EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 123.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
ATJLučko kaže...

U svakom slučaju još jedna utakmica ranga "finale prije finala", ali zbog Conte-a ja dajem 51% over 49% za Italiju! 

Svih ovih utakmica Njemačke do sada Low je bio too much zabrinut i zabrinutiji, a večeras bi mogao biti i zbrinuti, sa Europskog Nogometnog prvenstva! 

Što je bil zabrinut, nisam gledao.
Ja ne bih, ako mi ekipa iz utakmice u utakmicu raste i igra vjv najefektivniji nogomet na prvenstvu, ne prime gola i izdominiraju i iskontroliraju sve utakmice. Istina da im nedostaju neki igrači, no i dalje su jak kolektiv.

15 godina
neaktivan

Kako god, ja mislim da Nijemci prolaze dalje... 

Kud i kamo su bolja momcad od Spanjolske, a konzistentnija od Italije no bit ce gusto... Najljepsi nogomet na prvenstvu i igraju iako nije to to... 

Ne znam, ja sam nekako za Nijemce danas iako su i talijani pokazali da znaju jako lijep nogomet odigrat... 

Finale prije finala, u svakom slucaju! 

12 godina

Za Njemacku. Ajmooo

15 godina
Island protiv Velsa u finalu...
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Kako god, ja mislim da Nijemci prolaze dalje... 

Kud i kamo su bolja momcad od Spanjolske, a konzistentnija od Italije no bit ce gusto... Najljepsi nogomet na prvenstvu i igraju iako nije to to... 

Ne znam, ja sam nekako za Nijemce danas iako su i talijani pokazali da znaju jako lijep nogomet odigrat... 

Finale prije finala, u svakom slucaju! 

Jedino se slazem da bi moglo biti gusto, ali mi nije jasno po cemu su Njemci kud i kamo bolji od Spanjolaca? Gledao sam neke njihove tekme, ali ocito nisu nikakav dojam na mene ostavili jer se ne sjecam ni jedne jedine. Da ga hebem, imali su do sad lakse protivnike od Italije.

17 godina
Njemacka nema kvalitetnog veznjaka, Ozil nije u nekoj formi, jos im je Khedira igrac s najvise dodavanja....

Tri duge lopte Italije i Italija u finalu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
9 godina
neaktivan

Ispada da sam prije prvenstva 50% točno prognozirao. 

Italija-Belgija u finalu. 

Jedino, koja je to druga ekipa?

Bilo bi mi drago da je bilo tko osim Francuske. 

Trebao sam uplatit bar 200 kuna na Italiju prije prvenstva....

Edit: ups, ne može biti Island. 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 12:22 (fer-de-lance).
15 godina
neaktivan

Uh, pa Spanjolci su bili ko camac usred oluje nasred mora... Samo su cekali malo veci val da ih potopi do kraja... 

Nijemci su kompaktniji u sredini, o obrani da i ne pricam kakva je razlika, a sada sa Gomezom naprijed sve to puno bolje izgleda ali kazem i ja se slazem da to nije 'ona' Njemacka, da Ozil nije na svojem nivou i dosta drugih igraca... 

Italija isto tako, ako ih pogodi dobar dan rasturit ce ih dugim loptama i kontrama no sigurno ne ko raspale Spanjolce... Gusto u svakom slucaju, velika borba izmedu Contea i Lowa....

12 godina
neaktivan

Jebte nesmiješ izrazit navijanje prema švabiji odmah si omražen, šta je žabara aktivnih, huh, nekog čeka hladan tuš tamo negdje iza 11 večeras, zaboravih, ako ta deca budu budna tad

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 12:35 (isuckatthisgame).
9 godina
neaktivan

Berlusconi nas često počasti bunga-bunga djevojkama i kokainom, pa smo zato pristrani. 

Kruha i igala...
12 godina
fer-de-lance kaže...

Ispada da sam prije prvenstva 50% točno prognozirao. 

Italija-Belgija u finalu. 

Jedino, koja je to druga ekipa?

Belgija je ispala jucer, Italija ce veceras i dobro.

Koliko ste vi svi uvjereni u taj prolaz Talijana? Ubit ce ih Njemci veceras.

Ako Talijani s ovim veznim redom prodju Njemce onda svaka im cast:

De Sciglio- Giaccerini- Sturaro- Parolo- Florenzi  pretpostavljam da ce ovi igrati jer Motta ne moze zbog kartona, a De Rossi i Candreva imaju neke ozlijede, i iskreno ne znam u kakvom su stanju

Nebi se slozio da Njemacka nema kvalitetnog veznjaka, pa bas su tu brutalni. Pa taj Ozil koji "nije" u formi je igrac koji jednim potezom rijesi cijeli tekmu, medu najboljim asistentima svijeta. Kross i Khedira po meni igraju odlicno prvenstvo. Kimmich mora poceti na desnom beku umjesto Howedesa i onda bi to po meni izgledalo ovako:

Neuer

Kimmich - Boateng - Hummels - Hector

Kross - Khedira

Muller- Ozil -  Draxler

Gomez

Iako bi ja veceras stavio Schurrlea umjesto Gomeza, a Mullera na napadaca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 12:58 (jopaa991).
12 godina
protjeran

Njemacka nikad nije pobjedila Italiju na nekom velikom natjecanju, i to je tako vec 54 godine . Jedna lijepa cinjenica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 15:03 (Tallahassee).
12 godina
Tallahassee kaže...

Njemacka nikad nije pobjedila Italiju na nekom velikom natjecanju, i to je tako vec 54 godine . Jedna lijepa cinjenica.

Da, i? Ni Wales se nikad nije plasirao na veliko natjecanje pa ih evo u polufinalu. Island takoder pa igraju cetvrtfinale.

Tradicije i rekordi su tu da se ruse, a mislim da ce Njemci srusiti tu tradiciju i veceras odnijeti pobjedu. Cak i ne moraju, neka prodju na penale i ja zadovoljan.

10 godina
neaktivan

Nije problem anonimno lupetati o onome sto ne razumijes. Ali ako se uzivo ne zelite sramotiti nemojte dizati Talijane u nebesa. Pobijedili su Belgiju koja je jucer pokazala da je nula od momcadi. Pobijedili su Spanjolsku koju je pobijedila i momcad za koju je igrao Rog. S druge strane je Njemacka koja ima jednako dobru obranu i pet puta bolju vezu a time i napad. Odnos snaga jako slican onome kad su igrali Juventus i Bayern. Njemacka nije klaunska momcad kao ova Spanjolska koju je pregazilo vrijeme. I uvjeren sam da ce makar na silu ugurati loptu u mrezu i pobijediti. Tako da ako nemate love na bacanje ne igrajte na Talijane jer danas idu doma.

17 godina
ks95hr kaže...

Nije problem anonimno lupetati o onome sto ne razumijes. Ali ako se uzivo ne zelite sramotiti nemojte dizati Talijane u nebesa. Pobijedili su Belgiju koja je jucer pokazala da je nula od momcadi. Pobijedili su Spanjolsku koju je pobijedila i momcad za koju je igrao Rog. S druge strane je Njemacka koja ima jednako dobru obranu i pet puta bolju vezu a time i napad. Odnos snaga jako slican onome kad su igrali Juventus i Bayern. Njemacka nije klaunska momcad kao ova Spanjolska koju je pregazilo vrijeme. I uvjeren sam da ce makar na silu ugurati loptu u mrezu i pobijediti. Tako da ako nemate love na bacanje ne igrajte na Talijane jer danas idu doma.

Juventus bio bolja ekipa, sve dok nije Alegri izvadio Quadrada i Moratu i uveo Mandžukića zadnjih 15 min. To je rekao i Guardiola nakon utakmice. 

But how do it know
12 godina
ks95hr kaže...

Ako se ja dobro sjecam obe te utakmice su bile guste i izjednacene a Juventus je ispao zbog preranog izvođenja dva vazna igraca. Znaci post ti nema nikakvog smisla.

11 godina
neaktivan

I još su poništili Juventusu čisti gol. Najvjerojatnije bi Juventus osvojio Ligu prvaka da je prošao Bayern.

9 godina
neaktivan

Plus poništeni gol Morate kad nije bilo ofsajda...

Edit:al smo istovremeni......

Never forget,jebena UEFA....

Mogu i ja suce potplatit....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 16:58 (fer-de-lance).
11 godina
odjavljen

Njemacka vs Italija hmm odlicna utakmica ce to biti jedva cekam. Za Italiju sam :D Koeficijent 2.25  3.74. Def. bolje navijat za Italiju :D Previse podcjenjena.

10 godina
neaktivan

Smisao je da je bolja ekipa onda pobijedila. Jednako kao sto ce danas bolja ekipa pobijediti. Samo neznalice to ne vide.

14 godina
ks95hr kaže...

Smisao je da je bolja ekipa onda pobijedila. Jednako kao sto ce danas bolja ekipa pobijediti. Samo neznalice to ne vide.

Ne zamjerite mu, dečko je nov što se tiče nogometa. Ne zna da se Italiju nikad ne podcjenjuje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Daj ostavi se nogometa nije to za tebe. Odi rađe pozovi curu na tortu.

12 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Napuhanec. Bus explodiral. FORZA Italia!

9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ks95hr kaže...

Ne zamjerite mu, dečko je nov što se tiče nogometa. Ne zna da se Italiju nikad ne podcjenjuje.

Ne nasjedajte na njegove provokacije. 

On zapravo samo cijelo vrijeme želi biti u podvrgnutom položaju 

Ilitiga.....

Kruha i igala...
12 godina

Kako ovi Talijancici lupaju TD  Lupajte i poslije tekme kad Italija ispadne 

Neuer ; Howedes-Hummels-Boateng ; Kimmich-Kross-Khedira-Hector ; Muller-Ozil ; Gomez

Buffon ; Bonnuci-Chiellini-Barzagli ; Florenzi-Sturaro-Parolo-Giaccherini-De Sciglio ; Eder-Pelle

Ajmooooo

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 20:26 (jopaa991).
15 godina
Na papiru jači sastav Italije. Kao što sam napisao prije prvenstva da su mi favoriti Njemačka i Italija. Više bi volio da Italija prođe dalje.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina

12 godina
neaktivan

i ne ispada baš dominacija talijana, svaka momčad po jednu dobru šansu, tvrdo, teško, sudeći kako su neki najavljivali očekivao sam već 3-4 gola u Neuerovoj mreži

12 godina
protjeran
Strucnjak, bas nitko nije prognozirao rezultat. Predji na biciklizam.
10 godina

Znaci komentator na HRTu mi doslovno ubija volju za zivotom a kamoli utakmicom. Teski amater, ako i to.

Barcelona - Mes que un club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice