Dodatci prehrani

poruka: 10
|
čitano: 1.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dodatci prehrani

Imam 16 godina treniram nogomet.zanima me ima li neki dodatak prehrani koji ce biti izvor energije a da me nece debljati kao proteini.nije mi bitna masa ni definicija nego samo da imam izvor energije jer slabo jedem.

feefake
14 godina
Dodatci prehrani

Ima,tablete koje ti otvore apetit,pa ces jest ko lud.To ti je bolje nego se sopat kemijom u pubertetu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Dodatci prehrani

A zašto ne jedeš više? 

16 godina
Re: Dodatci prehrani
feefae kaže...

Imam 16 godina treniram nogomet.zanima me ima li neki dodatak prehrani koji ce biti izvor energije a da me nece debljati kao proteini.nije mi bitna masa ni definicija nego samo da imam izvor energije jer slabo jedem.

ne debljas se jer rastes doc ce to s vremenom ne opterecuj se..ali ako zelis nabacit kilazu imas kao sto je kolega rekao tablete za apetit

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Dodatci prehrani

Na pitanje zasto nejdem vise - jedem koliko mogu ali imam 2 treniga dnevno pa se potrosim .Mislio sam uzimat kretain ili neki drugu kemiju ali sam odustao .Hvala momci na odgovorima :D

feefake
14 godina
feefae kaže...

Na pitanje zasto nejdem vise - jedem koliko mogu ali imam 2 treniga dnevno pa se potrosim .Mislio sam uzimat kretain ili neki drugu kemiju ali sam odustao .Hvala momci na odgovorima :D

Kreatin a ne kretain.On ti nece dat masu(barem ne misicnu,jer puni misic sa vodom) niti ce ti pomoc,dignit ce ti snagu za 20% sta ce automatski navuc tilo da jos vise triba energije pa i hrane.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Dodatci prehrani

ma nebi to uzeo jer se mora piti puno vode i kreatin to pumpa u misice i oni izgledaju vece. nakon manje stanke uzimanja kreatina ispuhao bi se ko balon. tako sam bar cuo od drugih ljudi

feefake
14 godina
Dodatci prehrani

Reka sam ti to u postu iznad.Creatine monohydrat puse misice i puni ih vodom.

15 godina
neaktivan
feefae kaže...

ma nebi to uzeo jer se mora piti puno vode i kreatin to pumpa u misice i oni izgledaju vece. nakon manje stanke uzimanja kreatina ispuhao bi se ko balon. tako sam bar cuo od drugih ljudi

http://www.building-body.com/Kreatin-napumpaj-volumen.html  nemoj basati gluiposti, jer kreatin ti se uzima u fazama npr. prije se uzimalo 5 tjedana pa se pauziralo 4 tjedna citaj malo, a ne samo da dodes tu i basas gluposti

Pain is temporaily,glory is forever!!
17 godina
neaktivan
Dodatci prehrani

Ja koristim Centrum (to su vitamini kakti od a do ž , kao dodatak prehrani, a ne zamjena.

Na dan jedna tableta. Ima u Ljekarnama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice