Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.762.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

na njuskalu nadjes za 400 - 420 bez okusa.. pogotovo u zg

A jel ima neki lik iz okolice Osijeka da je 100 % pouzdan ? 

12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
exer1234 kaže...

na njuskalu nadjes za 400 - 420 bez okusa.. pogotovo u zg

A jel ima neki lik iz okolice Osijeka da je 100 % pouzdan ? 

Pa narucis od frajera prek oglasa i platis pouzecem.

Ja sam vec uzimo od dosta likova prek njuskala i uvijek sma placao pouzecem i nikad nisam imao problema niti s jednim paketom

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bok

Imam par pitanja u vezi Kreatina. Dali se isplati uzeti 1 Kg za 130 kn, mislim kakva je kvaliteta i imali tko iskustva sa tim kreatinom ?

I da dali se treba koristiti faza punjenja?

Lp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 15:36 (Blazen22).
14 godina
Rast mišića i visina

s 38 na 41 u tjedan dana

Blazen22 monohidrat? isplati se.. ne treba ti faza punjenja

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:09 (exer1234).
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Bok

Imam par pitanja u vezi Kreatina. Dali se isplati uzeti 1 Kg za 130 kn, mislim kakva je kvaliteta i imali tko iskustva sa tim kreatinom ?

I da dali se treba koristiti faza punjenja?

Lp.

Mislim da se isplati, ne treba ti faza punjenja, to je markentiški trik, dosta ti je 5 g svaki dan.

12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ljudi sto vi mislite o koristenju proteina i kreatina u isto vrijeme?

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

nikako. mozes umret!!!

Salim se.. nego. ti si onaj lik koji je prije par dana isprdao cijeli forum, da ne lici na nista.. Ti sve znas .. bla bla bla... i na kraju dodjes s ovim glupim noobovskim pitanjem? Svaka ti cast :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:13 (exer1234).
12 godina
protjeran

exer nes*ri!

Ja sam 100 puta rekao da neznam nista o preoteinima,kreatinima i o teoriji nego da znam raditi kako treba...

Recimo ti znas sve o teoriji a nikad nisi stavio slike...

Tako da mene nezanima koliko ima UH u korici kruha umocenoj u svinjskoj masti kao sto tebe zanima...

Jendo je teorija a drugo praksa

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:35 (Boixus Nois PS).
14 godina
Rast mišića i visina

ok

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:43 (exer1234).
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nemaš nikakve frke, samo dok koristiš kreatin pobrini se da piješ puno vode u suprotnom može doći do problema s bubrezima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:44 (ChildrenOfDisappearances).
12 godina
protjeran

neznam...ajde mi daj neki svoj link gdje si sve to procitao

exer zasto editras svoje poruke...potpuno si izmjenio sadrzaj ali nema veze

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:44 (Boixus Nois PS).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Zato sto se ne zelim spustati na tvoj nivo :D .. ok,ako znas sve u praksi, zasto onda uopce pitas za teoriju? 

13 godina
exer1234 kaže...

s 38 na 41 u tjedan dana

s 38 na 41 u tjedan dana? 

exer....{#}

{#} to mogu samo rijetki.

uBlowMeBro?
14 godina
u2Noobish4Me kaže...
exer1234 kaže...

s 38 na 41 u tjedan dana

s 38 na 41 u tjedan dana? 

exer....{#}

{#} to mogu samo rijetki.

Pa da.. bio na moru, 2 tj lose hrane, bez treninga.. 38 kad se vratio..Radio u 7 dana. 2x noge, 4x prsa, i 4x ledja.. cool?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 16:56 (exer1234).
12 godina
protjeran
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Zato sto se ne zelim spustati na tvoj nivo :D .. ok,ako znas sve u praksi, zasto onda uopce pitas za teoriju? 

Dobro je exer smiri se,nemoj se srozavati ''rejting'' na ovom forumu jer sto vise pises to si losiji..

Jel izvodenje vjezbi ima ikakve veze sa djelovanjem proteina i kreatina...

17 godina
Rast mišića i visina

prijatelju exer je slike stavio, al ti nisi tako da bolje da prestanes srat i pricat gluposti u ovoj temi dok ne pokazes da si nesto.

14 godina
Rast mišića i visina

lol

Btw evo jedan dobar text Ronija... Kvalitetno napisan

http://efitcentar.hr/blog/kardio-ne-topi-masti-misic-topi-masti

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 17:16 (exer1234).
13 godina

Pa da.. bio na moru, 2 tj lose hrane, bez treninga.. 38 kad se vratio..Radio u 7 dana. 2x noge, 4x prsa, i 4x ledja.. cool?

mislim da je nemoguće.

jer kako sam kažeš loša prehrana, mogo si sam dobit masti u sebe u ta 2 tjedna kad već nisi vježbao.

jedino što ti može ić u korist je činjenica da nisi imao nikakav pump pa bica "splasne" u naponu pa si kroz par treninga dobio taj max.

al da je narasla u 4treninga za 3cm... stari niti sa roidsima.

varao si kad si mjerio po dolasku s mora {#}

uBlowMeBro?
14 godina
Rast mišića i visina

omg.... pa napisao sam verc da sam 7 kg izgubio u 2 tj.. sad sam vratio nekih 5... vise hrane, trening. vratio sam se na staro.. logicno je da ce ti mjere opasti ako ne treniras.. zapravo se nisam nista umastio tamo,, cak sam i snizio bf.. trbusni su vidljiviji ..

Na "losa" prehrana sam mislio, previse masti, uh, malo proteina.. Ja sam i dalje bio u deficitu, dosta "cardia",( hodanje cijeli dan itd) sto znaci da sam gubio kg, nisam odrzavao misicnu masu... i to je bio uzrok tome... Visak kalorija deblja, stvara masnoce, a ne odredjene namirnice.. tako da, to sto si napisao, ne stoji... 

Naravno da je nemoguce dobiti 3 cm u tj dana. pogotovo je ruke. .ovo je samo primjer koliko sam se brzo vratio na staro.. .. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 17:54 (exer1234).
14 godina

ja bi narucio ovo pa ovaj kolega sta se javio da narucuje nek i ovo ubaci.

Hvala 

13 godina
exer1234 kaže...

omg.... pa napisao sam verc da sam 7 kg izgubio u 2 tj.. sad sam vratio nekih 5... vise hrane, trening. vratio sam se na staro.. logicno je da ce ti mjere opasti ako ne treniras.. zapravo se nisam nista umastio tamo,, cak sam i snizio bf.. trbusni su vidljiviji ..

Na "losa" prehrana sam mislio, previse masti, uh, malo proteina.. Ja sam i dalje bio u deficitu, dosta "cardia",( hodanje cijeli dan itd) sto znaci da sam gubio kg, nisam odrzavao misicnu masu... i to je bio uzrok tome... Visak kalorija deblja, stvara masnoce, a ne odredjene namirnice.. tako da, to sto si napisao, ne stoji... 

Naravno da je nemoguce dobiti 3 cm u tj dana. pogotovo je ruke. .ovo je samo primjer koliko sam se brzo vratio na staro.. .. 

a gle jbg ja sam nubara a ti si dobio 5kg u tjedan dana nakon povratka s mora....

kako si to uspio?

bez zajebancije, tebi sve što poželiš ide od ruke.

mora di si 5k kalorija dnevno tuko u sebe, al ni to nebi bilo dosta s obzirom da si kreno jako po vježbanju odma i tolko treninga namlatio u kratko vrijeme.

pa ako mi možeš reći kako si to uspio bio bi zahvalan.

bar ne misliš da si vratio 5kg mišića u tjedan dana jel?

i zašto si se išao vraćat na veću težinu kad si već "mastan"?

uBlowMeBro?
17 godina
antimon95 kaže...

ja bi narucio ovo pa ovaj kolega sta se javio da narucuje nek i ovo ubaci.

Hvala 

Kolega evo screenshot cijena sa discountom,sutra si uplacujem na karticu lovu i javljam ti IBAN da prekosutra mozemo naruciti ili kasnije,nas dvojica imamo dovoljno za free shipping.

A ostalo sve dogovorimo u porukama ;)

Samo cu kasnije biti dostupan...

Znaci 400 kn bez okusa,da je 15 % discount bio oko 385 kn samo ne mozes naci vise 15 % discounta,da je pricekati vjerojatno ce u iducih par dana neki discount dati preko emaila pa da narucimo ?

14 godina
u2Noobish4Me kaže...
exer1234 kaže...

a gle jbg ja sam nubara a ti si dobio 5kg u tjedan dana nakon povratka s mora....

kako si to uspio?

bez zajebancije, tebi sve što poželiš ide od ruke.

mora di si 5k kalorija dnevno tuko u sebe, al ni to nebi bilo dosta s obzirom da si kreno jako po vježbanju odma i tolko treninga namlatio u kratko vrijeme.

pa ako mi možeš reći kako si to uspio bio bi zahvalan.

bar ne misliš da si vratio 5kg mišića u tjedan dana jel?

i zašto si se išao vraćat na veću težinu kad si već "mastan"?

A kako nije moguce? ako sam prije toga bio u kcal suficitu,, trenirao.... Prestao sam trenirati na 15 dana,, jeo sam dosta lose, i bio u kcal deficitu... logicno je da ces izgubiti kg.. voda,glikogen.. bla bla.. I ako se vratis u kcal suficit, trening, logicno je da ces jako brzo sve to vratiti. ne? Isto kao i musclememory, poslije duze pauze... Druga stvar je da je tesko/nemoguce, dobiti 5 kg u tj dana u normalnim uvjetima.. ali u ovakvim uvjetima je skroz normalno..

Pa vracao sam se lagano u trening.. snaga mi je malo opala ,, sto je normalno.. Pa sam smanjio volumen skroz, automatski sam mogao cesce trenirati.. Cisto da se vratim u trening, pa sam nekad i 2 dana zaredom radio upper... ne vidim problem u tome

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 19:08 (exer1234).
13 godina

A kako nije moguce? ako sam prije toga bio u kcal suficitu,, trenirao.... Prestao sam trenirati na 15 dana,, jeo sam dosta lose, i bio u kcal deficitu... logicno je da ces izgubiti kg.. voda,glikogen.. bla bla.. I ako se vratis u kcal suficit, trening, logicno je da ces jako brzo sve to vratiti. ne? Isto kao i musclememory, poslije duze pauze... Druga stvar je da je tesko/nemoguce, dobiti 5 kg u tj dana u normalnim uvjetima.. ali u ovakvim uvjetima je skroz normalno..

Pa vracao sam se lagano u trening.. snaga mi je malo opala ,, sto je normalno.. Pa sam smanjio volumen skroz, automatski sam mogao cesce trenirati.. Cisto da se vratim u trening, pa sam nekad i 2 dana zaredom radio upper... ne vidim problem u tome

sve 5. pitao sam, ti odgovorio, ništa više.

sve štima lega.

@doky nije vam valjda takva hića?

pa ima još ekipe koja bi naručila, ja inače sam naručim dovoljno za free shipping.

ako želite da nas više zajedno naravno, pa i tako pričekat 10ak dana pa dođe 15% na sve il bar whey.

uBlowMeBro?
17 godina
Rast mišića i visina

Evo dokaz za one koji ne vjeruju,nasao neki kod -15 i jos MyProtein daje -5 na sve whey i ovo je konacna cijena 5 kg impact wheya bezokusa

37,23 britanske funte =
353,392862 hrvatske kune
13 godina
doky01akablava kaže...

Evo dokaz za one koji ne vjeruju,nasao neki kod -15 i jos MyProtein daje -5 na sve whey i ovo je konacna cijena 5 kg impact wheya bezokusa

37,23 britanske funte =
353,392862 hrvatske kune

ja vjerujem jer sam i sam tako naručivao, mada mi -15% bilo najviše. al da, ima ekipe koja kaže da dođe na isto....

ugl. ako možete/želite pričekat 2.3 dana max i ja se priključim, mada vjerujem već sutra bi javio što mi treba tj.kolko čega.

uBlowMeBro?
17 godina
u2Noobish4Me kaže...
doky01akablava kaže...

37,23 britanske funte =
353,392862 hrvatske kune

ja vjerujem jer sam i sam tako naručivao, mada mi -15% bilo najviše. al da, ima ekipe koja kaže da dođe na isto....

ugl. ako možete/želite pričekat 2.3 dana max i ja se priključim, mada vjerujem već sutra bi javio što mi treba tj.kolko čega.

Ma vidi nije problem,ali pitanje do kad ce kodovi vrijediti...

Enivej,uslugu mogu uciniti da za vas narucim na vasu adresu pa si rasporedujte,ja dobijem nesto bodova a vi suplemente puno povoljnije...

ekspert sam u trazenju kodova za MyProtein :D 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

prije cca mjesec dana sam poceo vježbat kod kuće(sklekovi,zgibov i vježbe s bučicama), i na početku sam si rasporedio jedan dan ruke, drugi prsa, treci noge...i toga sam se drzo, ali sad unazad tjedan i pol me tolko povuklo na vjezbanje da nemogu ostat u takvom rasporedu, jednostavno si zacrtam u glavi da moram sve isti dan rjesit..i tako svaki dan radim i prsa i ruke i noge i leđa(eventualno nedjeljom odmor)..sad, jel to dobro za misice? i isto, kako sam poceo vježbat puno više jedem, a pošto sam se prije borio s prekomjernom kilažom sad se bojim da se nebi opet udebljo..

14 godina
Rast mišića i visina

Uopce ne znam sta da odgovorim na to... Nije nikako optimalno.. prvo zato sto doma vjezbas, i ogranicen si s mnogo toga... Drugo, frekvencija nije toliko bitna ( tj ne smeta to sto radis ) , bitnije je kako radis, i koliko

17 godina
Rast mišića i visina

full body trening, zasto to nebi bilo optimalno? ja sam s njim imo dosta napretka, samo moras gledat da ne forsiras previse misic.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice