1. mozda je to rezultat tog treninga, a mozda nije
2. kako znas kakva je ta ista osoba bila prije? mozda je bila u istoj toj formi kao na desnoj slici, ali se zapustila jedno vrijeme, i jednostavno se u 90 dana vratila na staro (muscle memory cini cuda)
3. kako znas da je ta osoba radila bas taj trening, da nije samo marketinski trik?
4. mozda je ta osoba genetski obdarena pa je mogla uciniti takav rezultat, ali gledaj da 90% ljudi nisu u toj poziciji,,, mozes ti izgibiti ne znam koliko kg, i opet neces izgledati ni priblizno dobro
Nije to jedini slučaj, ima ih hrpa po Internetu takvih...
ne znam jel istina, jel marketing... meni nije baš tako uspjelo, ali razlika je bila očigledna nakon 3 mjeseca. izgubio sam 10kg prije 5 godina kad sam krenuo to radit.
ako je i istina nešto od tih slika i videa na youtubeu, to je onda definitivno napravljeno s TIP TOP prehranom i nutritivnom kontrolom, te svakim treningom odrađenim 110%... mislim da tu nema diskusije jel tak ili nije. sad koliko proteina su uzimali, ne znam... možda sam pretjerao s tih 3g/kg... nemam pojma... ali da je visok unos, vjerujem da je... ako je kao što kažeš uopće istina.

Can't find a better Jam!