A mislim odma naruiti kreatin...Ethyl Ester ili ovaj Creapure?
uzmi monohidrat ne znam sad napamet koji je to creapure...ostavi se ti gluposti ethyl ester i ti pi*ki materini
A mislim odma naruiti kreatin...Ethyl Ester ili ovaj Creapure?
uzmi monohidrat ne znam sad napamet koji je to creapure...ostavi se ti gluposti ethyl ester i ti pi*ki materini
Vidim da bi uzeo bcaa,kreatin i Zma. Uzmi tu kombinaciju 4:1:1 to je dobar izbor.. Ako mislis uzimat kreatin,dovoljan je i onaj obicni monohidrat,creapure je nesto cisci i sitniji,ako ti lova nije problem
onda creapure uzmi. Ne znam zasto bi u tu kombinaciju dodao jos Zma,ja bi na tvome mjestu odlucio se na dobre mutivitamine umjesto zma
Vidim da bi uzeo bcaa,kreatin i Zma. Uzmi tu kombinaciju 4:1:1 to je dobar izbor.. Ako mislis uzimat kreatin,dovoljan je i onaj obicni monohidrat,creapure je nesto cisci i sitniji,ako ti lova nije problem
onda creapure uzmi. Ne znam zasto bi u tu kombinaciju dodao jos Zma,ja bi na tvome mjestu odlucio se na dobre mutivitamine umjesto zma
Pa eto jos nisam nikad uzimao ZMA,pa rekoh da probam i to cudo.
3000-3500kcal na dan , sto vise proteina ,jaja meso riba bla bla bla ,jedan po jedan sklek nadoci ces ,chin up ako ne moze onda radi obrnute ,stani na stolicu uhvati se za sipku i probaj se polako spustati , sa utezima bi ti bilo lakše doci do kila ali eto ako ne zelis ,radi kuci (vani na sipkama) , full body workout ,uguglaj naci ces vec neki program za sebe
I da,bcaa ili glutamin nemojte uzimat ispod kila jer je premalo da bi vidjeli neki napredak.Ali ne zaboravite jesti,jer bez pravilne ishrane zaboravite ucinkovitost aminokiselina,i opcenito napretka
Pa kako ti treniras uopce ako nemozes 2 skleka napravit?
Ma eto sumnjam na manjak testosterna pa eto da probam i to cudo.
Dečki treba li da ostanem na MegaMass ili da pređem na Scitec Jumbo ? U čemu je razlika ?
Pff ja sam u srednjoj na 197 imao 70 kila, poslije partya 67 al to je bilo to.
Kad sam prestao pušit, sa 22, za 2 mjeseca sam dobio 12 kila i nakon 6 mjeseci sam stao na 85.
Sada, 7 godina kasnije još uvijek imam 85.
Šta god pojeo, popio kretao se ili ne meni je kilaža 84-86 kila.
Mislim, ne vježbam ništa, ne da mi se, radim, dosta kretanja na poslu a nakon posla truljenje, filmovi igrice i junk food i to je to.
I svejedno mi na visinu fali još 10 kila.
Doći će kile s godinama
Da ali 50 kg na 18 godina je teško za mene.
Jedi doslovno stalno,dok si u teretani jedi,kad god mozes jedi,ja dok sam bulkao sam znao jest do riganja,bio sam gladan stalno i ponekad bi toliko pojeo da bi se izrigao i onda isao opet jest,da nisam isao u gym u to vrijeme mislim da bi imao bf 35% nakon tog perioda,jeo sam oko 6000 kalorija na dan par mjeseci.
U par mjeseci sam dobio 25 kila(sa 70 na 95,tako nesto) ,strije na sve strane(kuk pogotovo,imao sam struk 100+),vjeruj mi lako se udebljat,samo tebi glava neda da jedes vise nego sto mozes.Broji kalorije ako ne brojis,prati mjesec dana kalorije,stalno jedi isto i ako ne dobivas kile povecaj za 300 i tako opet dok ne vidis rezultate.
Hvala buraz. Još jedno pitanje : Sutra kupujem još MegaMassa i zanima me je li dobro piti prije 1.5 h s mlijekom (mjericu) i jednu odmah posle treninga + hrana. Tako sam bio dobio 3 kg u 1 mj.
Hvala buraz. Još jedno pitanje : Sutra kupujem još MegaMassa i zanima me je li dobro piti prije 1.5 h s mlijekom (mjericu) i jednu odmah posle treninga + hrana. Tako sam bio dobio 3 kg u 1 mj.
Ma pij koliko oces,da imam para pio bi 5 mjerica na dan,sve ovisi o tebi dali mozes trenirat punog zeluca ili ne,moji frendovi jedu 1.5h -2h prije gyma jer cekaju da im se slegne to inace nemogu trenirat,meni je totalno svejedno,cak i preferiram punog zeluca trenirat
Hvala buraz. Još jedno pitanje : Sutra kupujem jošMegaMassa i zanima me je li dobro piti prije 1.5 h s mlijekom (mjericu) i jednu odmah posle treninga + hrana. Tako sam bio dobio 3 kg u 1 mj.
Megamass od kojeg proizvođača? Općenito doze tih gejnera su oko 1000 kalorija,pripazi kako ti djeluje to na probavu,ako budeš imo proljev ili mučnine..smanji dozu. Jer ipak toliko kalorija kroz tekućinu u "komadu" nije baš dobro za organizam.
po meni najbolje bi bilo ujutro punu dozu popit,prije treninga pola doze,i posle treninga opet punu dozu. I ne s mlijekom
Jedi doslovno stalno,dok si u teretani jedi,kad god mozes jedi,ja dok sam bulkao sam znao jest do riganja,bio sam gladan stalno i ponekad bi toliko pojeo da bi se izrigao i onda isao opet jest,da nisam isao u gym u to vrijeme mislim da bi imao bf 35% nakon tog perioda,jeo sam oko 6000 kalorija na dan par mjeseci.
U par mjeseci sam dobio 25 kila(sa 70 na 95,tako nesto) ,strije na sve strane(kuk pogotovo,imao sam struk 100+),vjeruj mi lako se udebljat,samo tebi glava neda da jedes vise nego sto mozes.Broji kalorije ako ne brojis,prati mjesec dana kalorije,stalno jedi isto i ako ne dobivas kile povecaj za 300 i tako opet dok ne vidis rezultate.
I tebi je to normalno što si radio od sebe? Daj odi na liječenje, mislim da si malo preopsjednut gainsima.
Weider MegaMass. Zašto ne s mlijekom ?
Megamass od kojeg proizvođača? Općenito doze tih gejnera su oko 1000 kalorija,pripazi kako ti djeluje to na probavu,ako budeš imo proljev ili mučnine..smanji dozu. Jer ipak toliko kalorija kroz tekućinu u "komadu" nije baš dobro za organizam.
po meni najbolje bi bilo ujutro punu dozu popit,prije treninga pola doze,i posle treninga opet punu dozu. I ne s mlijekom
popit prakticki 2000+ kcal kroz dan je po meni glupost...razumijem jedan sejk popit i unjet 1000kcal al 2000 nije mi jasno.koliko sam skuzio lik ima jako malu kilazu i ispada da kroz tekucinu unese vecinu svojih kalorijskih potreba.ne ide to tako
I tebi je to normalno što si radio od sebe? Daj odi na liječenje, mislim da si malo preopsjednut gainsima.
Sta pricas ti kakvi mrtvi gainsovi dobio sam 20 kila sala,jelo mi se i gotovo,ne preporucam to nikome jer sam se kvalitetno sjebao i izgubio vise od pola godine na defku,samo sam to napisao jer mi je glupo kad ekipa pise da nemogu dobit kile a ne jedu prakticki nista
Aha sorry, nisam znao da debljanje znači bulking kako si napisao lol, onda i Žak bulka, jel?
Ja sam od veljače na bulkuu, od pocetka do danas nabio nekakvih 4-5 kila, bf se malo povecao al plocice se i dalje vide.
Jedem cca 2900-3000 kcal,trenutno 71-72 kg, i gainsi su tu, cca 1 kilu mjesečno, znači bulk ide po planu, ali svejedno ostanem gladan na kraju dana.
Zato mi je malo čudno kada svi pričaju da na bulku se doslovce šopaju hranom do povraćanja, ja uredno napredujem pa opet budem gladan...
Aha sorry, nisam znao da debljanje znači bulking kako si napisao lol, onda i Žak bulka, jel?
Dirty bulk.
A sorry znas dobio sam i nekih 5 kila misica uz tih 20 kg sala i kad sam to izcuttao sam bio 3 puta veci nego sa 70 kila a i izdefiniraniji zato mi nemoj pametovat o icem,pogledaj chris jonesa sta on napravi od sebe na bulku
popit prakticki 2000+ kcal kroz dan je po meni glupost...razumijem jedan sejk popit i unjet 1000kcal al 2000 nije mi jasno.koliko sam skuzio lik ima jako malu kilazu i ispada da kroz tekucinu unese vecinu svojih kalorijskih potreba.ne ide to tako
Nije glupost,to i je cilj gejnera i tako on najbolje radi.Nek odabere kvalitetan gejner sa šta manje šećera i većem postotku proteina i uz to dobro jede i trenira i rezultati moraju doć.
I neće sve kalorije zadržat,čovjek se mora i trošit..neće samo sjedit na fotelji i šopat se..od tog niš.. sad dok si na gejneru,dnevno moraš unijet sve skupa minimalno 4000 kalorija
Nije glupost,to i je cilj gejnera i tako on najbolje radi.Nek odabere kvalitetan gejner sa šta manje šećera i većem postotku proteina i uz to dobro jede i trenira i rezultati moraju doć.
I neće sve kalorije zadržat,čovjek se mora i trošit..neće samo sjedit na fotelji i šopat se..od tog niš.. sad dok si na gejneru,dnevno moraš unijet sve skupa minimalno 4000 kalorija
mozes li mi rec koliko ima on kila??
50?? u čemu je problem?
50?? u čemu je problem?
Iskreno ako ne trci maratone svaki dan,4000 na dan je previse,iako se slazem s tobom u vezi gainera,zasto ne unijet 2000 iz njih,kalorija je kalorija
Gejneri su realno bacanje para i nimalo nužni za uspješan bulk. Jedino ekipa koja se ne može natjerati da pojede svoju dnevnu količinu kalorija može imati benefita od gainera.
Ako hoćeš neki sa kompleksnim i kvalitetnim ugljikohidratima, koji eventualno mogu pridonijeti kvaliteti unesenih kalorija za razliku od ovih jeftinih šećernih smeća, cijena se vrtoglavo penje...
Et, iskreno ne kužim ekipu kojoj je problem jesti potrebne količine za bulk, to je kao da ti je problem imati curu jer te izađe na previše je*anja...