Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.764.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

1. mozda je to rezultat tog treninga, a mozda nije

2. kako znas kakva je ta ista osoba bila prije? mozda je bila u istoj toj formi kao na desnoj slici, ali se zapustila jedno vrijeme, i jednostavno se u 90 dana vratila na staro (muscle memory cini cuda)

3. kako znas da je ta osoba radila bas taj trening, da nije samo marketinski trik?

4. mozda je ta osoba genetski obdarena pa je mogla uciniti takav rezultat, ali gledaj da 90% ljudi nisu u toj poziciji,,, mozes ti izgibiti ne znam koliko kg, i opet neces izgledati ni priblizno dobro

Nije to jedini slučaj, ima ih hrpa po Internetu takvih...

ne znam jel istina, jel marketing... meni nije baš tako uspjelo, ali razlika je bila očigledna nakon 3 mjeseca. izgubio sam 10kg prije 5 godina kad sam krenuo to radit.

ako je i istina nešto od tih slika i videa na youtubeu, to je onda definitivno napravljeno s TIP TOP prehranom i nutritivnom kontrolom, te svakim treningom odrađenim 110%... mislim da tu nema diskusije jel tak ili nije. sad koliko proteina su uzimali, ne znam... možda sam pretjerao s tih 3g/kg... nemam pojma... ali da je visok unos, vjerujem da je... ako je kao što kažeš uopće istina.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

*

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.2.2018 21:42 (McSimon).
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
exer1234 kaže...

Ok, ali vidis s time jos i gore,

Nije ti cilj izgradnja misicne mase nego prosjecno tijelo, bez nekog velikog viska masnih naslaga.

tek u tom slucaju ti ne treba toliko puno proteina... Ajd da ti je cilj izgradnja misicne mase, tj maximizirati rast misica, ali u ovom tvom slucaju ti je dovoljno 100g proteina dnevno, ne treba ti vise, tj nemas potreba za vise od toga

Prosjecna osoba koja nista ne trenira nema potrebe za vecim unosom od 1g po 1kg,,, jednostavno nema smisla, razumijes? 

Trening je stimulans rasta misica iliti hipertrforije, ako to ne zadovoljis, mozes ti unosit 500 g proteina i neces rasti.., dakle ako si maratonac, unosis brdo proteina, od cega ces rasti? 

Nisam maratonac... Ajmo reći da kombiniram i jedno i drugo, dakle trening snage s cardio i HIIT treninzima. S cardio treningom pazim da ne pretjerujem jer jede mišiće, dakle više HIIT nego lagani aerobni. Znači intenzivniji kraći cardio treninzi, a jednom tjedno napravim biciklistički trening 3 sata recimo, i to bude vožnja vikendom. 

Jesi vidio kak izgledaju sprinteri? Tipa Bolt? Ne izgledam tak, ali nije mi namjera ni izgledat kao maratonci iz afrike bez mišića... Znači ajmo reć neki prosječan atletski izgled. To mi dobro stoji i osjećam se ugodno. OK je i meni nabiti nešto mišića, ali ne previše.

Znam da mi ne treba puno proteina... Unosim 1.5 - 1.8 g/kg otprilike... Tu i tamo se zalomi 2g/kg ak mi se potrefe obroci tak. 3x tjedno različiti trening snage, 1xHIIT trčanje, 1x brži cardio od sat i pol na biciklu i vikendom vožnja od 3-4 sata. Tako su mi otprilike koncipirani treninzi s tim da imam jedan dan odmora u tjednu...

Ti sprinteri se krkaju bogom i vragom pa izgledaju tako. 

Odkad to cardio jede misice? Malo previse si zabrijao u ove mainstream vode.  Malo odi dalje od tog P90x i njihovih propagiranja pa ovdje siri znanje.

Znam decka koji na oko 178 visinu ima 95 kg,ispod 10% BF,200kg atg cucanj beltless,180 bp,DL 250, maraton je nedavno istrcao. Drzi kaloricni suficit i mozes ti cardijat 8 sati na dan i neces izgubit misice .

I neznam zasto se uopce tu spominja vise protein intake nakon toliko rasprava,to je toliko nebitno za nas amatere . I da se jede 1g / kg ,nece biti tko zna kakva razlika naspram 2g.

l<l<l<l<l<l
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Bolt se trpa svime i svacime, ali meni iskreno ne pase takav izgled. Da biram izgled, izgledao bi kao kosarkas Karl Malone - VRH za tu visinu

15 godina
odjavljen
McSimon kaže...

Martin Berkhan. Po meni idealna grada.

Odlicno, ali bez steroida nista od toga

15 godina
intexuz kaže...

Znam decka koji na oko 178 visinu ima 95 kg,ispod 10% BF,200kg atg cucanj beltless,180 bp,DL 250, maraton je nedavno istrcao. Drzi kaloricni suficit i mozes ti cardijat 8 sati na dan i neces izgubit misice .

I neznam zasto se uopce tu spominja vise protein intake nakon toliko rasprava,to je toliko nebitno za nas amatere . I da se jede 1g / kg ,nece biti tko zna kakva razlika naspram 2g.

Da nisi to napisao rekao bih da nije uopće niš posebno, ali ako je atg i još bez pojasa ajme meni.

Što voliš seruckati s tim sranjima, šta ako netko ne čučne do ''trave'' i ima pojas to ne vrijedi?

Isto tako, posrao si se po kolegi koji je stavio sliku, čemu, čemu moraš uvijek po svakom baš srati?

ne sjećam se tvojih slika, ah da, nisi ih ni stavljao, možda jednom ako i tad. Umjesto da kulturno razgovaramo ti uvijek sugovornika omalovažavaš.

Daj brate oladi malo, nisi najpametniji i najbolji u svemu, pusti druge da smiju iamti svoje mišljenje, pristup, nastup, jelovnik itd...

edit: mislio sam da je pisao exer pa mi diglo tlak jer je stranicu prije izrugao kolegu što je stavio sliku.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.2.2018 23:45 (fila2208).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
intexuz kaže...

Da nisi to napisao rekao bih da nije uopće niš posebno, ali ako je atg i još bez pojasa ajme meni.

Što voliš seruckati s tim sranjima, šta ako netko ne čučne do ''trave'' i ima pojas to ne vrijedi?

Isto tako, posrao si se po kolegi koji je stavio sliku, čemu, čemu moraš uvijek po svakom baš srati?

ne sjećam se tvojih slika, ah da, nisi ih ni stavljao, možda jednom ako i tad. Umjesto da kulturno razgovaramo ti uvijek sugovornika omalovažavaš.

Daj brate oladi malo, nisi najpametniji i najbolji u svemu, pusti druge da smiju iamti svoje mišljenje, pristup, nastup, jelovnik itd...

Daj idi se lijecit. Ako ista ti si taj koji uvijek sere ,smjesan si lik postao 

I malo bolje citaj za tu sliku jer sam sebe pravis glupim.

l<l<l<l<l<l
15 godina
intexuz kaže...

zašto? Zato jer sa bro splitom, i ruganjem izgledam i dižem bolje od pola vas kvazi doktora i stručnjaka samoprozvanih koji samo znaju vrijeđat i provocirat? Aj dobro.

Čemu komentar ruganja na sliku od kiklooa, čemui takva reakcija?

Uvijek je ovdje bila konstruktivna rasprava, pričalo se o svemu i svačemu bez vrijeđanja, obraćanja s visoka, dok se nisu neki previše razvezali.

Džaba vam sva ta specijalna znanja i super treinzi sa vašim frekvencijama itd. Pročitali par članaka i preko noći doktori postali, ali ne rastete, i ličite na kurac, ali vi znate sve, pa vas jebe kako jedan BRO SPLITER, koji pije, zajebava se i diže do otkaza, uništava si cns, radi ovaklav lift onakav lift i opet vas sve izruga. E to je problem.

Svakakav jesam, ali nikad ama baš nikog u temi, a pogotovo ko stavi sliku neću pogrdno komentirati već pokušati dati konstruktivan savjet da čovejk dobije motivacije i još više napreduje, a ne pametovati i srati, omalovažavati svakog...to nije u redu, a ti sad liži exera koliko hoćše, znaš i sam da nije bilo ok.

edit: zamjenio sam tebe i exera, nemate avatar a on je u citatu, a dobro isti ste stilom i pametovanjem, sry za to, ali općenito je napisano, nema potrebe da itko ikog ovdje omalovažava

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.2.2018 23:39 (fila2208).
15 godina
KIKI3ooo kaže...

triceps i zadnje rame

koliko se sjećam tebe prije ti si pun kurac osamsto smršavio kompa ako se dobro sjećam

mesa tu fali, još mesa, rame mora bit kugla, a trica onako potkova. Dobar je temelj, ali mesa na to mora ić još...naravno moje viđenje kad patim od bigoreksije :)

samo jako i hejtere ignoriraj :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
intexuz kaže...

zašto? Zato jer sa bro splitom, i ruganjem izgledam i dižem bolje od pola vas kvazi doktora i stručnjaka samoprozvanih koji samo znaju vrijeđat i provocirat? Aj dobro.

Čemu komentar ruganja na sliku od kiklooa, čemui takva reakcija?

Uvijek je ovdje bila konstruktivna rasprava, pričalo se o svemu i svačemu bez vrijeđanja, obraćanja s visoka, dok se nisu neki previše razvezali.

Džaba vam sva ta specijalna znanja i super treinzi sa vašim frekvencijama itd. Pročitali par članaka i preko noći doktori postali, ali ne rastete, i ličite na kurac, ali vi znate sve, pa vas jebe kako jedan BRO SPLITER, koji pije, zajebava se i diže do otkaza, uništava si cns, radi ovaklav lift onakav lift i opet vas sve izruga. E to je problem.

Svakakav jesam, ali nikad ama baš nikog u temi, a pogotovo ko stavi sliku neću pogrdno komentirati već pokušati dati konstruktivan savjet da čovejk dobije motivacije i još više napreduje, a ne pametovati i srati, omalovažavati svakog...to nije u redu, a ti sad liži exera koliko hoćše, znaš i sam da nije bilo ok.

edit: zamjenio sam tebe i exera, nemate avatar a on je u citatu, a dobro isti ste stilom i pametovanjem, sry za to, ali općenito je napisano, nema potrebe da itko ikog ovdje omalovažava

Ja se tu nisam nikad rugao nikome,ako netko nesto krivo napise ,OCITO KRIVO,ja ga ispravim,tu smo da dajemo prave informacije . 

I ti si ocito sam sa sobom toliko zadovoljan da si ti bog naspram drugima . Ja se tu nisam dosao kurcit s tim kako izgledam ni sta dizem,bas mene briga sta tko tu misli o meni,ja sam zadovoljan sam sa sobom i zadovoljan sam sa svojim progressom.

I to sto si ti toliko bolesno jak i izgledas tako dobro sa bro splitom,svaka ti cast,ja tebi nisam nista rekao u vezi toga .Ali je jebena cinjenica da 90% ljudi nece izgledat tako i bit tako jaki na bro splitu. Ja sam prosao kroz bro split,upper /lower push pull,svakakve razlicite powerlifting programe . Poceo sam kao genetski otpad od 100kg cistog sala koji nije mogao benchat 30 kg i dosao sam do toga da imam total 600 kg i mogu sa ponosom reci da sam jedan od jacih ljudi u svijetu i sam to nebi postigao,nego pun kurac ljudi koji su me naucili svacemu,prijatelji,treneri,i zasto ja to svoje znanje nebi sirio? Znam o cemu pricam,prosao sam kroz krdo ozljeda i setbackova ,zastoja u progressu u bodybuildingu i powerliftingu,i kad nebi islo dalje bi se isao informirat. Ako ti mislis da ja svoje znanje nebi trebao sirit onda evo neka svi ostanu na tvom bro splitu pa nek se jave za 2 godine da vidim dali ce izgledat bolje od mene i biti jaci od mene.

I ovo za exera,to sto on voli posrat nekoga,to je njegova stvar,ja nikad nisam lose nista komentirao ikome,mozda ispadne kao da pametujem ali to je moj stil ,ali nekome nesto lose da komentiram na sliku nisam nikad .

l<l<l<l<l<l
15 godina
Rast mišića i visina

Evo sry, moj bed, diglo mi je to tlak, vidio sam ga u citatu i pomislio da si ti on. Iskrene isprike radi toga, moj bed. Ostavio sam nek se vidi greška. 

intexuz kaže...

I ti si ocito sam sa sobom toliko zadovoljan da si ti bog naspram drugima . J Poceo sam kao genetski otpad od 100kg cistog sala koji nije mogao benchat 30 kg i dosao sam do toga da imam total 600 kg i mogu sa ponosom reci da sam jedan od jacih ljudi u svijetu i sam to nebi postigao,nego pun kurac ljudi koji su me naucili svacemu,prijatelji,treneri,i zasto ja to svoje znanje nebi sirio? Znam o cemu pricam,prosao sam kroz krdo ozljeda i setbackova ,zastoja u progressu u bodybuildingu i powerliftingu,i kad nebi islo dalje bi se isao informirat. Ako ti mislis da ja svoje znanje nebi trebao sirit onda evo neka svi ostanu na tvom bro splitu pa nek se jave za 2 godine da vidim dali ce izgledat bolje od mene i biti jaci od mene.

I ovo za exera,to sto on voli posrat nekoga,to je njegova stvar,ja nikad nisam lose nista komentirao ikome,mozda ispadne kao da pametujem ali to je moj stil ,ali nekome nesto lose da komentiram na sliku nisam nikad .

1. Toliko ne, ali da pucam od samopouzdanja to da. Uz napore koje ulažem u hranu, spavanje i trening, vratilo mi se to na najbolji mogući način. Zdrav sam, i imam ok snagu i izgled, tome i stremim.

2. Za tvoj životni put svaka čast ako je tako kako pišeš.

3. To nije moj bro split, ja sam svoj trening tako pojednostavnio i radim što mi se radi, u tome i je tajna, i ne brojim, ne pišem, ne pratim, samo dođem i dižem.

4. jasno, volim raspravu, volim da se iz nje nešto nauči. Kužim da si ima hrpu ozljeda i pratim kad nešto pišeš o tome jer se i sam užasavam toga, no dobro.

5. Još jednom sry, mislio sam da si ti exer i komentirao sliku pa sam malo rage bacio, eto pardon.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina
neaktivan

.

1. Toliko ne, ali da pucam od samopouzdanja to da. Uz napore koje ulažem u hranu, spavanje i trening, vratilo mi se to na najbolji mogući način. Zdrav sam, i imam ok snagu i izgled, tome i stremim.

3. To nije moj bro split, ja sam svoj trening tako pojednostavnio i radim što mi se radi, u tome i je tajna, i ne brojim, ne pišem, ne pratim, samo dođem i dižem.

4. jasno, volim raspravu, volim da se iz nje nešto nauči. Kužim da si ima hrpu ozljeda i pratim kad nešto pišeš o tome jer se i sam užasavam toga, no dobro.

5. Još jednom sry, mislio sam da si ti exer i komentirao sliku pa sam malo rage bacio, eto pardon.

Pa eto,slazemo se u vezi nekih stvari . Ja isto pucam od samopouzdanja i kad sam na tom nivou snage i kad sam velik ,nemogu se bolje osjecat,ja sam se prije bavio veslanjem i imao sam kondicije prakticki da beskonacno trcim .Ali nije to to. Ja sam inace bio dosta maltretiran kroz skolu i teretana me skroz promjenila i dala mi je to samopouzdanje koje mi je falilo kroz cjeli zivot,a trening snage mi je samo jos vise pomogao u zivotu,nikad se nisam osjecao tako dobro nego kad znas da pucas od snage.

A izgleda kao da i ja radim nesto toliko komplicirano,ali ti moji treninzi su toliko jednostavni,odradi glavni set,spusti za 10% kilazu i deri dok ne crknes. Sami ti nazivi svega toga su komplicirani ali je sve skupa to jako jednostavno. 

Ja sam radio bro split kad sam poceo ici u gym i godinu dana prakticki nisam nista napravio,onda sam poceo push pull radit,tu je vec bilo nesto,i tek kad sam poceo powerliftat sam poceo posteno napredovat,ali tek na ovom sad programu sam buknuo. Evo da i ja kazem svoj progress: 

Znaci nakon pol godine pauze ,izgledao sam kao da sam tezi narkoman . Sad nakon 2 i po  mj. treniranja ,160 sq,135 bp,220 DL . Ide poprilicno dobro,brze mi se sve vraca nego sto sam mislio. 

l<l<l<l<l<l
15 godina
intexuz kaže...

.

Pa eto,slazemo se u vezi nekih stvari . Ja isto pucam od samopouzdanja i kad sam na tom nivou snage i kad sam velik ,nemogu se bolje osjecat,ja sam se prije bavio veslanjem i imao sam kondicije prakticki da beskonacno trcim .Ali nije to to. Ja sam inace bio dosta maltretiran kroz skolu i teretana me skroz promjenila i dala mi je to samopouzdanje koje mi je falilo kroz cjeli zivot,a trening snage mi je samo jos vise pomogao u zivotu,nikad se nisam osjecao tako dobro nego kad znas da pucas od snage.

A izgleda kao da i ja radim nesto toliko komplicirano,ali ti moji treninzi su toliko jednostavni,odradi glavni set,spusti za 10% kilazu i deri dok ne crknes. Sami ti nazivi svega toga su komplicirani ali je sve skupa to jako jednostavno. 

Ja sam radio bro split kad sam poceo ici u gym i godinu dana prakticki nisam nista napravio,onda sam poceo push pull radit,tu je vec bilo nesto,i tek kad sam poceo powerliftat sam poceo posteno napredovat,ali tek na ovom sad programu sam buknuo. Evo da i ja kazem svoj progress: 

Znaci nakon pol godine pauze ,izgledao sam kao da sam tezi narkoman . Sad nakon 2 i po  mj. treniranja ,160 sq,135 bp,220 DL . Ide poprilicno dobro,brze mi se sve vraca nego sto sam mislio. 

O da, taj osjećaj kad ideš doma, nemoš dić ključ kad ti padnei uć u auto, ali velik si ko ormar :)

Osobno me također kondcija ne zanima, bitno mi je da 1500m istrčim za 6min što imam za provjere, a inače, nebitno, iako potučem 90% ljudi sa manje kg koji bi trebali bolje trčaat.

Što se tiče maltretiranja, imao sam 49kg pri upisu u srednju, sve ti je jasno, ali nisam se dao, i malo po malo, doma sklek ovo ono, i onda kasnije uči iz svojih grešpaka, nije bilo neta, yt, stručnjaka i fitness trenra, sve je bila usmena predaja i učio si od raznih bro's i ekipe koji su svašta pričali kao diži više za defku i manje za masu lol.

Vidiš otišao si na PW, osobno nisam jako za to. Snaga ide, osjetio sam i sam kad sam počeo jako forsati sveto trojstvo (dl, bp, sq) ali nije mi to to, ubijem se na tim vježabam, a želim još pogađti mišić uništit ga do kraja, pa još deloadaš smanjiš kilaže, ma cijediš ga.

Znam da nije zdravo, ali navikao sam, volio kad se ustanem iz vježbe i jedva čekam doći do zraka i odmora, a tijelo pulsira, i onda znam da sam dao sve od sebe.

Svatko nađe nešto  svoje, ja sam našao svoj trening koji meni paše. smatram da je bro split super za početnike i average gym goerse. E sad te push pull djeluju fora, ali imam osjećaj da imam još za dati, a recimo jedna vježba za leđa ili prsa taj dan mi je premalo i zato se držim opet svoga. Stagniram jasno kad ne mijenjam, zato stalno nešto mienjam pristup treningu, kilažama itd, ali održavam, i to mi ej zasad dosta, a radim na sitnicama koje mi fale.

Brojke su impresivne, a koliko si visok/težak)

Bitno da se dobro osjećaš, da pucaš od snage i zdravlja, da bez kompleksa prošećeš ulicom/plažom/klubom i boli te kurac, e to je jebeno to 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.2.2018 0:26 (fila2208).
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Decki jedno pitanje, moja visina tezina vam je 198cm/120kg.

Trenutni 1rm mi je: 250dl, 200 sq, 140bp.

Treniram godinu dana, s tim da sam prije toga imao iskustva sa treningom, 2014 mi je bench bio 110, dl 170,sq 130. Ali nakon toga sam prestao trenirati i poceo prije godinu dana, cisto da se zna.

Ovaj rezultat koji sam postigao u godinu dana, za ovo vrijeme koje treniram smatrate:

1 Lose
3 Dobro
5 Impresivno
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pozdrav ekipa,

ako ima netko gyms4you članarinu na ugovor i još par mjeseci (3-4), ako želi može prebaciti na mene, pa eto PP ako ste zainteresirani.

15 godina
neaktivan

O da, taj osjećaj kad ideš doma, nemoš dić ključ kad ti padnei uć u auto, ali velik si ko ormar :)

Osobno me također kondcija ne zanima, bitno mi je da 1500m istrčim za 6min što imam za provjere, a inače, nebitno, iako potučem 90% ljudi sa manje kg koji bi trebali bolje trčaat.

Što se tiče maltretiranja, imao sam 49kg pri upisu u srednju, sve ti je jasno, ali nisam se dao, i malo po malo, doma sklek ovo ono, i onda kasnije uči iz svojih grešpaka, nije bilo neta, yt, stručnjaka i fitness trenra, sve je bila usmena predaja i učio si od raznih bro's i ekipe koji su svašta pričali kao diži više za defku i manje za masu lol.

Vidiš otišao si na PW, osobno nisam jako za to. Snaga ide, osjetio sam i sam kad sam počeo jako forsati sveto trojstvo (dl, bp, sq) ali nije mi to to, ubijem se na tim vježabam, a želim još pogađti mišić uništit ga do kraja, pa još deloadaš smanjiš kilaže, ma cijediš ga.

Znam da nije zdravo, ali navikao sam, volio kad se ustanem iz vježbe i jedva čekam doći do zraka i odmora, a tijelo pulsira, i onda znam da sam dao sve od sebe.

Svatko nađe nešto  svoje, ja sam našao svoj trening koji meni paše. smatram da je bro split super za početnike i average gym goerse. E sad te push pull djeluju fora, ali imam osjećaj da imam još za dati, a recimo jedna vježba za leđa ili prsa taj dan mi je premalo i zato se držim opet svoga. Stagniram jasno kad ne mijenjam, zato stalno nešto mienjam pristup treningu, kilažama itd, ali održavam, i to mi ej zasad dosta, a radim na sitnicama koje mi fale.

Brojke su impresivne, a koliko si visok/težak)

Bitno da se dobro osjećaš, da pucaš od snage i zdravlja, da bez kompleksa prošećeš ulicom/plažom/klubom i boli te kurac, e to je jebeno to 

A evo ti i zelis ojacat i ojacao si normalno na bro splitu,previse ljudi se fokisuraju samo na burnout na vjezbama a ne na progressive overload i stagniraij na tim istim kilazama. Gledam nekog tipa u gymu,vec 6 godina ide tamo,jucer radi back training,deadlifta 85kg ,meni je to smijesno.

I normalno da odradis to sveto trojstvo i onda se ides ubit na drugim vjezbama,i svaki PL trening tako funkcionira,ja samo gledam taj RPE 9 da pogodim na glavnim vjezbama i onda idem przit,samo si ne dopustam da se toliko iscijedim na glavnim vjezbama jer 4x tjedno prakticki obaram rekorde na necemu i moram donekle svijez bit i cuvat se uvijek malo. Jucer evo sam ganjao tih 190x6 i unistio sam se toliko da sam sljedeci set 170x6 jedva dignuo. Da sam dignuo 180x6 bi mi islo onda 170 barem jos 5 setova lagano ,sve skupa bi mi bio veci volumen ali jbg,svi smo ljudi i ja isto volim rekorde obarat konstantno.

Bro split je odlican trening ako se ima pametan pristup,a vecina ljudi nema i zato je progress slab.

Visok sam 178 i imam 86kg , bulkat cu do nekih 92kg ,moja procjena da cu tad dignut sve ove stare rekorde i onda lagani cut na 82 da se ocistim jer sam se dosta umastio.

A meni se teretana i obila o glavu,kad sam napokon dosao do snage i velicine,dobio sam superiority complex,gledao sam ''normalne'' ljude kao da su jadnici i postao sam dosta bahat,to je bilo prije 3-4. godine kad je sve to krenulo,pa sam skuzio nakon nekog vremena da mi je karakter u kurcu i poceo sam citat knjige svakakve o self development. Dosta su mi pomogle da se vratim u realnost i smirim se i postanem osoba koja bi prije pomogla nekome nego hejtala. 

I sad vidim dosta klinaca tako 17-18 godina i ponasaju se u gymu kao i ja kad sam bio u tim godinama,svi napuhani,sire se,u uskom prolazu nas 2 i on meni nadje radit lat spread i kao ja bi trebao njega pustit,pa ga pogodim ramenom i kazem mu da izgubi taj stav i ako se je dosao sirit nekome je dosao na krivo mjesto,i da ce kad tad pobrat batine ako se nastavi tako ponasat,i mogu reci da su se par njih smirili dosta od tad i postali dio ekipe u gymu.

l<l<l<l<l<l
15 godina
Rast mišića i visina

Za ovaj dio se slažem, dosta ekipe dođe, digne par puta i širi se po vani. TO nije smisao teretane, treba bit ponizan i pristojran i dalje, ali smiješ dobro izgledati i primati komplimente na račun toga.

Treba klincima balavcima bahatim reć i spustiti ih na zemlji to si dobro napravio.

Brojke su odlične i samo tako rokaj, vidi se trud i rad kad se priča o tolikim brojkama i čuvaj se ozljeda, kako ti,tako i svi mi. Još jednom sry za nesporazum gore.

lp :)

14 godina
Rast mišića i visina

Pa sprinteri izgledaju vrhunski, i misicavi.. Nemoj Bolta uzimati za primjer jer je lik veoma visok, automatski ne izgleda nista impresivno, ali pogledaj druge malo nize sprintere, pa usporedi s maratoncima 

I cardio ne jede misice, radije bih radio LIIS cardio nego HIIT ,jer od njega se opravljas kao od treninga snage, dok LIIS ne utjece na oporavak.. To ne znaci da ces kadrijati kao maratonci po par sati dnevno,, nego cisto zbog kalorijske potrosnje, kondicije, srca.. 2-3 puta tjedno po pol sata, do 45 min, nece ti pojesti misice, odakle ti to ? 

McSimon

dobar izgled, ali sta ti vrijedi kad nikad tako neces izgledati, niti priblizno

fila2208

kog sam ja izvredjao zbog slike? sta brijes ti

Btw onaj moj komentar 

" a jesi nabildovan sunce ti jebem " nije bio u nikojem slucaju uvreda ili nesto!!! Niti malo!!! mozda je tako zvucalo ali ne, sjecam se tog lika od pocetka kad je stavljao slike i ovo je daleko bolje nego onda, vidi se napredak

To sto vjerojatno nema neku extra genetiku, s time je napredak jos i bolji, jer svatko treba raditi  s onim sto ima.. ne mozes sanjati o izgledu kao ne znam tko, trebas biti najbolja verzija sebe, jer u tom slucaju nikad neces biti zadovoljan jer nikad neces doci do toga

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.2.2018 13:38 (exer1234).
16 godina
fila2208 kaže...
KIKI3ooo kaže...

triceps i zadnje rame

koliko se sjećam tebe prije ti si pun kurac osamsto smršavio kompa ako se dobro sjećam

mesa tu fali, još mesa, rame mora bit kugla, a trica onako potkova. Dobar je temelj, ali mesa na to mora ić još...naravno moje viđenje kad patim od bigoreksije :)

samo jako i hejtere ignoriraj :)

Hvala brate 

Evo vježbam redovito, nema žurbe, imam vremena... Sa svojih 36 god, izgrađenom firmom, riješenim stambenim pitanjem, ženom i dvoje djece (13 i 7 god) - sve na popisu životnih ciljeva jednog prosječnog čovjeka je obavljeno tako da iduće što se očekuje od mene je smrt. 

15 godina
KIKI3ooo kaže...

Hvala brate 

Evo vježbam redovito, nema žurbe, imam vremena... Sa svojih 36 god, izgrađenom firmom, riješenim stambenim pitanjem, ženom i dvoje djece (13 i 7 god) - sve na popisu životnih ciljeva jednog prosječnog čovjeka je obavljeno tako da iduće što se očekuje od mene je smrt. 

Onda nemaš šta, bitno da su životna pitanja riješena, ovo ostalo je dječja igra. Kažem po meni treba tu još mesa, a to će ić, siguran sam.

Samo drži tempo i bit će tu mesa i više :)

temelj imaš

14 godina
Rast mišića i visina

Cuj treba mesa, treba svakom mesa.... Da je to tako lako svi bi bili misicavi i veliki

15 godina
Rast mišića i visina

Mesa kao još mišića, ali to je smog stajališta koji ''patim od bigoreksije''. Možda čovjek hoće lagani beach body, i to mu je dosta.

Ja sam uvijek za masivnost zato mu to i govorim.

A da je lako, nije uoppće toliko teško, samo se treba natjerati i pokrenuti.

Da vidiš u kakvim uvjetima i teretani trerniram ja i dečki ovi, smrznuo bi se, ali doslovno. Imamo staru trošnu peć koja ne grije, posvuda puše kroz stolariju, vlaga...užas. Jer živim u malom gradu gdje nema interesa za gym pa nitko ije otvorio.

Zima je, šipke su toliko jebeno hladne...ali može se, i trenira se i roka se.

O tome se radi, a ne otić dva puta, dobit upale, popit andol i proteine i čudit se gdje su mišići.

14 godina
Rast mišića i visina

Kod mene je jos i gore, nemamo ni grijanja...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Tražim neki shaker koji ima poseban pretinac za whey. Gledao sam i kod nas i na netu, ali puno njih ima 3 pretinca (tekućina, tablete, whey), ali pošto ne uzimam nikakve tabletice taj dio mi je nepotreban i višak za nositi.

Ako kupim taj neki shaker na 3 razine, jel mogu taj dio s tableticama izbaciti i koristiti samo dio za tekućinu i whey?

Npr. ovaj shaker, jel se može dio za whey montirati direkt na bočicu ili mora na dio za tablete?

https://polleosport.hr/fitness-sprave-i-oprema/shakeri-bidoni-blenderi/shaker-wave-plus-crni-600-ml

Can't find a better Jam!
14 godina
Rast mišića i visina

Ne mozes, pretinac mora biti iskljucivo za whey..

Ako stavis whey u pretinac za tablete, dzabe ti onda whey, tijelo ce znati da whey nije bio u pretincu predvidjenim za njega, i sam whey vise nece funkcionirati, neces imati nikakve koristi kad popijes

Znaci obavezno drzati u pretincu za whey!!

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne znam jesi li polupismen, trol ili nešto treće, ali ne pitam mogu li whey staviti u pretinac za tablete, nego mogu li pretinac za whey zašarafiti direkt na shaker.

Čak sam i nacrtao. 

Can't find a better Jam!
18 godina
Gunner_V kaže...

Ne znam jesi li polupismen, trol ili nešto treće, ali ne pitam mogu li whey staviti u pretinac za tablete, nego mogu li pretinac za whey zašarafiti direkt na shaker.

Čak sam i nacrtao. 

Frend je jednom popio whey iz pretinca za tablete... Nismo ga više vidjeli 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.2.2018 0:08 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
Uzeo sam bcaa i kreatine pa cemo vidjeti kako ce to djelovati. Danas 80 kg mrtva 8 puta 4 serije. Ide fino za sada.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
Gunner_V kaže...

Čak sam i nacrtao. 

Pokusaj pa nam javi

A zasto to uopce i zelis? zbog anabolickog windowsa, moras nositi whey u teretanu? :D

drakula789

kreatin ce mozda djelovati, BCAA, ne znam sta ocekujes od njih? bacanje para u ovom slucaju, ali ok, sad je gotovo

Ti si onaj lik koji ima pun k kg za izgubiti? 

U tvom slucaju ti ne treba ni BCAA ni kreatin, koji k ce ti? 

Treniraj, sredi prehranu, izgled ce se polako mijenjati na bolje..  Kreatin ti moze donijeti par kg vode i nesto snage, ali sta ce tebi to sad kad si pocetnik, em imas 40 kg za skinuti, plus sto sad sam po sebi jacas iz treninga u trening, tako mozes godinu dana jacati bez problema... 

BCAA cemu to? sta zelis postici s njim? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.2.2018 2:04 (exer1234).
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Kreatin mu je mozda cak i okej, da uspije zadrzati nesto snage u deficitu. Ali eto sve si mu rekao da ne ponavljam. Prehrana i skidaj salo, ne bacaj novce na gluposti. Rade potrosi na kvalitetnu prehranu ili plati jedan mjesec vise u teretani

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice