Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.706.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koje bi vježbe bile naj za donji dio tijela tj noge

15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
codec kaže...

Nisam mislio ozbiljno heh

A za noge, čučanj i njegove mnoge varijacije, lounges, deadlift, možda rumunjski isto, good morning

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 13:55 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
SlimeBoy01 kaže...

Koje bi vježbe bile naj za donji dio tijela tj noge

cucnjevi, presa, nozna ekstenzija...za lozu deadlift i lezeca ekstenzija

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
Rast mišića i visina

Evo malo nekritičkog kopipejstanja domaćih nounara:
http://www.index.hr/black/clanak/djeca-mi-govore-da-izgledam-kao-super-junak-u-cetiri-mjeseca-izgubio-20-kilograma-i-dobio-50-tisuca-dolara/746330.aspx
Plus, uopće nisu objasnili kako se to dobija 50 000$. jel za debljanje i zapuštanje sebe ili za krkanje steroidima ;)
....
-enivej, evo igrao se ja novinara 5 minuta pa ustanovio da su naši krivo napisali ime čovjeku, a evo i kako je dobio pare:

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 17:28 (overhaul).
15 godina
Rast mišića i visina

Kud je višak kože otišao?

Iako nije bio predebel, ali imam osjećaj da se morala navući preko te trbušine.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Evo malo nekritičkog kopipejstanja domaćih nounara:
http://www.index.hr/black/clanak/djeca-mi-govore-da-izgledam-kao-super-junak-u-cetiri-mjeseca-izgubio-20-kilograma-i-dobio-50-tisuca-dolara/746330.aspx
Plus, uopće nisu objasnili kako se to dobija 50 000$. jel za debljanje i zapuštanje sebe ili za krkanje steroidima ;)

steroide je koristio definitivno.ovo u 4 mjeseca nabit bez pomoci aas?nemoguce.sumnjam da je u 4 mjeseca i sa steroidima nabio ovakvu misicnu masu.ipak pricamo o covjeku od 45 godina.uglavnom morao je sve i svasta uzimat da se ovako brzo dotjera

15 godina
Rast mišića i visina

Bitno da si izgleda ko super junak, a prije je izgledao jadno. {#}

18 godina
Rast mišića i visina

Ako ih nije fejkao sa slikama, 4 mjeseca, za čovjeka od 40+ godina, uglavnom, nek se codec ljuti kolko hoće,
natural za takvu mišićnu masu iz toliko sala - neide. Jedino što bi uspio je možda izgubiti salo.
Ali nabiti takvu formu, da ništa drugo ne radi nego vježba jede i spava, uslijedile bi upale i ozljede i onda bi
na barem mjesec dana stao na mjestu..

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
ivanoile kaže...

Znaci moguce je da se zbog uzimanja whey-a,vise znojis na treninzima?

Cuj dok sam pio whey sipalo je s mene u teretani a i vani(zatvoren prostor npr. bus, ucionica) a sad troduplo manje i siguran sam da mi se to desavalo zbog wheya ...

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ako ih nije fejkao sa slikama, 4 mjeseca, za čovjeka od 40+ godina, uglavnom, nek se codec ljuti kolko hoće,
natural za takvu mišićnu masu iz toliko sala - neide. Jedino što bi uspio je možda izgubiti salo.
Ali nabiti takvu formu, da ništa drugo ne radi nego vježba jede i spava, uslijedile bi upale i ozljede i onda bi

cak ne znam ni kako bi istopio ovoliko sala u 4mj

17 godina
Rast mišića i visina

Znam po sebi,nema sanse bez pomoci malo jace kemije tako se izrezati i toliko sala izgubiti u cetiri mjeseca.

Nema sanse,svaka cast njemu za pokretanje i trud,ali tako nesto u cetiri mjeseca.

1-2 dvije treba da se dodje do prosjecnog fitness izgleda,a kamoli ovoliko nisko bodyfat,misicna masa.

Da krenemo od pretpostavke da je nabio misicnu masu prvo i onda krenio na definiciju,opet nemoguce.

Svatko tko duze mrsavi zna da ima platoa malo-malo,da ne ide sve bajno tako,problemi sa kozom,strijama.

I onda se ovako izrezati,skoro nemoguce.

Drugo masu toliko ne mozes nabiti i jos uz to mrsaviti.

Nema sanse,bez nekih supstanci.

18 godina
XVII Mini kaže...
ivanoile kaže...

Cuj dok sam pio whey sipalo je s mene u teretani a i vani(zatvoren prostor npr. bus, ucionica) a sad troduplo manje i siguran sam da mi se to desavalo zbog wheya ...

A da nije zato jer je sad (osjetno)zahladilo?

cod4gamer kaže...
overhaul kaže...

cak ne znam ni kako bi istopio ovoliko sala u 4mj

Ma neznam, ide... nek se jave oni koji su to prošli, Exer(?)
ali sad, 20 kila je to doduše i 45 godina, pa bi bilo povuci-potegni
gladovanja i kardia, te bi izgubio i ono malo testosterona u tim uvjetima.
 Tako da, bez "testa" bi dobrano pojelo i mišiće, kojih
ipak na prvoj slici i nije imao toliko "viška" da bi u cutu oni izbili van.
Što se kože tiče, neki imaju nekako elastičniju kožu, no strije bi se valjda vidjele, neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 18:45 (overhaul).
14 godina
overhaul kaže...
XVII Mini kaže...
ivanoile kaže...

Nope, prije dva tjedna je bilo pretoplo jos sam bio po busevima non-stop zbog skole jos dosta putujem i smirilo mi se za duplo od kad sam prestao koristit whey isto tako imam dva frenda s indenticnim problemom i rijesili su ga tako sto su prestali pit tj. ne rijesili ali kazu isto da se duplo manje znoje

15 godina

Nope, prije dva tjedna je bilo pretoplo jos sam bio po busevima non-stop zbog skole jos dosta putujem i smirilo mi se za duplo od kad sam prestao koristit whey isto tako imam dva frenda s indenticnim problemom i rijesili su ga tako sto su prestali pit tj. ne rijesili ali kazu isto da se duplo manje znoje

Zanima me jer ja na svojim treninzima se puno vise znojim nego prije,a taman sada tj. prije par tjedana sam poceo redovito koristit whey.Doduse moji treninzi su vani(biciklizam),ali svejedno,znojim se vise nego po ljeti.(na sadasnjih 21°-22° se znojim koliko i na >30°)

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 19:58 (ivanoile).
14 godina
Rast mišića i visina

Ma ja sam siguran da je meni zbog wheya eh sad kako kome ..

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

eto ja cu sutra bas probat bez wheya mada sumnjam da je on razlog sta se znojim ko konj

18 godina
Rast mišića i visina

U tom slučaju ste uzimali previše proteina, pa se tijelo kroz znojenje rješavalo
uree, nusprodukta razgradnje proteina. Iz istog razloga, naglo povećanje unosa proteina
uzrokuje i pojačano mokrenje.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

U tom slučaju ste uzimali previše proteina, pa se tijelo kroz znojenje rješavalo
uree, nusprodukta razgradnje proteina. Iz istog razloga, naglo povećanje unosa proteina
uzrokuje i pojačano mokrenje.

uzimao sam odprilike 170g proteina i uz to pijem kreatin.sigurno se znojim zbog vode koju pijem ko konj

18 godina
Rast mišića i visina

Ja dnevno mislim u suplementaciji uzmem oko 30-50 grama. Nekad ništa, ovisno
što sam "normalnoga" jeo- tipa; ribu, sir, meso, jaja...
Ali znam da sam pojačano mokrio kad sam intenzivno
tamanio whey zbog povećanog režima vježbe. Događalo mi se i noćno preznojavanje,
da se ničim izazvan, probudim u lokvi znoja. To je onda, već znam, pretjeran unos
bjelančevina. Da se razumijemo, afaik, znojenje i mokrenje ne znači da se protein
baca, dapače, urea (da ono što se koristi i za gnojenje) je otpadni proizvod metabolizma
proteina, dakle koristi se protein itekako. Evo citat s vikipedije:
Urea je glavni otpadni proizvod deaminacije aminokiselina u sisavaca.
Urea je konačni dušični proizvod metabolizma bjelančevina u čovjeka i mnogih životinja.
Nastaje u jetri u ciklusu uree, a iz tijela se izlučuje preko bubrega s mokraćom i znojenjem.
pošto je to i ono čime se gnoje usjevi, možda bi takvi, puni wheya mogli pomoći pognojiti malo u parkiću?
;)

16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Nemam se ja sta ljutit smao sam reko da se previse pljuje znam da je takvo vrijeme da gledaju samo kako bi nekog preveslali kao uzmite moj cudesan protein nabildava vas za svega 2 tjedna pa ljudi nahrle i kupe a on test dobije pare i briga ga poslje. Ovo je nemoguce ali to je sad opet prosipanje price uzmite ovaj proizvod i pretvorit cete salo u misice wtf pa to ni znanstvenici nemogu. Rijetko kom je za danas za vjerovat al netreba pljuvat po svima uzimat ono sto je provjereno i nece vas niko sjebat. A o ukusima o ukusima se neraspravlja jer ko zna ko je test a ko ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 20:47 (codec).
14 godina
tpg kaže...

Jedina tri suplemetna koja u opšte imaju učinka su: kreatin,glutamin i whey pogledajte koji video od lepomira bakića ipak je on ekspert.

glutamin je beskorisan, barem u tim kolicinama koje ti konzumiras.. kreatin valja,, whey valja, ostalo je bacanje para... sto znaci ovako : ako imas viska para, ne moze ti naskoditi... 

14 godina
exer1234 kaže...
tpg kaže...

Jedina tri suplemetna koja u opšte imaju učinka su: kreatin,glutamin i whey pogledajte koji video od lepomira bakića ipak je on ekspert.

glutamin je beskorisan, barem u tim kolicinama koje ti konzumiras.. kreatin valja,, whey valja, ostalo je bacanje para... sto znaci ovako : ako imas viska para, ne moze ti naskoditi... 

neslažem se da su bacanje para ako se ispravno koriste svaki od njih nađe svoje mjesto, najčešće je kompletna suplementacija bacanje para jer ako nemaš osnovu, kako očekuješ da će je pokrit "nadogradnja osnove" isključivo je to krpanje rupa u prehrani ništa drugo al ako nema prehrane džaba sve... lepomiri i ostatak ekipe su steroidaši, njihov režim svega je drugačiji od naturalaca i svatite to jednom.. sviđa mi se jedna njegova izjava da su steroidi u ovom sportu ko kopačke u nogometu eto razmislite malo o ovome :)

15 godina
Over(C)lock kaže...

sviđa mi se jedna njegova izjava da su steroidi u ovom sportu ko kopačke u nogometu eto razmislite malo o ovome :)

Gluplju izjavu i usporedbu nisam čuo.

nhf. {#}

14 godina
protjeran

Kaj se tiče profesionalnog sporta (a na to se i misli) izjava stoji.

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
Rast mišića i visina

Tako je mislim na profesionalno bavljenje ovim sportom.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dok baljezgate ko je natural ko ne, ja sam nasao tocan podatak koliko cega po kilogramu tjelesne tezine (Dokazano) 1,5 gram proteina/6,5 grama ugljikohidrata/1 gram masti

14 godina

Da kad bi svi bili isti...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sandi o steroidima :D

14 godina
fila2208 kaže...
Over(C)lock kaže...

sviđa mi se jedna njegova izjava da su steroidi u ovom sportu ko kopačke u nogometu eto razmislite malo o ovome :)

Gluplju izjavu i usporedbu nisam čuo.

nhf. {#}

Gle, ako gledas natjecateljski sport, onda svakako da je tako. Svidjelo se to tebi ili ne, tako je. Ne razumijem zasto ljudi toliko pljuju po tome? Ako zelis biti dobar u tome, tj natjecatelj koji ima ikakve sanse, onda nemas izbora, u cemu je problem?....

Drugo smo mi, rekreativci koji treniramo zbog sebe, i na nama je izbor sta zelimo... Isto tako, ne treba pljuvati po nekome useru rekreativcu.. Dal to znaci da kad se ubodes,da automatski narastes velik preko noci, bez truda? Treba trenirati, hraniti se .. jos i kvalitetnije, ako zelis iskorsitit maximalno sve to sto unosis u sebe...  da je to tek tako, svi bi mi bili Ronnie Coleman

18 godina
exer1234 kaže...
fila2208 kaže...
Over(C)lock kaže...

svi bi mi bili Ronnie Coleman

I to je upitno, opet treba i genetike, evo iz onog generation iron dokumentarca - kai greene (koji se sigurno masivno roka) i vježba ko tegleći konj,
no opet, sami vrh, tj "mistera talenta", nikako skinuti...
Enivej, koliko sam čitao i gledao od iskusnih i otvorenih korisnika svih tih grupa anaboličkih sredstava,
onaj tko se navuče na steroide, ako želi zadržati gain, nemože bez njih - jer jednostavno, kažu, bez njih, tijelo se vraća
vrlo brzo na staro, u neku prirodnu ravnotežu (ako je u stanju zapamtiti što je prirodno nakon abjuzanja).
Evo ovaj iskusnjara tvrdi da je po prestanku ciklusa sve probao da zadrži masu i nizak BF,
neprestano trenirao ali neide:

A argumenti da sportaši idu na testiranje, pa da ljudi samo tu hejtaju jer su ljubomorni - ne stoji baš.
Pogledajmo samo Lancea Armstronga, koliko je godina nekažnjeno trošio sve odreda, čak i ono što je lako otkriti,
da ne spominjemo nove supstance za koje se zna da ih koriste ali se ne testiraju. Izvukao bi se i Armstrong,
da se nije zamjerio drugima zbog karaktera i pohlepe.
Danas se dopingaju čak i članovi orkestra, biljaristi ili šahisti (naravno drugim sredstvima).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice