ti jesi trol i provokator ali zao mi je ostalih, ali nisam ljut na vas nego vise na sebe jer i dalje dolazim ovdje raspravljati se s vama jazavcima
vi svoja stajalista glede ove tematike temeljite na pricama + upotrebljavajuci neku svoju logiku zakljucujete da je tako
dok ja znam iz prve ruke, jer sam koristim i imam direktan doticaj sa userima i non userima u raznim bransama te prema fizickim i psihickim pokazateljima mogu poprilicno sigurno reci jel netko koristi
to je kao one price da das vas iz aviona namjerno truju ili da je paradajz u trgovini stetan,
ili kao sto ste stajalista da su svi politicari iskvarene seljacine i lopovi jel tako? bijah i ja takvog razmisljanja kad igrom slucaja ih upoznam nekoliko i ostanem iznaneđen koliko kulturni elokventni eticni i POSTENI jesu i kako zive, te nakon malo analiziranja zakljucim da u kapitalistickom ustroju drzave ne mogu ministra i biskupa kriviti za svoje nezadovoljstvo nego da je uspjeh i moja zivotna situacija iskljucivo na meni, drustvu u kojem se krecem i koracima koje poduzimam. i nakon takvog iskustva, kakva bih budala bio da nastavim pricati da su politicari kakvim me okolina uvjerava da jesu (a oni te svoje govore temelje na pricama i svojoj logici bez osobnog iskustva u politici, niti su cak ikada pricali sa politicarem)?
ne, vrhunski sportasi ne koriste doping/steroide/to sto mislili, vrhunski su jer su poceli trenirati kao djeca najcesce sa 5-12god (15 je vec kasno, osim u nekim slucajevima borilackih sportova, bodybuilding necemo svrstavati u sport), svog talenta kojeg su dodatno izbrusili neprestanim treniranjem i zivota pod staklenim zvonom
steroida najvise ima u bodybildingu (ekipa 100+kg 5% bodyfat, lakse ekipe 80-90kg 5% ima natural), zatim mrvicu u mma i borilackim sportovima jer najcesce kombiniraju bodybuilding sa svojim sportom, ostali sportovi tenisi nogometi plivanja atletika sve olimpijsko su sve natural postignuca, (a zbog jednog atleticara sto je pao na neku supstancu pa pomisliti da svi koriste je nebulozno)

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?