Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.742.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

Genetika je gadna kad ti ne ide u prilog.

Samo nemoj tu podcjenjivati ekipu jer nema potrebe.

iclock2much
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

naravno da moj post nije bio na ''mjestu'',ja uvijek kazem sto mislim,10 ljudi me je prozvalo a nikad svoju sliku nisu stavili...

Znam kako izgledam , gdje sam dobar a gdje slab , za one koji misle da sam bahat i umisljen...

Dr.Feel je bacio komentar kako neradim noge bla-bla...

Sutra cu probati napravit sliku jer mi je mob. kineski skart...

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa jel probao netko od vas onaj bb program od Bena Pakulskog mi40?

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Rast mišića i visina

Nisam hitao gym dobrih tjedan dana i super se osjećam, ne fali ni najmanje, partijam feštam neam ni vremena za gym.

Malo fizičkog i psihičkog odmora pa ćemo vidjeti dalje.

U svakom slučaju, uvijek si neke pauzice napravite malo...tijelo će vam biti zahvalno {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
odjavljen
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Nisam hitao gym dobrih tjedan dana i super se osjećam, ne fali ni najmanje, partijam feštam neam ni vremena za gym.

Malo fizičkog i psihičkog odmora pa ćemo vidjeti dalje.

U svakom slučaju, uvijek si neke pauzice napravite malo...tijelo će vam biti zahvalno {#}

ja isto preskocio danas,popucale mi tetive na desnoj ruki prije misec dana i jos boli,nemogu opce dizat,tako da radim samo kardio

16 godina
Rast mišića i visina

prije dva dana poduzbio obe noge,znaci u langetama,pitaj boga kad cu se opet vratiti u gym :(

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sta preporucujete da jedem nakon treniga plocica

prije sam uzimo whey proteine ali ponestali su mi

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
15 godina
SlimeBoy01 kaže...

Sry, smiješan mi je izraz :)

pa i dalje whey protejine!

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

nemamm ih vise.potrosio,a nemam bas para dat za to

15 godina
SlimeBoy01 kaže...
fila2208 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

nemamm ih vise.potrosio,a nemam bas para dat za to

Onda prestani vježbati i počni raditi da zaradiš novac da kupiš whey protejin.

13 godina
Rast mišića i visina

Znam da nije baš za to tema, ali ne znam gdje drugo da pitam.

Zadnjih 7 dana me bole vene u rukama kad radim (moj rad je lopatanje, nosanje greda i blokova, izrada armature, uglavnom nešto kao teretana). Dakle, pošto mi nabreknu tačno osjetim da me bole baš vene. Hoće li to proći samo od sebe?

I još nešto, sat-dva prije radnog vremena počne mi se crniti pred očima kad dižem nešto teško i slično. Ne osjećam neku veliku glad tako ne znam od čega je.

14 godina
Rast mišića i visina

To je nesto u vezi krvnog tlaka,idi doktoru.

14 godina

diši, fali ti kisika u mozgu zato ti se crni, izbjegavaj naglo ustajanje i teške fizičke napore ako je moguće. U najgore scenariju ti može biti da padneš u nesvijest i popi više tekućine da digneš tlak

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

ima taj problem prije stalno,proslo mi od kad sam krenio radit cardio

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E tocno takav problem imam ja...danas sam lezao malo i naglo ustao i sve mi je bilo crno pred ocima i mislio sam da cu se srusit...izmjerim tlak, 108/46...u ponedjeljak moram k doktoru da cujem sto je to sa mnom.Inace imam 16 godina.Jel vi znadete kako osim sa soli povisiti tlak i kako "maknuti" to crnilo?

13 godina
Bruno_K!ng kaže...

E tocno takav problem imam ja...danas sam lezao malo i naglo ustao i sve mi je bilo crno pred ocima i mislio sam da cu se srusit...izmjerim tlak, 108/46...u ponedjeljak moram k doktoru da cujem sto je to sa mnom.Inace imam 16 godina.Jel vi znadete kako osim sa soli povisiti tlak i kako "maknuti" to crnilo?

Koliko si visok? Ja sam malo progooglao i čini se da ima veze s visinom. Ja sam 195, fuj.

13 godina
Onjegin kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Koliko si visok? Ja sam malo progooglao i čini se da ima veze s visinom. Ja sam 195, fuj.

ja sam iamo isti problem i to par dana zaredom.. 

postoji mogucnost da je meni to od operacije jer sam lezao dosta dugo i onda se poceo ustajati,ali opet mi cudno :S

ja nisam bas visok,185..

Amber Heard <3
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa kome se ne zacrni,ako se naglo ustane iz ležečeg položaja.

Evo ja sam zdrav ko dren (hvala genima),ali kada se naglo dignem,uvijek dobim crnilo.

To je normalna stvar.

Ne mislim sad kad se legne da kvrcne u ledima,vec da se legne 5min pa onda.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam visok oko 180 ja mislim.Bas je iritantno to crnilo...

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Paradox1 a jel imas onda osjecaj kao da ces se srusit?Meni se zacrni i slabo mi je i mislim da cu se srusiti, ali ne uvijek.Nekad mi se malo zacrni na par sekundi i dobro je. Sry za double post.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 10:33 (Bruno_K!ng).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni se to dogada uvijek kad se ustanem,ponekad i ako sam ujutro u sobi i odem u boravak po dorucak zacrni mi se sve

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

rekoh slab protok krvi u mozak,tlak i usko vezano uz srce,meni je se to javljalo na dnevnoj bazi non stop posebno proslo ljeto posebno u ove vruće dane,ubacite kardio,trčanje i vjezbe koje jačaju srce u svoj rapsored treninga,meni je to dosta pomoglo,tako da ovog ljeta mi se ne ponavljaju isti simptomi

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da.

Onak naglo se ustanes,počneš se osjecat lakše,vidno polje se iz svih smjerova počne crnit prema sredini. (kao kad se pada u nesvijest,tako ekipa opisuje,ja se nikad nisam onesvijestio,tak' da ne znam-jedanput sam bio blizu,al nije išlo)

Kad je stvarno gadno (znao sam to radit kao klinac (valjda nisam više klinac?:D)) skroz se naglo ustanem iz čučnja i samo osijecam kako me zanosi u stranu (+full crno pred očima).

Rekao bih da je  kod ekipe koja ima niži tlak,izražajnije.

Nije vam to niš čudno,ne treba paniku od tog radit.Tijelo ima mane,a to je jedna od njih.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

rekoh slab protok krvi u mozak,tlak i usko vezano uz srce,meni je se to javljalo na dnevnoj bazi non stop posebno proslo ljeto posebno u ove vruće dane,ubacite kardio,trčanje i vjezbe koje jačaju srce u svoj rapsored treninga,meni je to dosta pomoglo,tako da ovog ljeta mi se ne ponavljaju isti simptomi

meni se to dogadalo dok nisam vjezbo nista, sad prek ljeta,probudim se lezim u krevetu 2 min i odem do boravka odjednom mrak

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sta mislite jel se isplati kupovat kreatin?

Inace nisam koristio nikakve suplemente ikad,ali cujem da radi i to jako dobro a jeftin je

Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina
xR4Z3R kaže...

Sta mislite jel se isplati kupovat kreatin?

Inace nisam koristio nikakve suplemente ikad,ali cujem da radi i to jako dobro a jeftin je

da.

80kn, pola kg, myprotein, BBSHOP.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Danas stigla nova vreca proteina (MP impact whey, 5kg) ali kolko sam uspio vidit nema mjerice (pretrazio sam vrecu).

Zanime me jel to nesto po novome da vise ne stavljaju mjerice u pakete ili ???

16 godina
neaktivan
Antonov047 kaže...

Danas stigla nova vreca proteina (MP impact whey, 5kg) ali kolko sam uspio vidit nema mjerice (pretrazio sam vrecu).

Zanime me jel to nesto po novome da vise ne stavljaju mjerice u pakete ili ???

ja sam u svojem 2.5kg pakiranju dobio.. možda su zabunom zaboravili stavit mjericu nutra

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

5kg kupio prije mjesec dana, mjerica unutra... Jesi pregledo čitavu vreću nečime da nije unutra

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dok sam narucio myprotein 5 kg iz Engleske nisam dobio mjericu, a tu preko Poleo sporta ista kolicina jesam:S (mindfuck)...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice