Prvi je sa 1st whey protein om. Znaci samo mi trbuh raste i oko trbuha a nista po rukama i nogama. Dali to mogu prepisati proteinu da me napuhava samo?
A drugi je oko trbusnih mišića.Znaci svaki trening radim trbusne vjezbe i vidim promjenu samo sa lijevom stranom trbusnih. Desni su dosta neprimjetni. Dali se netko nasao sa takvim problemom?

Al dalo se izdržati... Jeo sam normalno, što se taj dan doma jelo.
http://trakt.tv/user/MjezZza
) neće baš neš osobito stršati (osim eventualno dok sjediš), osim ako nemaš malo deblji šlauf. Ja sam trenutno na nekih 85-85,5 kila na 176, i iako imam masni sloj, to što sam u zadnjih nekih dva tjedna skinuo dvije kile već mi se pozna na trbuhu, ne strši više toliko, dio trbušnih mišića mi se malčice možda čak i nazire ispod šlaufa ("naboranost" trbušnih kao da je blaaaaago prenesena preko šlaufa na kožu kad stegnem trbušne mišiće). Ako skinem još dvije-tri kile, čini mi se da se neću više toliko opterećivati trbuhom, iako još neću imati vidljiv six pack. Ali već će to biti dobar napredak... Cilj mi je 80 kila, ne znam bih li želio ići ispod toga, jer mi je inače OK nositi masu preko 80 kila i ne bih htio izgubiti snagu, a kad sam imao tamo bliže 70 kg, osjećao sam se perolak (već sam 78 kila činio sam se sam sebi dosta laganim). Vidjet ću kakva će biti debljina šlaufa kad padnem na 80 kg pa onda odlučiti što dalje.