Neki ovdje misle da je prerano za bilokakve vjezbe neki mi predlazu da pocnem...hmm
Mislio sam svaki vikend vozit bike i na plivanje...za tijekom tjedna ne znam sta bih
Ionako ce sad ljeto pa ce bit posla vani pun k...drva pospremat na polje ima se sta za radit
Ma nije prerano, pa valjda vježbaš. Kad sam spomenuo "aktivan život" mislio sam da se podrazumijeva da se baviš aktivnim sportovima,
ne da se aktivno logiraš na fejsbuk ili vodiš aktivno instagram status :) Ja sam trenirao gimnastiku u tvojim godinama, dapače, trenirao sam
aktivno od 10. do 15. godine. Za to bi danas bilo najbolje opisati nešto kao street workout, sa dodatkom vježbi na tlu, tipa stoj-hodanje na rukama,
skokovi, sprintanje i da, naravno plivanje i bicikliranje... Ono što ti je možda prerano je da se kreneš natjecati po teretani sa iskusnjarama u deadliftu ili curlanju.
Iako i tamo možeš lijepo napredovati ako imaš dobre kolege ili nekog voditelja.
"bodibilder proteini" ne postoje :) To je kao da u dućanu tražiš bodybuilder pileća prsa. To što sad marketinška industrija daje mliječnom, jajčanom, sojinom i prije svega bjelančevini sirutke (wheyu) bombastične
nazive na šarenim kutijama i pakiranjima i dalje ne mijenja na stvari da je to i dalje samo protein. Treba ti ako ne unosiš dovoljno prirodno. Slično kao vitamini, minerali, vlakna, masti...