Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.706.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Rast mišića i visina
PLASMAorLCD kaže...

Ali ti tri puta manje rastu mišići

Je je, 15 puta manje

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

{#}

eune : Flaeryy
13 godina
Rast mišića i visina

I 3 puta više pričaš gluposti ! 

15 godina
Rast mišića i visina

Ma šalio se dečko lol {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Cordas jesi ti šta probao od ostalih suplemenata a da nije whey i kreatin?

Jer malo previše pričaš o ostalim suplementima da su beskorisni.. probaj sam na svojoj koži i onda nešto reci,a ne šta si čito korz forume pa sad to tu prenosiš..

16 godina
Rast mišića i visina

Jedina tri suplemetna koja u opšte imaju učinka su: kreatin,glutamin i whey pogledajte koji video od lepomira bakića ipak je on ekspert.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Jedina tri suplemetna koja u opšte imaju učinka su: kreatin,glutamin i whey pogledajte koji video od lepomira bakića ipak je on ekspert.

Da,on je došao onakav od tih suplemenata da...

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

od argi powera :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
DuMe kaže...
tpg kaže...

Pa jesam ja rekao da je dosao? gdje sam ja to spomenuo ?

ja sam rekao koja tri suplementa imaju ucinka,steroid je nesto drugo,boze dragi razmisljaj

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
DuMe kaže...
tpg kaže...

Pa jesam ja rekao da je dosao? gdje sam ja to spomenuo ?

ja sam rekao koja tri suplementa imaju ucinka,steroid je nesto drugo,boze dragi razmisljaj

Pa šta da je on expert? reko sam,probaj na svojoj koži i uvjeri se sam,svakom nešto djeluje jače,nešto slabije!!

14 godina
DuMe kaže...

Cordas jesi ti šta probao od ostalih suplemenata a da nije whey i kreatin?

Jer malo previše pričaš o ostalim suplementima da su beskorisni.. probaj sam na svojoj koži i onda nešto reci,a ne šta si čito korz forume pa sad to tu prenosiš..

Okej, nemam osobnih iskustava, to stoji, ali smijem imati svoje mišljenje i na osnovu svojeg mišljenja koje je potkrijepljeno iskustvima drugih odlučio sam ne trošiti novac bezveze.

Kažem, kupuj što želiš, ako ti osjećaš bolji napredak- samo daj. Ipak, razmišljanja sam da nitko sa svojih 20 godina ne treba ništa osim dobre hrane i eventualno wheya jer je tijelo na vrhuncu snage, ali kako kažu- mišljenje je kao i šu*ak, svatko ga ima.

Why so serious?
18 godina
Rast mišića i visina

Netreba ni curama šminka, pogotovo ne 20 godišnjakinjama kreme protiv bora, pa ju mnoge kupuju:)
Ne treba ni ljudima sok, voda je dovoljna, pa se eto prodaju.  
Stavio je pred koju stranicu codec i prilično argumentiran tekst o tome da ljudima ne treba ni whey.
Ima gro primjera da kreatin ljudima ne djeluje (jer ga dovoljno sintetiziraju i unose hranom), dakle
ne treba nam ništa. Pa opet, nekima nešto treba i pomaže, kao što to ipak znamo iz svojih primjera
jer smo to probali. A argumente o tome što treba od tipa koji je na AAS nebih uzimao za primjer.
To je potpuno druga igra. Taj će rasti i "na kruhu i na vodi", i bez ikakvog znanja o dobrom izvođenju
vježbi, glavno da nešto radi. Jedno je sigurno-pomaže vježbanje, prehrana i odmor.
A sad, hoće li neki za vježbanje kupiti onda i posebne tenisice, rukavice i dres,
ili je dovoljno samo se skinuti u čarape i donje rublje, to je ista

priča kao i sa suplementima:) Naravno da ne postoji "sixpack booster" niti "diananabolic growth brutal"
koji radi doslovno to što na njemu piše. Da radi - vjerojatno bi bio ilegalan ;)
No tolko objektivnosti imamo, da otprilike znamo koliko možemo očekivati od čega:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 20:18 (overhaul).
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Misici su za pi*ke

Evo jedne "plocica"

12 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Misici su za pi*ke

Evo jedne "plocica"

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kada smo kod vec kod suplemente  do sada sam koristio samo proteine, pa sada malo za promjenu planiram probati kreatine pa ako ima netko ima iskustva, kako se osjeca itd..  Jeli bi mi preporucili da nastavim dalje sa proteinima ili da probam kretaine ? Ako budem u mogucnosti kreatine i proteine mozda kupim odjednom.

btw: ove dvije zenske obozavam kada ih  vidim {#}

eune : Flaeryy
14 godina
Rast mišića i visina

Kako zivim u zabiti {#} moze savjet gdje najpovoljnije da kupim utege,sipku dal preko nekog web shopa u Hr ili pak ebay itd 

17 godina
kaw_liga kaže...

Kako zivim u zabiti {#} moze savjet gdje najpovoljnije da kupim utege,sipku dal preko nekog web shopa u Hr ili pak ebay itd 

preko ebaya kupit utege? postarina bi te izasla tolko da bi kod nas mogo teretanu kupit.

14 godina
mar123 kaže...
kaw_liga kaže...

preko ebaya kupit utege? postarina bi te izasla tolko da bi kod nas mogo teretanu kupit.

Ee nisam ni zavrsio post a toga sam se sjetio sad mi glupo da editiram zbog tebe {#} svakako moze neki savjet dje i sta

12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

svi neki znalci o teretani,o proteinima i vjezbama a 90% izgleda kod 5kg u zivotu nije podiglo...

15 godina
Super flaeryy kaže...

Kada smo kod vec kod suplemente  do sada sam koristio samo proteine, pa sada malo za promjenu planiram probati kreatine pa ako ima netko ima iskustva, kako se osjeca itd..  Jeli bi mi preporucili da nastavim dalje sa proteinima ili da probam kretaine ? Ako budem u mogucnosti kreatine i proteine mozda kupim odjednom.

btw: ove dvije zenske obozavam kada ih  vidim {#}

Dosad sam proteine, a sad ću malo kreatine, a kasnije carnetine i tako sve eee :)

Inače je kreatin na hr barem u jednini, nisu kreatini, već kreatin {#}

Ali na eng je creatine, ali opet je kreatin kao jednina :)

Boixus Nois PS kaže...

svi neki znalci o teretani,o proteinima i vjezbama a 90% izgleda kod 5kg u zivotu nije podiglo...

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 22:47 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel istina da ako ne vjezbamo jednako gori i donji dio tijela da misici nece rast, npr ako vjezbamo samo ruke, lede tj gornji dio

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne, ima par živih primjeraka u mojoj teretani. Ali ako ne radiš noge zapostavljaš pola tijela koji te uopće drži, manji mišićni udio, koliko ja znam deadlifti i čučnjevi dokazano dižu količinu proizvodnje testosterona? Uostalom izgledat ćeš simetrično i imati više snage, uostalom ove dvije vježbe kod koje rade noge su glavne compound vježbe koje grade praktički čitavo tijelo

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 23:20 (PLASMAorLCD).
14 godina
Rast mišića i visina

Ja čučnjeve i deadlift uopće ne radim zbog ozlijede leđa. 

Nastojim to nadoknaditi drugim vježbama. 

Što su stvarno tako jako bitne te dvije vježbe?

Why so serious?
15 godina
odjavljen
Cordas kaže...

Pa ako imaš ozljedu kako druge vježbe radiš?

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Cordas kaže...

Pa ako imaš ozljedu kako druge vježbe radiš?

Diskus hernija je u pitanju. Ozlijeda koja ne može proći. 

Treningom trbušnih mišića i vježbama za trup sveo sam bol na minimum i radim sve bez problema osim te dvije vježbe. 

Možda bih i njih mogao, ali i strah je u pitanju.

Why so serious?
17 godina
kaw_liga kaže...

Ja cu si ovo uzeti,kako god bilo...

Prvom prilikom na kartice :)

http://www.topshop.com.hr/fitness_mrsavljenje/set_utega_sipka.html

i ovo 

http://www.topshop.com.hr/fitness_mrsavljenje/utezi_bucice_heavy_weight.html

12 godina
doky01akablava kaže...

Pusti da ti nesto kazem sto nema veze u ovoj raspravi, ali ti moze posluziti...Ne znam koliko godina imas, al reci cu ti samo da nikad ne kupujes nesto na kartice, rate i sl. Ako imas love, kupi. Ako nemas, cekaj dokad ces imati u cashu. Rate te stvaraju robom, i tako te mentalno pritiscu da ce doci na naplatu za nekoliko odredjenih dana. Kad kupis sa svojim novcima, to je tvoje i tocka. I ne vjerujem da moras 600kn placati na rate. Ima 100 nacina kako zaraditi 600kn u jednom danu, treba samo malo razmisliti.

Enjoy The Silence
15 godina

Znaci moguce je da se zbog uzimanja whey-a,vise znojis na treninzima?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ako ima uravnotezenu prehranu i zna sta radi u teretani te pri tom ima jebacki metabolizam (ne prebrz), onda raste zas nebi rasto ko kaze da ti treba whey da bi ti misici rasli treba ti prehrana u svakom slucaju a whey je dodatak za one koji nemogu unjeti toliko proteina sa prehranom i imaju prebrz metabolizam.

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...
tpg kaže...

Svi su vama steroidasi svi, nije bezveze deniro otpjevo u svojoj pjesmu "Ovdje terminator bi izgledao ko slabić" to je balkan umjesto da trazimo savjete od vecih mi samo gledamo kog cemo popljuvat i srat da nije natural a nemamo dokaza za to sto seremo al ipak smo pametni i seremo a svi mi sto seremo izgledamo ko govno. Nismo mi ovdje da odlucujemo ko je natural ko ne tu su silni drug testovi i sudci mi smo na ovom forumu da damo koji koristan savjet i da i pokupimo koji da razmejnjujemo svoje znanje a ne da seremo jedni po drugima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 11:47 (codec).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice