Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.736.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam frenda my protein bez okusa 410 kn 5 kg. Po meni je isplativo ako ides direkt uzimat da ne cekas i placas dodatno...

ugl. javljam se da kazem da vec 17 dana postim i vidim samo struk ( salo) gubim .Izgubio sam cm jos 5-6 cm i ja sretan. Obujam ruke doso na 33 cm , volio bih oko 40 i to bi mi bilo dosta . Treniram od pocetak zime 10 mjesec kraj . Vrlo sam zadovoljan sa rezultatima. Sve sto sam koristio su na pocetku gainer od kile i dalje samo my protein sa fruktozom naravno.

Evo jedna slika reda radi jer nisam dugo stavljao. 

Htio sam pitat u vezi blendera menimoj riknuo pa sad gledam preko ebay neke aukcije mozda dobro da nadem il nesto jer po njusci nekako su cijene prenapuhane , a ni ja sam ne znam sta da trazim tako da bih molio za pomoc u vezi toga . 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
Rast mišića i visina

Postiš?

Postiš?

Postiš?

Jesam dobro pročitao?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Damir1908 kaže...

Ja imam frenda my protein bez okusa 410 kn 5 kg. Po meni je isplativo ako ides direkt uzimat da ne cekas i placas dodatno...

ugl. javljam se da kazem da vec 17 dana postim i vidim samo struk ( salo) gubim .Izgubio sam cm jos 5-6 cm i ja sretan. Obujam ruke doso na 33 cm , volio bih oko 40 i to bi mi bilo dosta . Treniram od pocetak zime 10 mjesec kraj . Vrlo sam zadovoljan sa rezultatima. Sve sto sam koristio su na pocetku gainer od kile i dalje samo my protein sa fruktozom naravno.

Htio sam pitat u vezi blendera menimoj riknuo pa sad gledam preko ebay neke aukcije mozda dobro da nadem il nesto jer po njusci nekako su cijene prenapuhane , a ni ja sam ne znam sta da trazim tako da bih molio za pomoc u vezi toga . 

ruke 40 shreddane su masivne,dugo ces trenirat do toga,ja sam imao 41 fat as fuck,isao na cut i sad su 38 i ljudi mi govore da sam duplo manji,dode mi da placem

l<l<l<l<l<l
15 godina
Rast mišića i visina

Da, shreadno +40 izgleda skoro ko 45 fat. Imam kolegu koji je 45 ali je debel što je je, ja sam relativno srezan, sve i jedna osoba koju smo pitali za mišljenje je rekla da su moje masivnije što nije točno.

Vizualno, shreddanost yebe mame.

ja dugo nisam mjerio, ali tu negdje 42-43 otkako sam reckao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 13:22 (fila2208).
16 godina

Molio bih pomoc..

Imam 2 nogometna treninga po danu. jedan ujutro i jedan podvecer.

Ujutro poslije treninga popijem odmah shake (cca 30 min nakon treninga) legnem i zaspim.. Porbudim se ko nov, bez upala itd.

Navecer imam neke obaveze te poslije treninga jos ajmo rec ubijem noge do kraja- secem po Zagrebu, svjez zrak mi pase itd. Stignem doma 2 sata nakon treninga. Dali da shake pijem poslije treninga odmah ili prije spavanja kada samo lezim i mirujem?

13 godina
neaktivan

Poslije treninga.

Ne treba odmah,ali kolko sam ja upucen,sto prije to bolje (unutar sat,2)

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
Damir1908 kaže...

Ovo ti na slici ? 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Postiš?

Postiš?

Postiš?

Jesam dobro pročitao?

Jesam zbog toga dobio TD?. Inace Musliman sam i Ramazan je , nemojte mislit da postim da bih skinuo kile...

Rucipe kaže...
Damir1908 kaže...

Ovo ti na slici ? 

Da jesam, sto pitas ?

15 godina
Damir1908 kaže...
fila2208 kaže...

Postiš?

Postiš?

Postiš?

Jesam dobro pročitao?

Jesam zbog toga dobio TD?. Inace Musliman sam i Ramazan je , nemojte mislit da postim da bih skinuo kile...

Od mene ne, nego sam mislio da postiš da skineš salo, to je najveća greška ikad.

Nisam znao da si musliman, tako da sorkač.

13 godina
Rast mišića i visina

Ma onako , vrlo dobro izgledas , nisam znao da si crnac ( bez uvrede nemam nista protiv vas ) :) 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Damir1908 kaže...
fila2208 kaže...

Postiš?

Postiš?

Postiš?

Jesam dobro pročitao?

Od mene ne, nego sam mislio da postiš da skineš salo, to je najveća greška ikad.

Nisam znao da si musliman, tako da sorkač.

Ma sve pet , i mislio sam to jer sam prije 15 dana pisao da planiram postit radi toga, nevermind. Jel mi mozes pomoc za blender da nadem nesto dobro a ne plastiku, lol .

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Počeo malo s teretanom...pitanje jedno,s čime u kombinaciji radite ramena?Prsa,triceps ili?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
Rast mišića i visina

Pa da,, srednje i prednje uradis s prsima,, zadnje s ledjima. i to je to. ne treba ti poseban dan za ramena..

17 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Pa da,, srednje i prednje uradis s prsima,, zadnje s ledjima. i to je to. ne treba ti poseban dan za ramena..

Oke,tnx.Inače ove dvije slike su nakon nekakvih 1,5 mj bodyweight vježbi i tjedan dana teretane...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bok,

LP

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 19:24 (Blazen22).
17 godina
Rast mišića i visina

Ginekomastija se rjesava kirurski i medikamentima ( lijekovima ),dijetom  se donekle moze zamaskirati,ali koliko god ti razvijao prse,biti ce primjetna,nazalost.

Puno sam o tome procitao jer sam se bojao da imam i ja,nije to nista opasno,samo mi se neda rjesavati.

Uglavnom evo video jedan.

17 godina
Rast mišića i visina

Eto ekipa opet lupa kako ce postarinu platiti,cilj grupne kupovine je upravo to,da dosegnemo 100 funti,a ako nas se skupi 3-4 itekako hocemo.

Racunate da cu srediti barem 15 % popusta,ako ne 20 % tako da whey ce ispasti jos povoljnije.

12 godina
protjeran

a kako bi platili?kako bi doslo svakome kuci?

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Platilo bi se meni na racun,kako drugacije ?

Na 3-4 foruma sam jos aktivan clan godinama i nije mi u cilju nekoga zaebati,vec bi rado da i ja kupim whey za 375 kn.

Kontaktirati cu uskoro njihovu podrsku i saznati sve,moze li se zasebno slati tj.da li im je bitno samo narudzba da bude 950 kn ili treba na jedno mjesto ici... 

14 godina
Rast mišića i visina

najobicniji monohidrat.. svi ostali oblici su dosta skuplji i nisu nist ucinkovitiji. tj sluze samo za varanje budala

12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Platilo bi se meni na racun,kako drugacije ?

Na 3-4 foruma sam jos aktivan clan godinama i nije mi u cilju nekoga zaebati,vec bi rado da i ja kupim whey za 375 kn.

Kontaktirati cu uskoro njihovu podrsku i saznati sve,moze li se zasebno slati tj.da li im je bitno samo narudzba da bude 950 kn ili treba na jedno mjesto ici... 

Mozes i na mene onda racunat, i javit mi prije naravno

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 0:08 (carmichael).
17 godina
Rast mišića i visina

Sve cu vam javiti za dan-dva kad se cujem se podrskom i kako cemo sta :)

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ma onako , vrlo dobro izgledas , nisam znao da si crnac ( bez uvrede nemam nista protiv vas ) :) 

haha nisam, samo pocrnim po ljeti pa tako se cini, hahaha YOLO :D . a ja jos zelim pocrnit .:Inace imam veze sa turksom al to od mamine bake i djeda... Bosanac u srcu... {#}

14 godina
Rast mišića i visina

Snaga u suficitu raste kao luda..veoma dobro napreduje.. Recimo da bez problema dizem svaki trening za 2.5-3 kg, isti broj ponavljanja, pogotovo bench napreduje, sto mi je i bio cilj,posto mi je to dosta slab lift. Ugl radim vecinom 3x3 3x5 5x3 ili 5x5 :D .... Sve zavisi od tog dana, osjecaja itd.. Ako se osjecam dobro, onda ide vise serija, ako se osjecam slabije, onda manje. Ali bitno mi je da ostane bar jos jedno ponavljanje u rezervi, da ne idem do otkaza... 

13 godina
Damir1908 kaže...
Rucipe kaže...

haha nisam, samo pocrnim po ljeti pa tako se cini, hahaha YOLO :D . a ja jos zelim pocrnit .:Inace imam veze sa turksom al to od mamine bake i djeda... Bosanac u srcu... {#}

Brate crn si kao crnac ozbiljno ti kazem , ja sam mislio da si crnac HAHAHAHAH 

14 godina
Damir1908 kaže...
Rucipe kaže...

ti si yolo?

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Damir1908 kaže...
Rucipe kaže...

ti si yolo?

znas sta znaci YOLO ? 

15 godina
exer1234 kaže...

Snaga u suficitu raste kao luda..veoma dobro napreduje.. Recimo da bez problema dizem svaki trening za 2.5-3 kg, isti broj ponavljanja, pogotovo bench napreduje, sto mi je i bio cilj,posto mi je to dosta slab lift. Ugl radim vecinom 3x3 3x5 5x3 ili 5x5 :D .... Sve zavisi od tog dana, osjecaja itd.. Ako se osjecam dobro, onda ide vise serija, ako se osjecam slabije, onda manje. Ali bitno mi je da ostane bar jos jedno ponavljanje u rezervi, da ne idem do otkaza... 

Samo picke ne idu do otkaza. :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice