Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 115.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

svaka čast cijeloj momčadi i jurčiću, moramo bit ponosni na dečke

vida, kelava i leko odlični...

0_o
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Svaka čast Dinamo kao da oduvjek igra u ligi prvaka :D,Kelavi svaka čast na onim obranama.A nazovite me ludim ali Real me iznenadio svojom igrom,očekivao sam puno čvršću i "stabilniju" igru {#},mogao je sudac dati i onome ronaldu karton,glumac teški.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 22:52 (shady1024).
15 godina
Re: Dinamo 2011/12
Odlican Dinamo, jos bolji Kelava koji je, pazite nas treci golman u repki. Koji je Bilic sirovina. Svaka cast Dinamo. S tom igrom krpamo Ajax i Lyon.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Jeste vidjeli sada Ronaldovu izjavu? Ma nabijem ga!

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

sto je rekao? 

Dinamo je igrao odlicno, najvise su se iskazali Kelava, Vida i Leko.
Rukavina ... nemam rijeci za njega, 100% sansa i on us*re sve..

Sammir na pocetku je pokusavao nesto, imao je onu sansu kada je prosao par igraca Reala ...kasnije nista posebno...

Sve u svemu sa ovakvom igrom Dinamo sigurno moze protiv Lyona a pogotovo protiv Ajaxa... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 23:06 (rebelsy).
17 godina
jurica_m kaže...
Odlican Dinamo, jos bolji Kelava koji je, pazite nas treci golman u repki. Koji je Bilic sirovina. Svaka cast Dinamo. S tom igrom krpamo Ajax i Lyon.

Ma daj nezna loptu ispucat...

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Liverpool1892 kaže...

sto je rekao? 

Da je ovo SRAMOTA kako je Dinamo tukao po njemu! Zamisli!! 
Što je on mislio, da ga nesmije nitko ni pipnuti.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 23:05 (Liverpool1892).
16 godina
moderator
rebelsy kaže...

sto je rekao? 

Reko da ga jako boli nogica i da je nepravedno što je Marcelo dobio crveni.

سمندری ڈاکو
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Svjetski odigrana utakmica!

Sva čast Jurčiću, kako ih je posložio, duplirali smo apsolutno svakog igrača Reala, i "gurali" ih tamo gdje smo najbrojiniji. To dupliranje nas je "koštalo" jednog gola, ali to je mala cijena!

Gledati kako zadnjih 15ak minuta, najskuplja momčad strepi od DINAMA je nešto neprocijenjivo.

Samo čekam sad nekog nadobudnog Hajdukovca, jer ova poraz je 3 PUTA VRIJEDNIJI OD NJIHOVOG REMIJA SA JUNIORIMA BARCE!!!

Sve lijepo napiše, ali što ti je trebalo ovo boldano ?

O tempora, o mores !
15 godina
Dinamo 2011/12

odlicna igra dinama, nadam se da ce nastaviti "na nivou", ali prije sve svaka ima cast na igri. odlicna prezentacija domaceg nogometa i navijanja europi.

bravo!

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
rebelsy kaže...

sto je rekao? 

Reko da ga jako boli nogica i da je nepravedno što je Marcelo dobio crveni.

A micek...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

haha, vid ovog pedera ronalda.. što mi je drago {#}

0_o
17 godina

vida najveće pojačanje, ronalda i ozila su dosta dobro zatvorili.. bio sam uvjeren da će popustit na lijevoj strani kod ibaneza i naravno, s te strane je pao gol.. trebao je bećiraj uz rukavinu igrat, on bi tukao i izvana.. premalo su pucali izvana, mora se to češće radit, jedna će uć kad tad.. pod silu oće ko arsenal igrat "rukomet" i došetat se do gola.. nejde to tako.. sve u svemu, super tekma!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Hyperion kaže...
jurica_m kaže...

Ma daj nezna loptu ispucat...

Nemoj po Kelavi udarat pa viš da je dečko puno toga obranil,{#} i to u više primjera ali zato moš slobodno po Rukavini pljuvat jer je hadrast i zmotan ko sajla eh da mu je Šuker nekak mogel svoje noge posudit ali ne može jel.{#}{#}

Liverpool1892 kaže...
rebelsy kaže...
Liverpool1892 kaže...

sto je rekao? 

Da je ovo SRAMOTA kako je Dinamo tukao po njemu! Zamisli!! 
Što je on mislio, da ga nesmije nitko ni pipnuti.

Ronaldo treba malo smirit strasti prenapuhal se malo jedna čuška iza Uha bi mu pasala itekak.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

odlicna tekma prvi put da sam tak sretan zbog poraza :D

dinamu treba igrac kao rani Eduardo(a ako je suditi po tekmi protiv Izraela on se vraca) da bas ima nos za gol ,on nebi takve sanse propustio

17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Dr. Dive Ronaldo opet ispod prosjeka u velikim utakmicama.

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Svaka čast Dinamu, super igra, Real je ipak Real, malo su ih se us*ali al nema veze:) Onaj Ronaldo je kreten i pe*der, nemogu ga smislit, cjelo drugo poluvrijeme mu se cjeli stadion dero:"Leo Messi" :) Onaj Sergio Ramos je isto glupan kakvog nema. Rukavina je trebo ono zabit, jednom igraču koji igra ligu prvaka se to nesmije dogodit. Kelava super branio, atmosfera na stadionu super:)) rezultat je super, iako je moglo bez tog 1 gola:) Sad rječani idu na foru da su oni pred 50 godina dobili Reala 3:1, mah, đabe im to kad sad nisu za naranče brat:)  Kad dođem doma možda stavim slike i koju snimku sa tekme:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
VirtUoso kaže...

{#}

Samo za Hrvate je ovo velka tekma, za ostale normalna tak da...

Dinamo je odigrao odlicno, stvarno s ovakvom igrom mozemo do 2 mjesta, samo da jos Sammir pocne igrat i prestane usporavat tolko nasu igru... Onog Rukavinu treba poslat u Zagice da nauci kak se daju golovi, al ostali su jbno igrali...

Btw: Neznam zasto se tolko veselite mogucoj ozljedi CR-a, mozda jer ste ljubomorni, mozda jel je medu 3 najbolja na svijetu ili kaj? Cak je i Beusan reko da je start bio za drugi zuti/crveni...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

1. Super Dinamo 0-1 sa Realom! Respektić

2. Ronalda nema protiv Dinama, sramota, trebao bi igrati u haljini.

3. Staviti Rukavinu u 1-u sramota.

16 godina
VirtUoso kaže...

Ne pretjeruj. Jao si ga Reala kojem je Dinamo velika utakmica. Real je bio loš, mi smo bili odlični. Samo da se dečki ne umisle sad.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Svi pričaju da je Rukavina trebao ono zabit, možda i je, ali po meni se Casillas fenomenalno postavio tako da nije baš bilo lagano napadaču njegove "klase" to zabit. Sve u svemu bravo Dinamo. 

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Svi pričaju da je Rukavina trebao ono zabit, možda i je, ali po meni se Casillas fenomenalno postavio tako da nije baš bilo lagano napadaču njegove "klase" to zabit. Sve u svemu bravo Dinamo. 

I prošlu temku je Rukavina sve fulao + danas po zraku puca bezveze. {#}

17 godina
protjeran
Balvan8 kaže...

S obzirom na to koja je klasa, nije ni trebao zabit' - mislim da je napravio upravo ono što se od njega i može očekivati.

Inače, očekivana situacija na terenu, neočekivan rezultat - svaka čast i sve to skupa, ali i pošten poraz. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
neaktivan

Ovo nisu ni trebali dobit, prognoze su i bile a i ocekivano je bilo da ce izgubit.. al impresivan je nacin na kakav su izgubili.. al zato se iskreno nadam da se nece prenapuhat kako su mogli dobit real i ovo i ono.. real je nista, jednostavno nebitan.. iz reala tj. ove utakmicom s njima mogu samo proucit greske i naucit stogod te jos bolje odigrat to s lyonom i ajaxom jer tu i trebaju traziti prolaz, a ne preko reala..

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Velika šteta što nije bar nerješeno, to bi bilo najpoštenije, ali i ovako sam večeras bio ponosan, real je ipak real, jedan od največih...

bug caruje, um klade valja
15 godina
protjeran
proćerani kaže...

Svaka čast Dinamu, super igra, Real je ipak Real, malo su ih se us*ali al nema veze:) Onaj Ronaldo je kreten i pe*der, nemogu ga smislit, cjelo drugo poluvrijeme mu se cjeli stadion dero:"Leo Messi" :) Onaj Sergio Ramos je isto glupan kakvog nema. Rukavina je trebo ono zabit, jednom igraču koji igra ligu prvaka se to nesmije dogodit. Kelava super branio, atmosfera na stadionu super:)) rezultat je super, iako je moglo bez tog 1 gola:) Sad rječani idu na foru da su oni pred 50 godina dobili Reala 3:1, mah, đabe im to kad sad nisu za naranče brat:)  Kad dođem doma možda stavim slike i koju snimku sa tekme:)

Pa i nisu se baš usr...li, nisam to vidio baš......al još je ono krme CR rekao kao nakon što su skandirali Leo Messi, kao da su neki ljudi ljubomorni što je on bogat, lijep i fantastičan nogometaš, hebo mater svoju arogantnu i bahatu, kud mu nije Leko potrgao ligamente da nemože do kraja sezone igrati. A ovo što je Rukavina profulao, e treba znati (pa makar i 1 na 1) prvom golmanu reprezentacije koja je Europski i Svjetski prvak.......nije to mala stvar

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 2:56 (Kora).
15 godina
protjeran
nixass kaže...

vida najveće pojačanje, ronalda i ozila su dosta dobro zatvorili.. bio sam uvjeren da će popustit na lijevoj strani kod ibaneza i naravno, s te strane je pao gol.. trebao je bećiraj uz rukavinu igrat, on bi tukao i izvana.. premalo su pucali izvana, mora se to češće radit, jedna će uć kad tad.. pod silu oće ko arsenal igrat "rukomet" i došetat se do gola.. nejde to tako.. sve u svemu, super tekma!

Lol, pa Lucho poslije Leke bio najbolji igrač na terenu...........

Dinamo živi vječno
16 godina
Dinamo 2011/12

Ronaldova izjava poslje utakmice za Marcu:

"Siguran sam da zvižduci dolaze zbog toga što dobro izgledam, bogat sam i odličan nogometaš. Oni su ljubomorni na mene. Nemam drugog objašnjenja."

Izvor

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ronaldno je Gay, a upitni su mi i Ramos i Pepe.

F.C LIVERPOOL
17 godina
Dinamo 2011/12

Ma gledam ove komentare sad malo na net, i baš su svi španjolski novinari osudili loše suđenje, i uglavnom svi se žale na Leku i njegov start na Ronalda.

Ako netko nađe video tog starta, nek stavi, ali koliko sam ja sinoć vidio, obojica su išla na loptu "nepropisno" (đonom) tako da nevidim razlog ljutenje. Opet kažem ako netko ima video nek stavi.

Nisam bio u mogučnosti gledati emisiju poslije tekme, jel Beusan komentirao što oko tog starta?

Po meni, Real je mislio da će u Zagrebu proći lako, međutim Kruno je izgleda jako motivirao momčad, i napravio odličnu taktiku sa dupliranjem apsolutno svakog igrača s loptom.

Defanzivno odlično složena taktika, onemogućeno kombiniranje Ozila i Di Maria-e, i time onemogučio proigravanje Ronalda i Benzeme, koji su jučer bez podrške iz sebe izgledali ispodprosiječno; tek jedna prigoda Benzeme (ona greda kad ju je pogodio).

Samo se nadajmo da ćemo igrati protiv ostatka skupine bar 50% od večeras, i mislim da imamo Europsko proljeće!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice