Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.170.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
Angelo97 kaže...
Ako mislis na upper lower od Nuneza, taj mi nikako nema smisla. Ovo su dva upper treninga, like wtf?

nije to ovaj trening, nest tu ne stima,.. mozda je ovo trening koji on radi pa na drugom upper danu radi skupine koje zaostaju, nemam pojma

ali imao je 2x uppera kao ovaj prvi, samo naravno druge vjezbe i ponavljanja, s duplom progresijom 

14 godina
neaktivan
Petar hw kaže...
exer1234 kaže... kao pocetnik ces napredovati puno brze, s puno manje rada

hehehe disi mali bato,

neces napredovati puno brze s puno manje rada, bio pocetnik ili ne

zao mi sto ovaj forum nema apsolutni ignore korisnika nego samo sakrije post a post ostaje vidljiv i lako expanda jednim klikom pa se opet nađem citajuci tvoje pizdarije,

ti bi opet u krug o fullbodyima, starting strengthu i jasonu blahi? treba ti jedan ovakav tretman: https://www.instagram.com/reel/C_ljMIFy9v0/?igsh=c3RzOGhidjRsZWlk

naravno uvijek mozes pobiti moju tvrdnju te staviti sliku svojih misica i napisati -evo vidite ovo je moja transformacija, brzo sam napredovao a trenirao sam 2-3puta tjedno i izbjegavao otkaz, sada izgledam super zato dajem savjete i pisem s kojim tvrdnjama se ja slazem a s kojima ne slazem...

da. pocetnik ce brze napredovati s manje rada, logicno? nikad nije trenirao, sta mislis da mu treba puno stimulansa za napredak?

znaci odmah od pocetka jako s brdo volumena, do otkaza?

pogledaj jeffa albertsa kako trenira, koliko malo volumena, a koliko staža ima

cilj je krenuti s sto manje moguce,  i onda povecavas,, isto je kao na defki, ako odmah kreness i velik deficit i kardio, sta ces kad napredak stane? 

18 mjeseci
exer1234 kaže...
Angelo97 kaže...
Ako mislis na upper lower od Nuneza, taj mi nikako nema smisla. Ovo su dva upper treninga, like wtf?

nije to ovaj trening, nest tu ne stima,.. mozda je ovo trening koji on radi pa na drugom upper danu radi skupine koje zaostaju, nemam pojma

ali imao je 2x uppera kao ovaj prvi, samo naravno druge vjezbe i ponavljanja, s duplom progresijom 

Evo ovo od Erica Helmsa vec drzi vodu 

13 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Baš planiram osmisliti tako neku verziju U/L ali bez sprava, samo za home gym što će reći kavez šipke girje bučice.

Know your limits.
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Baš planiram osmisliti tako neku verziju U/L ali bez sprava, samo za home gym što će reći kavez šipke girje bučice.

tako ja i treniram sad, napravio sam mali home gym, za pocetak oko 100kg tegova, nasao sam lika koji rasprodaje teretanu pa sve prodaje dosta jeftino, tako da sto mi treba, uzmem od njega

imam stalak za cucanj/bench, podesavajuca klupa, 4 sipke, nemam mjesta za dugacku olimpijsku pa sam uzeo neku od 2 metra i s njom radim sve, imam 2 kratke olympijske ali ne korsitim posto imam tegova i s 50mm i 30mm pa ne stane sve

imam nesto bucica, 2x7.5 i 2x20kg, moram uzeti jos 2 podesavajuce pa  ce stati preko 30kg na njih, 

zbigove radim na stalku za cucanj, dignem skroz gore, i stavim sipku i dizem se, nije idealno ali funkionira

imam i par girja koje koristim za rame tripceps biceps i to je to

14 godina
neaktivan
Angelo97 kaže...
exer1234 kaže...
Angelo97 kaže...

Evo ovo od Erica Helmsa vec drzi vodu 

tako nesto je i od Nuneza, iamm jos negdje taj program, al mrzi me traziti, to je jos iz 2018, 

samo sto nije stavljao direkt vjezbe, nego po izboru, tipa horizintalno i vertikalni potisci/veslanje po izboru, sam biras, i drzis se toga

ali Petar ce reci da je ovo djecja igra, premalo volumena

on ovo uradi, i onda mu tek krece pravi trening 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 16:50 (exer1234).
4 godine
protjeran
exer1234 kaže...

ali Petar ce reci da je ovo djecja igra, premalo volumena

naravno,

jer napredak nije 0 ili 1 nego koliko osoba napreduje u nekom periodu, mozes za 2god dobiti 10kg misica ili 3kg misica, ajmo pricati o pristupu i sto sve treba napraviti za 10kg, a taj pristup sigurno nece ukljucivati full bodye i upper lowere, pisao sam vec i neda mi se opet u krug sve

4 godine
protjeran
Angelo97 kaže...
 al sve ispod 5 repsa cemu? Cemu forisiranje barbell pokreta iskljucivo, di su izolacije?

greska je raditi iskljucivo free barbell pokrete, ali greska je i u potpunosti ih izbaciti i raditi samo izolacije ili lightweight alternative

sve ispod 5 repsa, cemu, korisno je jer budi nervni sistem i snaga se prenosi na ostale vjezbe, npr jacaj na low rep intenzivnom deadliftu i snaga ce se prenositi na sva veslanja, jacaj na bencu i snaga ce se prenositi na sve flyeve sto ces kasnije odraditi, jacaj na slobodnom cucnju i postajati ces jaci na svim leg pressevima iskoracima i sutanjima

takoder te teske barbell vjezbe bp dl sq tbar poticu "systematic growth" nezz kako to opisati ali jednostavno rastes u nabildanu gromadu

14 godina
neaktivan

sve si u pravu

11 godina

Rokanje od jutra. Unistavam leđa jako danas. Treba roknut malo testa 250mg i ganjat fitness vode i tući lovu tu da ne moram uopće radit :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 9:46 (BeLLicus).
18 mjeseci
BeLLicus kaže...

Rokanje od jutra. Unistavam leđa jako danas. Treba roknut malo testa 250mg i ganjat fitness vode i tući lovu tu da ne moram uopće radit :D

Vec sada mozes haha, otvori instagram ili nesto i pocni malo snimat treninge, sebe, koji savjet i eto te na gymshark naslovnici 😆

Jesi promijenio kaj s treningom za novu bulk sezonu ili sve po starom? 

18 mjeseci
Otkrio neki dan ovog lika, meni osobna bas estetika i goal fizik. Samo jbg, sumnjam da je natty.

https://www.instagram.com/oliverforslin?igsh=Ymc5NHdjazd4OThm
11 godina
Angelo97 kaže...
Otkrio neki dan ovog lika, meni osobna bas estetika i goal fizik. Samo jbg, sumnjam da je natty.

Ma kakav natty, i sam kaže da nije, imaš kod grega video o tome. Da vrh lik izgleda nema šta. 

Ma joj ne znam za instagram smatram da su te društvene mreže ispiranje mozgova, ljudi vise na tome previše, današnji klinci su polupani u glavi upravo zbog toga. 

Imamo našeg filipa na insta https://www.instagram.com/filipdropulic/ samo 20k pratitelja sa obzirom što je sve postigao u bodybuildingu i stvarno super izgleda...

I Strma isto je naš dečko, odličan physique https://www.instagram.com/__strma__/ hrpa osvojenih naslova u classicu, samo 3k pratitelja. Ali da evo dečko kod nas u gymu ne izgleda ništa posebno 185cm 85kg ali angažirao se oko instagrama i položio za fitness trenera i zarađuje mjesečno oko 900e sa 8 klijenata radi, kod nas 900e je prosječna plaća u tvornicima za 8 sati svakodnevnog rada, definitivno ako se potrudiš angažiraš oko trenerstva, online coachinga možeš zaraditi prosječnu hrvatsku plaću bez da ideš na posao. 

8satni posao + vozi se tamo i nazad je takvo gubljenje vremena i energije da je to strašno, još ako je fizički rad vrh :D... Pola dana ne vidiš obitelj da bi zaradio neku bjednu paru i preživljavao. A da ne pričam tek koliko onda tek nemaš vremena za sebe, žena djeca posao i već si limitiran. Al jbg sami smo si krivi za ovakav poremećen sistem kakav je danas, živimo na kredite nesposobni da sami uzgojimo iti jednu namirnicu sve kupujemo ništa ne znamo sami i taj zarađeni novac je već unaprijed potrošen. Generalno pričam jel. Živimo na internetu itd... Što više čovjek ima slobodnog vremena to je sretniji definitivno. 

4 godine
protjeran

meni treba min 3000eur/mj da zivim spokojno, pokrijem sve i dam zeni dzeparac

15 godina
Petar hw kaže...

pa ti si renomirani trener, šta nemaš i više?

jesi uhvatio onu curu šta još ne zna da ti je cura?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina
Petar hw kaže...

Imaš ženu i loviš trebe po gymu haha? 

15 godina
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

Imaš ženu i loviš trebe po gymu haha? 

kad je čovjek tako moćan i zna pun kurac, one njega love

4 godine
protjeran

muskarac koji ne daje zeni barem 500eur mjesecno nije pravi muskarac

11 godina

Ma to stoji, ali moja žena radi ne trebaju joj moje pare, nego imaš ženu stvarno i vataš druge trebe po gymovima? 

Gdje ima testosteron za kupiti? 

4 godine
protjeran

nemam zenu (engl wife), ali najvj budem to rijesio uskoro samo da mi sjedne ovih 75.000eur trenutno u procesu

testosterona imas po srbiji i bosni u apotekama, novi sad apoteka laurus adresa trg slobode 3 https://maps.app.goo.gl/a3DQuMm12fdXWpK59 tamo su ljubazni i daju testosteron na "dobar dan, dajte mi", za hrvatsku ne mogu pisati da ne bih unervozio nekog striceka inspektora

11 godina
Petar hw kaže...

nemam zenu (engl wife), ali najvj budem to rijesio uskoro samo da mi sjedne ovih 75.000eur trenutno u procesu

testosterona imas po srbiji i bosni u apotekama, novi sad apoteka laurus adresa trg slobode 3 https://maps.app.goo.gl/a3DQuMm12fdXWpK59 tamo su ljubazni i daju testosteron na "dobar dan, dajte mi", za hrvatsku ne mogu pisati da ne bih unervozio nekog striceka inspektora

To sam čuo, galenikin test se daje u apoteci kao dobar dan, ima i video kod onog lepomira bakica dje ode u apoteku i kupi testosteron haha. 

15 godina
Petar hw kaže...

muskarac koji ne daje zeni barem 500eur mjesecno nije pravi muskarac

muškarac ne daje ženi, mušakarac i žena zajedno privređuju i imaju zajednički novac, koji ulažu u svoju obitelj.

Žalosno da si čovjek od 30+ god, a takve gluposti pleskaš po forumu.

i ne, nisam papučar u fazonu moja plaća je naša, a njena njena, nego postoji nešto više od tih glupih podjela, ali dobro, manje bitno.

možda shvatiš danas sutra.

75k eura? auu, u šta ćeš uložiti?

14 godina
neaktivan
Angelo97 kaže...

pratim ga na ig vec par godina, kad sam poceo i bio je natty vjerojatno, barw je imao natty izgled s dobrom genetikom, ali sad, po faci mu vidis da nije natty koliko se izoblicio, ne mozes ga prepoznati.. 

4 godine
protjeran

zalosno da si covjek 30+god a nemas zeni dati bonus 500eur uz poljubac u celo, siguran sam da bi joj bilo drago, probaj slj mjesec javi jel joj bilo drago

bodybuilding 5k

stan 25k

auto 3-5k

mozda novu kosu kupim 2k

mozda micanje hrskavice nosne 3k

glezanj 2k

komp 1k

marketing inst fb 3-5k

ostatak nezz

14 godina
neaktivan
Petar hw kaže...

nema vise ,tj bila je nestasica test depoa, osim ako su ponovono nabavili ( btw nije za mene)

14 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

To sam čuo, galenikin test se daje u apoteci kao dobar dan, ima i video kod onog lepomira bakica dje ode u apoteku i kupi testosteron haha. 

pa da, ja sam dole odmah kod srbije tako da se nabavi lako, samo je problem prenijeti preko granice,, ali sve se moze kad se hoce

fino se da zaradit preprodajom 

13 godina

Ma lako je - imate sto za prijaviti - ne. Bok bok.

Zbilja se to Svrbiji moze? U Beogradu sam jednom mjesecno.

Moze li se jos toga sto se kod nas ne moze?

Know your limits.
4 godine
protjeran

ima --

jos hcg (brand naziva ovitrelle, brevactid, pregnyl, ovigil, lijek koji potice vlastitu proizvodnju testosterona i djelomicno spermatogenezu) i hmg (fostimon, lijek koji potice spermatogenezu)

ali efektivno ti zatrebati moze samo testosteron, i hcg/hmg za plodnost ako imas problem sa zacecem i otkrijes si los spermiogram 

18 mjeseci
exer1234 kaže...
Angelo97 kaže...

pratim ga na ig vec par godina, kad sam poceo i bio je natty vjerojatno, barw je imao natty izgled s dobrom genetikom, ali sad, po faci mu vidis da nije natty koliko se izoblicio, ne mozes ga prepoznati.. 

Da, iso sam bas gledat starije stvari i decko je izgledo bolesno i prije, s ovim se samo sjebao na dugorocno zdravlje. Nije sve u slavi... Naisao na video da priznaje kolko ga je postaralo, ali bar je transparentan.

14 godina
Gledam Terry Crewsa, 56 godina. Cijeli život na kemiji.
Izgleda, funkcionira i bolje se osjeća nego 99.99% natural ljudi u tim godinama. Zapravo, normalni ljudi u tim godinama izgledaju kao da će sutra umrijeti.

Moje pitanje - koji je nedostatak zapravo te kemije i zašto nisu svi barem na TRT-u kao Terry?
Ne izgleda mi kao da je nešto izgubio s tim, a doslovno mu je izgradilo karijeru
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice