Dinamo vs Real

poruka: 240
|
čitano: 25.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Kelava FTW

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Dinamo vs Real

Samo da pitam jer nisam čuo od buke, koji je igrač dobio loptu negdje oko jedanesterca i odlučio se za neki lob ili što god je bilo planirano ?

O tempora, o mores !
17 godina
Re: Dinamo vs Real

kelava i vida su oslonci obrane! još kad se bolesni vrate bit će to odlično, taman pred lyon i ajax.. ajmo dinamo!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Keops kaže...

Samo da pitam jer nisam čuo od buke, koji je igrač dobio loptu negdje oko jedanesterca i odlučio se za neki lob ili što god je bilo planirano ?

vjerojatno rukavina, on je gađao casillasa prema glavi.. umjesto da je frkne lijevo po podu u dalji kut.. šteta, velika šteta

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

sammir {#}, ako je onaj potez na kojemg ja mislim

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina

Malo rasistički, ali mislim da je bio bijelac. Pretpostavljam Badelj, ali moguće i da je Rukavina.

O tempora, o mores !
16 godina
thedream kaže...

1-3 za Real, prvo poluvrijeme 0-1 za Real.

Provjeren kaže...

Dinamo-Real 0:3 {#}

Penryn kaže...

Dinamo-Real 0-4

Bellatrix kaže...

2:4 Ja igram zbroj golova 2 u svakom slučaju :))

Svaka cast......na idiotariji {#}

0:1 je zavrsilo hahah

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

svaka čast momcima igrali odlično pogotovo sveti kelava ali i vida,ibanez...

samir i badelj nisu ugrali na razini ali nema veze i ovo je uspjeh

14 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
Dobro, sammir je malo izgorio, imao je par dobrih lopti, ali Rukavina stvarno ima neku "psihičku barijeru" stalno dolazi u mat pozicije i konstatno ih promašuje...

ne znam tko je od vas igrao nogomet al Rukavina je bio odlično zatvoren u toj prilici.

mislio je da će golman Iker sjest, jer mu je jedina opcija bila šut kroz noge, bio je previše desno.

....i teško mu je bilo igrat samom u napadu.

trebao je od početka igrat i Fatos Beqiraj uz Rukavinu.

inače, Sammir i Badelj katastrofa a trebali su biti nositelji igre u sredini, mali Kovačić odličan, samo je trebao imati više lopti, Leko 5, Kelava 5+, Vida 5, Ibanez 5+.

sjaši Kurta da uzjaše Murta
14 godina
protjeran
Mitch kaže...
thedream kaže...

1-3 za Real, prvo poluvrijeme 0-1 za Real.

Provjeren kaže...

Dinamo-Real 0:3 {#}

Penryn kaže...

Dinamo-Real 0-4

Bellatrix kaže...

2:4 Ja igram zbroj golova 2 u svakom slučaju :))

a ovo{#}

15 godina
neaktivan
Skandiranje Messiju nazivciralo je CRa, koji je spanjolskoj novinarki nakon utakmice pokazao krvavu nogu(od starta Jerka Leke na loptu!), izjavio je da Marcelo nije trebao dobiti crveni i da su ljudi ljubomorni na njega jer je bogat, lijep i fenomenalan igrac! Hahahahahaha sta si taj umislja, treba mu slomit nogu na Bernabeu, placipi*da...
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Ronaldo je sramota, protiv Dinama ga nema!

14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Skandiranje Messiju nazivciralo je CRa, koji je spanjolskoj novinarki nakon utakmice pokazao krvavu nogu(od starta Jerka Leke na loptu!), izjavio je da Marcelo nije trebao dobiti crveni i da su ljudi ljubomorni na njega jer je bogat, lijep i fenomenalan igrac! Hahahahahaha sta si taj umislja, treba mu slomit nogu na Bernabeu, placipi*da...

Zagrepčani (purgeri) su ljubomorni na Cristiana Ronalda, mrze ga jer je bahatiji i pederastiji od njih, to ih yebe {#}

16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real
Odlicna igra dinama, jos da onaj Rukavina zna zabit i pokoji gol, di bi nam bilo Kraja?
Sa druge pak strane Katastrofalan Real. Pricajte vi sta hocete, no real u ovoj tekmi nije dao ni 50% svojih mogucnosti.
Ili su nas decki podcijenili, ili jednostavno im se nije dalo, vukli su se ko mile gere. Da tako igraju protiv Barce i ostalih velikana, vjerojatno bi bili potopljeni.
Takoder C.Ronaldo je pokazao da je najobicniji glumac, ni traga ni glasa tom liku nije bilo, osim kad je trebalo izglumiti pokoji faul, sto pak realovcima ide dobro( pao je i crveni zbog toga). Kod Dinama postoji samo jedan problem, a to je hebena ralizacija. Uzalud smo i svih 90minuta u protivnickom sesnaestercu, kad ce od petnaest udarca, dva otic u okvir gola i ako se posreci jedan u mrezu. Takoder nije mi jasno kog vraga Jurcic misli sa Rukavinom? Taj tipso nebi zabio prazni gol sa pet metara, vjerojatno bi pogodio stativu ili precku. Mislim ono je bila 100% sansa i samo ju je trebao puknut po podu i u stranu, al ne lik izgleda voli napucavati golmane i igrace kao da mu to donosi bodove.Uglavnom koliko nam je obrana perfektna i mozemo drzati velike klubove van naseg sesnaesterca, toliko nam je napad u banani i nemremo zabit ni ciste prilike. E di su oni dani kad je DaSilva zabiao golove?
I'll be back
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Šteta što Rukavina nije sjena onog srndaća iz Šibenika, zabio bi onu šansu žmirečki. Baš prava šteta.

Cemetary gates
17 godina
Mitch kaže...

Baš si baja... lako biti general poslije bitke {#}

Šta ti frajeru nisi ništa prognozirao pa da vidimo?

Ja sam stavio 0-4 mislim jer sam očekivao da će Real zgaziti Dinamo. Nije se to dogodilo, baš su me ugodno iznenadili.

E sad... ovu tekmu su hebački odigrali, dali su 150%, i kada dođu u Lyon igrat će kao tetkice. To me najviše živcira, što pušu toplo-hladno cijelo vrijeme umjesto da budu konzistentniji.

I još jednom sve pohvale Dinamu, jako dobro su odigrali!

Volim seks i rado ga se sjećam...
17 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Ima tko snimku tekme,nisam uspijo pogledati.Da je stavi na torrent.

16 godina

Očekivao sam uplašeni Dinamo, dominaciju Reala i golijadu. No, bio sam u krivu. Jako hrabra tekma Dinama, presing cijelu tekmu, puno trke, borbe... svaka čast. Poraz je tu, Real je ipak bolja ekipa, no mislim da je svatko mogao biti jako sretan jučerašnjom izvedbom Dinama. Jedino bih pokudio Rukavinu, preplašio se one šanse, nije ni glavu digao da vidi di je Casillas, a on ga je samo pričeko. Šteta.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
Re: Dinamo vs Real tonight on FOX :)
woodgamesfx kaže...

Popratni stih bi bio :

Igraj, igraj, stisni, stisni !

Ja samo više za onaj: Op, stisni, pritisni!

A tekma je od sinoć na trackerima, samo treba znati gdje potražiti...

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Ima na TorrentHR!

14 godina
Provjeren kaže...
rooswelt1991 kaže...
Dobro, sammir je malo izgorio, imao je par dobrih lopti, ali Rukavina stvarno ima neku "psihičku barijeru" stalno dolazi u mat pozicije i konstatno ih promašuje...

ne znam tko je od vas igrao nogomet al Rukavina je bio odlično zatvoren u toj prilici.

mislio je da će golman Iker sjest, jer mu je jedina opcija bila šut kroz noge, bio je previše desno.

....i teško mu je bilo igrat samom u napadu.

trebao je od početka igrat i Fatos Beqiraj uz Rukavinu.

inače, Sammir i Badelj katastrofa a trebali su biti nositelji igre u sredini, mali Kovačić odličan, samo je trebao imati više lopti, Leko 5, Kelava 5+, Vida 5, Ibanez 5+.

jesu to novinarske ocjene ili?{#}

inače ovako:

leko-prolazna ocjena, odličan prema nazad->katastrofa prema naprid

badell-loš

sammir- najlošiji,nije u glavi sasvim čist,nikako u hrv.reprezentaciju

kelava- trenutno u najboljoj formi što se tiče golmana ali onaj gušter bilić će opet stavljat pletu

vida-odličan ,odlično zna povući balun

ibanez-dobar,zna se malo previše zaigrat u obrani

kovačić- potencijal pravi

tomecak-zujavica,srcan,ništa više od toga

rukavina- baletan bio i ostao{#}

atmosfera- nula bodova,kazališna publika ,ne moraju biti baklje ali se može barem navijat

komentatori,hrt- sve na vrhunskoj razini kad Dinamo igra

zaključak- po meni je ovakav real bio zreo za rezultat nerješeno(zadnjih 20 minuta kad im je uša voda u uši)), i ne bi se složio kad kažu da je real odma iza barcelone(možda po vrijednostima igrača),jer ima puno boljih ekipa od njih,namučit će se oni i sa lyonom i ajaxom..{#}.. dinamo sa ovakvom igrom nema šta tržiti dalje u grupi,na santiagu prijeti katastrofa!

16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
17 godina
Dinamo vs Real

Zašto? Meni baš fora što su to napravili {#}

Pa vidi se da su se i oni informirali gdje dolaze i kako malo potpaliti vatru. {#} Dinamovci su vikali Messi, zašto ovi ne bi mogli Ajdukovu zastavu?

Volim seks i rado ga se sjećam...
14 godina
Dinamo vs Real

Tragedija je ako je to neki Hajdukov igrač(mediji to tvrde), ali ako su to Realovi navijači onda je to tipična zajeban*ija.

O tempora, o mores !
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Zašto? Meni baš fora što su to napravili {#}

Pa vidi se da su se i oni informirali gdje dolaze i kako malo potpaliti vatru. {#} Dinamovci su vikali Messi, zašto ovi ne bi mogli Ajdukovu zastavu?

Baletan je kipio.

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnetar/

14 godina

mislia sam da je na klipu rukavina, inače svaka čast za ovu zajebanciju{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 15:36 (buggie).
14 godina
Keops kaže...

Tragedija je ako je to neki Hajdukov igrač(mediji to tvrde), ali ako su to Realovi navijači onda je to tipična zajeban*ija.

koji mediji, index i ostalo žutilo?{#} 

ajde vidi se da je neki indijanac ponija hajdukovu krpu, nezna ni na koju je stranu treba okrenuti..

17 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Poslije prve tekme protiv Malmoa svi odreda ste dizali Sammira u nebesa i govorili da ga treba u repku, a evo sad nakon jedne slabije utakmice odma svi pljuju po njemu.

Zanimljva crta ponašanja.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina

to su ljudi što dođu jednom godišnje na utakmicu pa procjenjuju na osnovu nje,ili rekli kazali..

igrača kao sammir ima po južnoj americi koliko hoćeš,možda završi na istoku negdi ali nisu ni oni ludi davat toliku lovu nekom. U reprezentaciju se gura zna se zašto ,a to je da ga mogu prodat nekome{#}

ćosić o sammiru : " Ma šta si on umišlja?" {#}

17 godina
neaktivan
buggie kaže... 

ćosić o sammiru : " Ma šta si on umišlja?"  {#}

Ako si netko u Dinamu ima pravo išta umišljat onda je to Sammir.

A prilikom tog poteza kada je priznati velestručnjak Ćosić počastio nas smrtnike još jednim proljivanjem mudrosti, Sammir je zapravo pokušao sasvim racionalno rješenje.

S njegove lijeve strane mu je bio Carvalho, koji ga je izvrsno zagradio, ili koji bi blokirao šut da je išao pucat (iz poluokreta, a takvi šutevi u 90% slučajeva završe preko gola).

Sammir je pokušao trzajem prebaciti loptu sebi preko ramena kako bi iz voleja opucao.

Stvarno neznam kako ljudi trpe Ćosića, pa lik nema veze s ijednim sportom.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice