Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.163.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

Po meni je veća fora naći motivaciju i konkrenciju u vidu frenda ili kolege iz gyma, pumpati sa nekim u paru, gurati jedan drugog i bez osude ako jedan zapne na nekoj kilaži.

Zajedno trenirati, pumpati i zayebavati se, to je ona lijepa strana gyma i gym buddya.

forsati i drkati na postere od zyzza je ok dok ne zabrazdiš u toni suplimenata ili sterkača da bi bio kao on.

meni je on osobno premršav nekako i uopće nije neka sila, a sad u njegov karakter neću ulaziti, ali da je imao karakter i imalo mozga nebi se ubio tako mlad kao što i je. (da nije se ubio, ali znate na što mislim)

Kao što je netko rekao, treba postići NAJBOLJI JA look, forsati ono što ti fali, i biti realan, dati si vremena i za odmor i guštanje, ali i forsati gym i to je onda to.

Ne utapati se u hrpi brojanja kalorija, dijeta, super treninga sa mjernejem vremena, brojanjem, pa pazi koliko spavaš ovo ono pa izgoriš od toga i odustaneš kao što sam hrpu puta svjedočio.

Ležerica, pumpati i guštati ! :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

ja nikad u zivotu nisam nikakav pre workout uzeo, nikad mi nije bilo lose na treningu i uvijek sam odradio sto sam htio.

Nisam niti ja.Uvijek kada više nisam mogao i kad sam osjetio umor mislio sam si evo pustit ću sve, ali onda se samo sjetim mog djeda koji je umro pred par mjeseci i dobijem neku dodatnu snagu za dalje i izdržim još nekoliko ponavljanja bez problema... {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:52 (Bruno_K!ng).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nema ništa bolje nego kad si asistiraš s nekim koga znaš jako dobro, ja i brat kad zajedno radimo to bude uništenje do max, otpadnemo skroz.

@Bruno_K!ng - primi moju sućut, ali da svatko ima u glavi nešto čega se sjeti što ga pogura da odradi još ta 2-3 zadnja repa. Nakon toga najbolji osjećaj na svijetu kad izguraš to. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 16:06 (ChildrenOfDisappearances).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

deadlifta 405 kg sa overhand gripom {#}

Ovi rusi su ludi nema sta, jbt ja nemogu ni 120 da ne pocne klizat.

Do not compare yourself to others. If you do so, you are insulting yourself.
12 godina
neaktivan
heinkel94 kaže...

deadlifta 405 kg sa overhand gripom {#}

Ovi rusi su ludi nema sta, jbt ja nemogu ni 120 da ne pocne klizat.

To je hook grip,ponajviše ga rabe dizači tegova kada rade nabačaje i trzaje, dosta je jači od klasičnoga nadhvata, sam ga rabim, prva dva tjedna boli palac, ali kada se navikneš imaš jaku vezu sa šipkom.

http://board.crossfit.com/attachment.php?attachmentid=8529&d=1319731767

Može biti da ti klizi jer ne rabiš kredu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 16:33 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

da vas pitam..dal itko od vas ima neku vrstu kifoze ili tak nesto? ugl ja imam blagu, nije nist strasno,al bi volio nekako to ispraviti :D ..evo slika 

16 godina
Rast mišića i visina

imam istu ko ti.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kako rijesiti to? imam osjecaj da bi bio vislji barem 2-3 cm kad bi ispravio :D

16 godina
Rast mišića i visina

i mene zanima kako, isto me hebe.

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ukoliko nije veliko iskrivljenje, mislim da je moguće držanje ispraviti određenim vježbama istezanja.

Našao sam neki video pa probajte: 

13 godina
Rast mišića i visina

Moja sestra je imala problema sa kifozom isto blagi slučaj i s vježbama ju je riješila u 6 mjeseci , ako želiš slikam ti ih . 

17 godina
Rucipe kaže...

Moja sestra je imala problema sa kifozom isto blagi slučaj i s vježbama ju je riješila u 6 mjeseci , ako želiš slikam ti ih . 

Slikaj, korisno je za temu {#}
Exer, ne primjećujem kifozu?
Barem ne prema ovoj slici dolje.
S oblik moramo imati da bi kompenzirali udarce, a
kifoza bi se nekako od tog oblika najlakše vidjela u
isturenoj glavi prema naprijed?

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kako je teško nabacit 3500 kalorije bez junka, boli me stomak koliko sam hrane danas pojeo a tek sam na 2750.

16 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Kako je teško nabacit 3500 kalorije bez junka, boli me stomak koliko sam hrane danas pojeo a tek sam na 2750.

Odokativno sto si sve pojeo ?

Ne ustrucavaj se komad pizze pojesti ili slicno as long it fits your macros tipa cca 20 % kalorija iz hrane labeled as junk ! ;) 

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sad sam pojeo par sendviča s posnim, pilećim i nekim dodatcima pa sam naguro do 3300. Dosta za danas haha.

Pizza da, sutra ću si napravit cijelu tacnu za sebe. Tu ćemo lagano nabit 3400 kal :D

16 godina
Rast mišića i visina

Ma dimcek salama + gauda + kiseli krastavci i malo posnog i integralno pecivo/kruh i u toster i milina :D omiljena kombinacija 

11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ma dimcek salama + gauda + kiseli krastavci i malo posnog i integralno pecivo/kruh i u toster i milina :D omiljena kombinacija 

Tako nesto si ja znam za gablec slozit, prije sam znao u lidlu uzet posni od 250g sa okusomima(paprika,vlasac.....) jer nisu bili uopce skupi,a pet puta bolji od ovih obicnih ,ali kolko sam vidio vise ih ne nude {#}

13 godina
Rast mišića i visina

@heinkel94 Imas u konzumu posni s vlascem i paprikom za 22 kg kilogram . 

12 godina
neaktivan

Jedi maslac od kikirikija i pij punomasno mlijeko ako nisi alergičan na laktozu.

11 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Jedi maslac od kikirikija i pij punomasno mlijeko ako nisi alergičan na laktozu.

Skroz sam zaboravio na peanut butter vidiš. Prije sam ga stalno jeo, a kad sam počeo s vježbanjem prestao sam jer sam prvo počeo s kal deficitom. Hvala na podsjetnici {#}

12 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Skroz sam zaboravio na peanut butter vidiš. Prije sam ga stalno jeo, a kad sam počeo s vježbanjem prestao sam jer sam prvo počeo s kal deficitom. Hvala na podsjetnici {#}

No problem.

Nemoj prekardašiti s salom na masi, max nekih 20 % bf.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Danas sam prvi put probao proteine i pise da trebam uspiti 30g proteina i sada me zanima kako da to odmjerim?Nisam nasao mjericu u pakiranju protiena (Impact Whey Protein - 2.5kg)

I jeli 30grama proteina jednako 2žlice koje koristimo za jedenje juhe?

11 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

@heinkel94 Imas u konzumu posni s vlascem i paprikom za 22 kg kilogram . 

Znam, ima i u intersparu ali ovaj u lidlu sam uzimo jer je bio 4 kn 250g.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trenutna forma leđa

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 12:18 (goranmactavish).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

da ne bude da mi je bic veci od ramena

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:16 (exer1234).
13 godina
exer1234 kaže...

da ne bude da mi je bic veci od ramena

Lijepo exeru ,nego koliko ti je opseg podlaktice , baš izgleda veliko :) 

Evo i one vježbe za kifozu što sam govorio . Nadam se da vidite pročitat ,ako ne recite mi gdje da ih upload-am u full rezoluciji pa da se to vidi bolje . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:20 (Rucipe).
12 godina
Rast mišića i visina

kut slikanja te zeza pa opet ispada da je bic veći{#}

zaboravio si maskirat identitet(lice) il si odlučio istupit u javnost?{#}

ugl.imaš mesa, al i bf-a. dobra ruka.

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

na masi sam.. bf se na slici cini veci nego uzivo.. tj dosta sam vode povukao, zbog 400 500uh.. ruka je preko 40 . .. za moju visinu je dobra. vidi se da je ok uzivo. istina da trebam malo ramena popraviti, vidis kak vuce prema prednjem ramenu... moram zadnje rame malo dotjerat, i povuc ramena nazad. Zato mi se i cini da imam kifozu, zbog ramena prema napred..a to cu sad pokusat rijesisi s malo drukcijim treningom..

Smanjit volumen prsa, i povecati ledja,, vise veslanja, facepullsa i  fly za zadnje rame.. ubaciti facepulls na push danu... Masa, da popravim te misice... imam osjecaj da bi zaista bio vislji, kad bi se to sredilo... a to mi je sad cilj svega .. jer taj gornji dio ledja je malo savijen, i kad bi bio normalan, 1-3 cm bi mogao dobiti , sto bi mi bilo odlicno :D ..ako je to tako, naravno. mozda pricam gluposti... ugl citao sam dosta.. treba ojacati gornji dio ledja,, a istegnuti lozu i trbuh

Rucipe ajd uploadaj bolju rezu, ne vidim bas

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:27 (exer1234).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

lolol. tu sam dlakav po prsima ..bas se vidi da moram sredit drzanje.. ramena su malo prema napred.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:34 (exer1234).
13 godina
Rast mišića i visina

Evo slike u boljoj kvaliteti . Vježbe se trebaju radit svaki dan . 

http://i59.tinypic.com/2mpy0sz.jpg

http://i60.tinypic.com/apebdy.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 15:42 (Rucipe).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice