FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
floki26 kaže...

e đapa bas se vidi koliko se razumijes u nogomet sa tom izjavom o prekidu utakmice....vjerovatno si najblize sa loptu vidio kad je na telki bila u krupnom planu.barca na domacem terenu i dalje dominira ali u gostima imaju jako velikih problema.preolako primaju golove a i ne stvaraju sanse kao prosle godine...a prvenstvo se osvaja na malim utakmicama kao ova veceras...i ne zaboravi da su spanjolski klubovi ove godine puno napaljeniji na barcu nego na real.bas zbog njihove proslogodisnje dominacije

pa normalno da su kod kuce bolji kad gurdiola igra u normalnom sastavu.... svaki bod koji je barca izgubila ove sezone je u gostima i tome je iskljucivo kriv guardiola jer je svaki put pokusavao nesto novo i svaki put se opekao... murinho krece 90% utakmica u istom sastavu jedino rotira napadace benzema-higuain..

15 godina
Zuja007 kaže...

Ja mislim da su i *arca i Bilbao igrali na istom terenu.

ajde lagano svršavaj na temu o Real Madridu. Koji ti je uopće razlog zašto si došao ovdje u temu? Kakav si ti inspektor čovječe,otkrio si da je Bilbao dobio crveni karton u 95.minuti koji je potpuno zaslužen,što bi naravno vidio da si gledao utakmicu. I rečeno je da ovakav teren ne paše za Barcin stil igre,a ne Bilbaov,tako da ti je ovaj komentar bezveze.

I nitko se ne izvlači na teren,na kraju je zaslužena podjela bodova. Čujemo se 11.12!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je najjača kad je najviše potrebno!!!! Nemojte se stalno prepucavati, svatko od nas voli barcu i neka kaže šta misli..

Činjenica je da barca nije blistava u gostima, ali ima vremena za popravak. Real je sada u formi, ali nije ni imao neku ozbiljnu utakmicu, past će i on.. Budimo realni, Adriano, Keita, Maxwel, Cuenca, Thiago..., su jako dobri igrači, ali mi ne ulijevaju povjerenje kada ih vidim da počinju utakmicu.. Barcin stroj Alves, Pique, Puyol, Abidal, Busqets, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Villa, dakle 4-3-3, nitko ne može dobiti u normalnim uvjetima utakmice.. Ne treba eksperimentirati sa promjenom formacije.. 

15 godina
FC Barcelona

još bi samo skrenuo pozornost na kraj utakmice,kako je Pep bio nasmijan i dobre volje unatoč kiksu,i lijepo porazgovarao sa Bielsom. Istinski primjer pravog sportaša i gospodina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

još bi samo skrenuo pozornost na kraj utakmice,kako je Pep bio nasmijan i dobre volje unatoč kiksu,i lijepo porazgovarao sa Bielsom. Istinski primjer pravog sportaša i gospodina.

Jos nisam naisao na crnu mrlju u njegovoj karijeri. A i igraci nisu bili lose raspolozeni. Stay positive! 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sljedeco kolo Valencija-Real Madrid pa Real-Atletiko Madird , pa sa sporting gijonom koji svake godine uzme koi bod real pa  protiv barce

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

Jos nisam naisao na crnu mrlju u njegovoj karijeri. A i igraci nisu bili lose raspolozeni. Stay positive! 

Za razliku od Murinja koji pika u oči.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Činjenica je da je ovo tek početak sezone i da Real u ligi još nije imao ozbiljnog protivnika,prošle godine su također bila 2 ili 3 boda prednosti prije derbija,pa znamo svi kako je završilo.

ma valencia na mestali krade bodove {#},vec vidim soldada kako slavi {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 22:03 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona
eh,nažalost nisam doma i nemogu gledati večeras. Pogledajte na fromsport.com,mislim da tamo ima prijenos.
15 godina
FC Barcelona
evo vidim poluvrijeme 0-1, Iniesta zabio,gleda li tko utakmicu i kako igraju?
17 godina
antimadridista kaže...

OMG, kakva golčina Andresa Inieste. Predobro! Inače, gledo sam samo zadnjih 5 min, nemaju toliku fluidnost, no igraju solidno, a hospitalitet igra sa 5 u obrani.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Taman odem od racunala kad su dali gol. Igraju dobro, drze igru pod kontrolom. 

17 godina
VirtUoso kaže...

Taman odem od racunala kad su dali gol. Igraju dobro, drze igru pod kontrolom. 

ali skoro su primili gol iz kontre... kako nevolim kad vode samo 1:0 i kad se tako poigravaju ko da vode 5:0. Zabij 2,3 komada pa radi šta hoćeš... Inače gledao sam samo zadnjih pola sata pa nemogu baš sudit o cijeloj tekmi kakva je bila.

15 godina
neaktivan
I meni je draze vidit 2 razlike nego ovako. Al bitno da je pobjeda. Samo se nadam uspjehu u El Clasicu :/.
15 godina
FC Barcelona
završilo 0-1. I kakav je ukupni dojam,kako su mladi odigrali? nešto čitam po komenatrima da je Tello bio dobar?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
ja sam gledao cijelu utakmicu, tello je neloš, možda čak i dobar, ali me fabregas malo razočarao, previše puta je promašio ono što bi inače zabio, u zadnje vrijeme mi se čini kao da je on više leži na zemlji nego da se bori oko lopte, on uvijek prvi traži penal, fontas je odigrao prema meni jako jako dobro, a iniesta je jednostavni bio najbolji na utakmici, villa je odigrao cijelu utakmicu i imao je nekoliko dobrih šansi, ne kužim zašto guardiola u skoro svakoj utakmici stavlja u napad samo jednog pravog napadača, danas je to bilo ovako: iniesta - villa - tello u napadu, a napravio je izmjene: busquets-iniesta i rafina-fabregas, znači u napadu je bio samo 1 pravi provjereni napadač (villa), a u prošloj utakmici je to bio samo messi u napadu od pravih napadača zajedno sa iniestom i adrianom, mislim da zato i ima malo golova jer nema pravih napadača
15 godina
FC Barcelona

dajte što vam je,pa ovo je trećeligaš bio,zašto bi igrali punom snagom protiv njih kad ima i uzvratna utakmica na Nou Campu u kojoj bi zabili i 10 ako treba? pa Barcelona B je jača od ove ekipe Hospitaleta,ja sam se začudio kad sam vidio da od prve minute igraju Iniesta,Villa i ostali.

Ne volim ni ja kad se takve stvari događaju u ligi,kad vode 1-0 i onda ležerno,jer se mogu izgubiti bodovi,ali ovdje se nemože izgubiti ništa.

15 godina
FC Barcelona

u polufinalu svjetskog klupskog prvenstva Barca igra ili protiv Katarskog Al Sadd-a ili Esperancea iz Tunisa.

Utakmica se igra 15.12.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/club-world-cup-al-sadd-or-esperance-possible-rivals-in-the-semi-finals

U slučaju pobjede,finale je tri dana kasnije,18.12.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:18 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

u polufinalu svjetskog klupskog prvenstva Barca igra ili protiv Katarskog Al Sadd-a ili Esperancea iz Tunisa.

Utakmica se igra 15.12.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/club-world-cup-al-sadd-or-esperance-possible-rivals-in-the-semi-finals

Uf, al ima teške protivnike!

HTC Desire [MIUI-XJ]
17 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

Utakmica se igra 15.12.

Uf, al ima teške protivnike!

To je istina, no nikako ne treba podcjeniti protivnike. Nabrzinu zabiti 3-4 gola i držati loptu.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FC Barcelona

nikad ne podcjenjivati protivnika,a najmanje u ovom natjecanju. Sjetite se 2009. i polufinala protiv po imenu nepoznatog protivnika,pa se Barca jedva izvukla u zadnjoj minuti golom Pedra,i onda pobjeda u produžecima.

Ni u finalu nije bilo lako,gubili su 1-0 i onda preokrenuli na 2-1,Messi je zabio zadnji gol prsima,sjećam se ko da je jučer bilo :D

Uglavnom,poanta je da nikako ne treba podcjenjivati ove protivnike,ipak su to sve prvaci svojih kontinenata.

15 godina
FC Barcelona

večeras u 20.00h,Barcelona - Zaragoza,link za livestream:

http://livefootball.ws/2329-barselona-saragosa.html

15 godina
FC Barcelona

Dva gola na poluvremenu, solidna igra...{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran

Mogli su i vise zabiti.. Jos dva u drugom i to je to...{#}

Zaba Davi Rodu
15 godina
FC Barcelona

Kako mi je drago što su Puyol i Pique zabili...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran

Kao sto rekoh, dva su zabili.. Trpanjee-.-

Zaba Davi Rodu
15 godina
FC Barcelona

super su odigrali,lagano 3 boda ostvarena i idemo dalje.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 23:37 (ExE123).
15 godina
FC Barcelona

kakva krađa na utakmici Valencia-Real da je to nemoguće. Soldado zabio čist gol za 3-3,a sudac sudi zaleđe,a dvojica igrača Reala su bilii iza Soldada. Polsije u zadnjoj sekundi,igrač Reala rukom čisti loptu koja ide u gol,sudac ne sudi ništa i ni govora o penalu. Sramota!

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 23:58 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice