FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
floki26 kaže...

nebi ja bas s tolikim optimizmom cekao taj derbi jer ovakvom igrom nemaju sanse....

ma daj čovječe što pričaš,danas uopće nisu bili loši s obzirom kakav je teren bio,baš bi volio vidjeti Real umjesto Barce večeras.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
floki26 kaže...

nebi ja bas s tolikim optimizmom cekao taj derbi jer ovakvom igrom nemaju sanse....

ma daj čovječe što pričaš,danas uopće nisu bili loši s obzirom kakav je teren bio,baš bi volio vidjeti Real umjesto Barce večeras.

Pusti ga vjerovatno nije niti gledao susret...uvjeti su danas bili toliko loši na jednom djelu terena da se tekma komotno mogla prekinut.

14 godina
neaktivan

nisam uopce rekao da su bili losi....ali nije to vise barca koja je bila prosle godine...a real je jaci...

floki
14 godina
neaktivan

joj sta volim kad ste tako pametni!!!gledao sam tekmu....a ti da znas pravila nogometa znao bi kada se nogometna utakmica moze prekinuti

floki
15 godina
floki26 kaže...

nisam uopce rekao da su bili losi....ali nije to vise barca koja je bila prosle godine...a real je jaci...

Real je jači nego prošle godine,ali za ovo da je Barca slabija se baš ne slažem,vidjet ćemo,vrijeme će pokazati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:09 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
floki26 kaže...

Gle pun si tog balkanskog mentaliteta... daj pogledaj rezultate prije ove tekme pa reci da to nije ta Barca.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bih se slozio da su individualno losiji (osim Ville). Veliku ulogu je igralo i odsustvo nekih igraca zbog ozljeda, pa se zbog toga moralo prilagoditi.

P.S. : Glory hunteri, ah...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:14 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona

gledajte,smirite malo živce svi. Činjenica je da je ovo tek početak sezone i da Real u ligi još nije imao ozbiljnog protivnika,prošle godine su također bila 2 ili 3 boda prednosti prije derbija,pa znamo svi kako je završilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:17 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Ne ulazim u "kako" je odigrana utakmica večeras, jer ju nisam mogao pogledati, a i kako kažete, da su uvjeti za igranje bili na rubu regularnosti {#}!!!!

Ja ću se dotaknuti sa strane analitike, koja kaže da je gostovanje Barcelone kod Athletic Bilbao-a skorom uvijek teško gostovanje, što ste vi dečki, po tko zna koji puta sve primili previše k srcu. a niste uzeli u obzir da i drugi klubovi igraju i zabijaju golove.

Mali offtopic, ja sam najluđi za FC Liverpool-om, ali što ću reći na 0:0 DOMA {#}, protiv Swansea City-a, koji nisu jazavci, ali su novi ove sezone u Premieshipu, i klub kao što je FC Liverpool, si ne bi trebao dozvoliti tako gubiti bodove već makar postizati golove, kao niti Barcelona pa makar i u gostima, ali, {#}  i to je nogomet.

Zašto Pep Guardiola nije uveo igrače koji bi/su po vašem mišljenju (bili) bolji, sada trenutno, što reći, to samo on zna, pa zar ne mislite da su i oni u španjolskoj navijači smireni, bez loše primisli na Vas tu na forumu.

Masu puta sam pisao na forumu, pokušajte pogledati na "problem" iz nekog drugog kuta gledanja, budite uvjereni da će te vidjeti puno stvari koje možda niste niti poželjeli saznati, a tim više što se ovaj tjedan i cijeli drugi ne igraju utakmice nacionalnih prvenstava, ako se ne varam, jer se igraju utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko Prvenstvo 2012   u Poljskoj/Ukraini, stvarno ne znam, ali to će Pep već jednom, prije ili kasnije nekome morati objasniti, možda neki njegov kiks ili je neko povrijeđen, a da se ne zna, ponavljam ne znam {#}   

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni Barca uopće nije lošija/slabija... dapače, jača je. Došao je Cesc koji se prilično brzo prilagodio (nije da mu je bilo jako teško) i Sanchez, njemu možda još treba malo prilagodbe. Tu je i Thiago koji se također pokazao jako dobrim... još par mladih perspektivnih igrača...

14 godina
neaktivan

e đapa bas se vidi koliko se razumijes u nogomet sa tom izjavom o prekidu utakmice....vjerovatno si najblize sa loptu vidio kad je na telki bila u krupnom planu.barca na domacem terenu i dalje dominira ali u gostima imaju jako velikih problema.preolako primaju golove a i ne stvaraju sanse kao prosle godine...a prvenstvo se osvaja na malim utakmicama kao ova veceras...i ne zaboravi da su spanjolski klubovi ove godine puno napaljeniji na barcu nego na real.bas zbog njihove proslogodisnje dominacije

floki
15 godina
FC Barcelona

Za nas koji nismo mogli gledat.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
ATJLučko kaže...

Ne ulazim u "kako" je odigrana utakmica večeras, jer ju nisam mogao pogledati, a i kako kažete, da su uvjeti za igranje bili na rubu regularnosti {#}!!!!

Ja ću se dotaknuti sa strane analitike, koja kaže da je gostovanje Barcelone kod Athletic Bilbao-a skorom uvijek teško gostovanje, što ste vi dečki, po tko zna koji puta sve primili previše k srcu. a niste uzeli u obzir da i drugi klubovi igraju i zabijaju golove.

Mali offtopic, ja sam najluđi za FC Liverpool-om, ali što ću reći na 0:0 DOMA {#}, protiv Swansea City-a, koji nisu jazavci, ali su novi ove sezone u Premieshipu, i klub kao što je FC Liverpool, si ne bi trebao dozvoliti tako gubiti bodove već makar postizati golove, kao niti Barcelona pa makar i u gostima, ali, {#}  i to je nogomet.

Zašto Pep Guardiola nije uveo igrače koji bi/su po vašem mišljenju (bili) bolji, sada trenutno, što reći, to samo on zna, pa zar ne mislite da su i oni u španjolskoj navijači smireni, bez loše primisli na Vas tu na forumu.

Masu puta sam pisao na forumu, pokušajte pogledati na "problem" iz nekog drugog kuta gledanja, budite uvjereni da će te vidjeti puno stvari koje možda niste niti poželjeli saznati, a tim više što se ovaj tjedan i cijeli drugi ne igraju utakmice nacionalnih prvenstava, ako se ne varam, jer se igraju utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko Prvenstvo 2012   u Poljskoj/Ukraini, stvarno ne znam, ali to će Pep već jednom, prije ili kasnije nekome morati objasniti, možda neki njegov kiks ili je neko povrijeđen, a da se ne zna, ponavljam ne znam {#}  

ma znam ja sve to,nisam ni ja od jučer,napisao sam i prije utakmice u ovoj temi da je to jedno od najtežih gostovanja u ligi i dobro nam kakav je klub Bilbao,izrazito domaćinski,kiks je kiks i nemožemo ništa promijeniti i to je to.

14 godina
neaktivan

a sto se uvjeta tice....jednako su bili "neregularni" za barcu kao i za bilbao....zar ne??

floki
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Maestro nas je opet spasio, naravno!

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
floki26 kaže...

e đapa bas se vidi koliko se razumijes u nogomet sa tom izjavom o prekidu utakmice....vjerovatno si najblize sa loptu vidio kad je na telki bila u krupnom planu.barca na domacem terenu i dalje dominira ali u gostima imaju jako velikih problema.preolako primaju golove a i ne stvaraju sanse kao prosle godine...a prvenstvo se osvaja na malim utakmicama kao ova veceras...i ne zaboravi da su spanjolski klubovi ove godine puno napaljeniji na barcu nego na real.bas zbog njihove proslogodisnje dominacije

dajte se prestanite svađati više,što ste nabrijani toliko? i da,u Španjolskoj se zadnih par sezona prvenstvo osvaja u derbijima,a ne malim utakmicama i tako će biti i ove godine.

14 godina
neaktivan

ne svadam se ja ali nevolim citati gluposti....vecina ovih postova je realna ali vaditi se na neregularnost je cista glupost.i rekao sam samo svoje misljenje a to je da barca nije na razini od prosle godine a real je jaci....sto ne znaci da ce tako biti i za mjesec dana.ali u ovom trenu real je jaci

floki
14 godina
neaktivan
floki26 kaže...

Hvala na saznanju...floki sad mi ga pofafaj..i daj odi molim te sad prebaci se u temu real madrid i svršavaj na nove pobjede.

14 godina
neaktivan

neznam zasto uoce se natezem sa nadobudnim balavcem....a sto se reala tice to mi je najomrazeniji klub i uvjek sam na strani barce....a ti sa tim svojim fafanjem si pokazao koliko si "kratak"

floki
15 godina
floki26 kaže...

ne svadam se ja ali nevolim citati gluposti....vecina ovih postova je realna ali vaditi se na neregularnost je cista glupost.i rekao sam samo svoje misljenje a to je da barca nije na razini od prosle godine a real je jaci....sto ne znaci da ce tako biti i za mjesec dana.ali u ovom trenu real je jaci

Real trenutno nije ništa jači od Barce. sve se to okrene kad ove dvije ekipe stanu na teren,onda svi znamo kako to završava. Zanimljivo je kako prije svakog El Clasica većina ljudi govori kako će "Real ove godine zgaziti Barcu",a onda kad dođe utakmica se sve okrene,Barca uzme loptu u noge i kreće sa svojom igrom. Gdje ti je dokaz da je Real trenutno jači od Barce?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:29 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trebali ste izgubiti sva 3 boda, cudno je da *arcini protivnici vec u zadnjih 5-6 tekmi ostaju bez igraca manje.  Nisam se dosao svadati, samo primjecujem.

I da, prvenstva se prvenstveno dobijaju iz malih utakmica, jer u derbijima najvise mozes dobit 6 bodova, dok je sveukupni broj puno puno veci. ;)

14 godina
neaktivan

ako si gledao utakmicu u podne i u 20 onda si vidio dokaz

floki
15 godina
Zuja007 kaže...

Trebali ste izgubiti sva 3 boda, cudno je da *arcini protivnici vec u zadnjih 5-6 tekmi ostaju bez igraca manje.  Nisam se dosao svadati, samo primjecujem.

I da, prvenstva se prvenstveno dobijaju iz malih utakmica, jer u derbijima najvise mozes dobit 6 bodova, dok je sveukupni broj puno puno veci. ;)

a što je ovo ako nije provokacija? jesi ti gledao utakmicu uopće?

15 godina
floki26 kaže...

i to je dokaz? pa Barca je tu istu OSAMsunu razbila sa 8-0. Protiv koje ozbiljne ekipe je Real igrao ove sezone?

14 godina
neaktivan
floki26 kaže...

neznam zasto uoce se natezem sa nadobudnim balavcem....a sto se reala tice to mi je najomrazeniji klub i uvjek sam na strani barce....a ti sa tim svojim fafanjem si pokazao koliko si "kratak"

ĐUS ja se ispričavam, stariji si i tu prekidam naše malo natezanje... inače!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:32 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma realno oni uvijeti su ubojstvo Barcine igre. Jeste vidjeli onu lokvu gore desno na strani Bilbaoa u drugom poluvremenu - 25 puta je lopta stala ondje.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
floki26 kaže...

LOL, drugi protivnici, drugi uvjeti... Real domaćin, Barca u gostima... da, baš za usporedbu. Usporedbe radi, Barca je ove godine dobila Osasunu 8:0. Dakle, Barca je jača... čisto tvojom logikom. :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja mislim da su i *arca i Bilbao igrali na istom terenu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

isprika prihvacena

floki
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ma realno oni uvijeti su ubojstvo Barcine igre. Jeste vidjeli onu lokvu gore desno na strani Bilbaoa u drugom poluvremenu - 25 puta je lopta stala ondje.

O tome ja pričam Barcinom stilu igre kiša nikako nejde u prilog. Oni igraju pass igru i nemogu sastavit dobru akciju u takvim uvjetima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice