Mene zanima ovako trenutno radim insanity i u drugom mjesecu prije njega sam jos i trcao i skinuo sam 8 kg mene zanima kad bih trebao jesti posni sir prije ili poslije treninga i koje kolicine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima ovako trenutno radim insanity i u drugom mjesecu prije njega sam jos i trcao i skinuo sam 8 kg mene zanima kad bih trebao jesti posni sir prije ili poslije treninga i koje kolicine.
od njega nemaš nekakve koristi niti prije niti poslje, samo prije spavanja, ja jedem 150g
jbt na pola treninga meni su gace straga mokre kompletno...usmrdim se ki prasac.a nista onda cekat cu zimu mozda onda bude bolje
Nema cekanja cekanjem ces izgubit vrijeme, a u ovom sportu je vrijeme jako bitno to vjerovatno i sam znas tako da netrazi izgovore. Sto se tice znoja pa koga briga nemirisi nitko poslje treninga zato se i presvlaci. Nek ti motivacija bude nadolazece ljeto plaze i ostalo.
Presvlaci? Sto se vi ljudi ne tusirate poslije treninga?
jok smrdimo cijeli dan pa presvuces se onak ko na tjelesnom i kad dodes kuci otusiras se pa nemaju svi kod kuce teretanu, a sto se tice tebe sto si za kicmu pito meni je ortoped reko isto za kifozu pa evo ti vjezbe puno pomognu naravno ako ih radis
, to su samo neke ak te zanima vise javi se na pm pa ti slikam sve sto mi je pokazo.Mene zanima ovako trenutno radim insanity i u drugom mjesecu prije njega sam jos i trcao i skinuo sam 8 kg mene zanima kad bih trebao jesti posni sir prije ili poslije treninga i koje kolicine.
od njega nemaš nekakve koristi niti prije niti poslje, samo prije spavanja, ja jedem 150g
pa jace kardio przi masne naslage nego insanity, dosta je taj insanity poznat i nemogu rec da je los ali HITT cardio kidaa
Ok hvala znaci ako ja to pojedem naprimjer oko 11h tih 150 grama i to meni onda nece ici u masne naslage ili??
pa jace kardio przi masne naslage nego insanity, dosta je taj insanity poznat i nemogu rec da je los ali HITT cardio kidaa
Sad kad sam poceo insanity zavrsit cu ga a vidit cu poslje ako ne budem sve skinio s insanity 
Otkud tebi takve informacije ? Insanity i jest HIIT,samo sa vjezbama,HIIT je znaci trening sa jednim dijelom koji cini visok intenzitet i drugi dio koji cini niski intenzitet.
To moze biti bicikliranje,bodyweight vjezbe,trcanje itd.ne znam zasto se to samo poistovjecuje sa trcanje.
Posni sir neka ti bude zadnji obrok,ako nemas whey bolje pojedi 4-5 bjelanjaka pa zadnji obrok posni sir jer sadrzi kazein koji ti hrani misice dok spavas.
Ok hvala znaci ako ja to pojedem naprimjer oko 11h tih 150 grama i to meni onda nece ici u masne naslage ili??
pa posni sir je protein, kako ce ic u masne naslage? tocnije on sadrzi kazein, sporo razgradujuci protein koji je dobar prije spavanja.
jok smrdimo cijeli dan pa presvuces se onak ko na tjelesnom i kad dodes kuci otusiras se pa nemaju svi kod kuce teretanu,
Pa da, ali svaka teretana ima tuševe?
Mislim pitao sam bezveze, meni osobno je nepojmljivo ne otuširati se poslije treninga i takav sjesti u auto ili hodati gradom, ali svatko radi kako mu odgovara.
Također i primjetio sam da se u teretani slabo koriste tuševi, ne znam stvarno zašto.
Why so serious?
Koja bi bila najbokja sipka za zgibove za kupit u hr
Fiksna ili za vrata?
Vrata
http://www.famtastic.hr/KLARFIT-KS6DG-UGRADBENA-VRATILO-SIPKA-ZA-ZGIBOVE_i49117.htm
Jel moze neki drugi ducan, jer tu ima samo za dostavu, a ja zelim otic i ducan i kupit
jok smrdimo cijeli dan pa presvuces se onak ko na tjelesnom i kad dodes kuci otusiras se pa nemaju svi kod kuce teretanu,
Pa da, ali svaka teretana ima tuševe?
Mislim pitao sam bezveze, meni osobno je nepojmljivo ne otuširati se poslije treninga i takav sjesti u auto ili hodati gradom, ali svatko radi kako mu odgovara.
Također i primjetio sam da se u teretani slabo koriste tuševi, ne znam stvarno zašto.
nema u svakoj u kojoj god sam dosad bio nema ni u jednoj mozda u zg da al ovako u okolici nee
Znaci jaja poslj treninga??
Lč
Znaci jaja poslj treninga??
Da,jaja su najbolji bioiskoristiv izvor proteina za ljudsko tijelo i puna su vitamina/minerala.
E,sad ne znam da li racunas makronutrijente pa ces pojesti 5 bjelanjaka ili 5 cijelih jaja,na tebi kako ufittas :)
Ok hvala svima.
WOT? sta ti pricas? molim te nemoj dolazit na forum i davati krive informacije ljudima. netko ce ti jos povjerovati
Ljudi,sta pisete? kao da je bitno kad sta jedete.. posni mozes u toku dana , ili navecer. navecer mozes i whey koji je brzi protein. u cem je problem? zamarate se glupostima. unesi dovoljno kalorija, proteina uh i masti, i napredovat ces. dal ces prvi obrok jesti jaja, sir, whey, meso. kao da je problem .
Nisam u toku s insanitijem, jer me to ne zanima. ali znam da je neka vrsta cardio treninga. vjerojatno hiit.. to je samo smisljen trening za mase... od njega samog nemas nikakve koristi, osim ako ti je cilj samo neka izdrljivost i kondicija..ako ti je cilj misicna masa ili nesto, onda se baziraj na treninge snage,a ne na te gluposti. nemam nist protiv toga. ali zna sta u koje svrhe sluzi.
lovvro jedi kad hoces. jutro, popodne, navecer..
Kazein prije spavanja,ali ja bi recimo štedio novce što dajem za taj posni,sačuvao za piletinu ili neko meso.. nemože posni dat ono što meso!!
Kazein prije spavanja,ali ja bi recimo štedio novce što dajem za taj posni,sačuvao za piletinu ili neko meso.. nemože posni dat ono što meso!!
zasto ne? sta, to si cuo od znalca Sandija? posni vodeni :D . posni je odlican protein... ;) ljudi su se spremali na binu na posnom. bez mrvice mesa. pa su radili zivotne forme. ne pisite vise gluposti. molim vas. ovaj forum je postao sprdnja vec po malo.
to je sve naprevljeno za mlacenje para.. kazen prije spavanja, blend u toku dana.. whey poslije treninga...
naravno,ako imate problema s mlijecnim proizvodima, onda je druga stvar.ali opcenito meso vs sir. nema razlike. oboje su kompletni protein,visokobioloske vrijednosti.
Osobno mi se sir vec zgadio, pa ga jako rijetko konzumiram. radije bi jeo kilu mesa dnevno, ali zato sto je meni tako bolje. Da ce meso raditi razliku izmedju sira u formi, nece.. Pricao sam s micijem, pa je rekao da nije vidio nikakvu razliku izmedju mesa vs kad je presao u vegane, znaci vecinom mu je sir izvor proteina. nikakvu razliku
a kazein? mislis da ces nesto postici s njime prije spavanja? whey ili kazen. ili meso ili sir... krajni rezultat ce ti biti isti. samo bacas pare na skupi kazein
Ma to su minorne razlike samo sto eto kao sto exer kaze marketing,marketing i marketing.
Generalno,posni sir nema svih 9 esencijalnih aminokiselina kao piletina,ali u zadnje vrijeme se dokazuje da je kazein superioran protein naspram ostalih.
CONCLUSIONS:Acute ingestion of both WH and CS after exercise resulted in similar increases in muscle protein net balance, resulting in net muscle protein synthesis despite different patterns of blood amino acid responses.
In conclusion, whey and casein intake immediately after resistance exercise results in an overall equal MPS response despite temporal differences in insulin and amino acid concentrations and 4E-BP1.
evo samo od nekih benefita kazeina ;)
http://www.mensfitness.com/nutrition/supplements/5-benefits-of-casein-protein?page=4
kakve su sad svadje tu oko kazeina?normalno da je kazein najbolje pojest prije spavanja od wheya jer se razgradjuje do 7 sati max i tako pomalo se odpusta u organizam i hrani stanice.whey se probavi u roku od sat-2 max i nema smisla ga pit prije spavanja.kazein se moze jest i u toku dana npr ako si u skoli pa pojedes ujutro tako da izdrzis do kraja skole.
zasto ne? sta, to si cuo od znalca Sandija? posni vodeni :D . posni je odlican protein... ;) ljudi su se spremali na binu na posnom. bez mrvice mesa. pa su radili zivotne forme. ne pisite vise gluposti. molim vas. ovaj forum je postao sprdnja vec po malo.
to je sve naprevljeno za mlacenje para.. kazen prije spavanja, blend u toku dana.. whey poslije treninga...
naravno,ako imate problema s mlijecnim proizvodima, onda je druga stvar.ali opcenito meso vs sir. nema razlike. oboje su kompletni protein,visokobioloske vrijednosti.
Osobno mi se sir vec zgadio, pa ga jako rijetko konzumiram. radije bi jeo kilu mesa dnevno, ali zato sto je meni tako bolje. Da ce meso raditi razliku izmedju sira u formi, nece.. Pricao sam s micijem, pa je rekao da nije vidio nikakvu razliku izmedju mesa vs kad je presao u vegane, znaci vecinom mu je sir izvor proteina. nikakvu razliku
a kazein? mislis da ces nesto postici s njime prije spavanja? whey ili kazen. ili meso ili sir... krajni rezultat ce ti biti isti. samo bacas pare na skupi kazein
Ja sam recimo jedno vrijeme koristio dok mi se dalo pravit, griz prije spavanja kao nekakvu zamjenu za kazein posto je posni skup. Mogu vam reci da nije lose s tim da ima na 100 grama ima 76 uh i 10,3 proteina sto je samo za 2 manje od posnog. sad cete rec krcato je uh krcato je sporo razgradivim niskoglikemijski ugljikohidratima tako da je to jos i pozitivna stvar, sve u svemu jako dobra zamjena za posni. @exer1234 ma de da im kazu da jedu govna pojeli bi ipak se treba drzati nekih dokazanih stvari.
kakve su sad svadje tu oko kazeina?normalno da je kazein najbolje pojest prije spavanja od wheya jer se razgradjuje do 7 sati max i tako pomalo se odpusta u organizam i hrani stanice.whey se probavi u roku od sat-2 max i nema smisla ga pit prije spavanja.kazein se moze jest i u toku dana npr ako si u skoli pa pojedes ujutro tako da izdrzis do kraja skole.
nemoj se vise sramotit molim te.. da izdrzis sta??? sta ako popijes whey,brzi protein,, poslije njega odmah ide katabolizam jel?? ili mislis na izdrzati u smislu gladi? mislis da ce te kazein zasititi? izjasni se.... opet ponavljamo iste greske, koje smo ispravljali prije par mj.. i opet iste gluposti pisete... I, kako se to jede kazen? kasikom ili? :D
Znaci prije par dana govoris da whey nije samo poslije treninga, nego je potein kao i svaki drugi, mozes ga unositi kad god..a sad pricas ovo. znaci po tvojoj prici ispada da je ipak samo za poslije treninga, inace ako ga u toku dana konzumiras, otic ces u teski katabolizam, i izgubt ces 10 kg misica jel :D
za sve početnike i koji se tako osjećaju
http://www.building-body.com/zbog-ovih-greski-misici-ne-rastu.html
za sve početnike i koji se tako osjećaju
http://www.building-body.com/zbog-ovih-greski-misici-ne-rastu.html
necu citati ,jer je taj portaj sprdnja. ali , mozda i ne pise nista lose
Ja samo kažem svoje mišljenje..evo recimo 250g posnog je cca 12 kuna. Ja bi prije uzeo paket jaja,ili recimo tunu u konz. za te novce
Ja samo kažem svoje mišljenje..evo recimo 250g posnog je cca 12 kuna. Ja bi prije uzeo paket jaja,ili recimo tunu u konz. za te novce
gdje je 250g posnog 12 kn? 500g je 12 kn . sto je 60 + g proteina za 12 kn...
poslije wheya, najjeftinij izbor proteina...
tuna u konzervi? najskuplji i najneisplativiji izvor proteina, barem kod nas.. pa 12 kn dobijes max 30 g proteina.. wtf? posnog dobijes 60. racunaj....
tuna je ok nekad, ali za svaki dan je totalno neisplativa. osim ako se rasipas parama pa ti nije problem... ali ja ne.. ja kupujem piletinu samo kad je na akciji. inace mi ne pada na pamet davati 60 70 kn / kg
Posni samo kad je akcija od 8kn, jer ga ni ne jedem inace, pa mi nije ni bitan toliko. jaja imam za 8 kn 10komada, sto je odlicna cijena,. 5x dnevno
Od Tonke je 12 kn
Od Tonke je 12 kn
pa zasto moras najskuplji uzimat? ako imas duplo vise za isto para :D.... valjda je cilj proci sto jeftinije... kplus sir je skroz ok, 12 kn, milbona je 10 ili 11 sad.. isto dobar sir.. jaja cesto budu na akciji za 10 kn, ok cijena, piletina isto na akciji, i ostalo meso.... zapravo i nije toliko ni skupa prehrana.. zasto bi jeo tunu koja je skupa,a dobijes nesto malo proteina.. s 25 kn sira, i nesto wheya uneses sav dnevni protein... 25 kn nije nista po meni..uh ne racunam jer si ionako dzabe.
nemoj se vise sramotit molim te.. da izdrzis sta??? sta ako popijes whey,brzi protein,, poslije njega odmah ide katabolizam jel?? ili mislis na izdrzati u smislu gladi? mislis da ce te kazein zasititi? izjasni se.... opet ponavljamo iste greske, koje smo ispravljali prije par mj.. i opet iste gluposti pisete... I, kako se to jede kazen? kasikom ili? :D
Znaci prije par dana govoris da whey nije samo poslije treninga, nego je potein kao i svaki drugi, mozes ga unositi kad god..a sad pricas ovo. znaci po tvojoj prici ispada da je ipak samo za poslije treninga, inace ako ga u toku dana konzumiras, otic ces u teski katabolizam, i izgubt ces 10 kg misica jel :D
zasto izvrces moje rijeci?di sam ja napisao da ces upast u teski katabolizam?inace cinjenica je da je kazein dobar anti katabolik bas zbog toga sto se sporo razgradjuje.da je to tako kako ti pricas svi bi pili whey il jeli bjelanjke poslije spavanja.i ti imas stvarno problema sa realnoscu ja ne znam kad sam ja to reka uopce.daj exer opet pocinjes pisat gluposti
http://forum.a1supplements.com/content.php?521-1-Anti-catabolic-Protein-Casein
a i ti nalazis te clanke na nekim xxxxxx stranicama.. :D
hocu reci da gledas da uneses na kraju dana xxx proteina, xx masti, i xxx uh .. dali ces ga unijeti iz wheya,mesa, jaja,sira, CASEINA, blenda . dal je bitno? dal je bitno kad sta jedes? dal prije spavanje ne smijes jesti uh? dal poslije treninga odmah moras shake, ili odi svi gainsi..? dal je meal timing bitan? meal frenquency?
a i ti nalazis te clanke na nekim xxxxxx stranicama.. :D
hocu reci da gledas da uneses na kraju dana xxx proteina, xx masti, i xxx uh .. dali ces ga unijeti iz wheya,mesa, jaja,sira, CASEINA, blenda . dal je bitno? dal je bitno kad sta jedes? dal prije spavanje ne smijes jesti uh? dal poslije treninga odmah moras shake, ili odi svi gainsi..? dal je meal timing bitan? meal frenquency?
uzeo sam clanak namjerno sa engleske stranice jer nedaj boze da sam stavio sa neke hrvatske stranice ispalo bi da je clanak laz.
neda mi se raspravljat.evo sad jedem K-plus posni i uzivam i gainsima :D