Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.174.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

{#}.

EUW: FerritinCRO
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Damir1908 kaže...

Znaci to je dobro kad te trazi. Pijem ko lud ,stomak mi je osjecaj ko da cu rodit . A usta suha ko da sam se naduvo {#}

a gledaj kao bodybuilder moras pit vode puno vise nego obican covjek.e sad me zanima pijes li za vrijeme treninga?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
Rast mišića i visina

moze biti dijabetes ! 

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Damir1908 kaže...

Znaci to je dobro kad te trazi. Pijem ko lud ,stomak mi je osjecaj ko da cu rodit . A usta suha ko da sam se naduvo {#}

a gledaj kao bodybuilder moras pit vode puno vise nego obican covjek.e sad me zanima pijes li za vrijeme treninga?

Da cijelo vrijeme, al pola litre, litru ako popijem sto je malo,al zato cijeli dan pijem al niakd dosta pa brijem da mi je mjerica i nes sitno,previse ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Da cijelo vrijeme, al pola litre, litru ako popijem sto je malo,al zato cijeli dan pijem al niakd dosta pa brijem da mi je mjerica i nes sitno,previse ? 

moras pit 3 litre vode dnevno, za vrijeme treninga svakako najmanje pola litre e sad ne znam u cemu je tocno problem.jel ucestalo mokris?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Damir1908 kaže...

moras pit 3 litre vode dnevno, za vrijeme treninga svakako najmanje pola litre e sad ne znam u cemu je tocno problem.jel ucestalo mokris?

Da mokrim. Al ovo se desava samo kad whey pijem i zadnje vrijeme. Jel moguce zbog prehlade ?

EDIT: KAKAV DIJABETES? NEMOJTE ME PLASIT !!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 21:41 (Damir1908).
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nakon jedno 2 mjeseca treninga snage u teretani danas odradim jedno 70km na biciklu (da iskoristim odlično vrijeme i da malo promijenim rutinu), s time da nam je pola puta bura puhala direktno u prsa pa je bio osjećaj kao da se penješ uzbrdo, noge su mi šokirane :D

Random pic

Također koristio dobro vrijeme za cardio, makar "samo" 40ak km, ali Rijeka i uzbrdice.. strašno..

Da i ja dam mali update, nakon nekog vremena vježbanja doma i bavljenja sa jako puno različitih sportova (doslovno svaka 2 dana drugi sport, čisto promjena radi), krenut ću opet malo do teretane, da vidim što ima novo :)

Složim nekakav plan treninga i rokaj, 3 puta tjedno.

Malo mozgam o tome kako opet početi i vratiti se, tj kako si složiti trening, pa ako zapnem ću vas malo pitati {#} 

Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 21:57 (MV_gamer).
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Da mokrim. Al ovo se desava samo kad whey pijem i zadnje vrijeme. Jel moguce zbog prehlade ?

EDIT: KAKAV DIJABETES? NEMOJTE ME PLASIT !!!

Ne paničari nemaš dijabetes. {#}

Žeđ je znak lagane dehidracije.

Koliko dugo piješ whey?

Tijelo se riješava viška proteina vodom, zato si stalno žedan. Ako si nedavno počeo piti onda će ti se organizam s vremenom naviknuti i za početak smanji malo dozu pa postepeno povećavaj.

Obavezno pij pola litre vode prije nego popiješ whey i pola litre kasnije i sve će bit ok.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Koliko dugo piješ whey?

Tijelo se riješava viška proteina vodom, zato si stalno žedan. Ako si nedavno počeo piti onda će ti se organizam s vremenom naviknuti i za početak smanji malo dozu pa postepeno povećavaj.

Obavezno pij pola litre vode prije nego popiješ whey i pola litre kasnije i sve će bit ok.

pa gledam ja Bosanac da pokupi dijabetes uz silne cevape i janjetinu -.-"

pa da skonto sam da previse proteina unosim mjericu i jos nesto dodam sa grodzanim . AL ja umejsto 150 ml stavim 4 deca vode i popijem to. Pa mozda kolicina vode koja je sa proteinima mi smeta ? Ako razumijete sta pisem xD

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

pa da skonto sam da previse proteina unosim mjericu i jos nesto dodam sa grodzanim . AL ja umejsto 150 ml stavim 4 deca vode i popijem to. Pa mozda kolicina vode koja je sa proteinima mi smeta ? Ako razumijete sta pisem xD

{#}{#} prije češ dobit visok kolesterol

Nema veza količina vode. Od veće količine vode bi te tjeralo češće na mokrenje, nebi bio žedan.

Žeđ je direktan znak da ti tijelu fali vode.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Damir1908 kaže...

{#}{#} prije češ dobit visok kolesterol

Nema veza količina vode. Od veće količine vode bi te tjeralo češće na mokrenje, nebi bio žedan.

Žeđ je direktan znak da ti tijelu fali vode.

aha, evo odo popit casu vode ozujsko ( 0,5 l ) 

Hvala drug, malo me uplasio, al ocito da sam "overdozo se"

15 godina
exer1234 kaže...

evo slika od prije dosta vremena. dok sam jos bio u vazi skidanja 15kg masti s sebe... znaci kad sam poceo bio sam debel krmak.. negdje 2012, 7mj... bez ikakvog znanja o prehrani i treningu... ugl dosta sam lutao, skinem nest, pa stojim na mjestu par mj,, jer mi je i prehrana i trening koma.. tek sam od prije par mj krenuo kako treba, i slike ce biti za jedno 2,3 mj kad budem zadovoljan rezultatom...

Masa ok, a definicija?

Možda ne samo šipku radit? Sprave, koloture ubacit tu i tamo? Kardio vjerovatno već radiš...

16 godina
Rast mišića i visina

ja opet krecem s treninzima 5 puta na tjedan, svaki dan jedna misicna skupina.

to ce izgledati ovako:

pon: noge/trbusni
uto:prsa

sri:leda/trbusni

cet: odmor

pet:ramena/trbusni
sub: ruke

ned: odmor

komentari?

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to ce izgledati ovako:

komentari?

premalo nogu i listova, podlaktica nadlaktica gdje je to i trapez ak ga radis {#}

Gledaj moj

Pon - prsa, triceps, listovi

Uto - leđa, biceps, trbušni 

Srijeda - odmor

Čet - ramena, trapez, listovi, podlaktice i nadlaktica

Pet - Noge, trbušni

Sub - Odmor

Ned - Odmor

Nije ti los program samo vise nogu trapez i podlaktice si zaboravio {#}

15 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Koliko dugo piješ whey?

isto ti je popio mjericu proteina na 250 ml vode kako je i preporuceno ili na 300 litara vode mjerica je mjerica kolko god vode stavis

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to ce izgledati ovako:

komentari?

Ok je trening, no probao bih tu ufitati još jedan dan sa nogama sa deadliftom kao prvom vježbom + vježba za ložu i kvad + nešto za donja leđa (prvi dan je kvad dominantan dan sa čučnjom kao prvom vježbom, vježba za kvad i ložu). Probaj kombinirati prsa i leđa. Znači pon: noge/trbušni, uto:prsa, leđa/trbušni, sri: odmor, čet: noge, pet:ramena, sub:ruke i podlaktice, ned:odmor. Alternativno možeš pull/push lower.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 23:07 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Što kažete na odmor od treninga?

Evo kod mene trenutno nije u pitanju osjećaj pretreniranosti, dapače.

Nije stvar da nemam vremena i ne stignem.

Niti mi je trening dosadio - daleko od toga, postao mi je neizostavna stvar u kojoj uživam.

Naprosto osjećam da bi mi dobro došlo nekoliko dana (4-5 ili možda čak i puni tjedan) odmora.

Nisam čitao o tim stvarima pa ne znam kako ozbiljni sportaši odnosno znanost gleda na to (da li postoje pozitivne stvari kod male pauze)

pa ode pitam vas - da li si ponekad uzmete odmor i ako da - zašto?

Ako treniras vec duze vrijeme u komadu, onda ce ti odmor dobro doci.. slobodno.. ja sam u 12 mj uradio mj dana odmora :D ..sto je dosta,ali morao sam ... i sad idem bolje nego ikad... tak da nema problema..

loz1c ti treneri su smijesni.. znam dosta primjera gdje nemaju pojma.. samo ti radi,osnovne vjezbe za pocetak, ne treba ti nikakve izolacije, nauci pokrete, itd... ne treba ti 5 serija.. to ces raditi kad udjes u neki ritam, i ne budes pocetnik.. 

tih 15 x je previse. na glavnim liftovima ne treba ici tako velik broj ponavljanja.. ja glavne radim 3-8 , i onda ubacim neku vjezbu s pumpanjem 10-15 ... ugl trebalo bi raditi sve raspone ponavljanja na treningu... samo sto naravno da ces na pocetku raditi s vecim tezinama...

Kramerdida hahahah ..

KIKI3ooo defka se radi, napisao sam da je ovo starija slika... sad je nesto manji bf % , a uslikat cu na kraju defke, ili pri kraju..kad budu trbusnjaci vani :D ..sta samo sipka? cardio ne radim. ne volim, radije rezem kalorije..al mozda ga ubacim kasnije negdje..

mar123 ja nebi to.. mozes puno korisniji i smisleniji program napraviti, za bolji rezultat.. jedino bi noge radio poseban dan, ostalo je besmisleno..... bolje ces napredovati s vecom frekvencijom treninga, zanci da isti misic pogodis cesce , nego samo 1 u 7 dana.. 

trenirao sam i ja ovako kao i ti, i mislio sam da je sve drugo glupost... ali kad sam poceo s vecom frenkvencijom, napredak je bio mnogo bolji, trenizni su kraci, intezivniji.... ali ako napredujes s ovim, onda radi.....

si ti svjestan da neke misice pogodis 3x tjedno? a neke samo 1? ... recimo triceps, s prsima ga radis,, radis ga na poseban dan za ruke,a s ramenima ( ako radis potiske, a moras ih radit :D) ,zasto nebi onda fino taj trening stavio u 1, ali radio 2x tjedno? vece benefite ces imati

Damir1908 u prasvu je ovaj gore.. nebitno koliko vode stavis :D ..tih 20 g proteina je isto popio u 2dl ili u 2 l vode...

16 godina
Rast mišića i visina

radim ja i podlakticu, nekuzim sto nije jasno u rijecu "ruke", podlaktica je na ruci, nije sigurno na ledima.

a trapez spada u leda, barem meni uvijek i oduvijek.

exer ja sam primjetio da sam nekako najbolje napredovao kad sam radio ovakav trening, svaki dan jedan misic, udarit ga s jedno 5 vjezbi, kvalitetno. stvarno sam dobro napredovao kad sam tako radio. vidjet cemo sad.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

radim ja i podlakticu, nekuzim sto nije jasno u rijecu "ruke", podlaktica je na ruci, nije sigurno na ledima.

a trapez spada u leda, barem meni uvijek i oduvijek.

exer ja sam primjetio da sam nekako najbolje napredovao kad sam radio ovakav trening, svaki dan jedan misic, udarit ga s jedno 5 vjezbi, kvalitetno. stvarno sam dobro napredovao kad sam tako radio. vidjet cemo sad.

Objasnio ti je covjek vecu frenkvenciju vjezbi trebas i bolje ces napredovat, svima nama to zvuci suludo al kad probas uvjeris se... {#}

16 godina
Rast mišića i visina

Ne postoji univerzalno rjesenje za doci do cilja.

16 godina
Rast mišića i visina

203cm

121kg

Joker gym Split

lol
12 godina

The demolition man {#}

15 godina
mar123 kaže...

Ima

Work hard Work hard
Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
15 godina
Rast mišića i visina

Ja ne odmaram.

Pon-pet gym

vikend sklekovi i zgibovi. +par dana tjedno zgibova

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
mar123 kaže...

Za ovo postoji, i to ovim redom:

1) odlična prehrana i kvalitetna suplementacija
2) dosta odmora
3) Yebački trening

lol
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 10:38 (Fox Mulder).
16 godina
Rast mišića i visina

uopce ne kuzite sto sam reko, kazem ne postoji samo jedan trening koji nas dovodi do rjesenja pa tako i 3 ili 5 day split nije jedino rjesenje

15 godina
mar123 kaže...

uopce ne kuzite sto sam reko, kazem ne postoji samo jedan trening koji nas dovodi do rjesenja pa tako i 3 ili 5 day split nije jedino rjesenje

ma razumijem ;)

Danas triceps prsa {#}

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to ce izgledati ovako:

komentari?

Zašto toliko trbušnih u programu?

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
odjavljen
RE: Rast mišića i visina
Ja imam 15 god, 55 kg i 185 cm visok. Ako hoces da budes iste visine, manje spavaj. Ja sam to pratio godinu dana i broj patika mi je isti, znaci noga ne raste jer mi vec oko 1.-2. mjeseca budu male....

A oko vjezba, jela i sl prati yt kanal nixa zizu...
16 godina
farty kaže...
mar123 kaže...

to ce izgledati ovako:

komentari?

Zašto toliko trbušnih u programu?

ma nece ih bit tolko.

E-mail: