 ili CR itd. Što vam je to?? Kaj ste njegovi manekeni što ga tako potpisujete?
nisan nikad skuzija odakle ovaj 7 na kraju? koja je shema sa tim?
Liga prvaka izvlacenje tko ce bit?
Napoli, CSKA, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit
kako se god izvuce, bit ce cini mi se dobro..
nisan nikad skuzija odakle ovaj 7 na kraju? koja je shema sa tim?
Liga prvaka izvlacenje tko ce bit?
Napoli, CSKA, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit
kako se god izvuce, bit ce cini mi se dobro..
7 je broj godina koliko neće osvojit primeru i LP. xD
Ma to mu je broj dresa, ne. :D
aaaaaaaaaaaa
vidi stvarno...
LP:
Leverkusen - barcelona
Barcelona je izvukla Bayer Leverkusen u osmini finala LP.
u nedjelju,11.30h.
Na kojem programu če biti prijenos finala svjetskog klubskog prvenstva?
Ako neko zna neka posta u temi...
u nedjelju,11.30h.
nisam siguran,ali mislim da će biti na Eurosportu 2,tamo je bilo i polufinale.
Barcelona je izvukla Bayer Leverkusen u osmini finala LP.
lagan prolaz...
u nedjelju,11.30h.
nisam siguran,ali mislim da će biti na Eurosportu 2,tamo je bilo i polufinale.
eurosport 2, nedjelja 11.30
Mislim da ce ove godine Barca sve da od sebe da dode do finala LP jer je to zelja Davida Ville za Božić..... Ovo je jos vise motiva da doguramo do finala 
LOL ja ga mogu zvati kako god hoću, CR jer mi se ne da pisati Cristiano Ronaldo, Messi je puno brze i lakse napisati sa mobitela, isto kao sto neces napisati Call of Duty nego COD, LOL!
Mislim da ce ove godine Barca sve da od sebe da dode do finala LP jer je to zelja Davida Ville za Božić..... Ovo je jos vise motiva da doguramo do finala 
I meni je želja 1000 € na računu, to nema nikakve veze
I meni je želja 1000 € na računu, to nema nikakve veze
Kakva je ovo usporedba?
A ono što je najgore je to što moderatori kao da ne žele gledati ovu temu,mislim da ima 20-ak stranica spama navijača Reala,a uvijek prijavljujem postove,a koliko vidim,nikad se ne brišu,dok je u "njihovoj" temi potpuno druga situacija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
A ono što je najgore je to što moderatori kao da ne žele gledati ovu temu,mislim da ima 20-ak stranica spama navijača Reala,a uvijek prijavljujem postove,a koliko vidim,nikad se ne brišu,dok je u "njihovoj" temi potpuno druga situacija.
Još jednom LOL, kakve veze ima to što je to želja Davida Ville, misliš da će im drugi pustiti da osvoje LP samo zato što im je igrač ozlijeđen? Pa i drugi će stisnuti još više. LOL
Pa kakve su to gluposti,. jednostavno to im može biti kao još jedan manji poticaj, motiv da daju sve od sebe za suigrača. Tko je išta pričao o puštanju od strane drugih,ili novcu.
Nije ti ovo Real Madrid.
ok
Još jednom LOL, kakve veze ima to što je to želja Davida Ville, misliš da će im drugi pustiti da osvoje LP samo zato što im je igrač ozlijeđen? Pa i drugi će stisnuti još više. LOL
Crnis se........
Alexis Alejandro Sánchez
...David Villa će nedostajati, ali ovaj gore ga je već i prije ozlijede počeo lagano gurati iz početne postave, strašan igrač...
Alexis Alejandro Sánchez
...David Villa će nedostajati, ali ovaj gore ga je već i prije ozlijede počeo lagano gurati iz početne postave, strašan igrač...
odličan igrač, kada Barci netko nedostaje, klupa popuni prazninu...
Ima kakav link za live stream?
Ima kakav link za live stream?
jednostavno su najbolji...
Setnja u parku.
Jesam ja ovo dobro vidio da je posjed lopte za Barcelonu 74%?
Od pocetka sezone niti jednom nisu startali sa istom jedanaestoricom. Pa ti vidi...