Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 115.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dinamo 2011/12

Kak god je bilo,red je čestitati "Plavima" na ulasku u LP{#}

Old Insomniac
16 godina
moderator
Dinamo 2011/12

E sad Guardioli više nije svejedno kad je Dinamo prošao u LP.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:04 (pirat).
15 godina
neaktivan
Re: Dinamo 2011/12
zrimo kaže...

Kontrolirali su oni moj k*** a ne utakmicu samo ih je dragi Bog izvuko, pa hoću li ikad dočekat da repka i Dinamo odigraju pametnu utakmicu kad treba skratili su mi život za jedno deset godina {#}

ja se od utakmice Hrvatska-Turska nisam ovolko naživciro....

aj, bar ova tekma ima pozitivan ishod ako ništa više...

0_o
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
zrimo kaže...

Kontrolirali su oni moj k*** a ne utakmicu samo ih je dragi Bog izvuko, pa hoću li ikad dočekat da repka i Dinamo odigraju pametnu utakmicu kad treba skratili su mi život za jedno deset godina {#}

ja se od utakmice Hrvatska-Turska nisam ovolko naživciro....

aj, bar ova tekma ima pozitivan ishod ako ništa više...

Ja još uvijek imam traume tako da kad zabiju gol dok slave uvijek provjeravam naš gol da ovi nisu koju utrpali {#}

15 godina
neaktivan
danny007 kaže...

e kad bi dobili real,to bi išao gledati :)

poznavajuci Mourinha on ce doc sa full postavom nabijat gol razliku xD

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

dinamo je ušao u Ligu Prvaka, nije bitno kako ali je ušao a vi svi tovari i kaj pljujete po dinamu se ************* jer vaš klub NIKAD neće uć u lp!!!!!

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:14 (pirat).
16 godina
moderator
timmyzg kaže...

dinamo je ušao u Ligu Prvaka, nije bitno kako ali je ušao a vi svi tovari i kaj pljujete po dinamu se ************ jer vaš klub NIKAD neće uć u lp!!!!!

Daj smiri se malo.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:15 (pirat).
17 godina
Dinamo 2011/12

Samo mi nije jasno zašto je Jurčić držao Badelja toliko dugo na terenu, kad se vidilo da mu neide.

Mali Kovačić je puno agresivnije igrao...

Osim toga, dinamo mora imati kretora igre, jer Samir to nije. Treba netko tko će cijelu utakmicu idirigirati (kao što je Badelj radio neke utakmice prije), a na kao Samir da odigra 3 akcije savršeno i onda praktički bježi od lopte.

Vida i Tonel polako postaju dobar stoperski par! Gdje bi se tu uklopio Bišćan još neznam, ali nadajmo se boljemu...

Osim toga, bekovi su nam katastrofa, kad nema ibaneza i vrsaljka, izgledamo presmiješno, svaka dublja lota na stranu prolazi bez problema...

Ali opet, dinamo je mogao napraviti to puno bolje, šteta što rukavina nije zabio one prigode koje je imao...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
cestitke dinamu. idemo u ligu prvaka, konacno. zdrijeb je u cetvrtak u 17:45 h
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
timmyzg kaže...

dinamo je ušao u Ligu Prvaka, nije bitno kako ali je ušao a vi svi tovari i kaj pljujete po dinamu se ************ jer vaš klub NIKAD neće uć u lp!!!!!

Daj smiri se malo.

hahaha sry nabrijan sam nemam živaca više i još manje kada vidim da hajdukovci po temi pišu :S

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:15 (pirat).
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
cestitke dinamu. idemo u ligu prvaka, konacno. zdrijeb je u cetvrtak u 17:45 h

Čestitke pojedincima u Dinamu prije svega Kelavi pa Tonelu i Vidi.

15 godina
neaktivan

jel na novoj poslije prijenos doceka...

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
moderator
timmyzg kaže...
hahaha sry nabrijan sam nemam živaca više i još manje kada vidim da hajdukovci po temi pišu :S

Ma sve u redu,al smanji malo ton.

BTW I ja čestitam Dinamu,sad treba čekat četvrtak i vidjet koga će nam sreća donjeti.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:13 (pirat).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ništa treba ovu utakmicu što prije zaboravit i izvući pouku ipak je ovo povijesni uspjeh nakon 12 godina i zaslužuje svaki respekt. Sada treba imati malo sreće u ždrijebu pa pokušat barem izvući 3. mjesto u skupini i prezimit u Europi nakon više od 30 godina. Nadam se da će se barem malo opametit ili će s ovakvom igrom biti samo kanta za napucavanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:17 (zrimo).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
timmyzg kaže...

Ma sve u redu,al smanji malo ton.

3eba čekat četvrtak i vidjet koga će nam sreća donjeti.

ok neću više {#}

već sam ja napravio perfektnu skupinu:

1. Arsenal (prodali su jako puno igrača i ne igraju dobro)

2.Benfica

3.Ajax ili kopenhagen ili lille :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:19 (timmyzg).
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Zašto se ne uvedu psiholozi u trenerske timove? Rukavini npr. je nužno potreban psiholog, on se kod zicera jednostavno usere i odigra najgori mogući potez, njemu treba usaditi Šukerovski mentalitet, bezobrazluk, pokvarenost, Šuki je obožavao poniziti golmana i s njim se nadhebavati... pravi gedžo, a ne ovaj sve super napravi, nađe se gdje treba, izvuče se iz zaleđa, dođe pred golmana i usere se... to jednostavno nije golgeterski mentalitet, potreban je psiholog da ga još prije utakmice dovede u konfrontaciju sa golmanom... IMO

ne drzim ga. Sa izdajicama se ne rukujem... by Lazarus long aka. lazo
15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Samo mi nije jasno zašto je Jurčić držao Badelja toliko dugo na terenu, kad se vidilo da mu neide.

Osim toga, dinamo mora imati kretora igre, jer Samir to nije. Treba netko tko će cijelu utakmicu idirigirati (kao što je Badelj radio neke utakmice prije), a na kao Samir da odigra 3 akcije savršeno i onda praktički bježi od lopte.

Vida i Tonel polako postaju dobar stoperski par! Gdje bi se tu uklopio Bišćan još neznam, ali nadajmo se boljemu...

Osim toga, bekovi su nam katastrofa, kad nema ibaneza i vrsaljka, izgledamo presmiješno, svaka dublja lota na stranu prolazi bez problema...

Ali opet, dinamo je mogao napraviti to puno bolje, šteta što rukavina nije zabio one prigode koje je imao...

wtf?! lol?

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
rooswelt1991 kaže...

wtf?! lol?

Što ti točno nije jasno?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
Dinamo 2011/12

Zaključak:

To je Dinamo!!

To je Nogomet!!

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

E da je malo sreće pa ovu skupinu

FC Porto

PFC CSKA Moskva

FC Basel 1893

NK Dinamo Zagreb

ali nismo mi te sreće{#}

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Realnost je da Dinamo nema pravog killera {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
Dinamo 2011/12

Porto??

CSKA?? 

pa nisu to valjda najslabiji klubovi u LP...Tko je uopce prosao

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Dinamo 2011/12

pardon,mislio sam da je u petak izvlačenje,u petak je EL,a za LP je u četvrtak,ispričavam se još jednom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ovo su vam mogući Dinamovi protivnici

Manchester United FC (ENG) 151.157
FC Barcelona (ESP) - holders 141.465
Chelsea FC (ENG)                  129.157
FC Bayern München (GER)     118.887
Arsenal FC (ENG)                   108.157
Real Madrid CF (ESP)             103.465
FC Porto (POR)                      100.319
FC Internazionale Milano (ITA) 100.110
------------------------------------------
AC Milan (ITA)                          94.110
Olympique Lyonnais (FRA)         92.735
FC Shakhtar Donetsk (UKR)      87.776
Valencia CF (ESP)                     85.465
SL Benfica (POR)                      81.319
Villarreal CF (ESP)                     75.465
PFC CSKA Moskva (RUS)       73.941
Olympique de Marseille (FRA)    68.735
FC Zenit St Petersburg (RUS)     60.441
AFC Ajax (NED)                       56.025
Bayer 04 Leverkusen (GER)       54.887
Olympiacos FC (GRE)                50.833
Fenerbahçe SK (TUR)                50.510
Manchester City FC (ENG)        47.157
LOSC Lille Métropole (FRA)     40.735
FC Basel 1893 (SUI)                  39.980

15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Izgleda da ce Maminjo iskesirat sutra neku lovu. Simunic u Dinamu?

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-pobijedio-za-cijelu-hrvatsku-i-najavio-joea-simunica-/567968.aspx

Brutal Truth \m/
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...

pardon,mislio sam da je u petak izvlačenje,u petak je EL,a za LP je u četvrtak,ispričavam se još jednom.

Nije, već je u petak za sve, uvijek je tako i bilo. Samo obično bude oko podneva

edit- Zrimo neće Arsenal proći Udinesea

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:34 (Kora).
17 godina
zrimo kaže...

Ovo su vam mogući Dinamovi protivnici

Real Madrid CF (ESP)             103.465
AC Milan (ITA)                          94.110

FC Basel 1893 (SUI)                  39.980

Ovako bi ja nešto volio {#}

Imamo šanse za treće mjesto, ali prvo i drugo ionako nikad nebi dobili.

Pa bolje onda nek dođu zvijezde :-D

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Izvlačenje je 17.45CET, 25 August, Monaco, držim fige.

15 godina
Kora kaže...
antimadridista kaže...

Nije, već je u petak za sve, uvijek je tako i bilo. Samo obično bude oko podneva

edit- Zrimo neće Arsenal proći Udinesea

nije,u četvrtak je za LP,i ja sam mislio da je u petak,prije je uvijek tako bilo ali izgleda da se promijenilo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:37 (antimadridista).
15 godina
Dinamo 2011/12
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice