EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 123.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016

Ja gledam na Njemačkom ARD-u. Pola ga ne kužim šta priča, pa mi je zanimljivije.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina

Meni to nije to, ako nije naš komentator... Pogotovo ako sam gledam.

HTC 8X :)
12 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...
Strucnjak, bas nitko nije prognozirao rezultat. Predji na biciklizam.

nisam stručnjak nit se tako nazivam, ali hvala na komplimentu, znam da imam oko, a ne kužiš što se piše ili ne možeš pojmiti pojedini slijed slova, citiraj mi gdje sam naveo da je netko prognozirao rezultat pa moremo nastaviti. lp stari :)

p.s. ne znam zašto ćosić ne komentira ove bitnije utakmice
nije ni on nešto pretjerano stručan i kvalitetan, ali diže atmosferu
ionako je komentator tu samo da ti da neke info koje ne možeš vidit sa ekrana i da zainteresira za utakmicu
ovaj mi je malo neenergičan

1:0, fenomenalna dijagonala u prostor Gomeza, baš se vidi ta švabska kombinatorika, u nekim situacijama kada misliš da nema šanse da postignu pogotak oni ga nađu
boateng leti ko vida 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 22:37 (isuckatthisgame).
15 godina

"Prirodni položaj ruke, možda za galeba ili avion.." 
Nemoj da mi netko kaže nešto protiv komentatora.. Samo nek valjaju ovakve gluposti..
Boateng, pozdravio te Vida...

HTC 8X :)
9 godina
neaktivan

Inače ti je naširoko poznato da naši komentatori daju guze svima favoriziranim repkama: španjolska, švabe, englezi, francuzi...

Sponzoruše....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 22:46 (fer-de-lance).
13 godina
neaktivan

Ja kontam da ak je Srbija mogla bit prvak svijeta do 20 godina moze i Wales onda osvojit EURO.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
Samo da Portugal ne osvoji! :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Tallahassee kaže...
Strucnjak, bas nitko nije prognozirao rezultat. Predji na biciklizam.

Mene ste 14+ TDali kad sam rekao da Italija igra karakterističan talijanski nogomet aka bunker na duge lopte....nije Chelsea bezveze uzeo Contea

Desit će im se isto što i Atleticu

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 23:36 (Mitch).
17 godina
Najjaca serija penala na Euru ikad, bas mi je drago da Digici idu doma

A Zazin penal valjda najgori jos od Ramosa
15 godina
Ovom Pelleu zabranit pucanje penala doživotno. Mrzim igračke koji se kur*e i onda promaši cijeli gol. Talijani su samo ovako i mogli ispasti.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan

Moram priznati da mi je milijun puta teže nego kad je 'Rvatska ispala.....

Šteta....

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan

Jebiga, tako je ispalo, penali su više manje lutrija.
Obilo se o glavu onima koji su pisali da Italija lagano prolazi, jednostavno nemreš ići podcijeniti studiozne Švabe, ja sam rekel na početku prvenstva njemački rad će pobjediti, pa eto, budemo vidjeli.
Jedina "podnošljiva" nogometna velesila, od manjih su tu Wales i Island koje bi vrlo rado gledao u finalu. To bi bilo fenomenalno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 23:54 (isuckatthisgame).
14 godina
Mitch kaže...
Samo da Portugal ne osvoji! :D

Hahahahahahahahahahahahaha, koji loš komentar!!!!! 

Arđentina i Španjolska su otkada već na ferijama, osim onih koji moraju u Braziu, na OI, hehehehehehehehehehehehehehehe!!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
fer-de-lance kaže...

Moram priznati da mi je milijun puta teže nego kad je 'Rvatska ispala.....

meni je tako jucer bilo za kog god navijam ispada

9 godina
neaktivan

Istina, sad su jake repke ispale, a to znači da Francuska ima šanse osvojit...

Užas....

Kruha i igala...
12 godina
protjeran
Pa uglavnom smo znali da ce bit gusto. Tako je i bilo. Nitko nije rekao da ce Italija lako proci, niti rekao da ce zabit 3-4 gola, kao ti. Nitko. Sad opravdajte ovu utakmicu protiv Francuske.
12 godina
jopaa991 kaže...

Za Njemacku. Ajmooo

jopaa991 kaže...
fer-de-lance kaže...

Ispada da sam prije prvenstva 50% točno prognozirao. 

Italija-Belgija u finalu. 

Jedino, koja je to druga ekipa?

Belgija je ispala jucer, Italija ce veceras i dobro.

Koliko ste vi svi uvjereni u taj prolaz Talijana? Ubit ce ih Njemci veceras.

Ako Talijani s ovim veznim redom prodju Njemce onda svaka im cast

jopaa991 kaže...
Tallahassee kaže...

Njemacka nikad nije pobjedila Italiju na nekom velikom natjecanju, i to je tako vec 54 godine . Jedna lijepa cinjenica.

Da, i? Ni Wales se nikad nije plasirao na veliko natjecanje pa ih evo u polufinalu. Island takoder pa igraju cetvrtfinale.

Tradicije i rekordi su tu da se ruse, a mislim da ce Njemci srusiti tu tradiciju i veceras odnijeti pobjedu. Cak i ne moraju, neka prodju na penale i ja zadovoljan.

Na kraju najveca lutrija, penali. Da su Talijani prosli isto bi bilo zasluzeno, ovako prolaze Njemci kako sam govorio od pocetka.

Gdje si strucnjak? 

Pozdravio te Ozil koji nije u formi, ali kao sto sam rekao jednim potezom covjek rijesi tekmu, i najbolji golman svijeta Neuer. Imao je Ozil i asistenciju za Gomeza koju ovaj ne koristi. 

Lupajte sad TD koliko hocete. Sad mi je jos sladja ova pobjeda.

12 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...
Pa uglavnom smo znali da ce bit gusto. Tako je i bilo. Nitko nije rekao da ce Italija lako proci, niti rekao da ce zabit 3-4 gola, kao ti. Nitko. Sad opravdajte ovu utakmicu protiv Francuske.

Nemoj da citiram što se sve pisalo, malo se smiri sine i ne obraćaj mi se ako nemaš argumenata. Ja sam rekel da sam sudeći po pričama očekivao da će Italija istrpati Njemačku, mislim da imaš jebačkih problema sa razumijevanjem onoga što pročitaš.

15 godina
neaktivan

Tokom tekme mi se malo i primitila Italija ali ne dovoljno da na kraju ne bih bio vesel sto je Njemacka prosla dalje iako mi stvarno nejde u glavu kako je igrac kalibra Schweinija toliko pao da ne moze zabit odlucujuci jedanaesterac za svoju reprezentaciju...  

Kako je rekao Josko on zadnje 2g izgleda zabija samo kod kuce hahahaha 

Inace penali tragikomija lose izvedeni...

11 godina
protjeran

Nikad bolji penali za nas gledatelje.Što više penala to bolje.

Zasluženo prolazi Njemačka dalje,Italija do sretnog penala nije puno pokazala za razliku od Njemaca koji kod 1-0 vodstva i dalje napadaju.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
Previse si Leowih brambuleka progutao. Ma nek si ti meni sretan, i corava koka zrno ubode.
12 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...
Previse si Leowih brambuleka progutao. Ma nek si ti meni sretan, i corava koka zrno ubode.

LMAO, uopće ne pratim nogomet sim reprezentativnog eura i wc-a (i to ne sve utakmice), samo imam oko, znaš, nešto što ti očigledno nemreš pojmiti :D Volim i ja tebe, nemoj se ljutiti, volim ponekad nabiti na nos pogreške takvim "loud mouth" bilmezima. Kad galamiš, trebaš priznati krivicu, neki nemaju za to hrabrosti, štaš
Lupi jedan minus, vidim da te to usrećuje :D Napravi si još koji account za to, moja sugestija, budeš bil sretniji 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 0:15 (isuckatthisgame).
12 godina
protjeran
isuckatthisgame kaže...

LMAO, uopće ne pratim nogomet sim reprezentativnog eura i wc-a (i to ne sve utakmice), samo imam oko, znaš, nešto što ti očigledno nemreš pojmiti :D Volim i ja tebe, nemoj se ljutiti, volim ponekad nabiti na nos pogreške takvim "loud mouth" bilmezima. Kad galamiš, trebaš priznati krivicu, neki nemaju za to hrabrosti, štaš
Lupi jedan minus, vidim da te to usrećuje :D Napravi si još koji account za to, moja sugestija, budeš bil sretniji 

Ja tebe ne volim, ja tebe obozavam. Nemoj samo sad puno d....t da se ne ozljedis. Mogo bi si spricnut u oko.

11 godina
odjavljen

Ne znam za vas, ali meni je ova utakmica bila jedna od gorih, pogotovo kad uzmemo u obzira da se radi o favoritima eura. Oni penali su dali neku svjezinu, ali jesu ih ispromasivali to je strasno nesto i to jedna Njemacka i Italija. Njemacka je mrvicu bila bolja, ali ja bi ih oboje poslao kuci jel ovo je bilo za kurac i dosadno do bola. Sutra Island ima da prodje i ako prodje bit ce prvak 

17 godina

Gledam ove penale i onda se sjetim onih između Reala i Atletica, i onda shvatiš koliki su zapravo sutručnjaci u tim klubovima, i kolika je razlika između njih i ostatka igrača.

Pogledajte Kroosov penal, jako strana, golman bez šanse. I onda pogledajte ovog Zazu, pa to klasa nebo i zemlja.

Sve u svemu, zanimljivi penali, i neikih 20ak minuta utakmice (od 120+), moram reći da sam razočaran s obzirom da su igrali dva od tri glavna favorita za osvajanje prvenstva.

Sad se navija za Island i Wales 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 0:56 (rooswelt1991).
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
kme

el pistlero123 kaže...
kme

Tallahassee kaže...
 kme

fer-de-lance kaže...
 kme

Ako ijedan od vas cetiri neznalice na ovaj tezi nacin nauci da nije pametno biti glasan kad nemas pojma moja misija je bila uspjesna. 

12 godina
10 godina
neaktivan

Hahaha koja patetika. Skoro kao telehaso

9 godina
neaktivan
ks95hr kaže...
Hexfire kaže...
kme

el pistlero123 kaže...
kme

Tallahassee kaže...
 kme

fer-de-lance kaže...
 kme

Ako ijedan od vas cetiri neznalice na ovaj tezi nacin nauci da nije pametno biti glasan kad nemas pojma moja misija je bila uspjesna. 

Mislim da smo već odavno shvatili tvoju genijalnost na drugim temama.

Oprosti, o Svemogući!!!

I Svepametni.

Ja mislim da sad za proslavu moraš pozvat neku trebu na tortu za rođendan.

Onak...

To bi bilo to.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 1:20 (fer-de-lance).
10 godina
neaktivan

Kad me vec svi stalkate mogli ste poslusati moju prognozu pa ne bi ispali neznalice. Bilo mi je drago prokazati vas

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice