FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
shady1024 kaže...

koji je tvoj problem? nemam se volje svađati s vama koji ste toliki hejteri da i kad nešto vidite na TV-u vi tvrdite suprotno. Vidim da si danas dosta raspoložen za svađu,ali na tvoju žalost,ja nisam. I zato prestani izazivati sa svojim glupim postovima i stavljanem videa koji nemaju veze s ničim. Moj nick je takav kakav vidiš da je,a opet manje mrzim Real,nego što ti mrziš Barcu. Ogroman si hejter,a još je žalosnije to što nema razloga da budeš.

Nisam hejter, dapače...

nije se odnosilo na tebe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo tu sta je CR napravio nije nista naprema ovog:

I ovog:

I ovog:

I ovog:

A pogotov ovog:

Naravno sad bi mogao lijepit videe do sutra, al opet ce se naci netko tko ce reci da je to fotomontaza.

15 godina
FC Barcelona

opet pitam,koji je tvoj problem?

Ono što su kod Barcelone Busquets ili Pedro,to su kod Reala Ronaldo,Di Maria i Marcelo. Točka i kraj priče.

A da ne govorim da su Realovi igrači životinje kad gube,onda se namjerno počnu tuči i udarati bez lopte,toliko o velikim sportašima, njihov trener umjesto da im to zabrani,on još pika druge trenere u oči.

Prestani više sa tim glupostima,neznam što je s tobom danas,idi se iživljavaj negdje drugdje i lijećč nervozu.

Zamislite,našla se u temi tri navijača Reala i neviđeni hejteri Barcelone,da bi ovdje dokazivali svoju pamet,a klub za koji oni navijaju radi istu stvar,jeste pametni stvarno. Tolike komplekse vam je nabila Barca,a dobit će te još veće 10.12.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 22:37 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koji je vaš cilj ovdje postavljanjem videa u kojima simuliraju razni igrači?

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Koji je vaš cilj ovdje postavljanjem videa u kojima simuliraju razni igrači?

Pa otkrili su tamnu stranu nogometa protiv Chelsea i sad tupe iz dana u dan. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidin da moje postove sebi u glavi prikazujete kao zelju za svadom, a buduci da sam osoba koja se ne voli svadati bjezim iz ove teme.

Adios amigos until 10.12.

{#}

15 godina
Zuja007 kaže...

Vidin da moje postove sebi u glavi prikazujete kao zelju za svadom, a buduci da sam osoba koja se ne voli svadati bjezim iz ove teme.

Adios amigos until 10.12.

{#}

hahahahahha smiješan si čovječe,pa pogledaj stranicu iza tko je počeo ovu raspravu sa svojim nebuloznim glupostima. Idi i ne vraćaj se,i uvijek će biti mirno. Još bi to ok bilo da si ti tu došao i stvaio nekakvu sudačku pogrešku ili nešto,pa bi razumio,ali ti stvaljaš namjerno klipove iz čista mira koji nemaju veze s ničim,samo da bi počeo svađu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

On se nevoli svađat ..... radi toga si i dosao ovdje....

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za fanove i hejtere Barcelone!!

Prekinite sa off-topicom, provokativnim porukama i spamom zato sto cu zakljucati temu! Prekrsitelje prijavljujte na dugme PRIJAVI i nemojte me daviti sa privatnim porukama o tome.

Ozbiljno!! {#}

Od sad pa na dalje cu davati crvene kartone na malo duzi rok!

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
15 godina
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mali je zakon ova la masia ce uvijek izbacivat odlicne igrace ,a real ce bit duzan ko grcka... barcelona u-19 ,u-15 i u-17 prvaci su europe sta govorit :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet Pep eksperimentira protiv getafea , za sad barca dominira ali getafe se odlicno brani zanimljiva tekma :D

17 godina
FC Barcelona

ima li netko link za tekmu ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 22:24 (ExE123).
17 godina
FC Barcelona

radi ali je kvaliteta jako loša...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam , nisam uspio naci bolju...

15 godina
FC Barcelona

ja neznam što se to Barceloni događa ove sezone s gostovanjima u Primeri,totalno druga ekipa od one koja nastupa na domaaćem terenu,što prošle godine nije bio slučaj.

15 godina
FC Barcelona

Teška tekma, ovi se brane i tak je teško zabiti. Nadam se da će Barca nekako uspjeti dati gol. Čini se da će tekme s Realom odlučiti prvenstvo jer je real danas dobio Alhletica 4 1.

HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
antimadridista kaže...

ja neznam što se to Barceloni događa ove sezone s gostovanjima u Primeri,totalno druga ekipa od one koja nastupa na domaaćem terenu,što prošle godine nije bio slučaj.

A čuj, možda je i tu umor jer su igrali Ligu prvaka sad. Ali na to se ne smije izvlačiti. Presporo igraju, nekako ko da su zabili dva, tri komada pa sad laganini. Treba ubrzati, ali teško je kad je ovih deset u obrani.

HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet eksperimentira s obranom..... barca dobro igra ,ali fali realizacija, Sanchez previse ide sam i bez potrebno se zabija medu njih 3-4,ali tek je dosao mora se priviknuti na igru

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislimda ove godine nemamo sta traziti katastrofa u gostima....

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

I onda mi pričajte nešto o nogometu? Koja prijevara od tekme. Frajeri cijelu tekmu ne prijeđu centar i onda sad daju gol.

HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
FC Barcelona

opet budu prosuli bodove, pa omfg igraju za *urac...

kao da im se neda, tromi su...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 23:24 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

to ti je nogomet nije bitno kako se igra bitan je rezultat

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako me nervira Guardiola kada se vako igra i nestavlja najbolje igrac na teren nego ih odmara , a dobro on zna da se prvesntvo nedobiva u El classicu...... A ne bude li pobjede protiv reala mislim da se barca treba okrenuti prema ligi prvaka i kupu...

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgube li, prvenstvo je rijeseno. Prodat Messija i dovest Nejmara. Guardiolu poslat u Tursku.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba Pepu dat 10 minutnu poduku da se ne za****je  jer gubi tekme dobivene tako sto odmara igrace .....

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koja greska sudca igrac getafe je doda abidalu iako je bio u zaleđe , a to nije zaleđe jbg nemozemo mu zamjeriti jer je on 20 ak metara udaljeni on to nemoze vidjeti

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A joj...

15 godina
FC Barcelona

Sramotna nonšalancija i glupo eksperimentiranje Guardiole vjerojatno su nas koštali prvenstva,samo ću to reći.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice