FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.663.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
15 godina
maxy0 kaže...

tko je bolji ili bar blizu Messiju? reci mi jednog igrača koji s takvom lakoćom zabija i asistira. Što je po tvome mišljenju krivo napisano u tom tekstu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 23:04 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
maxy0 kaže...

tko je bolji ili bar blizu Messiju? reci mi jednog igrača koji s takvom lakoćom zabija i asistira. Što je po tvome mišljenju krivo napisano u tom tekstu?

Po meni je xavi bolji od messia ali messi mi je na 2.mjestu,inace krivo je napisano to da utrka za 2. mjesto moze poceti,jer ako vec xavi nije na 1. onda zasigurno treba biti na 2.mjestu :)

15 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...
maxy0 kaže...

Po meni je xavi bolji od messia ali messi mi je na 2.mjestu,inace krivo je napisano to da utrka za 2. mjesto moze poceti,jer ako vec xavi nije na 1. onda zasigurno treba biti na 2.mjestu :)

da,tebi je Xavi draži igrač od messija,on je svakako i važniji igrač za Barcu,ali Messi je najbolji i najatraktivniji (u nogometnom smislu,a ne onom smislu na kakav "bogat,najzgodniji i najljepši" nogometaš svijeta misli) igrač na svijetu i to će priznati svatko tko je objektivan i gleda nogomet iz zabave.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

da,tebi je Xavi draži igrač od messija,on je svakako i važniji igrač za Barcu,ali Messi je najbolji i najatraktivniji (u nogometnom smislu,a ne onom smislu na kakav "bogat,najzgodniji i najljepši" nogometaš svijeta misli) igrač na svijetu i to će priznati svatko tko je objektivan i gleda nogomet iz zabave.

istina

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 0:17 (Logigamer).
15 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Puyolu se lagano bliži kraj i treba pokrpat to mjesto.Odlična investicija za te novce :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FC Barcelona

koristan će biti Puyol još barem 2-3 godine,ali ovo je bitno zbog rotacije,jer puno fali jedan stoper,osim Puyola i Pqique nema stopera koji ih može dostojno zamijeniti. A i za budućnost je dobro,Thiago Silva je jedan od najboljih stopera na svijetu trenutno.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

koristan će biti Puyol još barem 2-3 godine,ali ovo je bitno zbog rotacije,jer puno fali jedan stoper,osim Puyola i Pqique nema stopera koji ih može dostojno zamijeniti. A i za budućnost je dobro,Thiago Silva je jedan od najboljih stopera na svijetu trenutno.

Još ovu sezonu i možd apola slijedeće.Previše ga hebe to koljeno.Neznam čisto sumnjam.Kažem tko zna možda još 3,,4 pa 5 godina..Nikad se nezna ali opet.Thiago silva odlična invensticija za 30 milja.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ovaj covjek igrao do 40 moze i puyol jos barem 2 sezone,inace super ako dovedu silvu 

14 godina
neaktivan
ma oće on još par sezona nebojte se,
svaki novi dan ko smrt je dosadan
13 godina
protjeran
Logigamer kaže...

Ako je ovaj covjek igrao do 40 moze i puyol jos barem 2 sezone,inace super ako dovedu silvu 

Seria A i Primera nisu u istom prostor-vrijeme kontinuumu, tako da usporedba nije baš na mjestu {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 21:40 (Landser_33).
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Maldini je bio klasa za sebe :D

A i Milan ima Milan Lab gdje mogu produziti "vijek trajanja" igracima :)

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ni ovaj nije za baciti {#}

Amat Victoria Curam.
16 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...

Ni ovaj nije za baciti {#}

A tek ovaj :P

Al otisli smo previse u offtopic :)

15 godina
FC Barcelona

kakav gol Messija,izvrtio ih ko na vrtuljku,ali nažalost opet se Pique ozljedio,stvarno imaju peh sa ozljedama ove sezone,idemo vidjeti što će biti u drugom poluvremenu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
ajd okacite dobar stream. + 1000 kbps
15 godina
FC Barcelona

evo možda malo kasno,nisam imao vremena prije:

http://forum.wiziwig.eu/threads/62066-Wednesday-s-Football-Links-19th-October-2011

izaberite prvi stream po redu pod utakmicom Barcelona-Viktoria,onaj gdje piše 1300kbps,HD je prijenos.

14 godina
Di da nađem onu reklamu koja stalno ide dok je liga prvaka! Sad je bila na poluvremenu, spot za uefa respect!??
15 godina
FC Barcelona

lagano odrađen posao večeras,ali nevjerojatno kako Messija nije htio gol večeras,dvije stative,bezbroj onih prepoznatljivih slaloma,ali uvijek bi se nešto ispriječilo. Pohvala i Guardioli koji je na kraju uveo Cuencu,još jednog talentiranog mladića iz La Masije.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

lagano odrađen posao večeras,ali nevjerojatno kako Messija nije htio gol večeras,dvije stative,bezbroj onih prepoznatljivih slaloma,ali uvijek bi se nešto ispriječilo. Pohvala i Guardioli koji je na kraju uveo Cuencu,još jednog talentiranog mladića iz La Masije.

Da, steta sto nije gol. Pomislio sam da se ozlijedio nakon sto je sjeo na teren. Nije mi izgledao sjajno tik nakon sto je dodao loptu Pedru. Ovi se dobro branili.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu povjerovati da mi je Barca jučer odnijela tiket :(

Još ja reko da će im zabiti jedno 5 komada barem, kad ono samo dva bilo na kraju..:(

Ali dobro, rutinski su odigrali utakmicu, i bez problema su priveli kraj tekme.

15 godina
neaktivan
Pa nemos se kladit na to...
15 godina
FC Barcelona

Večeras Barca sa Sevillom u 22h. Može li netko staviti ovdje neki link za stream? Hvala

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina
15 godina
FC Barcelona

evo ovdje će vam biti u HD kvaliteti,samo instalirajte program Sopcast i otvorite taj link u 22.00h,tad će se pojaviti link za prijenos.

http://livefootball.ws/1037-barselona-sevilya.html

15 godina
antimadridista kaže...

evo ovdje će vam biti u HD kvaliteti,samo instalirajte program Sopcast i otvorite taj link u 22.00h,tad će se pojaviti link za prijenos.

Hvala, frendiću. {#}

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

Hvala, frendiću. {#}

koji je ovo jezik isusa ti dragog...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

Hvala, frendiću. {#}

koji je ovo jezik isusa ti dragog...

ruski,ali slika je odlična,uvijek gledam u fullscreenu,skoro je kao na tv-u. I nema štekanja,zato jer prijenos ide preko Sopcasta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 19:03 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

ruski,ali slika je odlična,uvijek gledam u fullscreenu,skoro je kao na tv-u. I nema štekanja,zato jer prijenos ide preko Sopcasta.

Kak nađeš taj link, mislim kad je stranica na ćirilici?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 19:06 (jurica_m).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice