FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.662.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
jurica_m kaže...

Kak nađeš taj link, mislim kad je stranica na ćirilici?

pa to je taj link,ne trebaš ništa drugo otvarati,tu će se pojaviti prijenos u 22.00h.

ako si mislio na to kako ga ja nađem,samo odem na livefootball.ws i vidim po grbovima klubova o kojoj se utakmici radi i to otvorim {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 19:08 (antimadridista).
15 godina

a na kojem jeziku je komentator, nije valjda ruski, ko bu to trpil

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Intel&ATI kaže...

Ma nema uopće veze koji je komentator, bitno da ima tekma. Bar meni ...

EDIT: Instalirao sam Sopcast. Dakle, u 10 navečer ne moram otvarati Sopcast, već samo otvorim link koji si mi dao i automatski će taj link sam prepoznati Sopcast?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 19:29 (jurica_m).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da. 

15 godina
jurica_m kaže...
Intel&ATI kaže...

Ma nema uopće veze koji je komentator, bitno da ima tekma. Bar meni ...

EDIT: Instalirao sam Sopcast. Dakle, u 10 navečer ne moram otvarati Sopcast, već samo otvorim link koji si mi dao i automatski će taj link sam prepoznati Sopcast?

samo otvoriš taj link i ispod će ti se pojaviti link za prijenos i klineš na njega i on ti sam otvori Sopcast,ne trebaš ga ti otvarati.

Ja gledam na Areni,uzeo MaxTV Sportski paket jučer.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 19:37 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi za povijest :)

15 godina
FC Barcelona
El Maestro legenda!
15 godina
FC Barcelona

Početni sastav Barcelone:

Valdes,Alves,Mascherano,Abidal,Adriano,Keita,Xavi,Thiago,Villa,Messi,Iniesta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 21:54 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

UFFF skoro spušili gol, usra sam se. :S

17 godina

btw... onaj ruski link meni trokaje za popiz*it...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
15 godina
Obi Wan kaže...

jesi pričekao 1-2 minute da se ustabili veza,meni nikad ne šteka,samo trebaš na početku pričekati malo.

Prvo poluvrijeme solidno,ali Sevilla se odlično brani,i onaj golman je odličan.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

jesi pričekao 1-2 minute da se ustabili veza,meni nikad ne šteka,samo trebaš na početku pričekati malo.

Prvo poluvrijeme solidno,ali Sevilla se odlično brani,i onaj golman je odličan.

Sevilla 1 zicer, Barca 2-3... i baš sam razmišljao, kad god Barca igra komentari su "XY se odlično brani" :D a šta bi drugo mogli??? :D

17 godina

ma jesam i 10 min... nista.. samo trokaje. al imam ja alternativu tako da...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahahaha jaka im je ova emisija u poluvremenu ... 1. Sevilla chances (1 isjecak) 2. Barcelona chances (2 isjecka) 3. Sevilla defending (50 isjecaka) LOL :)

Edit: + 4. Sevilla pressing (1 isjecak) :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 22:56 (N3N0).
15 godina

Sad će ih još bolje stisnuti.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina

ovo je jedan interesantan penal

edit: isusa ti i ovo je obranija... nemos virovat

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 23:51 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel mu obranio? Taman mi zasteka internet.

edit; pa lol :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 23:52 (VirtUoso).
17 godina

je je

15 godina
neaktivan
Smece, jos Sevilla 2 crvena dobije ...
15 godina
FC Barcelona

Hebote koja tekma, ovaj golman ih spasio...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

*ebem ti sve kako sam živčan! a ovi iz Seville  nemožeš vjerovati što su radili pred kraj utakmice,tukli se i svašta,sramota! 5 minuta su zadržavali zbog onog penala koji je bio čist ko suza i poslije na onom prekršaju,neznam što im je to trebalo.

A golmana Seville bi trebala Barca odmah dovest na zimskom prijelaznom roku {#} Čovjek je branio nemoguće danas.

15 godina

Najpravednije je neriješeno. Žao mi je što je Sevilla došla igrati bunker, ali eto. Onaj penal, po meni, uopće nije bio. Najpravednije je remi. Da nije toliko trajala ona drama, Messi bi ga zabio, ali na kraju je ovako ispalo.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sutra Levante za 1. mjesto. :-D Svaka cast Sevilli. Treba im cestitat!

15 godina
jurica_m kaže...

Najpravednije je neriješeno. Žao mi je što je Sevilla došla igrati bunker, ali eto. Onaj penal, po meni, uopće nije bio. Najpravednije je remi. Da nije toliko trajala ona drama, Messi bi ga zabio, ali na kraju je ovako ispalo.

kako nije penal? što si ti gledao čovječe? pa srušio ga najprije s jednom pa s drugom nogom.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Penal cist ko suza. 

15 godina

Da, gledao sam. To je bio preslabi kontakt za penal. Gle, i da ga mije sudio, ne bi se bunio jer onaj prekršaj na Iniesti koji je bio par minuta prije sudac nije sudio, a penal je. Ne volim takve suce. Ili sudi oboje ili ništa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma cim san vidia da messi ide pucat zna san da ce obranit triba je iniesta pucat, a sevilla da ne govorin postava 11-0-0...........

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
15 godina
jurica_m kaže...

Da, gledao sam. To je bio preslabi kontakt za penal. Gle, i da ga mije sudio, ne bi se bunio jer onaj prekršaj na Iniesti koji je bio par minuta prije sudac nije sudio, a penal je. Ne volim takve suce. Ili sudi oboje ili ništa.

čekaj,jesi ti gledao neku drugu utakmicu možda? najprije kažeš da je najpravednije neriješeno? WTF! pa Barca ih uništila,ovi nisu imali udarac na gol,onda kažeš da nije penal,a čišćeg penala davno nisam vidio. I onda još neki prekršaj par minuta prije na Iniesti? ubij me ako sam ja taj prekršaj vidio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 0:02 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta je tu je ,ali realu sada idu sve teže i teže tekme dok je barca svoje odigrala...

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice