daj, napušu se previše i lamataju gluposti i stovre vosjku fanova koji napadaju svakog tko ima neko realno pitanje ili argument, gade mi se takvi ljudi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slusaj ti ovo
Znaci lik naziva nas koji treniramo sat vremena lijencinama i trazimo izlike,kao u Arnoldovo doba se treniralo po 4 sata dnevno.
Izgleda ne zna razlikovati netko tko ne uzima steroide i raznoraze hormone i supstance od nas koji se mucimo na prirodan nacin.
Respekt njemu,vidim imena videa da je priznao koristenje steroida i svega toga,ali brate ne mozes onda tako.
gledao. idiot je. kao i vecina tih umisljenih likova.. ne zna sta prica.jbg.. Arnold je mogao trenirati toliko, i njemu je to odgovaralo.. netko drugi nebi napredovao na taj nacin.itd itd
Jel bi nam mogo sažet taj video na hrvatskom posto pola nas nezna dobro engleski. Cisto ovak da napises srz videa, o tome što govori Hvala Unaprijed !
Proteini su samo marketing.Treba ih zamjeniti pravom hranom i to ti je pouka videa.
Jel bi nam mogo sažet taj video na hrvatskom posto pola nas nezna dobro engleski. Cisto ovak da napises srz videa, o tome što govori Hvala Unaprijed !
Proteini su samo marketing.Treba ih zamjeniti pravom hranom i to ti je pouka videa.
nisu. varas se... bcaa, glutamin ,fatburneri, i jos more tih useless shitova, i su marketing..protein ti treba.. unosio ga iz hrane ili praha, nebitno je. ali ti treba...
Krivo sam se izrazio ''mea culpa'' .
lik zeli reci da kupite njegov proizvod. to je cijela poanta videa, kad bolje pogledas... posto prvo spominje hranu, a kasnije spominje svoj proizvod, i kao on ce vam pomoci. zar to nije automatski poruka svima da kupe?
Ja ih pogledam kad sam u moodu, od hodge tweensa, luimarca, preko elliota, piane, ili čak i onog ludog ct fletchera ili kalija ali
da bi sad postao nečiji fan sljedbenik i sve uzimao bukvalno pogotovo gledajući njihove "karijere",
ne baš:) No negdje se svatko od njih iskaže i nekim iskrenijim priznanjem, pa to čovjek zapamti.
Kad konkretno ovog Pianu ispituje Ric Drasin, onda manje mulja i ne uvaljuje svoje proizvode.
Najbolji su kad ogovaraju jedni druge, jer onda tek doznate donekle tko su i što su :P
evo jednog bedastijeg videa koji nas neće ničemu naučiti, ali je zabavno:)
.
btw. jeste čuli kako su 4chainovci napastovali privatno onog sirotog Scoobyja? Nisam pratio dali se poslije povratio,
ali jedno vrijeme je imao pogašeni svoj kanal i stranicu i navodno morao promijeniti sve tel. brojeve.
nisu. varas se... bcaa, glutamin ,fatburneri, i jos more tih useless shitova, i su marketing..protein ti treba.. unosio ga iz hrane ili praha, nebitno je. ali ti treba...
Proteini su zapravo hrana i ovo sve je velika obmama, netko od vas mi je prije preporucio film veci,jaci,brzi i to mi je dalo novi pogled na steroide i proteine. Ako ste gledali film onda se sjecate djela u kojem je navedeno da protein nemora bit dokazan da se brze nabildavas od njeg i da ga prave od neke hrane recimo riža u prahu i dodaju okuse. Uglavnom sta je bit price to da je protein hrana a ne magican prah, dodatak prehrani kojeg magazini i casopisi preporucuju 4 grama na kg tjelesne tezine kako bi vi to troduplo vise koristili i troduplo vise para ostavili njima. Proteini svakako trebaju neko voli da ih vidi dok ih jede neko ih pije iz praha kako god 1.5 grama na kg tjelesne tezine je sasvim dovoljno i nemozemo ocekivat da ce nas protein brzo nabildat.
Pozdrav, imam 12 za 10dana 13 godina, i mislio sam si malo povećati bicepse, raspitivao sam jel ja smijem dizat?Većina odgovora je bola da ne zato jer naglooo rastem, u zadnja 3mj naraso 6cm, jedino su rekli da smijem sklekove, trbusnjake i sl.
lol al ja im ne vjerujem,
trenutna visina 175-6 cm
A zašto bi ti s 13 godina htjeo imati veće bicepse? Ostavi se fantazija, bavi se nekim sportom i sačekaj dok se ne razviješ. Samo ti još treba da si s*ebeš leđa zbog gluposti.
poanta videa od rich piane je da se moze hranom sve nadoknadit, da prah nije magican i da neces od njega za 2mj dobit 15kg misica.hoce rec da je on nadopuna sto i je uistinu i da nema ni upola djelovanje kako se reklamira.
kakva su iskustva sa beta alaninom
poanta videa od rich piane je da se moze hranom sve nadoknadit, da prah nije magican i da neces od njega za 2mj dobit 15kg misica.hoce rec da je on nadopuna sto i je uistinu i da nema ni upola djelovanje kako se reklamira.
rich piana vozi bentleya, ja skupljam tjedan dana da si kupim pileća prsa da se najedem.
400kn 5kg, pa se to malo ubaci u režim prehrane, ko bi mogao sa našim standardom sav protein unesti iz hrane i tako stalno ja mu skidam kapu.
Bas govori da tezina koju dizete nije bitna i u biti kontradiktorno govori doktrini PROGRESSIVE OVERLOAD.
Sad na puno mjesta sam citao da tezina ne igra ulogu,vise ponavljanja i onaj burn efekt misica kao i pravilna forma vise znaci nego tezina.
Sta sad,svugdje na forumima progressive overload,ovaj drugacije clanci na nekim bb portalima isto wtf...
najbitnija je mind-muscle konekcija, razmišljaj o onome što radiš, pretvori se u mišić.
Težina je bitna, ali ne igra glavnu ulogu. Ionako mišić raste na spavanju i u kuhiniji, a u teretani mu samo yebeš mamu :)
ugl. ne zamarati se težinama, pravilno izvoditi full rom, što sporije konkretnije i zamisliti se kao mišić, biti yebeni mišić :)
Ma cujem svasta,progressive overload dizi tezinu,repove sta ako ja ne mogu.
Frendovi se po 3 mjeseca sa benca nisu micali sa odredjene kilaze,a premisa PO je da dizes svaki trening,prema tome bi trebao za prvu godinu liftinga dici 300 kg na bencu lol.
Uglavnom,pokusavam sto cesce dici,nekako mi je vaznije forma znaci ne da se krivim ko baba na bencu ili na cucnju da se izvrnem :)
A zašto bi ti s 13 godina htjeo imati veće bicepse? Ostavi se fantazija, bavi se nekim sportom i sačekaj dok se ne razviješ. Samo ti još treba da si s*ebeš leđa zbog gluposti.
Ti hoces rec da teretana i bodybilding nisu sport ? , koliko znam da je dobna granica otprilike od 13 godina pa nadalje jer se tek tada muski hormoni bude i sazrijevaju (pubertet) i oni su jako bitni za rast misica. Posavjetuj se još ali ja da sam na tvom mjestu krenio bih ali sa malim tezinama te postupno povecavo (vrlo vazno da nesjebes leda). Ako klosari mogu sa 10 godina pusit cigare i pit alkohol zasto ovaj momak nebi mogao trenirati sa 13. Nisam nikad cuo da je neko presto rast ili nesto to je samo jos jedan od mitova.
U principu može, ali čemu? Stigne još u teretanu, neka sad ganja loptu po vani.
Pozdrav, imam 12 za 10dana 13 godina, i mislio sam si malo povećati bicepse, raspitivao sam jel ja smijem dizat?Većina odgovora je bola da ne zato jer naglooo rastem, u zadnja 3mj naraso 6cm, jedino su rekli da smijem sklekove, trbusnjake i sl.
lol al ja im ne vjerujem,
trenutna visina 175-6 cm
koji si ti kralj.. Nece on rasti od tegova, nego od trcanja i hiljade i hiljade sklekova :D
najbitnija je mind-muscle konekcija, razmišljaj o onome što radiš, pretvori se u mišić.
Težina je bitna, ali ne igra glavnu ulogu. Ionako mišić raste na spavanju i u kuhiniji, a u teretani mu samo yebeš mamu :)
ugl. ne zamarati se težinama, pravilno izvoditi full rom, što sporije konkretnije i zamisliti se kao mišić, biti yebeni mišić :)
da, zapravo, bitno je da svaki trening napredujes.. Sad dal ce to biti vise kg na sipci, ili bolja forma, druga tehnika itd. nije bitno... Ako danas dizes 100kg 3x, i za god dana ti je isto 100kg 3x ,nisi napredovao.. Bitno je napredovati konstantno i to je to.
Ti hoces rec da teretana i bodybilding nisu sport ? , koliko znam da je dobna granica otprilike od 13 godina pa nadalje jer se tek tada muski hormoni bude i sazrijevaju (pubertet) i oni su jako bitni za rast misica. Posavjetuj se još ali ja da sam na tvom mjestu krenio bih ali sa malim tezinama te postupno povecavo (vrlo vazno da nesjebes leda). Ako klosari mogu sa 10 godina pusit cigare i pit alkohol zasto ovaj momak nebi mogao trenirati sa 13. Nisam nikad cuo da je neko presto rast ili nesto to je samo jos jedan od mitova.
Znaci ja bi mogo poet dizat al lagano, pa sve vise i vise
a taj mit o rastu, moj rodak 24 godine poceo vrlo rano dizat i sbi govore da je zbog toga nizak,160cm tako negdje
jeff seid trenira od 13. godine pa mozes i ti.
jeff seid trenira od 13. godine pa mozes i ti.
jesi naso kog ces navest . Pa taj lik je u sebe ubacio šleper kemije . -
ma post je šala..
pa samo ti treniraj nista se ne brini , samo nemoj jos raditi one teže vježbe kao čučnjeve, deadlift jer ako njih krivo radis sjebes si ledja.. ako planiras ici u gym dosta ti je 3 puta tjedno. pa koliko si rekao da si visok ? 175? pa tako sam i ja nesto , a imam 17g. hebiga takva genetika..Nemoj slusati svoje vrsnjake koji ti govore da si mlad za gym jer neces rasti i te gluposti nemaju pojma,bolje zdrav život nego ovo danas šta se dešavava.
da, ne preporuca se da se rade te kompleksne vjezbe dok ne sazrijes u teretani, zasad rokas one neke lagane vjezbice cisto da se privikavas, netrebas zurit, lagano, tek ti je 13, da sam ja krenuo s 13 ko zna kako bih sad izgledao.
inace, dosao sam do 95 kg na deadliftu, jos 5 kg mi fali do cilja, a onda postavljam nove ciljeve.
Znaci ja bi mogo poet dizat al lagano, pa sve vise i vise
a taj mit o rastu, moj rodak 24 godine poceo vrlo rano dizat i sbi govore da je zbog toga nizak,160cm tako negdje
Taj mit nije potvrđen to je ovako od naroda. Ako se budes drzao preporucene kilaze za tvoje godine nemoze ti nista biti, samo uspravno leđa i kilaža polako povecat ce se postepeno (nema zurbe). Uostalom kako god da je bolje je to nego da visis za kompom igras igrice ili za fejsom ili nedaj Boze da pusis i pijes po parkovima ima vas sad i takvih mlađarije.
Nego, što kažete na ove kvadricepse? Izgleda da trenerica ne zabušava?
:)
http://www.vecernji.hr/nogomet/ljepoticu-iz-krizevaca-zove-talijanska-vicenza-937615/multimedia/p3
Danas sam odradio zadnji trening sa prijateljem i kolegom koji ide za Njemačku.
Stvarno ono, netko tko ti je toliko prirastao srcu, sa kim si toliko puta podignuo lude kilaže, toliko te puta izvukao i svajetovao....falit će netko sa kim se osjećaš otvoreno i ugodno u gymu.
Ne znam dali imate gym buddya ali eto moj pići za Germany, tamo je dobio job.
Mala slikica, klasika bilderska pozdravna. (nije da se kurčim, čisto je jedna razmjena iskustva i rastanak sa zbilja dobrim koelgom, btw. pogle podlakticu tom čoveku, to je bliže 40cm)
ugl. sad došao iz kafane, feštali, rastajali se, dobar kolge i prijatelj...ode za DE nema posla nema kruha piči za boljim životom šta će.
Ugl. da razbijem inače temu, malo o priajteljstvu i gym buddyu :)
izvinite popio sam