Imam 16 godina treniram nogomet.zanima me ima li neki dodatak prehrani koji ce biti izvor energije a da me nece debljati kao proteini.nije mi bitna masa ni definicija nego samo da imam izvor energije jer slabo jedem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima,tablete koje ti otvore apetit,pa ces jest ko lud.To ti je bolje nego se sopat kemijom u pubertetu.
A zašto ne jedeš više?
Imam 16 godina treniram nogomet.zanima me ima li neki dodatak prehrani koji ce biti izvor energije a da me nece debljati kao proteini.nije mi bitna masa ni definicija nego samo da imam izvor energije jer slabo jedem.
ne debljas se jer rastes doc ce to s vremenom ne opterecuj se..ali ako zelis nabacit kilazu imas kao sto je kolega rekao tablete za apetit
Na pitanje zasto nejdem vise - jedem koliko mogu ali imam 2 treniga dnevno pa se potrosim .Mislio sam uzimat kretain ili neki drugu kemiju ali sam odustao .Hvala momci na odgovorima :D
Na pitanje zasto nejdem vise - jedem koliko mogu ali imam 2 treniga dnevno pa se potrosim .Mislio sam uzimat kretain ili neki drugu kemiju ali sam odustao .Hvala momci na odgovorima :D
Kreatin a ne kretain.On ti nece dat masu(barem ne misicnu,jer puni misic sa vodom) niti ce ti pomoc,dignit ce ti snagu za 20% sta ce automatski navuc tilo da jos vise triba energije pa i hrane.
ma nebi to uzeo jer se mora piti puno vode i kreatin to pumpa u misice i oni izgledaju vece. nakon manje stanke uzimanja kreatina ispuhao bi se ko balon. tako sam bar cuo od drugih ljudi
Reka sam ti to u postu iznad.Creatine monohydrat puse misice i puni ih vodom.
ma nebi to uzeo jer se mora piti puno vode i kreatin to pumpa u misice i oni izgledaju vece. nakon manje stanke uzimanja kreatina ispuhao bi se ko balon. tako sam bar cuo od drugih ljudi
http://www.building-body.com/Kreatin-napumpaj-volumen.html nemoj basati gluiposti, jer kreatin ti se uzima u fazama npr. prije se uzimalo 5 tjedana pa se pauziralo 4 tjedna citaj malo, a ne samo da dodes tu i basas gluposti
Ja koristim Centrum (to su vitamini kakti od a do ž , kao dodatak prehrani, a ne zamjena.
Na dan jedna tableta. Ima u Ljekarnama.