FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
shady1024 kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldinho: "Barceloni želim svu sreću ovog svijeta u El Clasicu,i nadam se da će pobijediti. Koji će biti rezultat? Neznam,samo želim da Barca pobijedi. Ja ću navijati za njih i bodriti ih iz daljine. Visca el Barca!"

LEGENDA!

Za mene jedan od najboljih igrača i od L. Messia i C. Ronalda i mnogih drugih {#}

mogao je puno više s loptom od svih,bio je čarobnjak,pa tko će još doživjeti pljesak prepunog Bernabeu-a u dresu Barcelone,to dovoljno govori. Ali šteta što si je sam uništio karijeru,bio bi zasigurno najveći u povijesti da je nastavio na tom levelu,ali ovako se neće nikad svrstavati sa najvećima. Ali za mene će uvijek biit legenda!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 17:06 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Evo sastava Barce za večeras. Pep je izmjenio cijeli sastav i dao priliku mladim igračima da se dokažu. Nadam se da hoće.

edit: evo i link za tekmu

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 19:55 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Bravo za ove mladiće, "tiki-taka" se igra bez obzira na generaciju igrača,prezadovoljan sam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 21:33 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Bravo za ove mladiće, "tiki-taka" se igra bez obzira na generaciju igrača,prezadovoljan sam.

stvarno igraju "ko veliki" {#} a ovaj Cuenca će uskoro biti igračina.

15 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

ma prejaki su,a poslije 2.poluvremena je još bolji dojam. Samo da vas podsjetim da je Milan u punom sastavu odigrao 2-2 protiv BATE-a,a Barcelonina "djeca" su ih potrgala ko beba zvečku,to nešto govori.

A onaj Pedrov gol je genijalan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:56 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve OK, ali onaj Gerard kao da se ne uklapa u njihovu igru.

15 godina
VirtUoso kaže...

mali ima 17 godina i traže ga već Chelsea i Arsenal,večeras se vidjelo da se prepao.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Podsjeca me na http://en.wikipedia.org/wiki/Giovani_dos_Santos koji je isto djelovao antipaticno i bio je sebicnjak. Vjerujem da ce i ovaj otici na 2 godine.

17 godina
VirtUoso kaže...

da i meni se čini dosta prgav i sebičan, al dobro vidit ćemo šta će bit s njime još je mlad... evo i par slika statistike... 

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
VirtUoso kaže...

da i meni se čini dosta prgav i sebičan, al dobro vidit ćemo šta će bit s njime još je mlad... evo i par slika statistike... 

hah 808 :D,kako se ljudima da sve to brojat?

15 godina
FC Barcelona

prelijepo:

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 0:08 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgleda da cemo jos jedan El classico pratit na streamu (oni koji nemaju max Tv), sramota............

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Al Jazeera <3

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

ma prejaki su,a poslije 2.poluvremena je još bolji dojam. Samo da vas podsjetim da je Milan u punom sastavu odigrao 2-2 protiv BATE-a,a Barcelonina "djeca" su ih potrgala ko beba zvečku,to nešto govori.

A onaj Pedrov gol je genijalan.

Ajde nemoj govoriti gluposti...

F1 2011 Codemasters
15 godina
emerik kaže...

Ajde nemoj govoriti gluposti...

što sam krivo rekao? gledao sam utakmicu i Milan je igrao u najjačem sastavu koji je mogao igrati u to vrijeme (ne računaj kartonirane i ozljeđene igrače). Govoim o onoj utakmici u Bjelorusiji,ne MIlanu.

evo ti link,pa ti reci da ja govorim gluposti.

http://www.acmilan.com/en/news/show_photo/369/24371

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 15:18 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Al Jazeera <3

Ocekujem link od tekme, ako nebudem iso u kafanu gledat na Max Tv....

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 11:06 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi je legenda. Zakon mi je Sanchez stvarno super igrač, mora Barca dobit utakmicu.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Xavi je legenda. Zakon mi je Sanchez stvarno super igrač, mora Barca dobit utakmicu.

sve tri stvari koje si naveo su neupitne ;)

16 godina
neaktivan
Oce bit klasika na hr televiziji?
Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
neaktivan
Ne, gamad jedna.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

David Villa nepocinje u prvih 11 u El Classicu vjerojatno zbog lose forme u napadu ce biti messi ,sanchez i fabbregas....

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

David Villa nepocinje u prvih 11 u El Classicu vjerojatno zbog lose forme u napadu ce biti messi ,sanchez i fabbregas....

izvor?

i kako misliš Fabregas u napadu? ako neće igrati Villa,vjerujem da će Sanchez i Pedro krenuti od prve minute na napadačkim pozicijama,ili možda ipak Fabregas ako se Pep odluči na jednog kreativca više.

Ali čitao sam jedan članak baš o tome,i piše kako Villa vjerojatno kreće od prve minute,jer uvijek dobro igra protiv Reala. Ali ako ne iskoristi šansu u El Clasicu,da onda vjerojatno gubi mjesto u početnih 11 u  budućnosti.

Vidjet ćemo sve sutra kao će Guardiola to posložiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 16:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drago mi je što će Barca početi sa svojom najjačom obranom, Alves-Puyol-Pique-Abidal..

To mi daje sigurnost. Real će sigurno početi furiozno prvih minuta, nakon toga očekujem kontrolu i posjed lopte Barce..

Sutra očekujem pobjedu barce jer su najjači kad je najpotrebnije!!! Naprijed Barca!!!!!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu spavat od napetosti. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Ok, any live streams?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moze netko link od dobro streama?

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas se očekuje pobjeda Barce... Jedva cekammmm:D

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
FC Barcelona

Jel ima netko kakav link sa dobrom slikom za vecerasnji El Clasico? Posto zivimo u takvoj drzavi gdje je plivanje vaznije od najspektakularnije nogometne utakmice..

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

izvor?

i kako misliš Fabregas u napadu? ako neće igrati Villa,vjerujem da će Sanchez i Pedro krenuti od prve minute na napadačkim pozicijama,ili možda ipak Fabregas ako se Pep odluči na jednog kreativca više.

Ali čitao sam jedan članak baš o tome,i piše kako Villa vjerojatno kreće od prve minute,jer uvijek dobro igra protiv Reala. Ali ako ne iskoristi šansu u El Clasicu,da onda vjerojatno gubi mjesto u početnih 11 u  budućnosti.

Vidjet ćemo sve sutra kao će Guardiola to posložiti.

A evo vjerojatni sastav bez Ville....

Barcelona: Valdes - Alves, Puyol, Pique, Abidal  - Busquets, Xavi, Iniesta - Fabregas, Messi, Sanchez

Mes que un club!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice