Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 116.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dinamo 2011/12
Don Strongtoni kaže...

Nisu mediji i vlasti bili jasni, napisali su "Bad Blue Boysi su napravili (umetni neko sra*e)".

Naravno da ima veze kaj je neko bio na 2.5 tekme, jer takvi najvise pljuju BBB-e i igru Dinama...

A kaj je bilo s 1.5.2010? Svi novinari i vlasti su okrivili BBB-e za te nerede, a niko od njih nije spomeno da su specijalci upali na pazi ISTOK i tukli sve pred sobom i da su poslje tukli sve kaj su stigli na sjeveru... Kad se to dalo u novine odjednom vise niko nema veze s neredima, BBB-ima i murijom koja je zlouptrebljavala svoja prava...

Po tvojem 60% Hrvatske nema mozga jer su njima huligani BBB-i i Amen, s tim se slazem, ali ko je za to kriv? Novinari. Zasto? Zato jer napadaju Dinamo i BBB-e gdje god stignu, vidjet ces da cim se vrate odma ce pocet paljba na njih...

Al jos bolji su mi ovi internet huligani koji se nisu ni rodili kad su BBB-i rusili upravu Croatije i borli se za svetinju...

Nisu SVI mediji bili jasni. Istina. No reć da su svi mediji pljuviali po boysima je isto kao i reć da su svi boysi huligani. To je jako loša generealizacija koja ne vodi rješavanju nasilja huligana.

I prije toga famoznog svibnja, navest ću za primjer utakmicu pomorac-dinamo u kostreni (ono kad je pomorac bio u ligi) kada su specijalci tukli ne birajući ni sredstva ni ciljeve. O tome nitko nije pisao. A postoji godišnje bar nekoliko slučajeva kada mnogo nevinih dobije po njonji jer su se našli na putu pendreka.

I također sam mišljenja, kao i nekolicina socio-psiho stručnjaka, da je policija krivo postupila na toj utakmici te da su krivo izvagnuli rizike akcije i reakcije. Mogli su npr. poslati vatrogasca s kantom vode po tu baklju i nitko nebi ni A rekao. Al eto loša reakcija policije koju su mnogi zaista i osudili. Ali objektivno ako je baklja zabranjena, taj netko je nema šta paliti na utakmici.

Ono što je problem u svim tim primjerima nije policija niti baklja, već sâmo stanje u društvu, jer zašto je uopće potrebno potrošiti stotine tisuća kuna proračunskog novca na osigaravnje takvih visokorizičnih utakmica. Gledajući, na primjer, sa aspekta roditelja kojem je dijete zbog manjka novca na listi čekanja za umjetni organ u nekoj bolnici, apsolutno sam za to da se svim navijačima zabrani dolazak na utakmicu. Jer nemam vremena razmišljat jel se novac mora trošit zbog huligana ili navijača. Nerijetko se huligani kite raznim navijačkim rekvizitima što dinama što rijeke što hajduka... i kada netko neupućen sastrane promatra.. pa veoma je teško vidjeti razliku.

Otkad boysi bojkotiraju utakmice, nema nikakvog nasilja na maksimiru ili igdje, i sada kad gledam kao prosječni polu(ne)pismeni građanin RH, dolazim do računice: nema boysa=nema nereda. Tako da nije ni daleko od pameti zaključiti, makar krivo, da su oni krivi za te sve nerede.

I istina, osobno bih puno lakše otišao na utakmicu sada kada znam da nema "boysa" (namjerno pod navodnicima jer ne mislim na boyse) - i inih maloumnih, često jedva punoljetnih delikvenata koji su svoje osobne probleme prenijeli na skupinu koja nasiljem utvrđuje status u društu i među sobom.

Iako sam za prvi rođendan dobio na poklon članstvo u BBB i sve potrebne rekvizite koje klinjo mora imati, upravo iz straha za osobnu sigurnost nikada se nisam usudio otići na tekmu, ti kažeš da su novinari krivi? no kad prolaziš pored stadiona gdje nekoliko tisuća ljudi skandira "ubi ubi ubi srbinaaaaaaaaaaa!!" i ori se sve do trešnjevke... pa nisam glup da platim 70 kuna i da dobijem po njoji..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
Dinamo 2011/12

ništa od Šimunića, ostaje u hoffenheimu, ali već je na meti drugi igrač, branič palerma Carlos Labrin

LINK

14 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

ništa od Šimunića, ostaje u hoffenheimu, ali već je na meti drugi igrač, branič palerma Carlos Labrin

LINK

Maminjo je dobro rekao, ako dolazi u Hrvatsku igrat će za Dinamo, nema nikakve šanse da zaigra u Hajduku, ako ne dolazi ostaje u Hoffe...!

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo, upravo je Maminjo rekao da je Stvar riješena, Šimunić potpisao za Dinamo!

17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Ubrzo nakon press konferencije na kojoj su izvršni predsjednik Zdravko Mamić i sportski direktor Zoran Mamić objavili da je Josip Šimunić potpisao za Dinamo, kratko smo se čuli s novim pojačanjem modrog kluba.

- Iznimno sam ponosan i sretan što sam potpisao za veliki klub kao što je Dinamo. Zaista će mi biti čast igrati za ovu ekipu, pogotovo u ovim trenucima kada momčadi Dinama predstoje velike utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka. To je zaista fenomenalan uspjeh Dinama - rekao je Šimunić te nastavio: - Zahvaljujem Upravi kluba na čelu s izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem koji su mi osigurali dolazak u Dinamo te time iskazali povjerenje. Obećajem da ću se maksimalno odužiti i dati cijelog sebe kako bih pomogao ekipi i sudjelovao u što boljim rezultatima Dinama. Veselim se novim izazovima i nastavku karijere u modrom klubu. -

link

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 16:07 (Miro).
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
gale031 kaže...

Bolje je bilo dok nije bilo BBB-ovaca. Sam uvijek neko sranje naprave a navijanje je ubi bože, samo neki bubnjevi i boga pitaj kakve pjesme.

Ovako je bar bila kulturna publika na stadionu i izvan njega. Neka samo nastave bojkotirat.

Smješan si!! O kakvom ti navijanju pričaš?? Ti ovo nazivaš navijanje što je bilo bez Boysa?
Dali si vidio navijanje protiv Naftaša, Helsinkia...??  Jedna polovica istoka "tuče" svoje, druga polovica svoje i tako na sjeveru! Kada sam doživio protiv Helsinkia da jug vodi navijanje {#}
Da, ti bubnjevi se čuju cijelu tekmu i pjevaju, navijaju pjesme koje svi znamo tko imalo malo duže prati Dinamo!
Dinamo gubio 5:0 Boysi uvijek navijaju bez obzira na rezultat!
Vidio sam VAŠE navijanje, zviždati znate a navijati nećete, SRAMOTA! 

Jedina zamjerka su sranja koje prave, ali sam siguran da neće sada više pravit! A baklje?? Baklje podržavam {#} samo da ne bacaju na travnjak! 

Jako im je bilo navijanje prije bojkota ja bih to nazvao zavijanje. Pjevali su cjelu tekmu tri pjeseme svaku 15-20min(volim Dinamo, Dinamo-Zagreb i onda Mamiću odlazi). Pravi bbb navijači su bili do neke 2003 otada sve do danas jad i bjeda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 16:15 (Đapa club).
15 godina
Dinamo 2011/12
Jučer su novinari napisali da je Šimunić izjavio da ga je duboko razočaralo navlačenje po medijima oko njega i da je odlučio da odlazi natrag u Njemačku. Danas je Šimunić potpisao i rekao da je izrazito zadovoljan što je u Dinamu. Mislim, najvažnije je da je potpisao za Dinamo, to se svi mi Dinamovci sigurno slažemo, ali jučer takva izjava pa danas nešto potpuno obratno. Kaj vi velite na to? Očito naši novinari već po koji puta dobro debelo napušu stvari.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Jučer su novinari napisali da je Šimunić izjavio da ga je duboko razočaralo navlačenje po medijima oko njega i da je odlučio da odlazi natrag u Njemačku. Danas je Šimunić potpisao i rekao da je izrazito zadovoljan što je u Dinamu. Mislim, najvažnije je da je potpisao za Dinamo, to se svi mi Dinamovci sigurno slažemo, ali jučer takva izjava pa danas nešto potpuno obratno. Kaj vi velite na to? Očito naši novinari već po koji puta dobro debelo napušu stvari.

pa pisalo je danas u SN da ostaje u Njemackoj 

mozda je Troll

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

simunic u dinamu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
protjeran
strbi kaže...

17 godina
Dinamo 2011/12

Gooool!

15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Gooool!

sa takvim dodavanjem i realizacijom, lako moguce :D

15 godina
protjeran
parizer kaže...

Gooool!

hahah, odlično, al baš bi Ramos i Marcelo sam stajali tako, pokupili bi Rukavinu samo tako, noge bi mu polomili na gospodski način.

Eh da, nestali mi žuti i crveni karton ovdje na BUG forumu a nije još istekla kazna. Dobio ih jer sam "trolao" na Hajdukovom topicu, čak ih i ovdje kradu hahahha

stoposto je Miro tu imao svoje prste (pošto smo obojica Dinamovci) i reagirao kod Maminja da mi skinu crveni hhahahhah

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 20:06 (pirat).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Dal ima još karti za Ligu prvaka , kolko sam vidio ima za zapad gore 30 -ak karti , a sjever dolje , zapad , jug su rasprodani ! , pa me zanima što je još ostalo , dal se prodaje sjever gore , ako netko zna , hvala

14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Dal ima još karti za Ligu prvaka , kolko sam vidio ima za zapad gore 30 -ak karti , a sjever dolje , zapad , jug su rasprodani ! , pa me zanima što je još ostalo , dal se prodaje sjever gore , ako netko zna , hvala

Sjever gore,Jug i veliki dio ISTOKA nisu bili niti pušteni u Internet prodaju,dakle preostale tribine i mjesta će se prodavati u paketima od sljedećeg tjedna na blagajnama kluba!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 18:06 (silentblader).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

{#} hvala

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo našao sam besplatan stream za današnju tekmu, nadam se da bude radio:
http://hnl1.blogspot.com/ 

14 godina
Dinamo 2011/12

Do jučer sam se nadao da ću biti na tribinama u Maksimiru u srijedu, ali  {#} nebum, nisam uspio osigurati zlatan komad papira, tako da svim sretnicima želim ugodno prisustvovanje na tekmi, a rezultat kakav bude bude, vjerujem u makar minimalan poraz, osobno  {#}!

Čitam kako je Zdravko Mamić prognozirao pobjedu Dinama 4:3, hmmmmmmmmmm, nažalost, samo pusti snovi Zdravkec, ako i daju dva gola, u bilo kakvom porazu, što mi je nekako realnije, pogotovu nakon utakmice u Splitu!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Do jučer sam se nadao da ću biti na tribinama u Maksimiru u srijedu, ali {#} nebum, nisam uspio osigurati zlatan komad papira, tako da svim sretnicima želim ugodno prisustvovanje na tekmi, a rezultat kakav bude bude, vjerujem u makar minimalan poraz, osobno {#}!

Čitam kako je Zdravko Mamić prognozirao pobjedu Dinama 4:3, hmmmmmmmmmm, nažalost, samo pusti snovi Zdravkec, ako i daju dva gola, u bilo kakvom porazu, što mi je nekako realnije, pogotovu nakon utakmice u Splitu!

I ja sam se isto veselio LP ali mi je pao mrak na oči kad sam vidio da se ulaznice prodaju u paketima! Bolje ti je recimo da dođeš 17.9 na Sjever podržati Modre na toj tekmi će biti atmosfera i navijanje 5 puta bolje nego na Realu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:30 (silentblader).
15 godina
neaktivan

Gledam po tv programima na internetu i trazim di ce biti prikazivana utakmica "Hajduk-Dinamo".. i nema nigdi?! Jel moguce da nece bit na televiziji utakmica? negdi sam naisa da ce biti samo na max-tv-u?

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:55 (Skidy).
16 godina
neaktivan
Skidy kaže...

Gledam po tv programima na internetu i trazim di ce biti prikazivana utakmica.. i nema nigdi?! Jel moguce da nece bit na televiziji utakmica? negdi sam naisa da ce biti samo na max-tv-u?

Da,max tv je kupio sve utakmice hnl-a te ce biti prikazivane na arenasport 1

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:54 (big_guy).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Skidy kaže...

Gledam po tv programima na internetu i trazim di ce biti prikazivana utakmica.. i nema nigdi?! Jel moguce da nece bit na televiziji utakmica? negdi sam naisa da ce biti samo na max-tv-u?

Da,max tv je kupio sve utakmice hnl-a te ce biti prikazivane na arenasport 1

Uff.. hvala.. nego, znas li mozda di se moze gledat bez max-tv-a? imam kabelsku televiziju pa mozda ima neki program koji ce isto prikazivat?

EDIT: Evo skuzio sam ovaj link na steam sta je Liverpool1892 stavio.. i ja se nadam da ce radit pa da mozemo svi lipo gledat iako nemamo max-tv :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:59 (Skidy).
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

... pa ce opet "objektivni" dusebriznici reci da mediji ne napumpavaju "atmosferu" pred utakmicu:

http://www.index.hr/sport/clanak/boysi-krenuli-za-split-bez-ulaznica-policija-ih-zeli-vratiti-u-zagreb-/571009.aspx

Ti nasi novinari su gori od Gebelsa.

Brutal Truth \m/
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Stream za HAJDUK - DINAMO

Stream 1 =>
 http://hnl1.blogspot.com/

Stream 2 => http://www.hnl.hr/vijesti_main/tjedan_36_2011/live_stream_hajduk_dinamo_na_hnl_hr.html

A sad lijepo idemo upalit mikrovalnu i gledat Hajduk-Dinamo pošto nemamo MAXtv!

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:46 (Liverpool1892).
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

..i u nebo s njim i u pakao...!!:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

1:1.. nista posebno.. daleko je to od derbija koji su bili prije 5-6 godina.. mogao bi slobodno rec da ovo sve napuhavanje izmedu dinama i hajduka zivi na staroj slavi..

15 godina
Dinamo 2011/12

Evo vam vaše male Barcelone,pa od 20. minute igrač više a trebali ste izgubit na kraju.Trebali ste ispast protiv Malmoa još da vam nije bilo Kelave i onda pišete kako ćete remizirat s Ajaxom,dobit Lyon etc.Dok je mamića,markovića i srebrića vi ste za mene nula.

17 godina
Dinamo 2011/12

Igra katastrofa, i jednih i drugih.

Samo jedan zamjerka na suca, ono pljuvanje Subašića (na Rukavinu) trebao ga je poslati u svlačionicu samo tako.

Ne samo zbog toga što ja navijam za Dinamo, već je to krajnji bezobrazluk! I pogledajte kako se te kažnjava kod drugih u svijetu!{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
CoKsA kaže...

Evo vam vaše male Barcelone,pa od 20. minute igrač više a trebali ste izgubit na kraju.Trebali ste ispast protiv Malmoa još da vam nije bilo Kelave i onda pišete kako ćete remizirat s Ajaxom,dobit Lyon etc.Dok je mamića,markovića i srebrića vi ste za mene nula.

Za mene su Dalmosi nula pa se ne hvalim...

Nego losa tekma, Jurcic ko i svi nasi treneri se us*o Reala i odma mjenja taktiku, nemremo krivit decke jer neznaju di ko stoji i jer su zato davali lose lopte...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Igra katastrofa, i jednih i drugih.

Samo jedan zamjerka na suca, ono pljuvanje Subašića (na Rukavinu) trebao ga je poslati u svlačionicu samo tako.

Ne samo zbog toga što ja navijam za Dinamo, već je to krajnji bezobrazluk! I pogledajte kako se te kažnjava kod drugih u svijetu!{#}

Prije toga je trebao Rukavina dobit žuti jer je gurno Subašića,a i treba ga pljunut,evo mu Mamićeva lova,ljigavac

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice