Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.738.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Rast mišića i visina

Da vas pitam nest u vezi svetica... Tamo moze bilo tko doc i trcat po atletskoj stazi, trenirat itd.? Kud se tocno dolazi do staze? Skoro pa je proslo ljeto i bilo bi u redu povratit kondiciju

I am over 9000!!!
12 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina

@Shivi

E, razbu...da, možeš, iako su počeli graditi kamp repke, kolko vidim kada tamo idem na bazen, da ekipa trenira. Znači, može se.

Ulaziš sa "zapadne strane" stadiona, traži ulaz u ogradi. Tamo su neke kućice za mačke, pa tamo u blizni uđeš. Možeš čak i sa istočne strane ući, ako je otvoreno tamo gdje grade.

Ako ništa drugo uvijek možeš preko ograde, al' za to pričekaj da malo ojačaš, nakon vježbanja. Brijem i da pored restača Domagoja možeš proći...

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
10 godina
PzKpfw kaže...

@Shivi

E, razbu...da, možeš, iako su počeli graditi kamp repke, kolko vidim kada tamo idem na bazen, da ekipa trenira. Znači, može se.

Ulaziš sa "zapadne strane" stadiona, traži ulaz u ogradi. Tamo su neke kućice za mačke, pa tamo u blizni uđeš. Možeš čak i sa istočne strane ući, ako je otvoreno tamo gdje grade.

Ako ništa drugo uvijek možeš preko ograde, al' za to pričekaj da malo ojačaš, nakon vježbanja. Brijem i da pored restača Domagoja možeš proći...

Hvala... Idem na bazen najmanje jednom tjedno i isto tako sam vidio ekipu ali mi nije bilo jasno da li su rekreativci ili je to u sklopu atletskog kluba... Sa "zapadne strane" stadiona ulazim na bazen pa cu bas probat nac ulaz, to mi je i najblize...

I am over 9000!!!
12 godina
protjeran

@Shivi

He, he....ako ideš iz smjera Budakove prema ulazu bazena sa "zapadne strane", onda produži(od ulaza u bazen) kao prema Maximirskoj ulici, te sa lijeve strane buš našao ulaz(teren se malo uzdiže...)

E, imaš tamo rekreativaca, ne brini, nema kontrole, to je otvoreno za sve, al' imaš ekipe iz AK Dinamo-Zrinjevca i nešto malo iz atleskog kluba invalida Agram.

Ugodno vježabanje!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Poz ekipa, zanima me ima li ikakvog utjecaja zeleni čaj na bulkanje znam da je dobar za ubrzavanje metabolizma, ali meni je u planu dobit na težini pa me zanima da li se to može ikako izbalansirat oće li to jako utjecat na gain ili neće. lp

If you have nothing to lose, try.
18 godina
Filip720 kaže...

Poz ekipa, zanima me ima li ikakvog utjecaja zeleni čaj na bulkanje znam da je dobar za ubrzavanje metabolizma, ali meni je u planu dobit na težini pa me zanima da li se to može ikako izbalansirat oće li to jako utjecat na gain ili neće. lp

Neće ništa utjecati, budući da nema kalorija a sve se na kraju svodi na kalorijski intake vs expenditure (ako ne šećeriš).

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eventualno ga možeš kao zamjenu za kavu koristit (u rinfuzi, ne u vrećicama)

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
12 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Filip720 kaže...

Neće ništa utjecati, budući da nema kalorija a sve se na kraju svodi na kalorijski intake vs expenditure (ako ne šećeriš).

To me zanimalo, hvala lijepo.

crazy_luđak kaže...

Eventualno ga možeš kao zamjenu za kavu koristit (u rinfuzi, ne u vrećicama)

Da to sam čuo, iako ima dosta manje kofeina nego kava. Radilo se preko sezone kupio sam pola kile u rinfuzi 2.5kg wheya 60 vitamina tabletica,kilu kreatina i malu posudicu za hranu :))

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Htio bi probati keto djetu. Dosta sam sala nakupio u ovih zadnjih mjeseci, pa bi htio to sad malo donekle izbalansirati. Sto savjetujete?

14 godina
Filip720 kaže...

Mozda dehidracija, a sto se tice ubrzanja metabolizma, LOL.. To su price za malu djecu, sigurno si to procitao na net.hr, 24.sata ili zdrava krava ? namirnica ne ubrzava metabolizam, niti broj obroka,... ubrzava ga veca misicna masa, veci kalorijski unos, i aktivnost

14 godina
IvanDado kaže...

Htio bi probati keto djetu. Dosta sam sala nakupio u ovih zadnjih mjeseci, pa bi htio to sad malo donekle izbalansirati. Sto savjetujete?

ne savjetujem ti keto dijetu. 

Nije nista bolja od obicnog kalorijskog deficita s ukljucenim ugljikohidratima.. Jedino sto ce  u startu gubitak kilkograma biti veci, ali iskljucivo zbog manjka uh, tako da je taj veci gubitak voda i glikogen.. Potrosnja masnih naslaga nije nista veca. 

10 godina
neaktivan
2.0m 95 kila 16godina,idem nekih dva tjedna u teretanu nakon par godina košarke

Triba bi neke savjete od prehrane,koje namirnice ovako jednostavne jesti sto mogu sam pripremiti,whey?,kreatin? Jeli mi potrebno nešto od toga
14 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Kao što je rekao lega gore, keto dijeta nije puno drugačija od obične dijete s kalorijskim deficitom. Ali, jedna bitna stvar koja je meni osobno puno pomogla kad sam bio na dijeti je ta da sam na keto jako rijetko bio gladan, što je dosta doprinjelo tome da se pridržavam same dijete. Pretpostavljam da je razlog to što više manje moraš jesti zasitnu hranu i praktički ništa procesirano, da bi mogao ostati u ketozi. Preporučam ti da isprobaš i vidiš kako ti odgovara, kratkoročno (2-3 mj.) ti se ništa loše ne može dogoditi. Na kraju dana je samo kalorijski deficit bitan, ali ako je tebi lakše ostati u deficitu na jednom tipu prehrane, zašto bi uopće koristio neki drugi? 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina

Upravo to.. najbolja dijeta je ona koje se ti mozes dugorocno drzati.. Dzabe ti keto ako ces poslije par tjedana puknuti.. Ili takodjer dijeta s ogranicavanjem namirnica (bro). Zato je po meni flexibilna prehrana najbolja, nemas ogranicenja u izboru namirnica, jedino kolicina

btw uzeo sam si Adidas Powerlift 2.0 , medju jeftinijim dizackim patikama, al cucanj je mnogo bolji nego s ravnom petom

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 19:14 (exer1234).
12 godina
odjavljen

Hvala ekipa. Nisam debeo, ni priblizno, ali eto nakupilo se tu dosta nakon mjeseci bulkanja. Do koliko ugljica bi trebao ciljati se spustiti onda, za koliko spustat postepeno kcal i uh, i koliko kcal bi trebao biti deficit? To me uglavnom zanima.

14 godina
IvanDado kaže...

Hvala ekipa. Nisam debeo, ni priblizno, ali eto nakupilo se tu dosta nakon mjeseci bulkanja. Do koliko ugljica bi trebao ciljati se spustiti onda, za koliko spustat postepeno kcal i uh, i koliko kcal bi trebao biti deficit? To me uglavnom zanima.

To ti nitko ne moze reci ovako. Ier ne znamo koliko sada unosis kalorija.. Smanji za nekih 500g, a kolicina uh m i p isto prilagodis

12 godina
odjavljen

Hvala!

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa, koliko vam je trebalo da dođete do bodyweight bencha? 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
12 godina
odjavljen
Medikus kaže...

To i mene zanima. Evo ja jebote ne mogu ojacati na tim vj. sto god da radim, a znaci da nesto ocito krivo radim.

16 godina
neaktivan
Medikus kaže...

nekih 2,5 - 3 mjeseca

nothing is true, everything is permitted
14 godina
Rast mišića i visina

Osobno nikada nisam volio bench.Mrtvo i cucanj u drugu ruku sasvim druga prica. 

14 godina
Medikus kaže...

Pa zavisi koliko si zapravo tezak. Sto si tezi ( tj vise sala na sebi ), teze je, naravno, jer salo ne dize teret, nego misici. Netko od 120 govana, ce se vise namuciti da dodje do 120kg bencha, nego netko od 75 kg niskog bodyfata, on ce vjerojatno u startu moci benchati tih 75kg. 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Dali je pametno piti kreatin kada si prehlađen? Koliko mu treba da se povuće iz tijela?

14 godina
Rast mišića i visina

Zasto ne? pij ga stalno, ili nemoj 

14 godina
Dex.pwn kaže...

Dali je pametno piti kreatin kada si prehlađen? Koliko mu treba da se povuće iz tijela?

Pij, ali unosi cajeve/tekucinu jer da nebi jos dodatno dehidriro dok si bolestan. Fino 5g creatine u topli caj s medom( nemoj limun neki kazu da neide dobro sa limunskom kiselinom).

14 godina
Rast mišića i visina

Kako pravite zobene,  sa mlijekom ili vodom?

Koliko tekućine koristite? Ne znam ooliko bi trebo na 100cg zobenih.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
odjavljen
KiX777 kaže...

Mlijeko, ali bez šečera. Iz nekog razloga postanem boca pod visokim pritiskom

12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
KiX777 kaže...

Mlijeko, ali bez šečera. Iz nekog razloga postanem boca pod visokim pritiskom

Intolerancija na laktozu jako puno ljudi to imaju samo što nisu svjesni toga isto kao i ja te moram ic na tutu za kojih pola sata nakon ispijanja mlijeka 

14 godina
odjavljen

Mene nekad zobene napuhaju, nekad ne.

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Medikus kaže...

Pa zavisi koliko si zapravo tezak. Sto si tezi ( tj vise sala na sebi ), teze je, naravno, jer salo ne dize teret, nego misici. Netko od 120 govana, ce se vise namuciti da dodje do 120kg bencha, nego netko od 75 kg niskog bodyfata, on ce vjerojatno u startu moci benchati tih 75kg. 

Sve ovisi od osobe do osobe, ja sam prije 2.5 mjeseca krenuo u teretanu s težinom od 75 kg i 190cm i dizao 40kg 5x5 i to mi je bio vrh. Sad nakon 2.5 mjeseca sam na 55-60kg 4x8 i imam 80 kila. Trebat će mi još dosta vremena da dođem do 80, kamoli do toga da radim s 80kg u serijama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 22:54 (bullyq14).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice