Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.753.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Dex.pwn kaže...

Zapravo, ima i šesta, ali ju je teško napipati.

Čekaj, ti računaš one male kockice gore ispod pektoralisa? Imam i ja to, ali mislim da sam jednom proučavao koji je to bog u nekim knjigama ili časopisima i  došao do zaključka da je to neki "odmetnuti" dio pektoralisa. Uglavnom, više je spojen gore sa sisama nego s trbušnjacima, a izgleda ko još jedan red pločica.

Možda zvučim totalno neupućeno i neka me ispravi netko tko se kuži u anatomiju, ali gledam ljude i stvarno se jako razlikuju po građi (odnosno, ono malo koji su dovoljno izdefinirani da se možemo proučavat). Znači, netko to ima, netko ne. Onaj tko nema, e taj po mojim zapažanjima može napumpat pektoralise ko balone i bolje izgleda preko robe. Onaj tko nema, taj ima kockaste pektoralise kao ja kojima kao da je odrezan taj donji dio i umjesto full sisa ima te neke blentave pločice koje je užasno teško razvit, osim možda da po cijele dane radiš pullover. Ali kad se skineš i ako si radio na sebi izgledaš ko pod kupaonice. Tj. ko kornjača nindža fakin mutirana tinejdžerka.

Kak ovo zvuči? Pretpostavljam debilno svakom tko nije obratio pažnju na ovo.

14 godina
odjavljen

Kad te dvije ne bi računo, imao bih tri pločice, ako sam te dobro razumio.

Za šesta je skroz dole, na desnoj strani.

Budem uslikao jednom pločice. Inače ne radim trbušnjake

14 godina
odjavljen

Evo ih - http://imgur.com/a/zRW40

Šesta se teško vidi. Sve ljude koje sam pitao imaju pločice u ravnini, a ne kao kod mene - jedna viša, jedna niža.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dosta su asimetrične, ali ništa neobično, puno ljudi ima tako. Je li to opušteno ili stisnuto?

14 godina
odjavljen
Yo Momma kaže...

Dosta su asimetrične, ali ništa neobično, puno ljudi ima tako. Je li to opušteno ili stisnuto?

Stisnuto.

Opušteno se i ne vidi baš.

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Evo ih - http://imgur.com/a/zRW40

Šesta se teško vidi. Sve ljude koje sam pitao imaju pločice u ravnini, a ne kao kod mene - jedna viša, jedna niža.

Off

Ovo ide u Friendzone club ahhaahahahah

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

David Laid natural ili ne? 

18 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

To ne zna vjerojatno nitko osim njega. Ono što ja vidim je da više manje po cijele dane jede junk, nikakve discipline nema u prehrani.

Ali mislim da je njegovu mišićnu masu i physique moguće postići natty, ali pod tiem mislim na njegovu pravu physique (koja iskreno i nije nešto impresivno) a ne one skroz izfotošopirane slike kakve su mu na coverima itd...

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ovisi pitaš li za Davida ili laid...

Ovo drugo vjerojatno također ne ide bez farmakologije, zbog nuspojava onoga što uzima David.

Kad smo kod toga, navedeni je dobar primjer "spiganih" trbušnjaka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 15:42 (Yo Momma).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel dobro zobene jest posljepodne posto inace jedem ujutro tj napravim šejk sa svime i svacime ali sutra i subotu imam predavanja na faksu pa neznam bolje da popijem taj neki šejk opet tamo nego da si kupujem neke gluposti iz pekare pa ono popio bi ga oko 5-6 posljepodne tj predavanje mi je od 15 do 4 do 8 navece pa vjv ce tad bit stanka neka i sta kazete na one fit jogurte?  mogo bi i to popit uz neku bananu voce ili orasaste plodove? moze neki savjet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 17:54 (wowrules).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ne pijem kreatin već tjedan dana(vjv i više),i opet se znojim preko noći, ali ne tako jako. Sad je jedino problem što je zima, a u sobi mi je peć.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Probaj promjeniti deku ili navlake one za krevet , neki prozracan materijal koristit, to je barem meni pomoglo, prije sam imao neku deku i navlake jadne od poliestera,znojio se  teže, ko da se u najlon omoto  Neke pamucne navlake i deka i problem rješen, barem je meni to pomoglo

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 19:47 (Jabulani).
14 godina
odjavljen
Jabulani kaže...

Probaj promjeniti deku ili navlake one za krevet , neki prozracan materijal koristit, to je barem meni pomoglo, prije sam imao neku deku i navlake jadne od poliestera,znojio se  teže, ko da se u najlon omoto  Neke pamucne navlake i deka i problem rješen, barem je meni to pomoglo

Budem uzeo ljetni jorgan.

12 godina
neaktivan
wowrules kaže...

Jel dobro zobene jest posljepodne posto inace jedem ujutro tj napravim šejk sa svime i svacime ali sutra i subotu imam predavanja na faksu pa neznam bolje da popijem taj neki šejk opet tamo nego da si kupujem neke gluposti iz pekare pa ono popio bi ga oko 5-6 posljepodne tj predavanje mi je od 15 do 4 do 8 navece pa vjv ce tad bit stanka neka i sta kazete na one fit jogurte?  mogo bi i to popit uz neku bananu voce ili orasaste plodove? moze neki savjet?

Ma ja mislim da nemaš frke stim, ja zadnja dva mjeseca si napravim pola litre shakea znaci voda led 100g zobenih mjerica wheya zlicica do dvije dekstroze zlicica kreatin i banana jedna unutra, to pijem dok grickam saku oraha ili ceg god ti je pri ruci tako npr bademi ljesnaci itd. lp

If you have nothing to lose, try.
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne pijem kreatin već tjedan dana(vjv i više),i opet se znojim preko noći, ali ne tako jako. Sad je jedino problem što je zima, a u sobi mi je peć.

Pa ti si cijelo vrijeme ključni info izostavljao ... ma kakav kreatin

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
odjavljen
crazy_luđak kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne, tad se nije ložilo. Loži se od petka(zbog produženog vikenda).

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Mi po noci gasimo grijanje bas zbog toga sto se ja pocnem kuhat ponoci. Malo prozor otvorim i fino u krpe i sve 5 :)

14 godina
odjavljen

Pa ne ložim preko noći.

18 godina
Rast mišića i visina

Ekipa da li koristite preworkout i ako da koji? Da li funkcioniraju? Isplati li se uzeti ovaj od My Proteina? Ili ovaj? Iako mi ovakvi "flashy" kao na drugom linku djeluju sumnjivo, kao čisti marketing. Ali opet, ne kužim se u to pa zato pitam vas. 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ekipa da li koristite preworkout i ako da koji? Da li funkcioniraju? Isplati li se uzeti ovaj od My Proteina? Ili ovaj? Iako mi ovakvi "flashy" kao na drugom linku djeluju sumnjivo, kao čisti marketing. Ali opet, ne kužim se u to pa zato pitam vas. 

Iskreno, ja ne "vjerujem" u preworkoute, mislim da je to sve isto kao da si popio šalicu-dvije kave+placebo, ali oni koji vjeruju se kunu u ovaj Labradin da je nešto najbolje.

Pa sad sam prosudi.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
Unimatrix 007 kaže...

Isključivo kofein, i to 100 mg. Razlika je u tome da si malo razbuđeniji i više koncentriran, kao i malo manji umor tijekom workouta. Ali naravno, nikakvo čudo. Samo treba pripaziti da ga ne uzimaš u drugom dijelu dana jer te dugo drži budnim pa je teško zaspati. 

18 godina
Unimatrix 007 kaže...

Probao sam MYPRE i dobar mi je. Osjetio sam boost i bolji fokus pogotovo kad idem na trening nakon posla.

Kako od suplemenata ne uzimam skoro nista (whey ne racunam kao suplement) osim povremeno kreatina, drmnem Pre-Workout svako malo :)

Xbox: Muskarcina
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ja sam prije cca 2 godine kad sam uzimao proteine iz Slovenije dobio par tableta Animal stacka od universala cini mi se. Uglavnom ne da mi je dalo enwrgije, nego sam se osjecao ko da sam na speedu. Osim same energije za gym dalo mi je energije i koncentracije za ucenje... inace sam zesci kavopija (3-4 puta dnevno) ali ovo se nije moglo mjerit sa nicim sta sam uzimao (kofein, taurin,guarana...). Samo sta je malo skupo i nisam mogao nac u hrv a nije mi se dalo narucivat prek neta. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
16 godina
Dex.pwn kaže...
crazy_luđak kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne, tad se nije ložilo. Loži se od petka(zbog produženog vikenda).

Evo nešto o grijanju preko noći iz knjige Moby-Dick u kojoj za grijanje po noći kaže da je jedna od raskošnih neudobnosti:

Osjećali smo se voljko i udobno, toliko više što je vani bila ciča zima, a i u sobi velika studen, jer u peći nije gorjela vatra. Velim »toliko više«, jer ako čovjek hoće da savršeno uživa u toplini svoga tijela, potrebno je da barem djelić jedan bude izvrgnut hladnoći: na svijetu sva svojstva i značajnosti dolaze do izražaja samo po svojoj oprečnosti. Ništa ne postoji samo po sebi. Kad se netko hvali i govori kako mu je savršeno lijepo i ugodno, i taj osjećaj traje dulje vremena, onda za nj ne možete više reći da mu je savršeno lijepo i ugodno. Ali kad vas zima štipa za nos, ili dah studeni klizi preko tjemena, e, onda tek možete u cijelosti i svjesno oćutjeti vrijednost i djelovanje topline. Stoga spavaonice ne bi nikad smjele biti zagrijane: naložena peć u spavaćoj sobi bogataša samo je jedna od raskošnih neudobnosti. Da osjetiš pravu slast topline u postelji, potreban je samo pokrivač što ti toplo ornata tijelo, i hladan zrak naokolo. Onda počivaš blažen kao usamljena topla iskra u srcu polarnog kristala.

Nema bolje od dobro se pokrit lancunom pa jorganom i svježi zrak, barem malo zraka, koliko je moguće...moj prijedlog.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Osim toga, spavanje u hladnijoj sobi dokazano je zdravije od grijanja po noći. Ukratko:

Set your thermostat to about 65ºF (18.5ºC) when you sleep, and think of your bedroom as a cave: cool, dark, and quiet.

Naravno, ne moraš doslovno imati termostat, ali znam po osobnom iskustvu da je lakše tako zaspati, pot finom dekom, nego u grijanoj sobi.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 10:17 (crazy_luđak).
14 godina
wowrules kaže...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jedi ste god zelis

14 godina
IvanDado kaže...

nije, ali je na malim dozama. Ta punoca se ne dobija natural. 

14 godina
FlyBoy kaže...
IvanDado kaže...

To ne zna vjerojatno nitko osim njega. Ono što ja vidim je da više manje po cijele dane jede junk, nikakve discipline nema u prehrani.

Ali mislim da je njegovu mišićnu masu i physique moguće postići natty, ali pod tiem mislim na njegovu pravu physique (koja iskreno i nije nešto impresivno) a ne one skroz izfotošopirane slike kakve su mu na coverima itd...

tj mozda si i u pravu, ne znam lika,pogledao sam samo slike na instagramu, koje su vjerojatno pod filterima.. ako moze neki video koji ne vara?

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
IvanDado kaže...

Ma o cem vi pricate, decko ima  80-85kg, kolkovidim trenira od svoje 14-15godine... A znam i osobno krkana od 18-20god sa 100kg+ kraj kojih ovaj Laid izgleda ko dečkić

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 15:15 (Jabulani).
14 godina
Jabulani kaže...
exer1234 kaže...
IvanDado kaže...

Ma o cem vi pricate, decko ima  80-85kg, kolkovidim trenira od svoje 14-15godine... A znam i osobno krkana od 18-20god sa 100kg+ kraj kojih ovaj Laid izgleda ko dečkić

Da, i? Imas naturalaca koji su veci od njega, puno veci, ali su i s puno vecim bodyfatom.

Isto tako,ako je netko na AASu , to ne znaci da mora biti velik kao Coleman

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice